Homepagina » Mens en Dier » Huisarts kraakt coronabeleid: ‘Overheid verkoopt gebakken lucht’
huisarts
Foto: World Economic Forum CC BY 3.0

Huisarts kraakt coronabeleid: ‘Overheid verkoopt gebakken lucht’

De meeste mensen zullen bij het inschakelen van hun televisie denken dat alle artsen en deskundigen eensluidend denken over het coronabeleid. Niets is minder waar. Er zijn heel veel critici, maar zodra zij hun mond opendoen, krijgen ze te maken met censuur. De social media draaien overuren om berichten van kritische artsen, die in de media ‘virusontkenners’ worden genoemd, van het internet te poetsen.

Eén huisarts die hierover mee kan praten, is Martin Voerknecht. Hij lanceerde enkele dagen geleden een campagne die de volksgezondheid – in tegenstelling tot de adviezen van de overheid – wel bevordert. “Positieve vibes verspreiden is niet gewenst. Mijn post werd verwijderd na 33.000 views,” schreef hij nadat zijn bericht over de gezondheidscampagne van LinkedIn was gehaald.

Het platform heeft nu opnieuw een bericht van de huisarts verwijderd, waarin Voerknecht – aan de hand van een WHO-rapport – aantoont dat de overheidsmaatregelen tegen corona nauwelijks effect hebben.

Geen enkele maatregel heeft overtuigend bewijs geleverd

“De WHO schrijft het vrij duidelijk: vrijwel alle maatregelen die nu genomen zijn, zijn zinloos om een virus als influenza of corona te stoppen. Stop de overheid die maatregelen uitrolt zonder enige dossierkennis en enkel vaart op expert opinion van vermoedelijk een aantal virologen en veeartsen. Stop mondmaskers (werkingsloos), stop desinformatie, stop winkelwagentjes-terreur (geen enkele onderbouwing), stop sluiting horeca (geen enkele onderbouwing), stop sluiting sport binnen of buiten (geen enkele onderbouwing), stop 2 mensen buiten tezamen (geen enkele onderbouwing) idiotie, stop de controledrift en schijnzekerheid.”

De huisarts vervolgt: “Geen enkele maatregel heeft overtuigend bewijs geleverd. Accepteer dat moeder natuur corona na de staart van de voorjaarsgolf nu ook in Nederland zal laten uitdoven door de groepsimmuniteit, net als in Zweden. Accepteer dat net als griep, pneumokokken, urineweginfecties, sepsis, hart- en vaatziekten en kanker er iedere maand minder dan 5 procent van de kwetsbare mensen, met name ouderen, aan een doodsoorzaak zal sterven. De dood is een onlosmakelijk deel van ons leven.”

“Uw overheid verkoopt u gebakken lucht,” benadrukt Voerknecht.

4.6 201 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annelies
Annelies
6 maanden geleden

Wat er nu allemaal gebeurt heeft niets te maken met het Coronavirus.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Annelies
6 maanden geleden

Testen, testen en testen. Want dat levert zo lekker veel geld op (niet voor ons natuurlijk).

Follow The Money heeft onderzoek gedaan naar de geldstromen.

Alrijne Ziekenhuis:

2453 testen voor de GGD voor 1 juni, 7514 testen van 1 juni tot en met september. Goed voor 721.445 euro omzet.

Diakonessenhuis:

Circa 3000 testen voor 1 juni, ruim 44.000 testen tot medio oktober voor de GGD. Goed voor 3.145.000 euro omzet.

https://www.linkedin.com/posts/activity-6730859974504833024-wh2X

En ondertussen wil de VNONCW zelfs een ‘testsamenleving’. Inderdaad! Zelfs het liefst iedere week testen!

https://twitter.com/annstrikje/status/1325140440249753600/photo/1

hero
hero
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Nee, VNO NCW wil elke dag. Met een negatieve test mag je dan naar kantoor komen. En wie mogen dat allemaal betalen – U en ik.

Stefan
Stefan
Reactie op  Veterans_Resistance
6 maanden geleden

Te ziek voor woorden.

Puelinckx Roland
Puelinckx Roland
Reactie op  Annelies
6 maanden geleden

waarom kent men de ozontherapie niet

ronjaspers
ronjaspers
Reactie op  Annelies
6 maanden geleden

Annelies.Klopt,de corona hoax wordt wereldwijd gebruikt om onze mensenrechten en vrijheden af te pakken.Ook om de economie te slopen,en ons financieel uit te persen.Met de komende dodelijke vaccinazi,s worden vele miljoenen,miljarden mensen vermoord.Dit alles voor de communistische N.W.O.

King of light
King of light
6 maanden geleden

Misschien kan er iemand bij de NPO helpen.
Rutte als presentator van “Het hele Kabinet bakt Lucht”

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  King of light
6 maanden geleden

Dat zal de NPO nóóit dóen! We kunnen klagen en protesteren over het kabinet. De mediastream wordt door de familie Gates betaalt. NPO zal braaf “nieuws” brengen die ze voorgeschoteld krijgen. Waar blijven de echte journalisten en de cabaretiers en de kerken? Waarom geen tegengeluiden? Wellicht omdat ze de protocollen volgen van diegenen die achter de “great reset” zitten.

Anita
Anita
Reactie op  EMBÉ
6 maanden geleden

Alle tegengeluiden worden de kop ingedrukt en de meeste slapen nog. Als je met een schaap in discussie wilt gaan, staan ze daar niet voor open en is een fatsoenlijk gesprek niet mogelijk. Maar iets opzoeken hoe het echt is doen ze ook niet, het ontbreekt ze aan hersenen die nadenken, gewoon holle lege hoofden. En daar zullen we geen oorlog mee winnen, als zij wakker worden is het te laat.

Zjeraar
Zjeraar
Reactie op  Anita
6 maanden geleden

Begripvol liefde sturen zal meer verbeteren dan veroordelen. Laat je niet in een kamp plaatsen, polarisatie is hun doel. Trap daar niet in.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  EMBÉ
6 maanden geleden

Er zijn van die momenten dat je een bericht niet goed leest of begrijpt en dan een verkeerde reactie plaatst. Dit is zo’n moment. 😜

*dit zeg ik uit eigen ervaring*😁

nou en!
nou en!
Reactie op  EMBÉ
6 maanden geleden

gezond verstand,de andere krant,blauwe tijger,weltschmerz,blckbox,er is zat te zien en luisteren alleen niet op de lineare media,nou en!

Just me
Just me
Reactie op  EMBÉ
6 maanden geleden

Waar ze blijven..?? ANGST ,angst om te worden opgepakt ,angst voor boetes ,angst om voor gek versleten te worden, angst om ontslagen te worden etc etc etc

Dirk
Dirk
6 maanden geleden

Hoelang pikken we dit nog?

Ana
Ana
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

Precies, het is duidelijk dat een van “boven” opgelegde strategie het wereldleven bepaalt en dat het niet om de veiligheid van de burgers gaat maar om eigenbelangen en belangen van de aansturende elite. De leugens, manipulatie, maar ook de minachting voor het volk die Rutte nu maar ook de afgelopen jaren heeft laten zien, dienen een halt te worden toegeroepen. Het probleem is dat veel mensen de einddoelen niet zien, niet geloven dat er een andere agenda is en veel mensen afhankelijk denken te zijn van het gekozen beleid en de trekpoppen in de regering. De maatregelen nodigen ook niet echt uit tot een opstand, gezien de risico’s. Daaraan kun je zien dat het al lang van te voren bedacht is en met alle tegenstand (vooral in het begin) rekening is gehouden. Ze nemen niets serieus en er wordt ook niets opgelegd om serieus met andere bewijzen om te gaan. Jammer dat veel mensen van die zich aan de regels houden en misschien wel twijfels hebben niet verder kijken dan de korte termijn. Denk er maar eens aan wat deze maatregelen maar ook de politieke keuzes van de afgelopen jaren te weeg brengen op langere termijn. Dan is het duidelijk dat er over 5 a 10 jaar niets meer is dan een communistische staat waarin je constant gecontroleerd wordt en geen enkele keus meer zelf mag maken. In het onderwijs en medische zorg al jaren zichtbaar. Is dat de toekomst die wij voor ogen hadden?

rop
rop
Reactie op  Ana
6 maanden geleden

Is dat de toekomst die wij ,[welke wij] voor ogen hadden? hoe zag deze er Dan uit? Was deze toekomst in de ogen een hele anderen [ver]gezicht dan wat men nu heeft? en hoe zag dit gezicht er dan uit ?

Pluis
Pluis
Reactie op  rop
6 maanden geleden

De eerste en tweede Wereld Oorlog waren gepland, de VN, de World Economic Forum, de wereldbank, de WHO, het IMF en zeker de EU, waren gepland om tot de totale beheersing en uitbuiting, en uiteindelijk uitroeiing van het overtollige klootjesvolk” te leiden.
Die manipulatie van het volk is al jaren gaande, maar nu gaan ze door duwen.
Nu hebben ze de technologie, microchips, 5G, matrix-grit van die tesla gozer, die honderden satellieten in de schiet, en iedereen een onmisbaar mobieltje heeft.
Kissinger en de ouwe Bush hadden het jaren geleden al over de “New World Order”, en de paus riep onlangs ook al op dat het tijd was voor één wereld regering.
Tijdens de communistische overheersing in Rusland en China zijn grofweg 60 en 80 miljoen mensen vermoord, en in de Wuhan regio waar afgelopen jaar veel (Christelijke) protesten waren, zijn 20 miljoen minder telefoon abonnementen, die mensen zijn verdwenen want zonder persoonlijk mobieltje kan je niet leven in China.
Alle reden om nu wakker te worden, voor je straks in een nachtmerry ontwaakt.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Ana
6 maanden geleden

Het is ontzettend slim bedacht.
Als we 1.5 m afstand moeten houden, als je met niet meer dan ?5 man bij elkaar mag staan, als je vrijwel geen mensen mag uitnodigen enz., is er automatisch een demo verbod en is het erg moeilijk een strategie te bespreken tegen pinokkio.
Dan moet met een grote groep bespreken wat je gaat doen.
Alleen internet blijft nog over, maar dat is behelpen

apestaartje
apestaartje
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Internet is ook allang verrot.
En in dit geval bestaat er geen “als”..

Misschien een ideetje voor op school maar ook voor sommige schapen, het leren van de mensenrechten.

Misschien gaat de massa nog inzien dat wij he le maal geen overheid nodig hebben om het geluk te vinden.

Ana
Ana
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Hét bewijs dat men jarenlang bezig is om elke tegentand de das om te doen. Overal is rekening mee gehouden, dit verzin je niet zo maar even, daar is jaren over nagedacht en gesproken op internationaal niveau. Elk scenario is ter sprake gekomen. Men heeft geschiedenis gestudeerd om die naar eigen voordeel te gebruiken, niet om ervan te leren en ellende te voorkomen. Ook veel voorbereidingen die het volk wel geaccepteerd hebben hoorden daarbij en áls er al commentaar op was werd dát ook niet serieus genomen. Denk maar aan alle eu besluiten m.b.t. de immigratie (vermenging van volkeren verzwakt de eendracht van het volk), de capaciteitsvermindering in de zorg, de wereldwijde digitalisering, de privacy schending door invoering van allerlei systemen, sociale media, de invoering van betalingen anders dan door banken, internationale handelsverdragen etc. Ze zijn er al 50 jaar mee bezig maar met 5 g is alles aan elkaar te koppelen. Waarom verzweeg men in ziekenhuizen dat patiëntengegevens in de google cloud werden gezet, zonder dat er toestemming nodig was van de patiënt? Het zou geanonimiseerd en versleuteld opgeslagen worden, maar ja google kan (ondanks dat het betaalde opslagruimte is) zomaar besluiten dat het portaal waar jij of de arts toegang tot hebben niet meer beschikbaar is én ze kunnen uiteraard gewoon bij die gegevens. Als ziekenhuizen en het faciliterende bedrijf er zó zeker van zijn dat het goed zit met de privacy hoeven ze er niet zo geheimzinnig over te doen. Waarom worden leerlingen op het voortgezet onderwijs een vragenlijst gegeven van de ggd waarop ze heel veel persoonlijk informatie moeten geven en wordt er niet bij verteld dat het eigenlijk niet verplicht is. Het zou anoniem zijn maar men werkt met codes en de lijsten moeten tegenwoordig in de computer ingevuld worden. Waar is die privacy? Weet het kind en de ouder wat er met deze gegevens gebeurt, wie het leest, hoe lang het bewaard wordt en waar het allemaal in verwerkt wordt? Uiteraard niet. Het is en blijft belangrijker wat ze niet zeggen dan wat ze wel zeggen.
Als jij er geen belang bij hebt dat er een bepaald iets gebeurt en je hebt ergens niet om gevraagd, dan hebben zij er belang bij!

Pluis
Pluis
Reactie op  Akkafietje
6 maanden geleden

Die 1,5 meter is nodig omdat satellieten nog niet in staat zijn ons te identificeren als we dichter bij elkaar staan. Daarom blijven soldaten tijdens acties zover uit elkaar zodat het commando centrum de groep goed kan volgen.

Donald
Donald
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

Te veel verdeeldheid en culturen,ze hebben hier van alles maar naar toe gehaald enkel en alleen om verdeeldheid te krijgen zodat het volk nooit een front zal vormen,al die asielzoekers vinden het wel goed ja ze krijgen alles voor niks,voorrang bij alles,enz enz

rop
rop
Reactie op  Donald
6 maanden geleden

Te veel verdeeld, Juist Ja dat is het, zo is elke cultuur dus een verdeeld cultuur tegenover een ander cultuur, dus weg met culturen, gewoon van alles een Eenheid maken en dan vervalt ook de voorrang.

apestaartje
apestaartje
Reactie op  Dirk
6 maanden geleden

Net zolang totdat er hele volksstammen uit hun huis gehaald worden.
U zult versteld staan.

A Wit
A Wit
6 maanden geleden

We worden door de overheid angst aan gepraat we mogen niet zelf denken en beslissingen nemen.

rop
rop
Reactie op  A Wit
6 maanden geleden

Niet denken? Jawel, we moeten juist wel denken, als we niet denken, dat heeft de overheid geen Vuist op het menselijke denken, en stopt de voeding. en dat is een beslissing die men zelf kan maken of nemen.
Dat houd in gewoon doen wat men moet doen en ben je verantwoordelijk voor je eigen beslissing, alleen waarschijnlijk hangen er dan vervelende consequenties aan en dat is de Angst.

Catotje
Catotje
Reactie op  A Wit
6 maanden geleden

En als wij eens weten hoeveel slaafs achter die zwakzinnige uit Den Haag lopen het is werkelijk niet te geloven hoe dom sommige mensen zijn.

cornelia
cornelia
6 maanden geleden

we worden aan alle kanten belazerd.

rop
rop
Reactie op  cornelia
6 maanden geleden

We worden aan alle kanten belazerd? nee hoor, men belazerd zichzelf door er naar te luisteren en het gehoorzaam gedrag.

Ana
Ana
Reactie op  rop
6 maanden geleden

Uiteraard zijn er mensen die nog steeds in de overheidsinformatie geloven maar helaas wordt je in vele beroepsgroepen waar je afhankelijk bent van een baas, vooral in de gezondheidszorg, overheidsinstanties, scholen maar ook in winkels en bedrijven verplicht en ook als student of leerling om je te schikken naar de nieuwe regels, ook al sta je er niet achter. Als eenling lukt het niet om dat beleid massaal te veranderen en zeker niet als de baas vergoeding bij de overheid kan aanvragen of afhankelijk is van inkomsten uit belastinggeld. Het probleem is dat de overheidsbemoeienis veel te groot is, iets waar de laatste 20 jaar flink naar toe gewerkt is. Als je kijkt naar de huidige ontwikkelingen is dat niet voor niets geweest, alleen voordeel voor henzelf. Grote overheid is geen vrijheid. We zijn op weg naar Noord Korea aan de Noordzee. Maar dat geldt niet alleen hiervoor, ook voor het sociale verplichting die geldt voor het gebruik van smartphones en digitale middelen, en daarmee het weggeven van je gegevens, alleen omdat je werkzaam bent of werk zoekt.

rop
rop
6 maanden geleden

De grote meerderheid gelooft ook die gebakken lucht. De [onheil] profeten, de overheden zijn en is een perfect middel om vele mensen deze [on]heil te laten geloven, [weer dat verdomde geloof] het gelooft heilig de middel dat de profeten aangeven en dat dan als een heil voor het volk moet zijn, Is de mens nou niet in staat dat allemaal gewoon onder tafel te vegen of gewoon te elimineren, dus geheel uit het denk programma te verwijderen waarmee het gecondenseerd is en ja gewoon de natuur zijn gang te laten gaan. Schijnt blijkbaar niet te kunnen om naar [on]heil profeten te luister het woordje heil is zeker al vele malen uit en in het verleden vaak als een omstreden Noodzaak geuit, met alle gevolgen van het verleden wat de geschiedenis laat ,Heil.. heilig, Het Doel, Het Middel, De Daad, Het Gevecht De Vrede, Wat meestal een Schijnvrede is, Het hele menselijke programma is gebaseerd op het programmatische denk/gedachten daar zit de Oorlog en de vrede in. en dat uit zich in alle vormen van het Bestaan. Tienduizenden jaren lang al en nog steeds is deze idioten waanzinnige gedrag aanwezig. dat komt nu wel Massaal Mooi naar Voren in deze Nep corona tijdperk. men is al duizenden jaren lang genept, en deze Nep toestand komt dan ook voort uit een lang gefundamenteerd gekerstend spoelende geloof. De mens blijft geloven in de Heil die Geen Heil is maar een schijn is.

jenne aakster
jenne aakster
6 maanden geleden

Ik stem al meer als als 60 ig jaar niet meer, ik weet hoe politikers handelen en denken, goedkope leugenachtige strebers, die de mensen minachten en misbruiken, daarom republiek zelfbestuur en bindende referendums, geen machtsposities voor onbenullen, gewoon bestuurders, niet goed weg wezen, wat er nu plaats vind is volksverlakkerij, kom op we zijn volwassen mensen, Konigshuis voor sprookjes boeken, fijne Zondag !

rop
rop
Reactie op  jenne aakster
6 maanden geleden

Volwassen Mensen? overheden die zijn dat al helemaal niet, nooit geweest ook, die vertonen nog een heel groot kinderlijke puber gedrag, laten we dat maar uit de maatschappij halen, men zijn pubers en wel zo dat volwassenheid nog verre weg is van pubers.

Ronald
Ronald
6 maanden geleden

Massa hysterie

Wappie
Wappie
6 maanden geleden

75 jaar geleden zei Herman Göring tijdens het proces in Neurenberg; Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen, is ANGST.Als je iets kunt vinden om hen bang te maken,kun je hen alles laten doen wat je wilt.
En zie waar ze 75 jaar later mee bezig zijn.
Een groot deel van de wereldbevolking doet braaf wat hen wordt opgedragen met alle gevolgen van dien.
De mensen die in opstand komen worden weggezet als complotdenkers en Wappies.
Doodeng!!!!!

Jeff
Jeff
Reactie op  Wappie
6 maanden geleden

Precies beste man/vrouw. Het zijn simpelweg nazi tactieken; als je al 4 jaar lang bezig bent met een campagne om Trump uit het witte huis te pesten; als je het woordje stof weet te vervangen voor grond (granulietaffaire); als je bezig bent met angst te zaaien onder je eigen bevolking, dan verkoop je gebakken lucht. Wat ze alleen maar niet willen begrijpen, is dat die gebakken lucht aan het opwarmen is, wat niet alleen slecht is voor het milieu, maar vooral voor de gemoedsrust van de mensen. De UEL (upper explosion limit) is aanstaande. Zorg maar dat je je eilandje al ergens gevonden hebt meneer Rutte en consorten. Ik geloof niet zo in geweld, maar jullie mogen bungelen aan dat koordje. Wat een laf en laag bij de grond gespuis zijn jullie, zonder enige vorm van schaamte.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
6 maanden geleden

Alle genomen maatregelen zijn er niet om de mensen te beschermen of beter te maken. Zij dienen slechts 1 doel, namelijk het doorvoeren van het plan om mensen zich vrijwillig te laten inenten. Daarvoor moet er angst gecreëerd worden. Hoe groter die angst, des te groter de bereidheid van mensen om zich te laten inenten.

Deze angst is de drijfveer om mensen zo ver te krijgen, dat zij smeken om ingeënt te worden. Het is verboden (Code van Nürnberg) om mensen verplicht in te enten, dus wanneer er een situatie gecreëerd kan worden, waarbij mensen een vaccinatie als oplossing zien, er om vragen en zich vrijwillig laten inenten, dan zijn de uitvoerders en fabrikanten van vaccinaties voor altijd vrijgesteld om schadevergoedingen te betalen. Zij zijn dan niet aansprakelijk, want de mensen hebben zelf de beslissing genomen om ingeënt te worden. Om mensen van die inenting te overtuigen is de taak van Bill Gates. Daarvoor voert hij de ene na de andere show op.

Wanneer mensen zich vrijwillig laten inenten, is de kans groot dat zij, door de combinatie van inentingen, hun eigen graf graven. Dat is iets wat al die dragers van mondkapjes nog niet doorhebben. Zij geloven in alles wat hen wordt voorgelogen. Dat zal dan ook de inentingen betreffen.

Voor de mensen die nu nog niet weten wat er aan de hand is, is er geen toekomst, dat is voor mij een duidelijke zaak. Zij hebben tijd genoeg gehad om zaken uit te zoeken, dit betreft ook artsen en verplegers. Zo lang zij niet in opstand komen, zal het door te voeren programma stand houden. Dit is een heel machtige groep, vandaar dat zij monddood worden gemaakt. Elke gemelde Coronadode levert een flinke hoeveelheid (smeer)geld op en dat is de drijfveer om deze hype in stand te houden.

Dat ook deze arts, Martin Voerknecht, nog niet doorheeft dat Covid-19 geen natuurlijke oorsprong heeft (accepteer dat moeder natuur corona), maakt mij duidelijk dat de meeste artsen niet verder kijken dan hun neus lang is. Wanneer hij nou eens zou verklaren dat virussen niet bestaan (Dr. Stefan Lanka) zou voor opheldering kunnen zorgen.

Hij heeft wel gelijk dat de genomen maatregelen nergens op slaan en er een eind aan deze maatregelen moet komen.

Maar dat zal niet gebeuren, omdat onze regering de plannen van Bill en Melinda Gates ten koste van alles en dus over de ruggen van Nederlanders willen doorvoeren. Het zal een kwestie van tijd zijn en dan wordt Nederland op basis van vals positieve PCR-uitslagen en het overdreven aantal Coronadoden volledig platgelegd. Dat alles geoorloofd is om het doel te bereiken, is via het uitgelekte plan in Canada, een duidelijke zaak.

De pandemie is nooit geen pandemie geweest en toch is dit nog steeds het uitgangspunt. Dit zaakje stinkt van alle kanten.

De door te voeren agenda is tot in de kleinste details uitgewerkt en aan toeval wordt niets overgelaten. Dat mag miljarden extra kosten, dat is in deze kwestie niet van belang. Zo lang de door te voeren agenda maar uitgevoerd wordt. Censuur van artsen valt daar ook onder, net zoals de premie om mensen als Coronadode te kwalificeren. Dat is wereldwijd geregeld.

De macht van het WHO ligt in de handen van Bil Gates, die als grootaandeelhouder de te volgen procedures bepaalt. Censuur is daar een onderdeel van. Daarvoor is Tedros Adhanon Ghebreyesus, die communist is, aangesteld. Hij volgt de opdrachten van Bill Gates blindelings op en dat is de reden dat aanbevelingen van het WHO niet opgevolgd worden.

x

Check Also

omt

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ...

vn

VN-rapport pleit voor wereldregering om ‘toekomstige pandemieën te voorkomen’

In een nieuw rapport dat is gepubliceerd ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

77
0
We lezen graag je reactie!x