Propaganda

Douma is mijlpaal in strijd tegen regimeverandering. Kan de OPCW de westerse propagandamachine doen vastlopen?

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niccolo Machiavelli zei eens: ‘De mensen zijn zó onnozel en ze richten zich zó op hun directe behoefte dat iemand die bedriegt, altijd wel iemand vindt die zich wil laten bedriegen’.

Kijk maar naar de beschuldiging dat Syrische troepen de stad Douma op 7 april zouden hebben aangevallen met een zenuwgas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Na deze beschuldiging besloten president Trump, de Franse president Macron en Britse premier May luchtaanvallen uit te voeren tegen Syrië.

Oneindige oorlogen

De leiders wilden niet wachten op het onderzoek van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW).

De organisatie heeft nu in een voorlopig rapport geconcludeerd dat er op de plek van de vermeende gifgasaanval geen sporen van zenuwgassen of afbraakproducten daarvan zijn gevonden. Geen. Niks. Nul.

In de loop van zijn met bloed doordrenkte geschiedenis heeft het Westen continu propaganda ingezet tegen het eigen volk om mensen in verwarring te brengen en oneindige oorlogen te kunnen voeren, stelt schrijver en politiek commentator John Wight.

Onverzadigbare propagandamachine

Kijk naar voormalig Joegoslavie, Irak en Libië: met groot gemak vernietigt deze onverzadigbare propagandamachine het ene land na het andere, aldus Wight.

In Syrië wordt dit beest verslagen door Rusland, Iran en Hezbollah om de Syrische bevolking te verlossen van de verstikkende militaire, economische en geopolitieke grip van het Westen, voegt hij toe.

Mijlpaal

Douma zal altijd worden gezien als een miljpaal in de strijd tegen de kampioenen van regimeverandering, klinkt het.

Het zijn deze mensen, die deel uitmaken van het enorme netwerk van de mainstream media en neoconservatieve denktanks, die Shakespeare in gedachten had toen hij schreef: ‘De hel is leeg en alle duivels zijn hier’, besluit Wight.

[RT]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
6 jaren geleden

Waarheid en Leugen liepen op het strand.
“Kom laten we gaan zwemmen”, zei Leugen tegen Waarheid.
“Dat is goed”, zei Waarheid.
Zij trokken hun kleren uit en Waarheid sprong in het water.
Maar Leugen sprong niet. Hij pakte de kleren van Waarheid en ging er vandoor.
Snel klom Waarheid het water uit en ging achter Leugen aan.
En sindsdien zit de naakte waarheid de leugen na.

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Keer op keer is gebleken dat het niet Assad was die gifgas gebruikte tegen zijn eigen burgers. Hij zou wel gek zijn om zich de woede van de internationale gemeenschap op de hals te halen en al helemaal als IS zo goed als verdelgd was. De waarheid is dat Assad juist geliefd is onder de Syrische bevolking. Natuurlijk laten ze een vertekend beeld zien door alle propagandatrucks en de kleine groep mensen die continu beweren dat Assad de duivel zelve is. Zo heb je het Syrisch observatorium van de mensenrechten van Assadhater Rami Abdulrahman (zijn geboortenaam is Osama Suleiman) die zowel oprichter als eigenaar is. Een eenmansbedrijfje. De kerel is sinds 2000 niet meer in Syrië geweest en runt ook nog een kledingwinkel. Fakemedia als CNN en BBC en vele MSM bureau’s lopen weg met zijn propaganda. Het zal u niet verbazen.

De interviews die ik van Assad heb gezien is dat het een zeer aimabel man is. Daarnaast behoorlijk intelligent en iemand die de beste intenties voorheeft met Syrië. Natuurlijk zal hij ook in deze oorlogstijd harde beslissingen hebben moeten maken om zijn land te laten overleven. Uiteraard zijn er veel onschuldigen die het leven verloren hebben in de meer dan vijf jaar durende oorlog tegen IS en al look-alike jihadistengroeperingen die lieftallig door de MSM als rebellen worden omschreven. Van wie kreeg IS en aanverwante groeperingen toch al dat wapentuig – al die pick-up trucks en neoem het maar op? De Deep State club met senator John Mc Cain die op foto’s op het internet het uiterst gezellig had met IS leider Abu Bakr al-Baghdadi die zeer waarschijnlijk een notoire mossad agent is, maar ook Hillary Clinton en Obama zaten achter de fundingscampagne van deze demonische hordes. Als je er goed bij nadenkt wat een onvoorstelbaar kwaad ze de mensheid hebben aangedaan en uiteraard van de prins geen kwaad weten gaat je bloed koken.

Al deze valse vlaggen in Syrië zijn door de deep state uitgevoerd. We praten over voornamelijk de drie duivelse musketiers – MI6, Mossad en de CIA, niet in het minst geholpen door andere westerse veiligheidsdiensten. Syrië stond ook op het lijstje dat generaal Wesley Clark lang geleden al op (YouTube) benoemde. Land na na land werd platgebombardeerd. Denk aan Libië dat kapot gemaakt werd omdat Khadaffi de gouden dinar wilde invoeren ten faveure van de petrodollar en de initiatiefnemer van de Afrikaanse Unie was. Hillary die in een interview hystyrisch lachte en zei: ‘We came, we saw, he died.’ Khadaffi toen die nog leefde kreeg elk jaar een flinke container met geld van toenmalig leider Berlusconi als die al die migranten daar maar hield. Iets dat regelrecht inging tegen de draaiboeken van de New World Order (lees de agenda van de globalisten). Deze draaiboeken zijn al meer dan honderd jaar geleden op de tekentafel ontworpen. Kijk maar eens naar het Coudenhove Kalergi plan, Verdrag van Straatsburg (immigration for oil) en natuurlijk Albert Pike (vrijmetselaar 33e graad) die nog steeds bejubeld wordt door de Cabal.

De door de Deep State georganiseerde 9-11 was natuurlijk het ultieme excuus om helemaal los te gaan in het Midden Oosten en zo geschiede. De vraag rijst natuurlijk – waarom ging Trump er dan zo blind in en liet een aanval uitvoeren met alle bijbehorende twitterretoriek? Wat we lezen en zien in de media is vaak een heel ander verhaal van wat er werkelijk gaande is. De MSM kan ons van allerlei leugens aansmeren. De raketten die zijn afgevuurd na de vermeende gifgasaanval hadden amper schade berokkend.

Het verhaal erachter is – is dat Obama met zijn Irandeal miljarden dollars aan Iran schonk – iets waar veel EU staten zoals Frankrijk, Duitsland en Engeland ook bij betrokken waren net zoals ons zo onschuldige Holland. Iran opereert al geruime tijd in Syrië onder de vlag van Hezbollah. Het geval wil dat ze in Syrië ook nucleaire faciliteiten hadden en daar driftig arbeid werd verwerkt en iedereen zal begrijpen dat er uit die loodsen geen vredesduiven opstegen. Om kort te gaan – een Deep State operatie. Trump heeft onder de dekmantel van – we gaan Assad een flinke slag toebrengen – deze nucleaire faciliteiten vernietigd. Uiteraard zal de MSM hier niet over rapporteren want dan wordt het volkomen duidelijk waar vele westerse naties op aanstuurde. Geloof het of niet. Hun natte droom is een Derde Wereldoorlog. Dat Rusland bashen wat ook nog steeds gaande is, is niet voor niks. Continu zijn ze de Grote Beer aan het poken, maar Poetin is een fenomenaal masterstrateeg. Vrede levert geen geld op.

Iedereen kan zich nog herinneren toen de Deep State en de mainstreammedia Trump aan alle kanten bejubelde na zijn aangekondigde aanval op Assad. Ze zullen flink teleurgesteld zijn toen de schade niet noemenswaardig was, maar dat ook tegelijkertijd de nucleaire faciliteiten (opwerkingsfabrieken) met de grond gelijk werden gemaakt. Iran dreigt zelfs de namen vrij te geven van alle landen – naast die van Obama’s miljardendeal – die aan deze groteske Deep State operatie hebben deelgenomen. Niks is wat het lijkt en de MSM is er enkel om de massa’s te hypnotiseren met het door hen gewenste narratief. Dat nu ook Brussel de vrije nieuwsvoorziening aan alle kanten beteugeld is alleszeggend. Grote techcorporaties als Google en Facebook zijn er ook al geruime tijd mee bezig door het gebruik van algoritmes en bots.

Aradhel
Aradhel
6 jaren geleden

Het einde is in zicht… WWG1WGA.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x