Het Complot

Activist op tv: “Schietpartij in Orlando in scène gezet door Amerikaanse overheid”

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De schietpartij in de homoclub Pulse in Orlando is de dodelijkste schietpartij ooit in de Verenigde Staten. Sinds 1999 vonden 17 dodelijke schietpartijen plaats. Het Republikeinse kopstuk John McCain zei in gesprek met journalisten dat president Obama ‘direct verantwoordelijk’ is voor de schietpartij in Orlando.

Schietpartijen zoals die in San Bernardino en Orlando en op Virginia Tech en basisschool Sandy Hook zijn stuk voor stuk uitgevoerd door de Amerikaanse overheid. Dat stelt de Amerikaanse burgerrechtenactivist Chris Dorsey in gesprek met de Iraanse zender PressTV.

“Mensen horen op televisie alleen maar leugens,” zei Dorsey. “Deze schietpartijen worden in scène gezet door de overheid en het gebeurt steeds weer opnieuw. De criminele overheid voert psychologische operaties uit tegen het volk.”

Agenda 21

Volgens de activist is er sprake van een oorlog tegen het volk. Hij noemt de duizenden Amerikanen die zijn gedood door politieagenten en psychologische operaties zoals Jade Helm 15 en UW (Unconventional Warfare) 16. Dorsey stelt dat deze operaties onderdeel zijn van Agenda 21, een programma van de Verenigde Naties.

Tijdens het interview zegt de burgerrechtenactivist ook dat de overheid achter de drugshandel zit. “De CIA stuurt opium en heroïne via Afghanistan naar de VS,” aldus Dorsey. “De drugsoorlog is de nummer één oorzaak van wapendoden in de VS. De drugsoperatie wordt gerund door onder meer Bill en Hillary Clinton en de familie Bush.”

Landverraad

Hij benadrukt dat de overheid schietpartijen in scène zet om vervolgens het volk de schuld te geven zodat het lijkt alsof iedereen doordraait. “Maar het is juist de overheid die psychopathisch is, niet het volk. En dat is het probleem,” zegt hij.

Dorsey besluit het interview door te zeggen dat de overheid en de leiders in zijn ogen moeten worden geneutraliseerd en gearresteerd wegens landverraad.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
6 jaren geleden

Mooi verhaal

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

We moeten de komst van de Christus versnellen; dan zijn we eerder van dit soort ellende af.

Tinus
Tinus
6 jaren geleden

Ik denk eerder dat het echte terroristen zijn, en dat de overheid ondanks dat ze inlichtingen hebben het gewoon laten gebeuren omdat het handig is voor hun politieke agenda. Dit soort sneue fanaten bestaan gewoon.

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallende berichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x