CoronaBuitenland

Europarlementariër fel: ‘We moeten Pfizer vervolgen en de contracten onmiddellijk beëindigen’

Help door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Een Pfizer-directeur gaf tijdens een Covid-hoorzitting toe dat het vaccin nooit was getest op het voorkomen van verspreiding. ‘Je doet het voor een ander’ was dus altijd een leugen.

Uit cijfers blijkt dat veruit de meeste coronapatiënten in het ziekenhuis meerdere keren gevaccineerd zijn. Van de ziekenhuisopnames in België was de afgelopen twee weken bijvoorbeeld 91 procent gevaccineerd, waarvan 67 procent geboosterd. Ook vrijwel alle coronadoden waren gevaccineerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nepvaccins

We moeten de contracten met de vaccinmakers onmiddellijk beëindigen, stelde Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement. “Ze hebben nepvaccins aan ons verkocht.”

Het Europarlementslid vindt dat de 2,5 miljard euro die tot dusver is uitgegeven, moet worden terugbetaald. Hij wil daarnaast dat Pfizer en andere vaccinmakers worden vervolgd.

“Anders maken wij ons schuldig aan het verkrijgen en aanprijzen van nepmedicijnen,” aldus Kolakusic. “Wanneer worden de contracten beëindigd?”

‘Vaccineren doe je voor elkaar’

Iedereen die beweerde dat vaccins de verspreiding van het virus voorkomen, moet verantwoordelijk worden gehouden, schrijft het Europees Parlementslid op Twitter.

Minister Hugo de Jonge beweerde in Op1: “We moeten aan iedereen duidelijk maken: vaccineren doe je niet alleen voor jezelf. Vaccineren doe je voor elkaar. Twee effecten die het zou kunnen hebben: of het voldoende beschermend is om er niet ziek van te worden, en of het daadwerkelijk ook op zo’n manier beschermend is dat je het vervolgens ook niet meer kunt verspreiden. Dat laatste is heel vaak zo met vaccins.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


5 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mokum
Mokum
1 jaar geleden

Ongelooflijk dat nu alle info op straat ligt gewoon doorgaan met liegen en mensen inspuiten met een niet werkend vaccin. Althans…Niet als je het als Killshot benoemd. Dan werkt het prima. Wat een tuig. Waar blijven de tribunalen voor dat zooitje incompetente lui. Vervolg ook gelijk alle huisartsen en iedereen bij de GGD die hier geld aan verdienen.

John
John
1 jaar geleden

Mislav Kolakusic, en nog een handvol mep’ers bevinden zich helaas in de wef vergaarbak die een kopie is van alle wef-eu-regeringen, -parlementen, -ambtenarij.
Dr schijn van democratie in een wef poppenkast theater.

Tijd voor de sloop ervan. En nooit meer zoietsals representatieve democratie. Dat gaat niet goed.
Op naar lokale directe democratie.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT een fantastische man, deze Mislav Kolakusic. Deze Europarlementariër doet met recht, waar hij voor aangesteld is: in Europees verband de rechten van de bevolking van zijn land verdedigen.

Gezien de naam komt hij uit een Oost Europees land. DAAR zitten nog volksvertegenwoordigers die WETEN waarvoor zij zijn aangesteld.

Wat jammer dat hij waarschijnlijk maar tot een heel klein groepje behoort. De rest is al lang geestelijk overgenomen door de leiders van het WEF, gezeteld in Davos.

Ik heb vorige week gelezen, dat de hele grote baas van Pfizer, genaamd Albert Bourla, niet eens naar die speciale vergadering wilde komen. Hij stuurde één van zijn collega’s. Ben helaas even haar naam vergeten.

In ieder geval kon deze “lachende” tante niet recht praten wat krom was en is.

Jammer is natuurlijk wel, dat deze openbaring niet VOOR de wereldwijde prikcampagne bekend is geworden.

Dat had héél veel slachtoffers gespaard.

Maar goed: What’s done is done! En HOE nu verder?

HIER in ons kleine landje staan ze alweer opnieuw in de startblokken. Ernst Kuipers heeft al aangekondigd dat IEDEREEN vanaf 12 jaar een uitnodiging kan verwachten.

ONVOORSTELBAAR, als je bedenkt, dat kinderen en natuurlijk OOK de jong volwassenen een grote kans hebben om onvruchtbaar te worden.

Hier is maar één woord voor: CRIMINEEL.

En IK ben dan echt serieus verbaasd, dat er nog steeds mensen in de rij gaan staan.

Natuurlijk zijn er velen, die geen alternatieve media volgen, maar inmiddels sijpelen er toch genoeg berichten door in de MSM.

Je moet toch werkelijk wel héél diep je kop in het zand hebben gestoken, als je nu nog steeds in de leugens trapt.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Nou, begin dan alvast maar met Ursula von der Leijen ……. de rest kan dan volgend zijn.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x