CoronaMens en Dier

Internist over vaccinatiecampagne overheid: ‘Zorgelijk en haast misdadig’

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Een directeur van Pfizer gaf in het Europees Parlement toe dat het coronavaccin nooit was getest op het voorkomen van verspreiding. Het enige doel van het coronapaspoort was vaccinatiedwang.

“Ik denk dat we steeds moeten kijken naar waarom we dit allemaal doen. Dus waarom doen we coronatoegangsbewijzen, testbewijzen, vaccinbewijzen? Waarom wordt het onder dwang opgelegd aan mensen?” vraagt internist Evelien Peeters, die spreekt op persoonlijke titel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hele enge situatie

“En dan moet je je afvragen: helpt het om de totale gezonde bevolking onder dwang te vaccineren, keer op keer op keer,” aldus Peeters voor de camera van PowNed.

“Vaccineren, dan ben je heilig en mag je overal naar binnen. Niet-gevaccineerd, dan ben je een paria. En daarmee mag je grondrechten schaden, daarmee zijn we in een hele enge situatie terechtgekomen,” stelt de internist.

Gelogen

“Als ik me laat vaccineren, betekent dat niet automatisch dat ik daarmee m’n oma bescherm.” Dus premier Rutte en minister De Jonge hebben gelogen en niet de waarheid gesproken. “En er is in ieder geval veel te veel geclaimd. Ik vind het zorgelijk en haast misdadig. Wat dat doet, is polarisatie oproepen,” zegt de internist.

“Een totaal gezonde bevolking dwingen om zich te laten prikken met iets waarvan we nu weten dat het ook schade kan doen. De gezondheidsautoriteit van Florida heeft een sterk negatief advies uitgevaardigd voor mannen tussen de 18 en 39 jaar om zich niet meer te laten prikken omdat de kans op ernstige hartaandoeningen groot is,” merkt Peeters nog op.

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Habanero
Habanero
1 jaar geleden

Op naar Republiek der Nederlanden, weg met dit kabinet!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Alles te weinig te laat en in dit stadium van vergiftiging van een volk via injecties compleet overbodig.

Mevr. Peeters had haar mond anderhalf jaar geleden moeten opendoen.

Allemaal slappe pogingen op de valreep snel over te stappen naar de goede kant van de geschiedenis.

Vanaf nu gaat de natuur het oplossen middels body counting.

Eric90
Eric90
1 jaar geleden

Allereerst goed dat zij zich uitspreekt. Echter… artsen zoals deze (Artsencollectief) blijven cojona véél te serieus nemen. En maar praten over ‘vaccins’ die niet helpen en geneuzel over een virus wat gewoon een nieuwe naam is voor de griep, onderdeel van de verborgen agenda die nu zeer duidelijk zichtbaar is. Deze praat van artsen is veel te soft, na bijna 3jr keiharde leugens moet je er geen centimeter in mee willen gaan: het is een grote HOAX en de nepvaccins zijn bedoelt als depopulatie middel en niets anders. Laat ze dat maar eens via Powned op de NPO droppen.

Frits
Frits
1 jaar geleden

Wat deze internist stelt is gewoon waar. Ze wil niet keihard zeggen dat Den Haag een stelletje leugenachtige leiders is. Dit sluit ook aan bij het video filmpje van de Europarlementariër Mislov Kolakusic. Deze man gaat gelukkig verder met de beschuldigingen aan het adres van de Europese Commissie. Mijn oproep: boycot al de inentingen en laat alle bekenden weten dat alle maatregelen helemaal geen zin hebben.

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x