Het Complot

De grootste cover-up aller tijden

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schaduwmacht heeft de beschikking over sterrenwachten en geavanceerde telescopen die op strategische locaties zijn geplaatst.

Ze heeft toegang tot wetenschappelijke data en astronomische informatie waar gewone mensen niets over te weten komen omdat zij worden afgeleid en misleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waar is de schaduwmacht met name in geïnteresseerd? Zweeft er iets in ons buitenste zonnestelsel waar de aandacht naar uitgaat?

Hercolubus

De Chileense astronoom Carlos Muñoz Ferrada wist een aantal aardbevingen in Zuid-Amerika nauwkeurig te voorspellen. Hij deed dat door astronomische verschijnselen te linken aan zware aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Hij voorspelde dat we in de toekomst te maken gaan krijgen met ‘een grote komeet-planeet’:

Anderen gingen Muñoz Ferrada voor. V.M Rabolu (1926-2000) uit Colombia schreef in 1998 over ‘Hercolubus of de Rode Planeet’. “Hercolubus, een planeet die zo genoemd werd door de wijzen uit de oudheid, nadert ons zonnestelsel en veroorzaakt bezorgdheid bij mensen die op de hoogte zijn van dit soort kosmische fenomenen,” aldus Rabolu. “Tijdens de laatste passage maakte Hercolubus een einde aan de Atlantische beschaving.”

Verschillende profetieën brengen de komt van Hercolubus in verband met ‘grote veranderingen op planeet aarde’. Er wordt onder meer gesproken van een poolverschuiving, zodat het nieuwe land een nieuw ras kan dragen. Alleen een groot hemellichaam beschikt over de mogelijkheden om de aarde letterlijk omver te laten rollen.

Er zijn al veel namen bedacht voor kandidaten die in het verleden mogelijk verantwoordelijk zijn geweest voor catastrofes: planeet X, Hercolubus, Nibiru, Wormwood, de tiende planeet, de Rode Planeet, Nemesis, Marduk, Tyche, Barnard 1, Rode Kachina, enzovoorts.

Hyperdimensionale entiteit

Waar is dit hemellichaam dat zich mogelijk op dit moment richting ons zonnestelsel begeeft? Dr. Gerry Neugebauer van het Jet Propulsion Laboratory van NASA zei in 1983: “In de richting van het sterrenbeeld Orion is met de Infra-Rood Astronomische Satelliet (IRAS) een hemellichaam gevonden dat mogelijk zo groot is als de planeet Jupiter en wellicht zo dichtbij staat dat het onderdeel is van dit zonnestelsel.”

“Het object is zo mysterieus dat astronomen niet weten of het een planeet, komeet, protoster of sterrenstelsel is,” ging hij verder.”Ik kan u alleen vertellen dat we niet weten wat het is.”

Alle planeten van ons zonnestelsel hebben recentelijk ingrijpende veranderingen ondergaan. De atmosfeer van Mars wordt steeds dikker en ook de maan krijgt een dampkring. Het magnetisch veld en de helderheid van de planeten verandert. Op Uranus en Neptunus lijkt relatief recent nog een poolverschuiving te hebben plaatsgevonden. Op aarde wordt het weer steeds extremer.

Alleen de mensen aan de top van de schaduwmacht weten wanneer Hercolubus voorbijkomt. Het is ook mogelijk dat het hemellichaam zich gedraagt als een hyperdimensionale entiteit en buiten het gewone universum bestaat.

Ruimtewapens

In het zonnestelsel en de Melkweg bestaat een elegante orde. Onethische experimenten die op aarde worden uitgevoerd stroken niet altijd met deze orde. Hoever wil men gaan om het voortbestaan van de gehele beschaving op het spel te zetten? Hoeveel schade wil men aanrichten aan het zonnestelsel voordat planeten onherstelbaar beschadigd raken? Elke ‘loka’ of dimensie is onlosmakelijk verbonden met andere dimensies. Alles wat we hier doen heeft invloed op de hele kosmos.

In 2010 hadden we de olieramp in de Golf van Mexico, in 2011 de kernramp in Fukushima, in 2012 superstorm Sandy en in 2013 de Amerikaanse shutdown. Deze rampen zijn nog altijd niet opgelost. Achter de schermen speelt zich iets veel groters af, waardoor de schaduwmacht geen aandacht heeft voor urgente aangelegenheden. En als zij al reageert, verergert dat de problemen meestal alleen maar.

Een andere kwestie waar de schaduwmacht geen aandacht voor heeft is ruimtepuin, met name ruimtepuin dat wordt aangedreven door kernenergie. In 2005 cirkelden tenminste 13 splijtstofstaven, acht thermo-elektrische radio-isotopengeneratoren en 32 kernreactoren om de aarde. Waar blijven die op het moment dat satellieten, sondes of ruimtewapens richting de aarde vallen?

De schaduwmacht houdt zich juist meer bezig met het volgen van bruine dwergen, kometen, planetoïden, asteroïden, meteoren en komeet-planeten. Daarnaast worden er sinds het Strategic Defense Initiatieve (SDI) steeds meer ruimtewapens gebouwd. Zijn die gericht tegen ongewenste indringers uit de ruimte?

Unieke plaats

Er is sprake van een fundamentele relatie tussen de mensheid en moeder aarde, maar ook tussen de mensheid en de zon. Door de ware aard van deze relaties te begrijpen en ze te respecteren kan iedere ongewilde profetie of negatieve uitkomst ongedaan worden gemaakt.

Een collectief bewustzijn dat gevuld is met wijsheid en liefde kan zelfs de meest ingrijpende consequenties verzachten. De schaduwmacht heeft keer op keer laten zien dat ze het liefst de weg van de minste weerstand kiest.

De collectieve wil en intentie van het menselijk ras dragen een grote kracht in zich. Planeet aarde bevindt zich op dit moment op een unieke plaats in het sterrenstelsel. De planeet baadt in licht en zeldzame energieën.

Wat kunnen we doen? Blijf kalm, gecentreerd en gefocust op de positieve uitkomst die we met elkaar realiseren.

Noot: Bijgaand artikel geeft een duidelijk overzicht van de huidige situatie op aarde en komt overeen met het onderzoek van Niburu.nl. In dit uitgebreide stuk krijgen we meer inzicht in de actuele veranderingen op aarde en de aanwezigheid van Nibiru/Niburu in ons zonnestelsel.

Bron: Stateofthenation2012.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sander
sander
10 jaren geleden

”In 2010 hadden we de olieramp in de Golf van Mexico, in 2011 de kernramp in Fukushima, in 2012 superstorm Sandy en in 2013 de Amerikaanse shutdown. Deze rampen zijn nog altijd niet opgelost. Achter de schermen speelt zich iets veel groters af, waardoor de schaduwmacht geen aandacht heeft voor urgente aangelegenheden. En als zij al reageert, verergert dat de problemen meestal alleen maar.”

Wat verwacht je, dat op een planeet met 7 miljard mensen er een jaar niks gebeurd? wie is hier nou aan het ”slapen”.

Kijk eens naar jezelf? Maak jij nooit fouten? Volgens mij wel hè, en komen er fouten voor waar andere mensen ook mee te maken krijgen? Volgens mij wel, en dat is dan nog je omgeving. Landen worden bestuurd door mensen, mensen maken fouten. Het is niet meer dan logisch dat er elke jaar iets ”groots” gebeurd. En nee, zeg niet dat dat nieuw is want dat is het niet. Kijk maar naar de geschiedenis, weliswaar worden de rampen steeds groter, maar ook dat is logisch te verklaren. In de oudheid vonden er ook natuurrampen plaats (of door de mens veroorzaakte rampen, die ook in alle tijdsperiodes voorkomen) maar denk je niet dat een tsunami of aardbeving weinig indruk maakt in een gebied waar weinig mensen wonen, en dus snel vergeten is?
Hoe meer mensen er wonen, hoe meer mensen met de ramp te maken krijgen (en hoe meer kans een ramp krijgt in de geschiedenis herinnerd te worden) maar dat wil niet zeggen dat ze er vroeger niet waren, dat is feitelijk bewezen.

Kortom, wat is er anders tegenwoordig? Waaraan kan ik zien dat er tegenwoordig iets anders gaande is? Want ik zie enkel een continuïteit.

Daisy
Daisy
10 jaren geleden

Gisteravond zat ik Star Trek 2; into Darkness te kijken. Het eerst shot is van bovenaf waarbij je 2 mannen (Kirk en Bones)hard ziet rennen door rode vegetatie.
Linksonder in beeld verschijnt: Nibiru M Class Planet. Grappig, niet? ;))

bonabuster
bonabuster
10 jaren geleden

Deze komeet is ISON, zie:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2091882/pg1

16 december is de correcte einddatum voor de Maya kalender, en dit omdat ze in de omzetting van de Maya naar Gregoriaanse kalender, het jaar 0 meegeregekend hebben, terwijl dit niet bestaat, omdat onze telling van -1 naar +1 springt.

Alle shit die nu in de wereld gebeurt, werd normaal voorspeld in het laatste jaar tot en met 21-12-2012, wel het gebeurt NU.

Wat staat er allemaal op het programma:

– ISON die passeert, en op 16 dec een perfecte driehoek vormt met Venus en de Aarde

Begin januari 2014, meer bepaald 3 jan:

Zonnevlekken die volgens Patrick Geryl voor plasmaontladingen gaan zorgen, en een carrington event, dus uitval electriciteit en alle gevolgen vandien.

Dit omdat er meerdere planeten gealligneerd staan, en allemaal aan de zon trekken zoals een kind aan een catapult, en als deze loslaat ontstaat er een zonnevlam.

Komt daarbij de wisselwerking met ISON.

We gaan dus zeer interessante tijden tegemoet.

Red Skywalker
Red Skywalker
10 jaren geleden

Altijd maar weer rampen, doem en het vergaan van de wereld. Kijk ook eens naar nieuws van een eeuw geleden, bijna dezelfde scenario’s, niets veranderd, maar we zijn er nog steeds. Ik geloof er niet in. Het enige wat ik hoop is dat we elkaar gewoon eens leren helpen zonder ‘voor wat, hoort wat’ te eisen.

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x