Great ResetBuitenland

Zo zien de militaire controleposten bij de WEF-bijeenkomst in Davos eruit

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Rebel News is aangekomen in het Zwitserse skioord Davos om verslag te doen van het World Economic Forum. Het team werd al snel geconfronteerd met de militaire controleposten die bij Davos zijn opgezet.

“Dit was vandaag op weg naar het World Economic Forum in Davos, Zwitserland,” schrijft eigenaar en directeur van Rebel News Ezra Levant op social media. “Het was geen gewone politieauto, het was de militaire politie die automobilisten aan de kant zette. Heeft Klaus Schwab speciale controle over het Zwitserse leger? Wat zijn hun orders?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Minachting

Ondertussen zwelt de kritiek op het WEF aan. “Zoals iedereen weet, ben ik nooit angstig geweest voor dat WEF. De hallucinante neocommunistische ideeën zullen geen doorgang vinden. Dat zeven kabinetsleden (inclusief premier en beide vicepremiers) echter naar Davos gaan, is een minachting van onze parlementaire democratie,” schrijft BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

Ongekende schending

Mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix voegt toe: “Het WEF bepaalt op grote lijnen de koers in Nederland mee. Dat is een ongekende schending van onze democratie.”

Genoeg vragen

“Rutte gaat aankomende week met zes andere bewindslieden naar het WEF, het meest invloedrijke lobbyplatform ter wereld. Met welk doel gaan ze daar heen? Wat wordt daar besproken? En waarom achten ze dit belangrijker dan de Kamerdebatten? Genoeg vragen! FVD wil transparantie,” aldus FVD-voorman Thierry Baudet.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

IK ben helemaal niet verbaasd bij het lezen van dit bericht. Het “lijkt” er inderdaad op, dat het Zwitserse leger in de zak zit van “baas” Klaus Schwab.

ECHT verwonderlijk is dit natuurlijk ook weer niet, als je begrijpt, dat dat clubje zogenaamde elitairen (IK moet eerlijk zeggen dat ik er NIETS elitairs aan vind) zo ongelooflijk veel wereldleiders in zijn zak heeft zitten.

En HOE ze dat nu precies voor elkaar hebben gekregen, dat is nog steeds een beetje puur giswerk. Ik vermoed WEL, dat de meeste “poppetjes” die op belangrijke functies zijn gezet, zó chantabel waren en zijn, dat ze blindelings hun grote meester volgen.

Natuurlijk zijn er ook leiders geweest, die NIET naar de pijpen van het duistere clubje wilden dansen, maar hebben dat dan heel vaak met de dood moeten bekopen. Ik denk dan eventjes aan, ik dacht, VIER hoofden van Afrikaanse staten. Die hebben zomaar een ongeluk gehad met de dood tot gevolg.

Die waren natuurlijk bedoeld als ernstige waarschuwing, precies in de stijl van de Maffia, dat hun volgers maar beter konden gehoorzamen. Anders zou het slecht voor hun aflopen.

Ik vind het héél positief te lezen, dat Hans van Tellingen er 100% van overtuigd is, dat de compleet gestoorde ideeën van het WEF NOOIT uit zullen komen. Dat geeft in ieder geval weer moed aan ons allemaal, die toch echt af en toe wel hun twijfels hebben.

FvD-leider Thierry Baudet wil transparantie i.p.v. alles onder de pet houden. Ja…. dat willen wij natuurlijk ook allemaal. Een goede stap in die richting is in ieder geval straks op 15 maart (en dan maar hopen dat die verkiezing eerlijk verloopt) de JUISTE keuze maken.

Noir
Noir
1 jaar geleden

Wie betaald voor deze mensen om daar toe te kunnen en wie betaald de hotel, hun voedsel en drank.
Dit mag onder geen enkele reden door de staat betaald worden.
Uiteindelijk is het een praatclubje dat niets met de Nederlandse te maken heeft.

Pirt
Pirt
1 jaar geleden

De wef bende en haar onderkruipsels. Weg met die zooi.

Namets
Namets
1 jaar geleden

Lijkt mij nu wel duidelijk je WEF bepaalt wat in ons land gebeurt en wij de bevolking laten het gebeuren Ik heb het zo vaak geschreven Niets Verandert Als Je Geen Moeite Er Voor Doet!!!
Marionetten WEF KABINET moet AFGEZET WORDEN zolang dat niet gebeurt raken wij allemaal onze VRIJHEID kwijt en zullen we allemaal binnen NO TIME alles KWIJT RAKEN OOK ONS LEVEN Deze WEF Monsters willen de AARDE voor hun zelf hebben onze BEZITTINGEN PAKKEN ZE AF Politie en Leger en de RECHTSTAAT zijn CORRUPTER dan ooit wat een grote schande tot miljoenen Wakkere Landgenoten niet in Actie komen ik schaam mij kapot als Nederlander!

Back to top button
139
0
We lezen graag je reactie!x