Mens en Dier

Arts doet wanhopige oproep: ‘Mensen, kom in opstand. Dit maakt mij zo boos’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik heb het gevoel dat ik iets moet doen in het kader van mijn functie als arts, zegt psychiater Renate Tillema-Schoon in een video op YouTube. “Ik heb een eed moeten afleggen en moeten beloven dat ik het belang van de patiënt voorop stel,” zegt ze.

“Bij de corona-aanpak zie ik het tegenovergestelde gebeuren. Er wordt angst gezaaid door de overheid, die paniek uitlokt. Een bang volk is onder controle te houden. Mensen die in paniek zijn, weten niet meer wat ze doen. Zo kan men de noodwet erdoor drukken,” aldus Tillema-Schoon, die al 24 jaar werkzaam is als arts.

“1,5 meter afstand houden is nergens op gebaseerd. Rutte noemt dit het nieuwe normaal. Dit is niet normaal. We moeten terug naar normaal. Ik durf te beweren dat het virus al is uitgedoofd.”

Tactiek van verdeel en heers

“Ik voel me als arts niet serieus genomen. Ik ben een kritische dokter en daar wordt niet naar geluisterd. Het is vechten tegen de bierkaai. Er is jarenlang bezuinigd op de zorg. De GGZ is uitgekleed.”

“Onze grondrechten worden ons afgenomen. Hoe kan het dat als ik in Den Haag ben om daar deel te nemen aan een protest, dat wij niet het Malieveld op mogen, klemgezet worden door de politie, te horen krijgen dat we geen 1,5 meter afstand houden en urenlang in bussen moeten wachten, terwijl er in Amsterdam, Den Haag en Groningen duizenden mensen mochten protesteren en er niet ingegrepen werd door de politie?”

Dit is volgens de psychiater een tactiek van verdeel en heers. “Als zwart en wit tegen elkaar op worden gezet, dan is alles geoorloofd. De media spelen een enorme rol hierin.”

“Hoe kan het dat we de asociale vrijheidsbeperkende regels kritiekloos als makke schapen opvolgen? Ik ben boos om deze tegenstrijdigheid.”

Kom in opstand

De psychiater wijst erop dat er in 2018 9000 mensen stierven aan de griep. Toen was er geen lockdown. Er zijn nu 5900 doden en de sterftekans is 0,03 procent. “Dan klopt er toch iets niet? Waarom nu deze maatregelen? Ter bescherming van de kwetsbare mensen? Wat willen zij zelf? Waarom horen we niks vanuit de verzorgingstehuizen? Spreekverbod?”

“Word toch wakker. Ga naar het Malieveld en protesteer. Maar niet over iets wat in Amerika speelt. Dit maakt mij zo boos. Dit is puur wanbeleid. Deze hele hysterie is afschuwelijk en waanzin.”

“Wij worden opgesloten, afgezonderd, digitaal vervolgd en geknuppeld en mogelijk ook nog ongewild gevaccineerd, want dat zou nu de enige oplossing zijn. En waarom? Alles draait in de zorg inmiddels om geld. Zorg is een verdienmodel. De mens is een verdienmodel.”

“Mensen, kom in opstand. Want als dit zo doorgaat, dan stop ik ermee.”

Een petitie tegen de noodwet is in enkele dagen al zo’n 100.000 keer getekend. Ondertekenen kan hier.

Bekijk de video hieronder:

[Renate Schoon]

4.3 19 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erik
Erik
2 jaren geleden
Willem
Willem
2 jaren geleden

Demonstreren waar dan ook werkt niet, we zijn tegen de maatregelen, jaaa we zijn tegen de maatregelen……en dan? Dan luisteren ze opeens en gaat de globalisering en nazistaat niet meer door? Nee hoor ook petities werken niet en hebben dat nooit gedaan die gaan direct in de vuilnisbak en virtuele prullenbak. Nee aanspreken van mensen, ook boa’s en agenten, ze confronteren met hun eigen stopmpzinnigheid dat is het enige. want zonder die landverraders geen geen boetes enz dus geen noodzaak om je aan die onzin te houden. Gewoon de “normale” verkeerscontroles doen waar je met 6 km te snel levenslang krijgt, een boet van 40000e en heb je je straf uitgezeten een nekschot. Ja is wat overdreven maar men vindt een boete van 400e al normaal dat is bijna 900 gulden en voor wat?

Mikkel
Mikkel
2 jaren geleden

Deze dappere arts en burger begrijpt het helemaal!

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Gelukkig nog een eerlijke arts.

Waren er maar meer die eerlijk durfde te zijn.

Nu spelen ze allemaal in het leugenkoor van Rutte.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x