Homepagina » Mens en Dier » Epstein-achtige pedonetwerken worden beschermd door de politie. Britse oud-agent doet boekje open
Epstein-achtige pedonetwerken worden beschermd door de politie. Britse oud-agent doet boekje open

Epstein-achtige pedonetwerken worden beschermd door de politie. Britse oud-agent doet boekje open

Jon Wedger werkte 25 jaar voor Scotland Yard, het hoofdbureau van de politie van Londen. Het grootste deel van zijn carrière hield hij zich bezig met het onderzoek naar kindermisbruik.

Hij werd eruit gewerkt nadat hij had onthuld hoe kinderprostitutie op hoog niveau in de doofpot wordt gestopt.

Samen met andere klokkenluiders, oud-collega’s, slachtoffers en overlevenden voert hij nu campagne om de beerput open te trekken.

Vernietigen

Volgens Wedger doen hooggeplaatste politiefunctionarissen er alles aan om klokkenluiders het zwijgen op te leggen.

“Vanaf het moment dat ik de misdaden tegen kinderen (die decennia zijn weggedrukt) ontmaskerde, hebben ze geprobeerd me de mond te snoeren en me te vernietigen,” aldus de oud-agent.

Hij zegt hier alleen maar sterker door te zijn geworden.

Vastbesloten

Wedger is vastbesloten om door te gaan, in de hoop dat klokkenluiders ooit de bescherming krijgen die ze nodig hebben.

Tot die tijd zal seksueel kindermisbruik door hooggeplaatsten doorgaan en blijft de doofpot gesloten, zegt hij.

In onderstaande video onthult Wedger hoe de politie van Londen Epstein-achtige pedonetwerken beschermt:

[Shaun Attwood]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Absoluut worden deze groepen pedo’s beschermd door politie en justitie. Vorige week nog het verhaal gelezen over de misbruikzaken in Amsterdamse zwembaden in de jaren 50, 60 en 70 van de vorige eeuw. Zwembaden werden gereserveerd om de elite van Amsterdam de ruimte te geven om ongestraft kinderen uit arme gezinnen te misbruiken.
  De verhalen in Engeland, in Ierland zijn bewezen en bekend.
  De grootse .legale pedo organisatie ter wereld ‘het Vaticaan’ gaat nu nog ongestraft door met het misbruiken van kinderen.
  De Epstein prins Andrew zaak. Andrew de koninklijke pedo die ermee wegkomt.
  Dus ja je mag wel stellen dat democratie niet werkt en opsporingsdiensten naar hooggeplaatste pedo’s machteloos zijn.

  34 likes
 2. Voor dat soort laag bij de grondse misdaden gepleegd door hooggeplaatsten hoeven we echt niet naar Engeland. Dat schuim der aarde is in Nederland ook zeer goed vertegenwoordigd, tot in de hoogste regionen wel te verstaan. Zoals ik al eerder schreef, de trap moet van boven af schoon geveegd worden, te beginnen bij het koningshuis, al het andere is zinloos. Korte metten of oneindig veel jonge slachtoffertjes in de toekomst, het is geheel aan ons.

  19 likes
 3. Daarom zie je 1 bepaald clubje mensen overal op topfuncties.
  Het zijn speciale dienaren die ervoor zorgen dat hun meesters beschermd blijven worden.

  Als zo’n persoon weg moet uit zijn/haar functie, dan krijgt die persoon later weer een topfunctie in een heel ander soort bedrijf, waarvoor je hele andere vaardigheden nodig hebt dan hun vorige beroep.

  Ze hoeven dus helemaal niet vaardig te zijn in het werk dat ze doen, maar ze hoeven alleen maar de hoge heertjes te beschermen en ervoor te zorgen dat de werknemers de gewone bevolking naait.

  17 likes
  • Die “dienaren”, zoals je ze te waardig noemt, zijn gewoon simpelweg slaven of onzelfstandige zwakkelingen hoor. Ik ken zulke laatst genoemden ….en hun opdrachtgevers.. jij ook… kijk links en rechts van je… naar boven en beneden…. 1 Zielige combinatie die bij alleen stand….. tegenover iemand als mij bijvoorbeeld…. in het niets valt…beide onzelfstandig.. ze hebben elkaar…. nodig om te overleven .
   Ik heb niemand nodig, zoals die zogenaamde meesters nodig zijn…. ik ben 100 %…… Ik heb geen
   opvulling of aanvulling nodig. En zeker geen behoefte om mensen te domineren, want dat is bijvoorbeeld verkrachten…. puur domineren vanuit eigen onkunde op vele vlakken.

   0 likes
 4. Wat is er toch met oudere mannen met macht die zich aan kinderen vergrijpen?..
  Vergrijp je eens aan mij zou ik zeggen..Stelletje vieze lafbekken…Doet ook niemand mee aan een drugstest in onze kamer…En dat moet ons lijden?..
  Mijn god….

  10 likes
  • ” vergrijp je eens aan mij”…. ???
   hihihi
   maar je hebt gelijk hoor wat je zegt…. en mannen met echte echte macht….. hebben dat niet nodig… en die horen kinderen enzo te beschermen tegen dat lowlifescum…
   Maar waar zijn de echte machtigen?
   Elke dag geloof ik minder in goede machtige mensen… wezens. Er gebeurt nog steeds te veel slechts.
   Dat soort die zich met dat soort vergrijpen bezig houdt, hoort in de dierentuin of op een verwegistanse planeet…. uithongeren die hap… 🙂
   Daar wil je toch niet mee geassocieerd worden als goed mens met juiste normen en waarden.

   2 likes
 5. Hooggeplaatste pedofielen zijn perfect te chanteren. Fotootje hier, videootje daar en de pedofiele ,(gedrogeerde?) minister, koning, prins, hoge ambtenaar, rechter en daarmee een compleet land is voor altijd chantabel. En denk niet dat het alleen gaat om minderjarige tieners, maar het gaat ook om heel kleine kinderen of zelfs baby’s. Hoe groter de geest, hoe viezer het beest.

  Of wat te denken van snuff-movies?

  https://www.crimesite.nl/snuff-movies-op-computer-duikbooteigenaar/

  ……..”Rechercheurs troffen op een harde schijf die bij Madsen in gebruik was video’s aan van vrouwen die gemarteld werden, of gewurgd en onthoofd. Opvallend is dat de Deense justitie ervan uitgaat dat het om echte beelden gaat. Dergelijke “snuff movies” worden bijna nooit door politie daadwerkelijk gevonden.

  De harde schijf bevond zich in het ruimtevaartlaboratorium waar Madsen werkzaam was”….

  Topje van de ijsberg?

  11 likes
 6. Veel politie, je hebt ook goede en zuivere, is net zo pedofiel als veel van hun elite-werkgevers en/of pedofiele-beschermheren; er is echter wel hoop op gerechtigheid, dat de org’s oa. die hun bestrijden, dezen wel onder zwaar censuur en doofpot lijden, desondanks wel straks gehoord gaan worden en dat al deze misdadigers, die het ernstig beschadigen, voor het leven lang, van jonge mensenlevens op hun geweten hebben hebben, deze door deze org’s oa. ontmanteld gaan worden en voor oa. rechtszaken zullen worden gesleept.

  7 likes
 7. Sex is een spel van macht. Het overheersen en onderwerpen van de ander geeft de overheerser zoveel kracht, en ontneemt de onderworpene alle kracht. Het is de ultieme vernedering van de onderworpene die de demonische vrijgekomen energie naar ongekende hoogtes doet stijgen en daarom van grote spirituele waarde is. Aleister Crowley onderwees de groten der aarde hierin om macht te verkrijgen en te consolideren.Het is het duistere gebruik van de ons gegeven scheppende enrgie. zo onder zo boven. Baphomet.

  5 likes
  • Crowley onderwees de groten der aarde? Groten?
   Grote zielepoten zeker. Hij had geen manier om als een echte kerel macht op een eervolle en eerlijke manier te krijgen…. daarom stelen bij iemand in een bepaalde zwakkere staat(onderbewustzijn bijv) , kan/kon hij alleen maar…. met zijn hondjes…. zijn slaafjes.
   En aan de Crowley-slaafjes…. wie niet goed genoeg is krijgt een schop, ach ja een boer en zijn hond.

   3 likes
   • Dat het zielpoten zijn geef ik je helemaal gelijk in. En dat Crowley een grote zielepoot was zeker. Zo zie je dat soort altijd zijn soort zoekt. En dat hun manier van het gebruik van kracht, hen naar de verdommenis zullen brengen.

    2 likes
 8. Dat de Epstein-affaire slechts een ijsbergtopje van de meest verziekende ontwikkelingen in de slavenmatrix laat zien, maakt het volgende artikel duidelijk. Het artikel toont aan dat de psychopaten die de matrix regeren, bezig zijn om op de achtergrond pedofilie te legaliseren. Zowel de schijndode Epstein, als Joris Demmink en vele andere zieke figuren zullen hier hun voordeel aan kunnen hebben. Het lijkt wel of het steeds waanzinniger wordt op aarde.

  https://www.zerohedge.com/health/ohio-college-normalizes-pedophilia-sexual-orientation

  Citaat:

  San Diego State University is teaching students that pedophilia could merely be considered to be an alternative “sexual orientation.”

  6 likes
 9. Wat is er toch met oudere mannen met macht die zich aan kinderen vergrijpen?..
  Vergrijp je eens aan mij zou ik zeggen..Stelletje vieze lafbekken…Doet ook niemand mee aan een drugstest in onze kamer…En dat moet ons lijden?..
  Mijn god….

  Leiden zul je bedoelen, maar kan sarcastisch bedoeld zijn. Enfin, heeft eigenlijk niet zo met “oudere..” te doen,
  het is dat ze zich na vele jaren een topfunctie en priveleges opgewerkt hebben, dan zijn ze inmiddels de
  50 gepasseerd. Genieten dan het “onschendbaarheids recht”( zo wat van onnozel en ondemocraties )
  Zwijgplicht en zweren op trouwe dienst, eed afleggen ect, dat gebeurt in de hoge kringen wil je carriere
  maken. Maar de perverse lusten zijn al van jongs af aanwezig.

  3 likes
 10. 11:46 minuten NIET geschikt voor jeugdige kijkers!

  https://www.youtube.com/watch?v=FJdTfgMzC2U

  Ook iets om over na te denken

  2 likes
 11. ik heb de typtik. Pedofilie heerst op grote schaal durf ik te zeggen. Veel is nog ondergronds en veel word verzwegen. het is van alle tijden, en in verhouding niet erger geworden. Alleen door internet meer aan de kaak gesteld, waar vroeger
  in mijn jeugd het geval niet was, door ontbreken van niternet. Kun je nagaan hoe oud ik ben ongeveer.
  het heerst in alle lagen, maar ik verdenk mensen op hoog niveau geplaatst, er net zo erg van als de laag aan
  de ladder geplaatste arbeider, de oom of soms tante van onzedelijkheid. Mannen hebben daar meest aandeel in.
  Moet wel iets van de kromheid der natuur zijn. Enfin het verhaal van J. Brecht is nog steeds niet opgelost, en ik denk dat er meer speelt. We zullen het misschien nooit echt weten, maar mijn hart gaat uit naar de
  ouders van het kind. Die lopen al 22 jaren met een ongesloten boek. Het tergt en vreet aan hun.
  Zo ook die Epstein, en zijn kennis kring. En die is groot. Epstein is vermoord, en geen gelul van zelfmoord, het is gewoon lachwekkend mensen. Hoe idioot kun je zijn om dat te geloven?

  1 likes
 12. Wanneer gaat de mens deze PEDO POPPENKAST inzien of zijn u emoties nog steeds de baas???

  1 likes
 13. Een pedofiel is vaak iemand die een volwassen equal niet aan kan… en klein geschapen is waarschijnlijk. Kortom een stumper.

  1 likes
 14. ondemocratisch bedoel ik… excuseer

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...