Mens en Dier

Ze worden beschermd tot op het hoogste niveau. Psychiater doet gruwelijke ontdekkingen over satanisch ritueel misbruik

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week overleed dr. Joan Coleman. De Britse psychiater behandelde al vele jaren slachtoffers van satanisch ritueel misbruik.

Met gevaar voor eigen leven bleef ze de slachtoffers helpen. Door de identiteit bekend te maken van de personen die volgens haar betrokken waren bij deze horrorpraktijken, werd ze hard aangevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dat uitte zich in de vorm van lastercampagnes, spot en zelfs fysieke bedreigingen.

Hoogste niveau

Joan wist wat de risico’s waren, omdat mensen die aan satanisch ritueel misbruik doen kinderen, gehandicapten, ongeboren baby’s en dieren martelen en doden.

De psychiater wist ook dat deze mensen worden beschermd tot op het hoogste niveau. Op haar lijst van betrokkenen staan namen van hele bekende en hooggeplaatste politici, politiechefs, religieuze leiders, prominente journalisten, beroemde muzikanten, acteurs en andere beroemdheden.

Tussen de namen van hooggeplaatste politici die ze noemde, staat onder meer de Britse oud-premier Sir Edward Heath.

Onophoudelijk bedreigd

Ze behandelde vijf van zijn slachtoffers, die elkaar niet kenden en die met soortgelijke verhalen kwamen.

De lijst werd opgestuurd naar de agenten die betrokken waren bij Operation Conifer, de naam van het onderzoek rond Heath.

De hoofdagent, Mike Veale, werd hierna onophoudelijk bedreigd en belasterd door media en politici.

May

Vanwege de aanvallen op Veale en zijn collega’s werd besloten dat de premier ook een kopie van het document onder ogen moest krijgen.

Hoewel mensen rond premier May probeerden hier een stokje voor te steken, lukte het op 26 januari jongstleden toch om een kopie aan haar te overhandigen.

Geloven

“Veel kinderen worden geboren in satanische gezinnen die aan dit soort ritueel misbruik doen,” zei Joan eerder tegen Britse media.

“Pas nu kindermisbruik wordt ontmaskerd, beginnen mensen te geloven dat ritueel misbruik bestaat,” voegde ze toe.

[David Icke]

4 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
5 jaren geleden

Ik word beschermt op een nog hoger niveau.
Kom maar op!

Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

En ja hoor…”Op haar lijst van betrokkenen staan namen van hele bekende en hooggeplaatste politici, politiechefs, religieuze leiders, prominente journalisten, beroemde muzikanten, acteurs en andere beroemdheden………….”

Op haar lijst is niet die die wij kunnen zien, en ik garandeer IEDEREEN dat indien IK zo’n lijst onder ogen zou krijgen er met spoed duizenden kopietjes gemaakt werden én rondgedeeld per direct.

Mooi toch, zo’n lynchpartij van dat addergebroed, echter, ook dit is wederom zo’n story waar we niets maar dan ook helemaal niets mee kunnen.

En dus gaat dit spel gewoon maar weer door, althans indien dit echt waar is wat ik wel geloof!!!!

Gladiator

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

Geloven ja ja dit is moeilijk het onvoorstelbare gebeurt..

“Veel kinderen worden geboren in satanische gezinnen die aan dit soort ritueel misbruik doen,” zei Joan eerder tegen Britse media.

“Pas nu kindermisbruik wordt ontmaskerd, beginnen mensen te geloven dat ritueel misbruik bestaat,” voegde ze toe.

is het zo dat de ziel zelf kiest waar het geboren wordt of sturen de satanisten de ziel naar waarzij willen dat deze geboren wordt art. 2 burgerlijk wetboek 1 en art. 26 grond wet..
lees daar dat er staat een vrouw niet de vrouw.. als overweging van het verschil in 1 woord kan doen, laat staan een hele zin met on zin worden en bedoelingen..

dan dat satanische misbruik buiten dat er in de videotheek wat vodo films te huurwaren.. zijn mij nog nooit foto’s getoond die de fantasie bevestigen die weer verkregen kan zijn door hypnose of ander gedrag tegen de wil van een nog geen volwassen mens..

vindt het moedig van deze vrouw zich zo in te zetten voor de mensen kinderen die dus een onbezoldigde jeugd dienen te hebben..

maar deze hebben ook een zeer omvangrijke fantasie en meerderen kunnen het zelfde verhaal ongeveer vertellen wanneer je weet van het verhaal over de 100ste aap.. (een van de vele aap verhalen uit de psychologie)

wie volgt haar op.. zonder een mening te hebben maar feiten foto”s en video te overleggen aan een constitutioneel rechter.. de tijd van aangiften doen aan een private onderneming zet geen zoden meer aan de dijk..

citaat Door de identiteit bekend te maken van de personen die volgens haar betrokken waren bij deze horrorpraktijken en lees niet over volgens haar heen dat is een mening..

met de complimenten van,
:adrianus-johannes.

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

Er zijn onderhand zoveel klokkenluiders over zogenaamd kindermisbruik dat ze gezamenlijk toch wel genoeg macht hebben om die namen en rugnummers openbaar te maken mét bijbehorend bewijs?

Hoe lang blijven deze verhalen nog rondzingen zonder dat bewijs wordt geleverd?
Of is het gewoon de zoveelste manier van Putin om het vertrouwen in de democratie te ondermijnen?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x