CoronaBuitenland

Er voltrekt zich voor onze ogen nog een genocide waar de media niet over (willen) berichten

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Jonge mensen – twintigers, dertigers en veertigers – krijgen agressieve en snelgroeiende ‘turbokankers’. De Canadese arts William Makis, die in zijn carrière zo’n 20.000 kankergevallen heeft gediagnosticeerd, zegt: “Dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien.”

Vrouwen van in de 20 worden gediagnostsiceerd met stadium IV borstkanker. Mannen en vrouwen van in de 20 en 30 worden gediagnosticeerd met stadium IV darmkanker. Mensen worden gediagnosticeerd met leukemie die binnen dagen of zelfs uren na diagnose dodelijk is. Lymfomen die je binnen enkele maanden doden. “Ik heb dit nog nooit gezien,” benadrukt de oncoloog in gesprek met Jim Ferguson.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nog nooit kankers gezien die zich zo gedragen

Het begon Makis op te vallen dat relatief jonge artsen opeens extreem agressieve kankers kregen. Een arts van in de 30 bleek stadium IV maagkanker te hebben. Hij was binnen een jaar dood. Jonge individuen van in de 20 en 30 met zeer zeldzame hersenkankers. En in alle gevallen stadium IV. En in alle gevallen binnen enkele maanden dodelijk.

“Ik heb nog nooit kankers gezien die zich zo gedragen. Ze groeien zeer snel en dienen zich pas in een laat stadium aan,” aldus Makis.

Stille genocide

Canada telt ongeveer 100.000 artsen. De oncoloog schat dat 99,9 procent van hen ‘gevaccineerd’ is tegen corona.

Er voltrekt zich nog een genocide waar de media niet over (willen) berichten. De betrokkenen zijn nog steeds op vrije voeten en vertellen jou dat je meer moet nemen van datgene wat deze genocide veroorzaakt. Het is de stille genocide. Geen bommen. Slechts naalden. ‘Haal gewoon je prik’, aldus auteur en spreker David Icke.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jammer
Jammer
6 maanden geleden

Wij kennen de daders, maar laten ze tot de dag van vandaag nog steeds hun gang gaan. Wat een slap volk zijn we toch geworden, en de angst regeert nog steeds het volk.

Greet Resist
Greet Resist
6 maanden geleden

gratis 5 G geeft je Turbo

joost
joost
6 maanden geleden

Wat nu belangrijk is wat moeten spijtoptanten doen ?
Het is te hopen dat ninefornews hier ook even aandacht aan schenkt.

C.J. van der Nagel.
C.J. van der Nagel.
6 maanden geleden

Corona tijdbom voor onze kinderen wanneer worden de schuldigen opgepakt…..waar blijft het ONDERZOEK F.v.D heeft weer gelijk …..steun ze ….De rest in de Tweede Slaap kamer zijn in mijn beleving een GEVAAR voor onze samenleving….Dienen het W.E.F en daarmee een DUBBEL gevaar.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x