Homepagina » Propaganda » De Tweede Wereldoorlog is niet begonnen door nazi-Duitsland. Dit zijn de lessen die je niet geleerd hebt op school (en daar is een reden voor)
De Tweede Wereldoorlog is niet begonnen door nazi-Duitsland. Dit zijn de lessen die je niet geleerd hebt op school (daar is een reden voor)

De Tweede Wereldoorlog is niet begonnen door nazi-Duitsland. Dit zijn de lessen die je niet geleerd hebt op school (en daar is een reden voor)

In oorlog sneuvelt de waarheid het eerst, zei Winston Churchill al. Op school heb je ongetwijfeld geleerd dat de Tweede Wereldoorlog is begonnen door nazi-Duitsland onder leiding van Adolf Hitler.

Dat komt omdat de winnaar van een oorlog de geschiedenis schrijft in de schoolboeken en dus gelijk heeft.

Wat nu als het juist de regering van diezelfde Churchill is geweest die samen met de Fransen de oorlog verklaarde aan Duitsland?

Drie partijen

De Amerikaanse activist en schrijver Ron Unz heeft zich uitgebreid in deze materie verdiept en heeft talloze boeken van historici gelezen.

Zijn werk wordt aanbevolen door de Amerikaanse oud-onderminister en econoom Paul Craig Roberts.

Unz komt tot de conclusie dat er drie partijen waren die een oorlog met Duitsland wilden uitlokken: zionistische Joden die een Joodse staat in Palestina wilden stichten, Winston Churchill en Franklin D. Roosevelt.

De start van de Tweede Wereldoorlog draaide dus om privébelangen, aldus Unz.

Duitse agressie

Na de Eerste Wereldoorlog probeerde Hitler de oorspronkelijke grenzen van Duitsland te herstellen.

In de Britse en Amerikaanse pers werd al snel gesproken van ‘Duitse agressie’.

Roberts merkt op dat historici al vaak hebben aangetoond dat de Britse en Amerikaanse media in handen waren van zionistische Joden, die overigens ook goed bevriend waren met Churchill en Roosevelt.

Denk daarbij aan financieel adviseur van Churchill Bernard Baruch, gouverneur van New York State Lehman, opperrechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof Felix Frankfurter, minister van Financiën Morgenthau en andere vrienden van Roosevelt.

Opgedrongen

De oorlog werd aan Hitler opgedrongen, stelt Roberts.

De Russische schrijver Viktor Soevorov beschrijft in zijn boeken tot in detail hoe Hitler werd gedwongen om Rusland binnen te vallen.

Stalin had namelijk langs de grens met Duitsland één van grootste invasielegers uit de geschiedenis gestationeerd.

Hitler besloot toe te slaan voordat het Sovjetleger paraat was.

Verrassingsaanval

Unz wijst erop dat historici Franklin D. Roosevelt hebben aangewezen als de persoon die de wereldoorlog heeft georkestreerd.

Zo zette hij continu het Britse politieke leiderschap onder druk, iets wat – zo onthulde hij later – zou kunnen hebben geleid tot zijn afzetting.

Dit wordt bevestigd door Poolse en Britse ambassadeurs, maar omdat de mainstream media er nooit aandacht aan hebben besteed, is bijna niemand hiervan op de hoogte.

Roosevelt orkestreerde ook de Japanse ‘verrassingsaanval’ op Pearl Harbor zodat de Verenigde Staten zich konden mengen in de oorlog tegen Duitsland.

Propaganda

De Poolse ambassadeur in de VS, graaf Jerzy Potocki, schreef in een geheime rapportage aan de Poolse minister van Buitenlandse Zaken dat de Joden zich erg vijandig opstelden tegen Duitsland.

“Propaganda is grotendeels in handen van de Joden die bijna 100 procent van de media controleren,” schreef Potocki.

“Hoewel deze propaganda extreem grof is en ze Duitsland helemaal zwart maken – vooral als het gaat om religieuze vervolging en concentratiekampen – is deze propaganda extreem effectief omdat het volk volledig onwetend is en geen idee heeft van de situatie in Europa,” klonk het.

“Op dit moment zien de meeste Amerikanen Hitler als het grootste kwaad en de grootste bedreiging op aarde,” schreef de graaf.

Democratie

Het Amerikaanse volk kreeg te horen dat de vrede op het spel stond in Europa en dat oorlog onvermijdelijk was.

En ook dat Amerika actief moest deelnemen aan de oorlog om de democratie te beschermen, aldus Potocki.

Dat is nu veranderd in ‘democratie brengen’. We zien nog steeds wat dat voor gevolgen heeft.

Zeventiende druk

Enkele jaren na de oorlog, in 1951, schreef de gerespecteerde professor John Beaty het boek ‘The Iron Curtain Over America’.

Gedurende de oorlog werkte Beaty voor de militaire inlichtingendienst en moest hij Amerikaanse topfunctionarissen bijpraten.

Hij schreef in zijn boek dat de ‘totaal onnodige’ oorlog tegen Hitlers Duitsland, dat de banden met Amerika juist wilde aanhalen, was veroorzaakt door ‘Joodse belangen’.

Hoewel Beaty’s boek werd gepubliceerd door een kleine uitgever – de grote namen durfden hun vingers er niet aan te branden – werd het enorm succesvol en was het binnen enkele jaren al toe aan de zeventiende druk.

Steun

Onder andere de gepensioneerde generaal George E. Stratemeyer, één van de commandanten van de bekende generaal Douglas MacArthur, sprak zijn steun uit voor het boek.

Onlangs bleek na jarenlang onderzoek door professor Joseph Bendersky, een prominente mainstream historicus, dat veel inlichtingenfunctionarissen en topgeneraals er indertijd net zo over dachten als Beaty.

Degene die het verleden controleert, controleert de toekomst. Degene die het heden controleert, controleert het verleden. – George Orwell

[Paul Craig Roberts]

 Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

41 reacties

 1. Goedenavond allen, maar dit is allemaal gesneden koek , laat eens wat nieuws zien, groetjes Siegfried.

  3 likes
  • voor jouw misschien best Siegfried; er zijn misschien ook jongere generaties bij gebaat bijvoorbeeld. Zoiets als de Rolling Stones ontdekken. groet Jeff

   30 likes
  • Siegfried, als je wilt dat iets in de hersens van mensen beklijft, erin blijft kleven als het ware, dan moet je ze juist veel van die kleffe gesneden koek laten consumeren.

   7 likes
 2. Ik zie het meer als een stratego spelletje(onderling werden ook snode plannen gemaakt), waarbij de gewone man de dupe was/is geworden. Feit: het werkt nog steeds zo. Men maakt gebruik van hegeliaanse dialectiek.
  Men stookt een vuurtje en daar komt een reactie op. En op die reactie/chaos kan men weer een oplossing invoeren of iets verwijderen.
  Hetzelfde gebeurt nu met zwarte piet.(zwarte piet krijgt de zwarte piet toegespeeld) Mensen staan tegenover elkaar.(vuurtje opstoken) Er is geen middenweg.(veel liedjes kunnen dan niet meer/je bent herkenbaar) Dus sinterklaas zal uiteindelijk verdwijnen.(je ziet nu al veel mensen met de kerst bezig zijn, omdat ze de discussie spuugzat zijn) En dat is dus juist de bedoeling. Er moet 1 wereldreligie komen. Totale controle. En terwijl wij bezig zijn met deze onzin, zijn ze allang weer bezig met andere plannetjes. Ik vind de huidige technologie een zeer grote bedreiging voor de mensheid. Daar maak ik me echt zorgen om.
  Uiteindelijk draait alles om macht en hebben wij het nakijken.

  22 likes
 3. Ruik ik een complottheorie???
  Gevalletje selectief zoeken in de historie?
  Dat Fransen Britten Joden Amerikanen geen schone handen hebben wil nog niet zeggen dat we de boel maar om moeten draaien. Iets tekort dit de bocht dit artikel.

  21 likes
 4. Ook de 1e wereldoorlog is niet door Duitsland begonnen, maar door Oostenrijk.

  12 likes
 5. Oke jongens dit is een grote hap onzin. Hitler begon de Tweede Wereldoorlog officieel, toen hij landen begon in te nemen. Hij praatte al zo’n 20 jaar daar voor over hoe joden allemaal ratten zijn die dood moeten, dus gosamme wat een verassing dat joden hem niet mogen. Stalin had niet de macht om Duitsland in te nemen en was zelfs best bang voor Duitsland (terecht, zo bleek wel. Als een vijandelijk leger tot zo’n 10 km van je hoofdstad komt is het slecht). Stalin’s beste legers waren in het verre oosten, om te verdedigen tegen Japan, die trouwens wel degelijk Pearl Harbor zelf op touw zette om Amerika’s zeemacht te vernietigen. Hitler werd niet gedwongen tot oorlog, dat dacht hij zelf misschien maar het was zijn beslissing. Engeland, Frankrijk, Polen en Amerika wilden beslist niet nog een oorlog; Engeland en Frankrijk waren nog gechoqueerd door de Eerste Wereldoorlog, Amerika wilde gewoon niet omdat het leven net weer goed ging na de crash, en Polen wist dat het gesandwichd werd tussen Duitsland en Rusland. Churchill was niet eens premier aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, noch had hij de macht om een oorlog te ontketenen daar voor, wat erg veel tijd kost om het zo in het geheim te doen. En dan nog, dan nog, al waren het Churchill en Roosevelt en de joodse media en de reptielen aristocratie, waar voor? Ze haalden er niets uit, verloren teringveel soldaten, de Soviet unie werd alleen maar machtiger, 6 miljoen joden dood… niet een erg best resultaat of wel? Daarnaast vielen de koloniale rijken uiteen, ook niet echt handig voor Engeland ofzo… Het was slimmer geweest om Duitsland, Italië en Japan als extreme bufferstaatjes te houden om de Soviets tegen te houden. En al had Duitsland de Soviet Unie ingenomen, wat een compleet legit mogelijkheid is, dan heb je pas een probleem jongen. Dan had Engeland wel meteen op kunnen even, dan had Amerika die bommen beter op zichzelf kunnen gooien. Dit artikel is zon bullsh*t, zo uitgesproken complot theoritisch (copyright pending), dat het je doet afvragen of vrije pers wel zo’n goed idee is.

  12 likes
  • Hee @Jantje Valdood, wie financierde eigenlijk die oorlog ? Waren dat niet de Rothschilds ? Waren dat niet zelf Joden ? Ja crypto Joden dan wel te verstaan, gewoon om onder de zieligheidsparaplu van de Joden te kunnen vallen, doch in werkelijkheid zijn en blijven het toch altijd Chazaarse meedogenloze zwijnen, die de oorlog, zoals zo vele oorlogen uitgelokt, gefinancierd en uiteindelijk beslist hebben om er de voor hen zo broodnodige nepstaat Israel uit voort te laten komen. Of is dat ook allemaal onzin ? Israel is altijd nog de wortel van het kwaad, het land wat alles kan maken wat voor een ander strikt verboden is en als ze toch commentaar krijgen valt dat gewoon onder antisemitisme, en dat is dankzij hun gefinancierde oorlog met zoveel doden onder de Joden bij wet verboden, wereldwijd !!!!
   Denk eens even na voordat je die smerige leugens na papagaait.

   6 likes
   • Mag ik vragen waar je deze informatie op baseert? Als historicus ben ik van mening dat elk historisch pleidooi moet worden onderbouwd met bronnen en bij jouw pleidooi zijn die niet te vinden. Als die er zijn zou ik die graag willen lezen.
    Alvast bedankt,

    2 likes
 6. 1000% waar. Uncle Sucker (Lying Swine Stalin Delano Roosevelt, Commander in Cheat) betrayed us ALL. Toen FDR stierf was commentaar Douglas MacArthur: ‘well, the old man has died. A man who NEVER told the Truth when a Lie would suffice’. Alleszeggend en Raak. GEEN ENKELE professionele historicus (grotere aanfluiting niet mogelijk) in Nederland komt bovenstaand gegeven. ALLEEN wijlen Marius Broekmeijer stelt in zijn werk ‘Bedrogen Bedriegers’ dat Uncle Joe, Stalin, medio 1941 met 5.5 mln sovjet soldaten klaar stond Europa aan te vallen. Alles gestaafd door Viktor Suvorov. Dat was ook de essentie vd Val vd Muur, 30jr gelee. Met de val van dat hyper criminele communisme kwamen archieven open en kwam er DOORSLAGGEVENDE info vrij die aantoonden dat Stalin Europa wilde aanvallen. Zhukov Plan 15 mei 1941. 10 dagen eerder, 5 mei 1941, hield superschurk Stalin de belangrijkste rede OOIT door iemand op deze planeet uitgesproken: we schakelen over v defensief naar offensief. Deze cruciale info werd aan Berlijn doirgespeeld: Rudolf Hess stapte desperaat om hulp in zijn vliegtuig naar Schotland voor hulp, 10 mei 1941. Dit was 2 dagen later bekend in Moskou. HIERDOOR stelde Stalin zijn aanvalsplannen 1 maand uit: 12 juni werd 6 juli 1941. HIERDOOR kwam de duitse planning ipv ACHTER juist VOOR te liggen. Totaal belangrijk, niet? Hess op weg naar Schotland nog op Schiphol bijgetankt. Door het ALLESBESLISSENDE INZICHT ene Adolf H., jawel, leven wij nu in VRIJHEID, ipv verscheept naar Stalin’s Goelag. This is the real story. De Goelag was de Ultieme HELL on earth. Moeder aller Understatements. 22 juni 1941 ‘s avonds, toen crimineel Moskou eindelijk doorkreeg dat het ‘serious stuff’ was, Duitsland’s PREVENTIEVE aanval op SU die ochtend vroeg, gaf Stalin OPDRACHT ‘Operatie Groza’ uit te voeren. De sovjets zijn 1 week in de aanval geweest, maar werden Gode zij Dank overal teruggedreven. ALLEEN Broekmeijer komt hiermee in Nederland. Van Rossem en Geert Mak en Wim Berkelaar en Felix Klos en Rutger Bregman, oude en nwe.garde blinken vooral uit in GEBREK in Historisch inzicht. Goed betaalde professionals met jaloersmakend statuur. Inhoudelijk kunnen ze echter COMPLEET inpakken. Lang leve Vrijheid v Meningsuiting en Vrije Nieuwsgaring en weet ik wat al niet meer.

  Werkelijk ALLES blijkt FakeNews, FakeFacts, FakeHistory.
  Wat een zieke wereld. Lord have mercy.
  Mvg allen. (Moest het even kwijt…)

  12 likes
 7. De 2de WO is begonnen in Ethiopië met de zegening van de paus.
  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Tweede_Italiaans-Ethiopische_Oorlog
  Alle wegen leiden naar Rome.
  En dat kan allemaal omdat het gros van de Europeanen een fascistische mentaliteit hebben.
  Gelukkig geldt voor hun: wie een kuil graaft voor een ander zal er zelf in sodemieteren!!!
  En de geschiedenis gaat zich herhalen 😂😂😂

  9 likes
  • duuuuh. dat was in 1935
   Zionistische jpden verklaarden al op 24 maart 1933 de oorlog aan Duitsland.

   waarom?

   Omdat Duitsland zich terugtrok uit het finanviële systeem!
   Hitler nam de geldcreatie in EIGEN HAND.
   De joodse Weimar republiek zoog Duitsland volledig leeg.
   punt.

   Antisenitisme komt niet zomaar. Wat joden vergeteb te doen is fe hand in eigen boezem steken.
   Ik kan iemand 1x, 100x. 6 miljoen maal met mijn vinger tegen de arm prikken. Die ander zal mij op een gegeven moment een oplawaai geven. maakt hem dat schuldig.?

   B.S.!

   3 likes
  • Fascisme is een reactie op onrecht!

   2 likes
 8. Er is altijd een oorzaak van een begin van een een gebeuren verborgen aanwezig, die een wereld oorlog uitlokt zelfs al wil het een land niet, toch leid het tot een oorlog
  de oorzaak en het gevolg ervan ligt zo subtiel in elkaar verweven dat een echte oorzaak ervan en het gevolg ervan nooit meer op een subtiele wijzen de oorzaak ervan niet achterhaald kan worden,
  het vervolg word dan een geheel complex gebeuren waarin de oorzaak/gevolg alleen maar een zichtbare dader zoekt en ook vind, ,
  een oorzaak zelf heeft voor dat deze plaats vind al een reeks menselijke gebeuren ondergaan,
  een reeks feiten die leiden tot een gevolg, en dit gevolg word nog complexer en word vaak met een vinger wijzer naar een mogelijker dader[s] gewezen,
  er liggen heel veel belangen van een land dat een oorlog begint ,zelfs zo erg en lokken ze een oorlog uit omdat dit dan weer ten goeden komt van een land,
  Goed en Slecht liggen zo in elkaar verweven dat het Een kant opgaat van Een deze twee
  de meest krachtiger kant die op het moment heerst van een land waarvan de ontwikkeling stagneert of een groei die niet meer wil omdat het economische de groei eruit is,
  een oorlog onontkoombaar is en het zal dan de kant opgaat van menselijke geweld waardoor mogelijkheden daarna weer op zullen bloeien,
  een dader aanwijzen zal niet te doen wezen want tegenover een dader of leider, staat ook een dader of leider , want beide partijen zullen altijd de vreeslijke dingen doen, ten goede van zichzelf, en waardoor aan beide kanten of deze nou goed of slecht zijn vallen er vele doden door,,
  menselijk gezien schept mensen zelf zijn vijanden
  maar de echte vijand is dat een oorzaak niet echt doorgrond kan worden door de complexheid van te voren gebeuren meerderen oorzaken. er is geen echte vijand
  de vijand is dat ervoor een gebeuren al een reeks gebeurtenissen heeft plaats gevonden deze gebeuren kan leiden tot een oorlog,maar word niet gezien,
  totdat ineens de gebeurtenissen een aantal gevolgen ernaar toe leiden en dan is het te laat om deze nog onder controle te houden,
  door onwetendheid schept deze onwetendheid de niet kennende Voor Oorzaken die er naar toe leiden, en is meestal gebaseerd op angst die er dan uit voort komen.

  8 likes
 9. En wat scholen betreft,begin eens met herschrijven van de leugens die nu achterhaald zijn…..net zoals de Piramides enz enz

  4 likes
  • Of dat Anne Frank die vergast bleek te zijn net als de andere 6 miljoen….terwijl het bekend is dat ze aan de ontberingen en uitputting is ontkomen, zoals 95% van de 6 miljoen…Ja zo komt mijn dochter mee thuis…geleerd met geschiedenis noemen ze dat..

   4 likes
 10. Wat een idioot verhaal. Hitler is wel degelijk de oorlog begonnen. Nadat hij vrij spel had gekregen in Tsjecho-Slowakije, dacht hij dat kunstje te kunnen herhalen met Polen., ondandanks het feit dat de 3 landen, Frankrijk, Engeland en Polen een defensie verdrag waren aangegaan. Een verdrag dat inhield dat een aanval op een van die drie landen zou worden beschouwd als een aanval op allen. Dus toen Duitsland Polen binnenviel, waren Engeland en Frankrijk verplicht, op grond van dit verdrag, om de oorlog aan Duitsland te verklaren. Dat wist Hitler dondersgoed. Hij hoopte alleen, op grond van de gebeurtenissen in Tsjecho-Slowakije, dat beide landen weer geen ruggegraat zouden tonen en geen oorlog zouden aandurven. Mis. De rest van dat artikel zit ook vol van onjuistheden, gerelrechte leugens, en antijoodse propaganda. Misselijk gewoon.

  7 likes
 11. Dat het een vies volk is (qua regering natuurlijk) weet ik uit vele andere berichtgevingen en ik dacht ook echt dat de wereld rot was, maar nu uit dit bovengenoemde bericht blijkt óók weer wat voor vies vatsig en duivels regeringszooitje daar zit..shame

  6 likes
 12. Actie,reactie. Politiek is smerig. Wat mij altijd verbaasd heeft is dat Frankrijk en Engeland op 3 sept.1939 de oorlog aan Duitsland verklaarde. Terwijl op 17 sept 1939 ,met de dolkstoot in de rug, de russen welke toen ook Polen aanvielen , niet de oorlog werd verklaard. Dit zou gewoon logica zijn geweest. Of wisten de staatslieden toen al dat Duitsland Rusland aan zouden vallen ? De grootste bondgenoot van Duitsland waren de antisemieten in de USofA. Met voorop Henri jodenhater Ford. Trouwens wWw1 was een logische, in zoverre oorlog logisch is, oorlog vanwege de economische wurggreep van de westerse bondgenoten op Duitsland. En dit soort rest van machten is weer heel dichtbij. Met alle gevolgen van dien.

  6 likes
 13. ‪Word lid voor een ander niet volgzaam geluid.‬
  ‪Voor de wakkere mens die zelf denkt en niet voor zich laat denken(NPO).‬
  ‪https://www.ongehoordnederland.nl/‬

  4 likes
 14. Met lezen v MK ben je er niet. Het verhaal begrijpen gaat het om. Situatie v 1924/5 vergelijken en/of toepassen op 1939 is een enorme denkfout en gaat volledig niet op. Kortom: MK is 1000% irrelevant. Lees en bestudeer vooral ook Hans Meiser’s ‘Gescheiterte FriedensInitiative’. Ruim 50 Vredesvoorstellen v Duitse zijde. De 3 Monsters Churchill, Roosevelt en Stalin wilden juist Krieg.
  Wij worden van de wieg tot het graf misleid. Guess why…

  Niemand hier die denk ik Broekmeijer’s ‘Bedrogen Bedriegers’ heeft liggen op de plank thuis laat staan heeft doorgenomen. Laat staan v de relevante feiten op de hoogte is. Slavist Broekmeijer kon dus sovjetdocumenten lezen en in hun context plaatsen. Om van verdere buitenlandse bronnen nog maar te zwijgen. Bijv. Hamilton Fish’ ‘FDR, The Other Side of the Coin’. Niemand hier in hollandse. Nada, niets. Fish was republikeinse counterpart FDR. Stelt om. vast dat FDR the whole Free World aan de duivel had verkocht: Stalin. Met als ultiem dieptepunt Jalta 1945. Direct daarop Dresden: Hiroshima, Nagasaki en Tokio in één. Daar hoor je nooit iemand over.

  etc etc etc.

  Ook kent niemad hier Von Kuensberg’s VONDST in Warschau’s Pools Foreign Office medio sept.1939. Staat zwart op wit het bedrog v geallieerde zijde in benoemd. De werkelijkheid is dus 1000x erger: The All Lies (..) waren 1 op 1 verantwoordelijk voor de escalatie in Europa per 1 sept. 1939. Niemand anders.
  Zo klaar als een klontje. Klaar.

  Mvg wederom.

  5 likes
  • Kortom: de werkelijke nazi’s waren juist de geallieerden.
   Allies? All Lies.

   Alles van A tot Z met de werkelijke feiten te staven.

   Moeilijk allemaal, he? Nederland: Zombieland als het om werkelijke essenties gaat.

   Paradise of Fools.

   Waarvan akte.

   2 likes
 15. Want:

  ALLE grote Waarheden beginnen nu eenmaal als BLASFEMIE. Zo ook deze. We own Germany EVERYTHING. Mocht Karma bestaan, zit het met Duitsland wel snor.

  Maar ja, there is no Karma. Damn…

  En ja, stond idd NIET in m’n geschiedenisboekies op school. Daar begon de manipulatie dus al. Op deze planeet is iedere essentie manipulatie. Om te janken dus. Begint al met Demmink-protege Rutte. Bevestigt door Epstein affaire.

  Wat een feest allemaal, maar niet heus.

  Mvg

  4 likes
 16. Jemig, wat een nieuws waarde (NOT) ! De eerste militaire voertuigen van de Duitsers waren van het merk Ford. DIt is al heel erg lang bekend!!

  3 likes
 17. Helaas is duits m’n ding niet, maar hier een brisant toetje.
  Het spreekt voor zich dat Congreslid Ernest Lundeen 2mnd later bij een planecrash het leven liet. Zo werkt het al minstens 100 jaar. Komt-ie:

  Am 11. Juli 1940 nutzte Ernest Lundeen eine Senats-Sitzung, um das Thema in Gegenwart von Roosevelt anzusprechen.
  In einer denkwürdige Rede sagte er: „’Dies ist mein Krieg!’ hatte der russische Botschafter Iswolski 1914 in Paris ausgerufen. ‚Dies ist mein Krieg!’ könnte auch unser Präsident ausrufen, wenn er die Katastrophe betrachtet, die Europas Kultur heute zu verschlingen droht.
  Europäer haben jetzt ausgesprochen, was Amerikaner schon lange argwöhnen: England, Frankreich und Polen würden ihren Streit mit Hitler am Konferenztisch beigelegt haben, wenn sich unser Präsident nicht eingemischt hätte.
  Die polnische Regierung würde die vernünftigen Vorschläge des deutschen Führers niemals zurückgewiesen haben, wenn Botschafter Bullitt ihr nicht die militärische Unterstützung Englands, Frankreichs und Amerikas zugesichert hätte.

  De betekenis v ambassadeur Potocky en hierboven is enorm. Insiders, zij die het wetkelijk weten kunnen, bevestigen FDR’s krankzinnige ambitie: WAR! Wordt door een ieder die het weten kan bevestigd. Helaas leveren de nederlandse boekhandels amper boektitels die dit belichten.

  Hollandse middelmaat everywhere. Zie het niveau vd reacties hier.

  Mvg

  2 likes
 18. Lekker in de vergane Stront roeren leuk!!

  1 likes
 19. En toen viel men ook Nederland binnen en begon met het vernietigen van grote groepen mensen.
  De logica ontgaat me een beetje.

  1 likes
 20. Wij leven NU we hebben al genoeg aan ons hoofd tegenwoordig is allemaal erg .!!

  1 likes
 21. Wie is die Soevorov ook al weer? Oh ja, een dissidente Ruslandhater die vanuit London schrijft.

  0 likes
 22. Hoe durf je zoiets beweren. Mijn eigen oude vader heeft WO.2 megeemaakt, mijn groot ouders twee oorlogen. Familieleden zijn gedeporteerd naar Buchenwald. De geschiedenis is juist weer gegeven. Lees het boek , In duistere tijden geschreven door Anthony McCarten. Duitsland heeft 2 keer geprobeerd om baas te worden over Europa en de wereldzeeën. En vreemd genoeg zijn ze dat nu voor een stuk opnieuw en zonder oorlog dan nog. Ik zal er niet teveel over uitwijden maar hoe kun je over de meest donker bladzijde in geschiedenis beweren dat Hitler de oorlog niet begonnen is ? Schande !

  0 likes
 23. De geschiedenis wordt met dit artikel compleet verdraaid allemaal leugens. Lees Mein Kampf ( mijn strijd) van Adolf Hitler. Dan wordt het duidelijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...

duitse

Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media doen ...