Mens en DierCorona

Huisarts kraakt coronabeleid: ‘Overheid verkoopt gebakken lucht’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste mensen zullen bij het inschakelen van hun televisie denken dat alle artsen en deskundigen eensluidend denken over het coronabeleid. Niets is minder waar. Er zijn heel veel critici, maar zodra zij hun mond opendoen, krijgen ze te maken met censuur. De social media draaien overuren om berichten van kritische artsen, die in de media ‘virusontkenners’ worden genoemd, van het internet te poetsen.

Eén huisarts die hierover mee kan praten, is Martin Voerknecht. Hij lanceerde enkele dagen geleden een campagne die de volksgezondheid – in tegenstelling tot de adviezen van de overheid – wel bevordert. “Positieve vibes verspreiden is niet gewenst. Mijn post werd verwijderd na 33.000 views,” schreef hij nadat zijn bericht over de gezondheidscampagne van LinkedIn was gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het platform heeft nu opnieuw een bericht van de huisarts verwijderd, waarin Voerknecht – aan de hand van een WHO-rapport – aantoont dat de overheidsmaatregelen tegen corona nauwelijks effect hebben.

Geen enkele maatregel heeft overtuigend bewijs geleverd

“De WHO schrijft het vrij duidelijk: vrijwel alle maatregelen die nu genomen zijn, zijn zinloos om een virus als influenza of corona te stoppen. Stop de overheid die maatregelen uitrolt zonder enige dossierkennis en enkel vaart op expert opinion van vermoedelijk een aantal virologen en veeartsen. Stop mondmaskers (werkingsloos), stop desinformatie, stop winkelwagentjes-terreur (geen enkele onderbouwing), stop sluiting horeca (geen enkele onderbouwing), stop sluiting sport binnen of buiten (geen enkele onderbouwing), stop 2 mensen buiten tezamen (geen enkele onderbouwing) idiotie, stop de controledrift en schijnzekerheid.”

De huisarts vervolgt: “Geen enkele maatregel heeft overtuigend bewijs geleverd. Accepteer dat moeder natuur corona na de staart van de voorjaarsgolf nu ook in Nederland zal laten uitdoven door de groepsimmuniteit, net als in Zweden. Accepteer dat net als griep, pneumokokken, urineweginfecties, sepsis, hart- en vaatziekten en kanker er iedere maand minder dan 5 procent van de kwetsbare mensen, met name ouderen, aan een doodsoorzaak zal sterven. De dood is een onlosmakelijk deel van ons leven.”

“Uw overheid verkoopt u gebakken lucht,” benadrukt Voerknecht.

4.6 202 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annelies
Annelies
3 jaren geleden

Wat er nu allemaal gebeurt heeft niets te maken met het Coronavirus.

King of light
King of light
3 jaren geleden

Misschien kan er iemand bij de NPO helpen.
Rutte als presentator van “Het hele Kabinet bakt Lucht”

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Hoelang pikken we dit nog?

A Wit
A Wit
3 jaren geleden

We worden door de overheid angst aan gepraat we mogen niet zelf denken en beslissingen nemen.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x