CoronaBuitenland

Pfizer-baas weigert opnieuw te getuigen voor Europese coronacommissie: ‘Minachting van Europees Parlement’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Pfizer-baas Albert Bourla heeft voor de tweede keer een uitnodiging van het Europees Parlement afgeslagen om te komen getuigen over de onderhandelingen met de Europese Commissie over de coronavaccins.

In oktober organiseerde de speciale coronacommissie van het Europees Parlement een eerste hoorzitting met vaccinmakers. Grote afwezige was Bourla. Zijn bedrijf sloot met de Commissie drie contracten af voor de levering van miljarden coronavaccins. EU-baas Ursula von der Leyen weigert bovendien inzage te geven in geheime sms’jes met Bourla.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Pfizer-directeur liet weten dat hij geen zin heeft in een hoorzitting in het Europees Parlement. “Ik betreur deze weigering ten zeerste,” reageerde commissievoorzitter Kathleen Van Brempt.

Schandaal

De Europese Commissie en Pfizer minachten de rol van het Europees Parlement, stelt Van Brempt.

Tijdens de eerste hoorzitting gaf één van de Pfizer-directeuren lachend toe dat de coronaprik ten tijde van de introductie nooit was getest op het voorkomen van de verspreiding van corona.

Daarmee valt de hele basis onder het coronapaspoort weg, zei Europarlementariër Rob Roos (JA21). “Ik vind dat schokkend. Ik vind het zelfs crimineel,” zei Roos, één van de leden van de speciale coronacommissie. “Dit is een schandaal.”

Misleidende uitspraken

“Honderdduizenden mensen voelden zich gedwongen om zich te laten vaccineren door het sprookje ‘je doet het voor een ander’. Nu blijkt dat een ordinaire leugen te zijn geweest.”

Eind vorige maand werd Bourla door de Britse medicijnwaakhond op de vingers getikt wegens ‘misleidende’ uitspraken over de coronavaccins voor kinderen. De Pfizer-baas beweerde dat kinderen van 5 tot 11 jaar baat hebben bij vaccinatie, maar de waakhond zei dat hij het publiek heeft misleid.

Mede door de ontwikkeling van het coronavaccin is Pfizer het meest winstgevende bedrijf van Nederland. De Nederlandse Pfizer-afdeling, CPPI, behoort tot de top 7 grootste bedrijven in Nederland.

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
maikel
maikel
1 jaar geleden

ik snap hem wel. Deze man kan geen kant meer op: het is einde oefening.. De vraag is enkel wanneer het doek valt. (en welke personen geslachtofferd gaan worden)

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ons Ursulaatje is er ongetwijfeld niet slechter op geworden. Bourla moet jurisisch gedwongen worden om te komen getuigen over het hoe van deze mega deal van meer dan vier miljard gifspuiten!

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Ik denk dat er binnen niet al te lange tijd een einde komt aan het hele Corona/Covid schandaal. De Cabal is aan het spartelen.

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Oppakken die Bourla en afvoeren naar de isolatiecel tot onbepaalde tijd daarna spuiten geven

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x