CoronaBuitenland

Pfizer-baas weigert opnieuw te getuigen voor Europese coronacommissie: ‘Minachting van Europees Parlement’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Pfizer-baas Albert Bourla heeft voor de tweede keer een uitnodiging van het Europees Parlement afgeslagen om te komen getuigen over de onderhandelingen met de Europese Commissie over de coronavaccins.

In oktober organiseerde de speciale coronacommissie van het Europees Parlement een eerste hoorzitting met vaccinmakers. Grote afwezige was Bourla. Zijn bedrijf sloot met de Commissie drie contracten af voor de levering van miljarden coronavaccins. EU-baas Ursula von der Leyen weigert bovendien inzage te geven in geheime sms’jes met Bourla.

De Pfizer-directeur liet weten dat hij geen zin heeft in een hoorzitting in het Europees Parlement. “Ik betreur deze weigering ten zeerste,” reageerde commissievoorzitter Kathleen Van Brempt.

Schandaal

De Europese Commissie en Pfizer minachten de rol van het Europees Parlement, stelt Van Brempt.

Tijdens de eerste hoorzitting gaf één van de Pfizer-directeuren lachend toe dat de coronaprik ten tijde van de introductie nooit was getest op het voorkomen van de verspreiding van corona.

Daarmee valt de hele basis onder het coronapaspoort weg, zei Europarlementariër Rob Roos (JA21). “Ik vind dat schokkend. Ik vind het zelfs crimineel,” zei Roos, één van de leden van de speciale coronacommissie. “Dit is een schandaal.”

Misleidende uitspraken

“Honderdduizenden mensen voelden zich gedwongen om zich te laten vaccineren door het sprookje ‘je doet het voor een ander’. Nu blijkt dat een ordinaire leugen te zijn geweest.”

Eind vorige maand werd Bourla door de Britse medicijnwaakhond op de vingers getikt wegens ‘misleidende’ uitspraken over de coronavaccins voor kinderen. De Pfizer-baas beweerde dat kinderen van 5 tot 11 jaar baat hebben bij vaccinatie, maar de waakhond zei dat hij het publiek heeft misleid.

Mede door de ontwikkeling van het coronavaccin is Pfizer het meest winstgevende bedrijf van Nederland. De Nederlandse Pfizer-afdeling, CPPI, behoort tot de top 7 grootste bedrijven in Nederland.

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maikel
maikel
1 maand geleden

ik snap hem wel. Deze man kan geen kant meer op: het is einde oefening.. De vraag is enkel wanneer het doek valt. (en welke personen geslachtofferd gaan worden)

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Ons Ursulaatje is er ongetwijfeld niet slechter op geworden. Bourla moet jurisisch gedwongen worden om te komen getuigen over het hoe van deze mega deal van meer dan vier miljard gifspuiten!

Arnold
Arnold
1 maand geleden

Ik denk dat er binnen niet al te lange tijd een einde komt aan het hele Corona/Covid schandaal. De Cabal is aan het spartelen.

Hamala
Hamala
1 maand geleden

Oppakken die Bourla en afvoeren naar de isolatiecel tot onbepaalde tijd daarna spuiten geven

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x