Homepagina » Mens en Dier » Farage: Over 10 jaar is er geen Europese Unie meer
farage
Foto: Nigel Farage (European Parliament CC BY 2.0)

Farage: Over 10 jaar is er geen Europese Unie meer

Brexit-voorloper Nigel Farage voorspelt dat de Europese Unie over 10 jaar niet langer bestaat. Op 31 december heeft Groot-Brittannië de EU officieel verlaten, 4,5 jaar nadat 52 procent van de Britse kiezers voor een vertrek uit de EU had gekozen.

Op maandag zei Farage dat het volk niet langer zo ‘verdeeld’ is als vier jaar geleden. Op radiozender LBC zei de politicus dat slechts een ‘piepklein’ percentage ‘die vlag, dat volkslied en mensen zoals Jean-Claude Juncker wilde’. De meeste mensen die stemden om in de EU te blijven, deden dat uit angst, aldus Farage.

“Een heel groot deel van de mensen die ‘remain’ stemden, ziet nu dat het heel goed mogelijk is om handelsdeals te sluiten met de rest van de wereld, om binnen te komen – in de meeste gebieden – en een redelijk akkoord te sluiten met de EU zelf,” zei hij.

De Brexiteer, die 27 jaar in de politieke arena heeft gestreden voor het Britse vertrek, zei te verwachten dat het aantal voorstanders van lidmaatschap alleen maar verder zal dalen.

Ik denk niet dat er over 10 jaar nog een Europese Unie is

“De Brexit-oorlogen zijn voorbij. De verbittering, de verdeeldheid, daar is nu een einde aan gekomen,” zei Farage, toevoegende dat het establishment 4,5 jaar lang alles heeft geprobeerd om het tij te keren.

Over 10 jaar zal de EU niet langer bestaan, voorspelde hij. “Kijk naar wat er in Brussel gebeurt: de Polen en Hongaren vetoën de EU-begroting. Je hebt een eurozone die het zuiden steeds verder in armoede drijft.” Farage voorspelt ook dat Italië die eurozone ‘op een gegeven moment’ zal moeten verlaten.

“Ik denk niet dat er over 10 jaar nog een Europese Unie is,” benadrukte hij.

[Breitbart]
4.9 57 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
4 maanden geleden

Laten we het hopen!

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden
Petrus
Petrus
4 maanden geleden

Nederland zo snel mogelijk er achteraan(Nexit).

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

Nederland blijft zitten tot het eind, de heren hebben maar 1 doel voor ogen ons allemaal helemaal arm maken met een lege schatkist.

Linda
Linda
4 maanden geleden

Ik hoop het van harte. Kan niet wachten tot het zo ver is. Terug baar de EEG is ook prima, maar het monster dat nu in Brussel zit, vernietigd alles.

rop
rop
Reactie op  Linda
4 maanden geleden

Het monster zit niet alleen in Brussel ,het zit in ieder mens .

Akkafietje
Akkafietje
4 maanden geleden

Ik hoop dat die club oplichters binnen 1 jaar al wordt opgeheven.
Deze geld verslindende groep heeft al genoeg gekost, niet alleen geld en pensioen, maar ook de Nederlandse tradities

rop
rop
Reactie op  Akkafietje
4 maanden geleden

Geld, geloof, tradities, de bevangenheid is als men daar zich mee identificeert. met deze bevangenheid blijft men gevangenen van een systeem.

Claus Shwaab
Claus Shwaab
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Maar je was toch ook blij dat je geen guldens hoefde in te wisselen voor Francs, Marks en Pounds? Geen paspoort hoefde te tonen aan de grens en meer van die voordeeltjes?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Claus Shwaab
4 maanden geleden

Dat wel, maar daar zijn andere controles op gekomen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Claus Shwaab
4 maanden geleden

Daar zit hem ook de fout, onze gulden had 1 om 1 ingewisseld moeten worden. Wat nu is gebeurd is gewoon 60% van ieders eigen vermogen gestolen.

TaoTruth
TaoTruth
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Gesproken als een waar Soros cultlid. Zonder geschiedenis en cultuur zijn we identiteitsloos en is er geen verbindende factor als samenleving meer.

vibratie
vibratie
Reactie op  Akkafietje
4 maanden geleden

vlaamse tradities ook, sinds Europa 1 is geworden zijn we een een proefproject geworden van commerciële imperialisme door families van grote bedrijven en banken die ons leven vol materialisme duwen en wegwerptroep blijven maken, in ons leven sluipen ons routines gewoontes en karakter proberen te ontcijferen voor nog meer gepersonaliseerde reclame bommen aftenvuren, en jij dieper in de beugel tast om u tijdelijkgeluk af te kopen.mondkapjes familie niet meer zien aanraken voelen zijn allemaal vormen om u karakter af te breken en eenszijn me u zelf te vervormen en volgzamer te maken op het geen da komt totale macht of privé en openbare dingen van je leven en opvoeding normen waarde te dicteren en controleren, komt tijdperk van commerciele artificiele dictatuur aan waar je alleen nog digitaal vrij kunt zijn maar in realiteit huisslaaf zijt geworden, tradities geloof moet eruit om hun plan te kunne uitrollen midde klasse weg want die kunnen staken en betogen.en alleen de 0,1 procent mag en kan leven hoe da elke mens op de planeet zou moeten kunnen leven..maar bang da we zijn blijven we brussel en de staat regering wel volgen en slikken we hun misdaden de speelmarionettes van de 0,1procent doen meer misdaden dan de overgrotedeel van de bevolking door niet tegen de elite integaan en met geld materialisme hun geweten te sussen als we met zijn alle zoude rechtstaan en terug echt een democratie vormen dat van voor en door het volk wordt gestuurd zoude heel wat mensen gelukkiger van worden..

AquariusChris
AquariusChris
4 maanden geleden

‘k Heb de indruk dat 9forNews zijn best doet om niet met de msm mee te lopen.
Good going guys;)
Mensen, op Parler is er echt wel een enorme vloed aan info die je niet te pakken krijgt via msm of zelfs via hier!
De fraude, de ccp democrats, wij die hier al sinds begin 2000 naar een ccp systeem kruipen…
Je ogen gaan echt wel open daar (neemt niet weg dat er ook veel onzin is)

Aja, en de beste wensen allemaal

(Een Trump supporter ’till the end)

Marieke
Marieke
Reactie op  AquariusChris
4 maanden geleden

Volg ook Lin Wood op Twitter
https://mobile.twitter.com/LLinWood

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Marieke
4 maanden geleden

door Twatter te volgen, ook al ben je geen lid, hou je de tech giants in stand. Je kunt Lin Wood ook uitstekend volgen via Parler, daar zit hij ook op.

Marieke
Marieke
Reactie op  BertRoermond
4 maanden geleden

Al naargelang je preferentie 😉

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  AquariusChris
4 maanden geleden

ik zit er ook op, inderdaad, er gaat een wereld van nieuws voor je open. je moet je wel even de tijd nemen om Parler te leren kennen, het werkt nl even anders als Twatter of Facialbook.

Debbie
Debbie
Reactie op  AquariusChris
4 maanden geleden

Bedankt! Ik ga er meteen induiken!

rop
rop
4 maanden geleden

Verdeeldheid is en zal altijd wel blijven bestaan, in het verleden was het al zo, en in de toekomst zal het niet anders zijn, zolang mensen andere mensen met macht elkaar letterlijk en figuurlijk de hersens inslaan, en daarvan niks leert blijft men primitief elkaar opeten, in de natuur is dat al aanwezig en elk systeem is niet anders dan ook zo, het primaire is overal in aanwezig en bestaat door overleven, het ene vernietigen, het ander om te overleven, elk opgebouwd systeemmatig systeem zal instorten en zich weer opbouwen, alleen effe net weer iets anders, maar het primaire blijft erin, De Natuurwet zal altijd en eeuwig zich daarin laten gelden.

hans
hans
4 maanden geleden

ik wil u er even op wijzen dat wat de bijbel BABYLON noemt nu precies HET HANDELSSYSTEEM is. en de bijbel zegt GA DAN WEG UIT BABYLON en ONTVLUCHT BABYLON .dit is een reusachtige python die alles verstikt

rop
rop
Reactie op  hans
4 maanden geleden

Waarheen zal men gaan, naar het oosten het westen of het noorden het zuiden, het pad zal altijd het handelen zijn, babylon zal dus elk richting zijn en het ga weg kan men niet meer ontvluchten, wat houd dan in ,gewoon niet handelen, en geen handelen betekend ook niet verstrikt en verstikt raken.

hans
hans
Reactie op  rop
4 maanden geleden

u heeft gelijk en ik denk dat dit bij de grote mysteries van het boek openbaring behoort .niet helemaal toevallig is het denk ik dat het grote gebouw in brussel is gemaakt naar het schilderij van breughel de TOREN VAN BABEL .en de supercomputer in brussel heet the B.E.A.S.T.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  hans
4 maanden geleden

De bijbel, m.n. de chapter Openbaringen, is een inspiratiebron voor het-einde-der-tijden denkers. Wat die chapter eigenlijk profeteert is het einde van het christendom, niet het einde van de wereld. Christenen weten dus niet wat ze moeten zonder hun vast er ingeslagen ideeën zoals Vader en Zoon die je komen redden, maar Vader kon zijn eigen Zoon niet redden destijds enz. Daarom zien ze liever de wereld eindigen. Vandaar dat de meeste complottheorietjes uit de christelijke hoek komen. Je zult ze zelden uit Islamitische, Boeddhistische of Atheïstische bron zien komen.

hans
hans
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

duyfel zoals u her en der kunt lezen reageer ik meestal ,soms zinnig soms de plank misslaand . ik heb vaak en veel en graag over het geloof mijn mening gedeeld MAAR HIER HEB IK GEEN ZIN MEER IN. maar op andere items hoop ik u weer te ontmoeten vr gr hans

Simon
Simon
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

Het einde van het Christendom? Wat heeft u liever? Geregeerd worden door Allah? Of door 1 van die andere clubjes die u noemt? Persoonlijk heb ik liever de Vader van Jezus als alleen heerser. Dat daarbij alle mensenmaatschappijen naar de verdommenis worden geholpen is een enorm pluspunt, want met een wereld waar geen oorlog meer is, geen ziektes en eeuwig leven in het verschiet kan ik prima leven 😉

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  hans
4 maanden geleden

ja, ik vind de rivers of babylon ook een geweldig nummer. zucht..

Arnie
Arnie
4 maanden geleden

Italië heeft niet voor niets zoveel EU steun gekregen zo vlak voor de Italiaanse verkiezingen, bij de hele bevolking wil uit de EU stappen, en met ons geld wil de huidige regering het volk op andere gedachten brengen middels financiële cadeautjes.
En wat de oost Europese landen betreft, zij hebben lang genoeg onder het regime van Moskou geleefd!

Appie
Appie
Reactie op  Arnie
4 maanden geleden

Steun ?
Steekpenningen zal je bedoelen.
Na 20 jr al een verbetering gezien daar ?

salvar
salvar
Reactie op  Appie
4 maanden geleden

nee

Steven
Steven
4 maanden geleden

Over 10 jaar is de gehele Unie al naar de afgrond getrokken en economisch vermoord..(maar dat is al over een jaar of twee) dus in dat opzicht heeft hij gelijk!

mee 2
mee 2
4 maanden geleden

ik voorspel dat over 5 jaar geen EU meer is

x

Check Also

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

ziekenhuizen

‘Nu pas komt naar buiten: ziekenhuizen manipuleren hun coronacijfers!’

Journalist Jeroen Bossaert onderzocht voor HLN of ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

82
0
We lezen graag je reactie!x