Homepagina » Mens en Dier » Advocaat haalt snoeihard uit naar Nieuw-Zeelandse premier: ‘Die mensen lijden echt aan waanbeelden’
nieuw-zeeland
Foto: Jacinda Ardern (US Embassy CC0)

Advocaat haalt snoeihard uit naar Nieuw-Zeelandse premier: ‘Die mensen lijden echt aan waanbeelden’

Zolang er mensen zijn die in aanmerking komen voor een prik, maar zich nog niet hebben laten vaccineren, is er werk aan de winkel, zei de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern.

Ze zei ook dat dit vaccinatieprogramma ‘geen eindpunt’ heeft. “We rollen nu boosters uit. Er is nu dus een groep mensen die we opnieuw moeten beschermen. Degenen die zes maanden geleden zijn gevaccineerd, moeten nu terugkomen of wij moeten naar hen toe gaan.”

Je bent pas ‘volledig gevaccineerd’ als je de rest van je leven een Pfizer-prik haalt. Hier komt nooit een einde aan, schrijft Paul Joseph Watson voor Summit News.

Psychische stoornis

Advocaat Bart Maes haalt op social media snoeihard uit naar de Nieuw-Zeelandse premier. “Jacinda Ardern, New Zealand Labour Party. Zeg maar de lokale D66/PvdA/GroenLinks-types. Ik meen oprecht dat het tijd is om dat soort van linksheid/linksdeugen als psychische stoornis op te nemen in DSM-5,” schrijft Maes, verwijzend naar de psychiatriebijbel.

“En dat meen ik heel serieus,” benadrukt de advocaat. “Die mensen lijden echt aan waanbeelden.”

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ronald
Ronald
1 maand geleden

Hearhear!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

DE WERELD WORDT GEREGEERD DOOR PSYCHOPATEN

Hahahaha…niet alleen die bezeten Duivelse achternicht van Koningin Elizabeth II Jacinda Ardern is een Complete Psychopaat…dat geldt voor vrijwel ALLE Wereldleiders & hun Puppeticians…Al deze leden van de Luciferiaanse Cabal hebben maar één Doel voor ogen:

Totale Wereldheerschappij, Totale Controle & een reductie van hun Kudde Goyim van 93,7%…500 Miljoen Slaven is namelijk veel beter te Controleren dan 7,9 Miljard…

MdeFilosoof
MdeFilosoof
1 maand geleden

Ze worden al aangestuurd door A.I. Alles is voor dit soort deugkneusjes als een computer spelletje. Dat vinden ze echter dan de werkelijkheid. Em melk komt niet van een koe maar uit een fabriek. Ik ben niet gek maar een vliegtuig.

It's me
It's me
1 maand geleden

En dan is zij ook nog een hij. https://youtu.be/b7YiFQFk6fc

x

Check Also

controle

Pepijn van Houwelingen doet ontdekking over kwaliteitscontrole Pfizer-vaccins: ‘Goh, dat is interessant!’

Minister Kuipers van Volksgezondheid schrijft in antwoord ...

zoon

Vader in tranen: Mijn 17-jarige zoon is gestorven door de Pfizer-prik

Dan Hartman zei vorige week tegenover de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

103
0
We lezen graag je reactie!x