Mens en Dier

Farage: Over 10 jaar is er geen Europese Unie meer

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Brexit-voorloper Nigel Farage voorspelt dat de Europese Unie over 10 jaar niet langer bestaat. Op 31 december heeft Groot-Brittannië de EU officieel verlaten, 4,5 jaar nadat 52 procent van de Britse kiezers voor een vertrek uit de EU had gekozen.

Op maandag zei Farage dat het volk niet langer zo ‘verdeeld’ is als vier jaar geleden. Op radiozender LBC zei de politicus dat slechts een ‘piepklein’ percentage ‘die vlag, dat volkslied en mensen zoals Jean-Claude Juncker wilde’. De meeste mensen die stemden om in de EU te blijven, deden dat uit angst, aldus Farage.

“Een heel groot deel van de mensen die ‘remain’ stemden, ziet nu dat het heel goed mogelijk is om handelsdeals te sluiten met de rest van de wereld, om binnen te komen – in de meeste gebieden – en een redelijk akkoord te sluiten met de EU zelf,” zei hij.

De Brexiteer, die 27 jaar in de politieke arena heeft gestreden voor het Britse vertrek, zei te verwachten dat het aantal voorstanders van lidmaatschap alleen maar verder zal dalen.

Ik denk niet dat er over 10 jaar nog een Europese Unie is

“De Brexit-oorlogen zijn voorbij. De verbittering, de verdeeldheid, daar is nu een einde aan gekomen,” zei Farage, toevoegende dat het establishment 4,5 jaar lang alles heeft geprobeerd om het tij te keren.

Over 10 jaar zal de EU niet langer bestaan, voorspelde hij. “Kijk naar wat er in Brussel gebeurt: de Polen en Hongaren vetoën de EU-begroting. Je hebt een eurozone die het zuiden steeds verder in armoede drijft.” Farage voorspelt ook dat Italië die eurozone ‘op een gegeven moment’ zal moeten verlaten.

“Ik denk niet dat er over 10 jaar nog een Europese Unie is,” benadrukte hij.

[Breitbart]

4.9 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Laten we het hopen!

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Nederland zo snel mogelijk er achteraan(Nexit).

Linda
Linda
1 jaar geleden

Ik hoop het van harte. Kan niet wachten tot het zo ver is. Terug baar de EEG is ook prima, maar het monster dat nu in Brussel zit, vernietigd alles.

Akkafietje
Akkafietje
1 jaar geleden

Ik hoop dat die club oplichters binnen 1 jaar al wordt opgeheven.
Deze geld verslindende groep heeft al genoeg gekost, niet alleen geld en pensioen, maar ook de Nederlandse tradities

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x