Buitenland

EU-parlementslid Christine Anderson wil WHO-werelddictatuur bestrijden

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Jullie hebben voor dit gevecht gekozen, jullie wilden dit gevecht. Nou raad eens, dan krijgen jullie een gevecht. Wij zullen de strijd aangaan. De dappere burgers, mijn collega’s en ik, zullen nooit ophouden jullie te bevechten. Die woorden sprak Europarlementariër Christine Anderson onlangs in het Europees Parlement.

“Omdat we met miljoenen zijn, miljoenen over de hele wereld. Dat kunnen jullie van me aannemen, van ons aannemen. Wees er zeker van dat miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld jullie ten val zullen brengen. En we stoppen niet voordat we dat gedaan hebben,” waarschuwde ze de elite.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Zelf noemt ze het Europarlement altijd ‘het grootste gekkenhuis ter wereld’, zei ze in een interview met Kla.tv. Ze vindt dat het Parlement moet worden opgedoekt. “Het is onherkenbaar geperveteerd. Ondertussen is het eigenlijk gewoon een schijndemocratie, een illusie van democratie om de burgers allerlei onzin op te leggen,” zei Anderson.

Totaal onaanvaardbaar

Ze sprak in het Europarlement om een Europees burgerinitiatief te lanceren dat moet voorkomen dat de WHO zich de regeringsbevoegdheid van de lidstaten toe-eigent in het geval van een nieuwe ‘pandemie’.

“Dit is absoluut onacceptabel. Het is totaal onaanvaardbaar dat bijvoorbeeld een Bill Gates bepaalt wanneer burgers hun huis uit mogen, wanneer ze een masker moeten dragen, in welke bus ze mogen rijden, of ze nog een baan hebben of eventueel een ‘mRNA-track & trace’ in hun arm moeten accepteren.”

Wereldregering

Ze benadrukte dat het belangrijk is om te beseffen dat het nooit om de volksgezondheid ging. “We zien welke agenda hier wordt doorgedrukt. Het gaat over de afschaffing van vrijheid, democratie en de rechtsstaat. Het gaat om het installeren van een wereldregering, van welke aard dan ook.”

Ze spreekt liever niet van een wereldregering, maar een orgaan dat in principe alle bevoegdheden heeft en waarbij de burger niets te zeggen heeft. Dat moeten we volgens haar koste wat kost voorkomen.

4.8 318 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
7 maanden geleden

Dit moeten we zeker niet willen. Vrijheid Blijheid. En dat is van mezelf. En wordt niet afgepakt. Mafketels

Elon
Elon
7 maanden geleden

Heel goed van haar. Mijn steun heeft zij. Verspreid dit artikel zoveel mogelijk via allerlei Social Media!!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

IK VECHT MEE……

Margie
Margie
7 maanden geleden

Wat een vrouw!!!!!!! Respect. Zij zegt de waarheid. Zo moesten meer vrouwen zijn. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x