CoronaBuitenland

Europarlementariër brengt goed nieuws: ‘Het kaartenhuis stort in elkaar, ze hebben gefaald!’

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!

Onlangs haalde Europarlementariër Virginie Joron de bekende Franse tropenarts en vaccinexpert professor Christian Perronne naar het Europees Parlement voor een conferentie. Europarlementslid Christine Anderson verzorgde de openingsspeech.

Perronne werd door de Franse regering vervolgd vanwege zijn kritiek op het coronabeleid, maar onlangs door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen volledig gerehabiliteerd. De arts stelde onder meer dat mondkapjes en lockdowns niet werken en dat het gevaar van corona zwaar werd overdreven. Hij kreeg in het Europees Parlement een staande ovatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Er waait een wind van verandering. Hun kaartenhuis stort in elkaar,” zei Anderson naast een glimlachende Perronne. “Ik ben het zat om een covidioot genoemd te worden.”

Het was één grote leugen

Dat de ontwikkelingen zich momenteel in rap tempo opvolgen, hebben we te danken aan Europarlementariër Rob Roos (JA21), die een Pfizer-directeur in een hoorzitting vroeg of het coronavaccin vooraf is getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus. Nee, antwoordde ze. ‘Je doet het voor een ander’ was dus altijd een leugen, aldus Roos.

“We weten nu allemaal dat de mensen zijn voorgelogen,” benadrukte Anderson. “Het was één grote leugen. Alle maatregelen die overheden hebben getroffen – het inperken van vrijheden, het opsluiten van mensen in hun huizen – waren gebaseerd op die ene grote leugen.”

Onder grote druk

Ze zei vastbesloten te zijn om de onderste steen boven te halen. Anderson wees erop dat dit alles niet mogelijk was geweest zonder de enorme steun van al die mensen die de straat opgingen uit onvrede met het coronabeleid. “Dank daarvoor.”

Anderson merkte verder op dat EU-baas Ursula von der Leyen onder grote druk staat om de vaccincontracten openbaar te maken. Mensen hebben het recht om te weten wat er in die contracten staat, wat er in de sms’jes staat die ze naar Pfizer-baas Albert Bourla heeft gestuurd, zei het Europarlementslid.

Ze hebben gefaald

“De mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk kunnen houden. Het draaide nooit om de volksgezondheid, het draaide nooit om het breken van golven, het draaide altijd om het breken van mensen. Maar – en dat is het goede nieuws – ze hebben gefaald! Het is ze niet gelukt. En daar ben ik heel trots op.”

4.8 368 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

199 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Die laatste alinea doet me denken aan een interview met een Duitse burgemeester met de kop: “Bekämpfen wir den Menschen oder das Virus?”
Nu is mijn Duits gewoon knudde, maar die vraag begreep ik nog wel en ik vond het toen al een terechte vraag.

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Ik ben benieuwd. Nooit te vroeg juichen en boter bij de vis. Dus…. wordt vervolgd

TEUWEN HARRY
TEUWEN HARRY
1 jaar geleden

nu doorzetten en niet bij de pakken blijven zitten. De schuldigen oa. misdadiger Vanranst dienen verantwoording af te leggen

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Breng het hele corrupte zooitje voor een tribunaal !!!

Back to top button
199
0
We lezen graag je reactie!x