Bewustzijn

Verloren geheimen van de Maya’s (video)

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maya-onderzoeker Ian Xel Lungold deelt nieuwe ontdekkingen over de Maya’s en hoe zij hun beschaving organiseerden rond een ‘superwetenschap’.

Deze wetenschap was gebaseerd op een unieke kijk op bewustzijn, sterrenstelsels, leven, geschiedenis en de schepping.

Tijdens de video worden nieuwe ontdekkingen, analyses en fascinerende feiten over deze geheime, oude en hoogontwikkelde cultuur gepresenteerd. Ian Xel Lungold overleed in 2005.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan
jan
9 jaren geleden

Maar voor hun vijanden waren de Maya’s weinig vredelievend .

Wetenschappers hebben in een massagraf in de Maya stad Uxul een lugubere vondst gedaan. Ze ontdekten er de resten van mensen die 1400 jaar geleden onthoofd en in stukken gehakt werden. Waarschijnlijk gaat het om krijgsgevangen van de Maya’s.

Dat de mensen in stukken gehakt waren, werd de archeologen al snel duidelijk: de hoofden lagen ver van de romp verwijderd. En in de meeste gevallen was zelfs de onderkaak van de schedel losgemaakt.

Het grootste deel van de slachtoffers is met zekerheid een gewelddadige dood gestorven. Zo troffen de onderzoekers een schedel aan met een scheur erin. Ook werd er bewijs gevonden dat sommige mensen onthoofd waren.

Bron: http://www.scientias.nl/stukken-gehakte-vijanden-mayas-ontdekt/91850

rob
rob
9 jaren geleden

Verloren geheimen of verborgen niet ontdekte geheimen …Elk geheim de word ontrafeld is geen geheim meer ..eigenlijk is het helemaal geen geheim alleen het werd niet begrepen ontdekt het menselijk bewustzijn nu een ander zicht op deze maya gezicht de maya waren bewust natuurlijk waren ze verder op het gebied bewustzijn ook ander volkeren dragen dat in zich ..alleen de NU huidige mens heeft veel van deze kennis verloren en daarom noemt men het Verloren geheimen…de nu huidige mens kan zichzelf daarin terug vinden omdat er veel te vinden is op het gebied …RUIMTE SCHEPPING STERREN …deze zijn de draagkracht en hoe meer men weet over deze prachtige kosmos …dus te meer ga je het leven liefhebben dat is de bedoeling van de ruimte haar te leren kennen..en vanuit haar een evenwichtige samenleving te vormen die de mens zowaarlijk naar streeft..ontdek de ruimte in je en je ontdekt ook haar liefde waarin alle mensen zich in kan herkennen.. je kan haar winnen …maar ook verliezen zo word een verlies een verloren bewustzijn een geheim verborgen diep in je ..waarin ze graag ontdekt wilt worden…alleen de mens kan door bewust te zijn en te worden dat een verloren verborgen geheim weer worden herstelt binnen in de mens zelf we bestaan uit de stoffen van de ruimte …het stof wilt zich weer daarmee verzoenen waarin het verlorenen weer word ontdekt in het bewustzijn waarin de mens bewust word van zichzelf elk ontdekking die een geheim bevat word aan het bewustzijn toegevoegt als het word ondekt en ontrafeld..

nora
nora
9 jaren geleden

de verborgen geheimen zijn de kinderoffers. kan iemand hier mij uit leggen, waarom dat nodig was.

Jan-Jaap
Jan-Jaap
9 jaren geleden

Die mayas, hoe ‘hoog ontwikkeld’ ze ook wel niet waren, het waren zeker geen lieverdjes. Maar zoals meneer zegt, they did a great job, dus het doel heiligt de middelen. Het recht van de sterkste/de slimste is HET recht. Democratische, of spirituele denkertjes denken zo niet uiteraard. Het is maar wat je aangeleerd krijgt wat je voor goed of slecht aanziet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x