CoronaMens en Dier

Europarlementariër die sms’jes Von der Leyen met Pfizer boven tafel probeerde te krijgen plotseling overleden

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Michèle Rivasi, de Europarlementariër die probeerde de sms’jes van EU-baas Ursula von der Leyen met Pfizer-directeur Albert Bourla boven tafel te krijgen, is woensdag op 70-jarige leeftijd overleden aan een hartaanval. Ze was op dat moment onderweg naar het Europees Parlement in Brussel.

Von der Leyen kwam steeds verder in het nauw door ‘sms-gate’, dat werd aangezwengeld door Rivasi, die sinds 2009 in het Europarlement zat namens de Groenen. Het gaat om berichten die de voorzitter van de Europese Commissie had gestuurd aan Bourla over de levering van 1,8 miljard coronavaccins van Pfizer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Plotselinge dood

Tijdens corona stond Rivasi kritisch tegenover de invoering van het coronacertificaat en de vaccinatieplicht voor zorgmedewerkers in Frankrijk.

Voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola schrijft op X dat ze ‘bedroefd’ is door de ‘plotselinge dood’ van Rivasi. Ze omschrijft haar als een ervaren, hardwerkend en toegewijd Europarlementslid met diepe overtuigingen.

Geheimzinnigheid

Begin dit jaar vroeg de New York Times de Europese rechter om de Europese Commissie te dwingen de sms’jes vrij te geven. Eerder hekelden de Europese Ombudsman en de Europese Rekenkamer de geheimzinnigheid die de Commissie blijft bewaren. En ook het Parlement drong aan.

De New York Times stuitte op de persoonlijke bemoeienis van Von der Leyen, die de tekstberichten nog altijd niet heeft vrijgegeven.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 216 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne Schotanus.
Anne Schotanus.
5 maanden geleden

Is wel heel toevallig allemaal.

Henk
Henk
5 maanden geleden

Manmanman, zo zijn er door de tijd heen nog al wat mensen met een onwelvallige mening dood gegaan.

Annette
Annette
5 maanden geleden

Deze DAPPERE vrouw, Michele Rivasi (sorry weet niet hoe je de accent grave op de e moet zetten) is de zoveelste in de lange, lange rij van helden en heldinnen, die de afgelopen jaren hebben geprobeerd het KWAAD aan te pakken.

Natuurlijk…. zij was 70 jaar en misschien, heel misschien heeft zij de experimentele gentechinjecties MET bijbehorende boosters genomen. Dat zou allemaal mogelijk kunnen zijn.

Maar….. zelf denk ik eerder aan een bewuste actie om een zogenaamde lastige vlieg het tijdelijke voor het eeuwige te laten verwisselen.

IK vind het allemaal wel bijzonder toevallig, dat wéér iemand, die haar nek uitsteekt om belangrijke informatie boven tafel te brengen, plotseling een hartaanval krijgt en komt te overlijden.

Dit komt het tuig van de richel, waaronder die superheks Ursula von der Leyen, wel bijzonder goed uit.

Michele Rivasi behoorde dus OOK tot het heel kleine groepje van Europarlementariërs, die nog WEL weten wat het betekent om het volk te vertegenwoordigen.

Ik kan alleen maar zeggen: diep triest en een groot verlies voor, uiteraard, haar directe familieleden, maar OOK zeker voor ons allemaal.

Henk
Henk
5 maanden geleden

Deze mensen gingen dood sinds de plandemie. Vul het lijstje alsjeblieft aan.
Kerry B. Mullis
Dr. Andreas Noak
Dr. Rashid Buttar
John McAfee
Michèle Rivasi

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x