Homepagina » Mens en Dier » Ze worden beschermd tot op het hoogste niveau. Psychiater doet gruwelijke ontdekkingen over satanisch ritueel misbruik
Ze worden beschermd tot op het hoogste niveau. Psychiater doet gruwelijke ontdekkingen over satanisch ritueel misbruik

Ze worden beschermd tot op het hoogste niveau. Psychiater doet gruwelijke ontdekkingen over satanisch ritueel misbruik

Vorige week overleed dr. Joan Coleman. De Britse psychiater behandelde al vele jaren slachtoffers van satanisch ritueel misbruik.

Met gevaar voor eigen leven bleef ze de slachtoffers helpen. Door de identiteit bekend te maken van de personen die volgens haar betrokken waren bij deze horrorpraktijken, werd ze hard aangevallen.

Dat uitte zich in de vorm van lastercampagnes, spot en zelfs fysieke bedreigingen.

Hoogste niveau

Joan wist wat de risico’s waren, omdat mensen die aan satanisch ritueel misbruik doen kinderen, gehandicapten, ongeboren baby’s en dieren martelen en doden.

De psychiater wist ook dat deze mensen worden beschermd tot op het hoogste niveau. Op haar lijst van betrokkenen staan namen van hele bekende en hooggeplaatste politici, politiechefs, religieuze leiders, prominente journalisten, beroemde muzikanten, acteurs en andere beroemdheden.

Tussen de namen van hooggeplaatste politici die ze noemde, staat onder meer de Britse oud-premier Sir Edward Heath.

Onophoudelijk bedreigd

Ze behandelde vijf van zijn slachtoffers, die elkaar niet kenden en die met soortgelijke verhalen kwamen.

De lijst werd opgestuurd naar de agenten die betrokken waren bij Operation Conifer, de naam van het onderzoek rond Heath.

De hoofdagent, Mike Veale, werd hierna onophoudelijk bedreigd en belasterd door media en politici.

May

Vanwege de aanvallen op Veale en zijn collega’s werd besloten dat de premier ook een kopie van het document onder ogen moest krijgen.

Hoewel mensen rond premier May probeerden hier een stokje voor te steken, lukte het op 26 januari jongstleden toch om een kopie aan haar te overhandigen.

Geloven

“Veel kinderen worden geboren in satanische gezinnen die aan dit soort ritueel misbruik doen,” zei Joan eerder tegen Britse media.

“Pas nu kindermisbruik wordt ontmaskerd, beginnen mensen te geloven dat ritueel misbruik bestaat,” voegde ze toe.

[David Icke]


Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Pedofilie en ritueel misbruik gebeurt op grote schaal. Wereldwijd. Pizzagate en Pedogate zijn absolute realitiet. een paar maanden gelden is die sexcult NXIVM nog opgerold die hun slaven brandmerkten. HUn initialen in de huid schroeide. In Engeland had je bijvoorbeeld Jimmie Savile – in België Dutroux, maar er zijn er velen. De elite, hollywood, vaticaan, Clintons Podesta aristocratie grossieren in deze praktijken. Ze menen boven de wet te staan. Mensen op vele posities zijn gecompromitteerd. Wikileaks besteedt er met de de Podestamails ook de nodige aandacht aan.

  Wel eens van adrenochrome gehoord ook wel lush geneoemd? Het is een lichaamseigen stof die vrijkomt als mensen (vooral kinderen zijn het slachtoffer) dermate gemarteld en angst aangejaagd wordt. Op dit cruciale punt worden ze vermoord. De stof die in het bloed zit wordt door de daders gedronken dit geeft ze een ultieme rush, maar wordt ook gezien als levensverlengend. In de elite zijn bloedtransfusies van kinderen niet ongewoon. Dat de door en door corrupte mainstreammedia er niet of amper over bericht wil niet zeggen dat het niet bestaat. Trump heeft al meer dan tien duizend pedofielen opgepakt wat echter nog het laaghangend fruit is. Ook kannibalisme gebeurt op behoorlijke schaal en laten we de organenmafia niet vergeten. Velen worden vermoord puur vanwege de organen en andere lichaamsdelen.

  Het is verbazingwekkend hoeveel mensen inmiddels opgeruimd zijn (zogenaamd zelfmoord) omdat ze wat vuile was over pedofilie naar buiten wilde brengen. Vooral fascinerend zijn al die slachtoffers die bij bosjes vallen als ze tegen de Clintons willen getuigen. Anthony Bordain die kritische tweets over Hillary uitte (had zich opgehangen aan een deurknop. Kate Spade had zich opgehangen aan een deurknop. Vorige week was er nog een huis opgeblazen met een ouder echtpaar dat op het punt stond te getuigen tegen de Clintons. Menig mensen die wat te loslippig werden over Harvey Weinstein (Hollywood misbruiker) kunnen het niet meer navertellen. Zelfs het Vaticaan heeft hele moordteams die ingrijpen als men te dicht bij het satanisch vuur komt. Zelfs een vliegtuig met bisschoppen die teveel wisten over de pedofilie en ritueel misbruik in het Vaticaan zijn uit de lucht geschoten. Pope Francis net als zijn voorgangers zijn monsters.

  Veel mensen lijden aan cognitieve dissonantie. Alles wat niet appelleert aan hun eigen normen en waarden en hun beeld van de mensheid zullen ze standaard verwerpen als onmogelijk en prietpraat. Het kan er bij niet in dat er zulke monsters zijn en dat het vooral mensen zijn waarvan je het niet zou verwachten omdat ze in de MSM bejubeld worden. Denk aan Obama en Hillary Clinton.

  Het aanvaarden van de waarheid is vaak ene lang proces als je het aan wil gaan. Eerst komt de ontkenning, dan de woede en dan uiteindelijk de laatste fase – het accepteren. Velen laten zich maar al te graag hypnotiseren door alle propaganda die dagelijks over ze wordt uitgekotst.
  Dat zijn de mensen die nog niet ‘red pilled’ zijn. Je kan alles zelf onderzoeken, maar je bent uiteraard wel aangewezen op de alt media. De enige plek waar nog echte journalistiek bedreven wordt. De rest is van a tot z gecontroleerd. Ook in Europa. De Duitser Udo Ulfkotte met zijn – ook naar het Nederlands vertaalde ‘gekochte journalisten’ heeft hier een bestseller over geschreven. Vele decennia schreef hij allerlei propaganda voor de CIA (Deep State/Cabal)die ook de Europese nieuwsvoorziening volkomen controleert. Zijn geweten begon op te spelen en hij brak ermee. In Amerika is er al ‘the great awakening van Q-anon (waar er zelfs nu video’s zijn voor Q-anon for beginners en Q-Anoon proofs. , maar er zijn natuurlijk vele wegen om in het spreekwoordelijke konijnenhol af te dalen en elke vraag roept weer honderd nieuwe vragen op. Voordat je grosso modo een beetje inzicht hebt hoe het spel gespeeld wordt – ben je rustig vijf jaar verder en dan nog weet je enkel de hoofdlijnen. Het is een fascinerende zoektocht. Geloof me – dat tuig dat ons bestuurd zien ons als vraatzuchtige sprinkhanen die als de tijd rijp is en masse verdelgd moeten worden. Lees de tijdsgeest. Bereidt je voor.

  42 likes
 2. En ja hoor…”Op haar lijst van betrokkenen staan namen van hele bekende en hooggeplaatste politici, politiechefs, religieuze leiders, prominente journalisten, beroemde muzikanten, acteurs en andere beroemdheden………….”

  Op haar lijst is niet die die wij kunnen zien, en ik garandeer IEDEREEN dat indien IK zo’n lijst onder ogen zou krijgen er met spoed duizenden kopietjes gemaakt werden én rondgedeeld per direct.

  Mooi toch, zo’n lynchpartij van dat addergebroed, echter, ook dit is wederom zo’n story waar we niets maar dan ook helemaal niets mee kunnen.

  En dus gaat dit spel gewoon maar weer door, althans indien dit echt waar is wat ik wel geloof!!!!

  Gladiator

  24 likes
 3. Er zijn onderhand zoveel klokkenluiders over zogenaamd kindermisbruik dat ze gezamenlijk toch wel genoeg macht hebben om die namen en rugnummers openbaar te maken mét bijbehorend bewijs?

  Hoe lang blijven deze verhalen nog rondzingen zonder dat bewijs wordt geleverd?
  Of is het gewoon de zoveelste manier van Putin om het vertrouwen in de democratie te ondermijnen?

  11 likes
 4. Ik word beschermt op een nog hoger niveau.
  Kom maar op!

  9 likes
 5. Dat de elite satanistisch is is onderhand wel bekent.De redenen waarom dit zo is zijn echter minder bekent. In principe zijn er 2 typen ‘Demonen’ te weten zij die in deze realiteit thuis zijn en degenen die ‘kunstmatig’ zijn opgeroepen. Occulte zaken houden zich vooral bezig met het oproepen van ‘demonen’ die niet in deze realiteit horen. Na duizenden jaren van occultisme zijn er inmiddels zoveel identiteiten in onze realiteit aanwezig dat dit de normale werking van het universum verstoort.

  Symbiosis.

  Het is niet zo dat de elite per se gelooft in ‘satan’ maar ze ziet het practische effect van de rituelen die erop gericht zijn om identiteiten op te roepen of te versterken. Vanuit hun ‘Ego’ zien ze het meer als ‘fun’ of roleplaying. (abramovic clinton)

  Script en het occulte.

  Welnu door uitvoeren van een ‘ritueel’ kan het ‘script’ gebroken worden. Met ‘script’ bedoel ik in dit verband de karmische mogelijkheden die zich in een leven kunnen afspelen. Elke occulte handeling is er in feite op gericht om dit ‘script’ te wijzigen. Binnen dit ‘script’ bestaat het occulte niet , en is men veilig voor deze krachten. Karma verloopt zoals het bedoelt is.

  Breken script is meer energie , meer macht

  De elite is erop gericht op individuele ‘scripts’ te breken. In feite komt het erop neer dat als een script gebroken is men onderdeel van hun (de identiteiten) wereld wordt. De wereld lijkt inmiddels een ‘upside down’ en de diepere reden hiervan is het dat het makkelijke is om ‘scripts’ te breken als mensen niet meer spiritueel zijn. Om dit op de fysieke level te bewerkstelligen wordt de ego-identiteit aangevallen. Te weten sexuele-identiteit man/vrouw ras-identiteit , cultuur-identiteit etc. De mens in kwestie wordt dan spiritueel zwakker en de kans is derhalve groter dat deze gemanipuleerd kan worden.

  6 likes
 6. Het is moeilijker uitbreken uit een negatieve spiraal , dat kost enorme kracht en de hoop/ drive dat je door die lange armen niet weer opgepakt wordt. Donkere energie of wat wij noemen de duivel heeft vele gezichten. Soms zit een ziel vele levens in een cyclus van geweld, b.v het occulte of oorlogen en ook religie , nou dat laatste zijn we de laatste jaren getuige van , en kijk eens hoe mensen zich eraan vast blijven klampen, ze verdedigen hun overtuiging te vuur en te zwaard.Offeren is ook zoiets onzinnigs bedacht door religie net als martelaarschap …….maar ja mensen blijven het doen….Het leven is een ongelofelijke klus met veel valse goden , je kunt een ziel niet redden, je kunt een ziel alleen helpen om zichzelf een stapje naar het licht te brengen..En het licht kan verblindend zijn als je niks ziet, helaas een langzaam proces…..Zelfs voor de mens in z’n dagelijkse leven is het vaak afwegen welke kant ze opgaan , de uitdagingen zijn groot en niet altijd overzichtelijk ……En het licht( de alles overheersende liefdevolle energie bron)
  Schijnt altijd en is altijd beschikbaar……..het is voor sommige een lange reis om thuis te komen……….

  3 likes
 7. :adrianus-johannes.

  Geloven ja ja dit is moeilijk het onvoorstelbare gebeurt..

  “Veel kinderen worden geboren in satanische gezinnen die aan dit soort ritueel misbruik doen,” zei Joan eerder tegen Britse media.

  “Pas nu kindermisbruik wordt ontmaskerd, beginnen mensen te geloven dat ritueel misbruik bestaat,” voegde ze toe.

  is het zo dat de ziel zelf kiest waar het geboren wordt of sturen de satanisten de ziel naar waarzij willen dat deze geboren wordt art. 2 burgerlijk wetboek 1 en art. 26 grond wet..
  lees daar dat er staat een vrouw niet de vrouw.. als overweging van het verschil in 1 woord kan doen, laat staan een hele zin met on zin worden en bedoelingen..

  dan dat satanische misbruik buiten dat er in de videotheek wat vodo films te huurwaren.. zijn mij nog nooit foto’s getoond die de fantasie bevestigen die weer verkregen kan zijn door hypnose of ander gedrag tegen de wil van een nog geen volwassen mens..

  vindt het moedig van deze vrouw zich zo in te zetten voor de mensen kinderen die dus een onbezoldigde jeugd dienen te hebben..

  maar deze hebben ook een zeer omvangrijke fantasie en meerderen kunnen het zelfde verhaal ongeveer vertellen wanneer je weet van het verhaal over de 100ste aap.. (een van de vele aap verhalen uit de psychologie)

  wie volgt haar op.. zonder een mening te hebben maar feiten foto”s en video te overleggen aan een constitutioneel rechter.. de tijd van aangiften doen aan een private onderneming zet geen zoden meer aan de dijk..

  citaat Door de identiteit bekend te maken van de personen die volgens haar betrokken waren bij deze horrorpraktijken en lees niet over volgens haar heen dat is een mening..

  met de complimenten van,
  :adrianus-johannes.

  2 likes
 8. die ziek zijn in de Geest, beschermen hen die ziek zijn in de Geest…?

  zoiets….?

  pffff….’t is en blijft iets heel moeilijks om te bevatten dat ‘t bestaat….

  namaste

  2 likes
 9. Ja weerklinkt als een barbaars ritueel.
  Maar dat bestaat niet sinds gisteren.
  Echt inhoudelijk is het niet eerder
  een auteur met een fobie achtig verhaaltje!
  Als het nog gebeurt zal een loodgieter er inderdaad minder makkelijk mee weg kunnen komen…gezag/macht/situatie.

  👀Bizarre opoffer praktijken!
  Kende het toch onderant al vanaf het eerste bewustzijn!

  1 likes
 10. Energetisch misbruik van HSP mensen door dat soort “clubs” komt ook meer aan de oppervlakte. Tijd voor het uitroeien van de Elitaire Parasieten!

  1 likes
 11. Ohm namo narai !

  Vandaag ma. 16 juli 2018 verscheen er een oproep in o.a. het Dagblad van het Noorden en het Brabants dagblad ,

  Oproep aan reizigers: wees alert op signalen van kinderseks

  Touroperators en vakantiegangers moeten deze zomer alert zijn op kindersekstoeristen in Thailand, Kenia en Roemenië. In een grote campagne, die vandaag begint, roept Defence for Children op om verdachte situaties te melden.
  De afgelopen jaren zijn al honderd serieuze meldingen bij het meldpunt binnengekomen. Melders deelden op de site hun zorgen en vermoedens, soms met foto’s of filmpjes.

  Verschillende mensen zijn daardoor veroordeeld. ,,Dankzij deze meldingen kunnen hele netwerken van kindermisbruik worden opgerold”, zegt Celine Verheijen, projectcoördinator bij kinderrechtenorganisatie Defence for Children.

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksempredikant

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronamaatregelen

Hoogleraar legt uit waarom onze coronamaatregelen echt levensgevaarlijk zijn

De coronamaatregelen kosten meer levens dan ze ...

premier

Bepalen de media wie premier van Nederland is? ‘Dit nieuws is ziek’

Er circuleert op dit moment een fragment ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.