Homepagina » Buitenland » ‘Europese leiders veranderen eurozone in bananenrepubliek’
Europese leiders veranderen eurozone in bananenrepubliek

‘Europese leiders veranderen eurozone in bananenrepubliek’

Het is bekend dat leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage geen fan is van een verenigd Europa.

Farage verwierf zijn reputatie als dwarse Europarlementariër vooral door zijn aanvallen op EU-president Herman Van Rompuy, die door hem een kleurloos en saai figuur werd genoemd.

De Brit maakt zich nu druk over een campagne die de Europese Unie is begonnen om het eigen blazoen op te poetsen. Volgens Farage hoopt Europa gemaakte fouten goed te praten door op grote schaal belastinggeld in te zetten.

De Europese leiders maken van de eurozone een soort bananenrepubliek, aldus Farage. De vergelijking met het Zimbabwe onder Mugabe is al snel gemaakt.

Nigel Farage noemt de huidige generatie politici de gevaarlijkste mensen die de afgelopen 70 jaar in Europa hebben rondgelopen. Alles wat ze in Europa hebben gedaan, zo betoogt hij, is zonder inspraak van de burgers gebeurd.

Bron: Knack.be

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Nigel Farage lijkt mij een scherpzinnig politicus die heel goed door heeft dat de EU onderdeel moet gaan uitmaken van de New World Order. Zoals we allemaal hebben kunnen zien gaat het in sneltrein vaart die richting op.

  1 likes
 2. Farage heeft volkomen gelijk, want aan de vruchten herkent men de boom. Die bleekzuchtige Van Rompuy en zijn vampierenvriendjes dragen nergens iets wezenlijks aan bij. Zij zijn de oorzaak van alle problemen en denken de door henzelf veroorzaakte chaos in eigen voordeel te laten uitwerken. Het wordt hoog tijd dat we ze eens thuis op gaan zoeken. Hoe kan politie en militairen zo stom zijn om deze tantes van pissebedden en zusters van kakkerlakken in bescherming te nemen? Die zullen zich vast door een of andere eed in een chantabele positie gemanouvreerd hebben. Van mij mag de pleuris uitbreken. Dan kunnen we ons gelijk ontdoen van allerlei achterbakse interculturele clubjes die ons belastinggeld doorsluizen naar haatkoningkrijkjes waar vrouwenrechten met voeten betreden worden. Homo,s. Zet je christelijke, politiekcorrecte, roze rood beflattuleerde oogkleppen af en wees geen mak schaap meer. Stook de veenbrand wat verder op. Zeventig jaar geleden zijn honderdenduizenden geallieerde jongens omgekomen in de strijd tegen naziterreur. Zullen wij dan nu een knieval maken voor socialisme, islam en bureaucraten? Er zijn slechts twee keuzes. Intelligente sociaalcorrecte babbeltjes zullen je niet meer helpen. Wat wil je? Waar sta je?

  1 likes
 3. De Europese leiders zijn de grooste hypocrieten die er bestaan. Met hun prijs voor “vrede”… uitschot!

  1 likes
 4. de walstreets van deze wereld worden onrustiger en onrustiger dus er gaat binnekort zeker iets gebeuren.

  Ik maak me daarom ook ernstig veel zorgen over de EU want moeten deze bureaucraten en geldverslinders het voor ons op nemen?

  Ze kunnen goed zorgen voor hun eigen portemonnee en daar houdt het mee op helaas.

  Sombere tijden.. tijd voor ons om op te staan.

  1 likes
 5. [quote name=”adriaan”]Farage heeft volkomen gelijk, want aan de vruchten herkent men de boom. Die bleekzuchtige Van Rompuy en zijn vampierenvriendjes dragen nergens iets wezenlijks aan bij. Zij zijn de oorzaak van alle problemen en denken de door henzelf veroorzaakte chaos in eigen voordeel te laten uitwerken. Het wordt hoog tijd dat we ze eens thuis op gaan zoeken. Hoe kan politie en militairen zo stom zijn om deze tantes van pissebedden en zusters van kakkerlakken in bescherming te nemen? Die zullen zich vast door een of andere eed in een chantabele positie gemanouvreerd hebben. Van mij mag de pleuris uitbreken. Dan kunnen we ons gelijk ontdoen van allerlei achterbakse interculturele clubjes die ons belastinggeld doorsluizen naar haatkoningkrijkjes waar vrouwenrechten met voeten betreden worden. Homo,s. Zet je christelijke, politiekcorrecte, roze rood beflattuleerde oogkleppen af en wees geen mak schaap meer. Stook de veenbrand wat verder op. Zeventig jaar geleden zijn honderdenduizenden geallieerde jongens omgekomen in de strijd tegen naziterreur. Zullen wij dan nu een knieval maken voor socialisme, islam en bureaucraten? Er zijn slechts twee keuzes. Intelligente sociaalcorrecte babbeltjes zullen je niet meer helpen. Wat wil je? Waar sta je?[/quote]

  Nou u kunt wel redevoeringen houden zeg. Zullen we u kiezen als opperhoofd dan van het verzet tegen de EU-dictatuur ?

  1 likes
 6. [quote name=”Paquita”]”Nigel Fagarage noemt de huidige generatie politici de gevaarlijkste mensen …”.
  Ja en nee. Ik woon in Spanje en het is beangstigend om te zien hoe ultra rechts momenteel probeert meer macht te grijpen (de PP, Partido Popular, regerende partij = rechts en ultrarechts bijeen). Maar om de Eurozone te vergelijken met het Zimbabwe onder Mugabe …. Een ding is zeker: De huidige situatie begint verdacht veel te lijken op de periode vlak voor de Tweede Wereldoorlog. En dat is geen grapje.[/quote]

  De EU is rechtser dan je denkt…maar alleen niet voor de rechten van haar bevolking, de gewone burgers.
  Die ultra komen meer op voor die laatste (denk ik).
  Er komen in Spanje in een rap tempo steeds meer mensen op straat te staan.
  Er worden geen maatregelen genomen om dat land (en de andere) er weer bovenop te helpen.
  Dat heet:

  De NWO planning!!!

  Maar dat wisten we toch al?

  Via http://www.nieuwemedianieuws.nl is daarover veel meer te vinden, voor NL bijvoorbeeld:

  Nederlandse FEMA camps
  http://martinvrijland.wordpress.com/2013/02/11/nederlandse-fema-camps/

  Tenzij er echt Disclosure komt, maar ja voor mij is zien = geloven…
  De voorwaarde voor Disclosure is denk ik, dat het financiële systeem eerst helemaal plat moet gaan…zou dat kunnen?

  Horizon verbreden mensen!
  Maak hem je startpagina:

  http://www.nieuwemedianieuws.nl

  1 likes
 7. Die Herman Van Rompuy,… is zo machtig en rijk bedeeld, waarom neemt die man geen nieuw toupetje ? Kan ie vast wel betalen van al die belastingbetalers ?

  1 likes
 8. [quote name=”so what?”]Tsja…. als je zelf je brood verdient door flink tekeer te gaan en popie oneliners te verzinnen, dan vind je iemand die gewoon zo goed mogelijk zn werk doet al snel een saai en kleurloos figuur.
  Maar wat is het voordeel voor de europese burger van een kleurrijk figuur? Meer vermaak wellicht, sappiger verslagen uit Brussel?
  Persoonlijk heb ik liever iemand die zn energie in zn werk steekt in plaats van in PR en het zichzelf zo zichtbaar mogelijk maken.[/quote]

  Je begrijpt er geen ene F van he?

  Die zogenaamde leiders hebben niks geen karakter, geen diepgang, niks!

  Hoe kun je van zo iemand verwachten dat daar juiste beslissingen vandaan komen?

  Denk je nu echt dat die gasten hun werk goed doen? Waar zie je dat dan?

  1 likes
 9. Nigel Farage: een goede debater voor zijn eigen hidden agenda. In het eerste gezicht een gedreven persoon die niet op de bal speelt maar op de speler. Een eerste klas Populist pur sang. Is er nog iemand die ziet of hoort waar deze woorden overrompelend euro parlementariër voor staat? Zijn partij is een Libertaristische partij. Iedereen hangt aan de lippen van een welbespraakt persoon die verbaal erg goed inspreekt op de EU onderbuik gevoelens die velen van ons allen hebben. Maar laten we ons eens verdiepen in het Libertarisme. Google eens in het rond en zie hoe Ron Paul en Nigel Farage het laatste beetje uit onze maatschappij proberen te zuigen!
  Geen deelname aan de EU ok mooi zo! Veel schedels die gebroken worden, maar geen enkele uitleg over waar hij nu wél staat i.p.v. waar hij nu wel voor staat. A.u.b. mensen verdiep je eens in het Libertarisme en jank dan met mij mee! Het is het laatste stukje van de absolute liberalisering van onze cultuur. “Echt alles is te koop” is hun boodschap! Hij spreekt goed en vult zijn zakken met een knipoog naar ons “de losers!He sucks!

  1 likes
 10. Iedereen die zich verdiept in de oorsprong van het geldsysteem kan ontdekken dat het stap voor stap de bedoeling is geweest iedereen te onderwerpen en te domineren.
  Een financiele slavernij te creeren waar slechts enkelen de dienst uitmaken.
  Bereid je maar voor op een kapitalistisch communistisch systeem in Europa,waar democratie een grote leugen is geworden om ons zoet te houden.
  Zij zien dit als concurerend middel tegen bijvoorbeeld China,waar het systeem een zogenaamd financieel succes is, voor enkelen gezien dan.
  Menselijk gezien is het het grootste falen wat we zullen gaan ervaren.

  1 likes
 11. [quote name=”Bammetje”]Nigel Farage: een goede debater voor zijn eigen hidden agenda. In het eerste gezicht een gedreven persoon die niet op de bal speelt maar op de speler. Een eerste klas Populist pur sang. Is er nog iemand die ziet of hoort waar deze woorden overrompelend euro parlementariër voor staat? Zijn partij is een Libertaristische partij. Iedereen hangt aan de lippen van een welbespraakt persoon die verbaal erg goed inspreekt op de EU onderbuik gevoelens die velen van ons allen hebben. Maar laten we ons eens verdiepen in het Libertarisme. Google eens in het rond en zie hoe Ron Paul en Nigel Farage het laatste beetje uit onze maatschappij proberen te zuigen!
  Geen deelname aan de EU ok mooi zo! Veel schedels die gebroken worden, maar geen enkele uitleg over waar hij nu wél staat i.p.v. waar hij nu wel voor staat. A.u.b. mensen verdiep je eens in het Libertarisme en jank dan met mij mee! Het is het laatste stukje van de absolute liberalisering van onze cultuur. “Echt alles is te koop” is hun boodschap! Hij spreekt goed en vult zijn zakken met een knipoog naar ons “de losers!He sucks![/quote]

  Ron Paul is wel de enige die zich hard heeft gemaakt (en nog) de FED af te schaffen. Mr Farage eveneens overigens ivm BIS e.d.
  Afschaffing van dit soort instituten is een must.
  Daarnaast, zoals met elk ander -isme is er ook geen sprake van HET liberalisme.

  1 likes
 12. [quote name=”Bammetje”]Nigel Farage: een goede debater voor zijn eigen hidden agenda. In het eerste gezicht een gedreven persoon die niet op de bal speelt maar op de speler. Een eerste klas Populist pur sang. Is er nog iemand die ziet of hoort waar deze woorden overrompelend euro parlementariër voor staat? Zijn partij is een Libertaristische partij. Iedereen hangt aan de lippen van een welbespraakt persoon die verbaal erg goed inspreekt op de EU onderbuik gevoelens die velen van ons allen hebben. Maar laten we ons eens verdiepen in het Libertarisme. Google eens in het rond en zie hoe Ron Paul en Nigel Farage het laatste beetje uit onze maatschappij proberen te zuigen!
  Geen deelname aan de EU ok mooi zo! Veel schedels die gebroken worden, maar geen enkele uitleg over waar hij nu wél staat i.p.v. waar hij nu wel voor staat. A.u.b. mensen verdiep je eens in het Libertarisme en jank dan met mij mee! Het is het laatste stukje van de absolute liberalisering van onze cultuur. “Echt alles is te koop” is hun boodschap! Hij spreekt goed en vult zijn zakken met een knipoog naar ons “de losers!He sucks![/quote]

  En wat voor agenda heb JIJ?

  1 likes
 13. [quote name=”hmm”][quote name=”so what?”]Tsja…. als je zelf je brood verdient door flink tekeer te gaan en popie oneliners te verzinnen, dan vind je iemand die gewoon zo goed mogelijk zn werk doet al snel een saai en kleurloos figuur.
  Maar wat is het voordeel voor de europese burger van een kleurrijk figuur? Meer vermaak wellicht, sappiger verslagen uit Brussel?
  Persoonlijk heb ik liever iemand die zn energie in zn werk steekt in plaats van in PR en het zichzelf zo zichtbaar mogelijk maken.[/quote]

  Je begrijpt er geen ene F van he?

  Die zogenaamde leiders hebben niks geen karakter, geen diepgang, niks!

  Hoe kun je van zo iemand verwachten dat daar juiste beslissingen vandaan komen?

  Denk je nu echt dat die gasten hun werk goed doen? Waar zie je dat dan?[/quote]
  Hahaha, ik ben idd ongetwijfeld erg dom…:P
  In tegenstelling tot al die lezers die graag in Jip en janneke taal opruiende oneliners horen en vinden dat iemands deskundigheid in een toupetje zit…
  Waar meet jij karakter en diepgang aan af? Aan iemands visibility? Wie het meest tégen is heeft het meeste karakter en wie het hardst schreeuwt de meeste diepgang?

  Verdiep je eens écht in wat oa van Rompuy doet ipv populistisch geschreeuw aan te horen van iemand die alleen maar tégen is. Dat voelt wel lekker, want daar gaat je adrenaline van stromen, maar daar schiet de wereld weinig mee op.

  1 likes
 14. [quote name=”so what?”][quote name=”hmm”][quote name=”so what?”]Tsja…. als je zelf je brood verdient door flink tekeer te gaan en popie oneliners te verzinnen, dan vind je iemand die gewoon zo goed mogelijk zn werk doet al snel een saai en kleurloos figuur.
  Maar wat is het voordeel voor de europese burger van een kleurrijk figuur? Meer vermaak wellicht, sappiger verslagen uit Brussel?
  Persoonlijk heb ik liever iemand die zn energie in zn werk steekt in plaats van in PR en het zichzelf zo zichtbaar mogelijk maken.[/quote]

  Je begrijpt er geen ene F van he?

  Die zogenaamde leiders hebben niks geen karakter, geen diepgang, niks!

  Hoe kun je van zo iemand verwachten dat daar juiste beslissingen vandaan komen?

  Denk je nu echt dat die gasten hun werk goed doen? Waar zie je dat dan?[/quote]
  Hahaha, ik ben idd ongetwijfeld erg dom…:P
  In tegenstelling tot al die lezers die graag in Jip en janneke taal opruiende oneliners horen en vinden dat iemands deskundigheid in een toupetje zit…
  Waar meet jij karakter en diepgang aan af? Aan iemands visibility? Wie het meest tégen is heeft het meeste karakter en wie het hardst schreeuwt de meeste diepgang?

  Verdiep je eens écht in wat oa van Rompuy doet ipv populistisch geschreeuw aan te horen van iemand die alleen maar tégen is. Dat voelt wel lekker, want daar gaat je adrenaline van stromen, maar daar schiet de wereld weinig mee op.[/quote]

  Daar hebben we de eerste TROL al 🙂
  Valt over een toupetje hahaha

  1 likes
 15. Nigel is een stok achter de deur voor als het toch fout afloopt.
  Je gelooft toch niet dat hij op dit toneel mag acteren, als er niet een voordeel voor de schaduw regering aan vast zat?

  Bezie het als stemmen tijdens verkiezingen, dat zou toch ook allang afgeschaft zijn als het werkelijk een nadelig resultaat zou kunnen betekenen voor de elite in deze wereld.

  1 likes
 16. [quote name=”kenn”][quote name=”Paquita”]”Nigel Fagarage noemt de huidige generatie politici de gevaarlijkste mensen …”.
  Ja en nee. Ik woon in Spanje en het is beangstigend om te zien hoe ultra rechts momenteel probeert meer macht te grijpen (de PP, Partido Popular, regerende partij = rechts en ultrarechts bijeen). Maar om de Eurozone te vergelijken met het Zimbabwe onder Mugabe …. Een ding is zeker: De huidige situatie begint verdacht veel te lijken op de periode vlak voor de Tweede Wereldoorlog. En dat is geen grapje.[/quote]
  Volgens mijn ervaring met Henry kessinger
  alles wat hij eerder beweert,gebeurd dit echt in de toekomst, lees maar zijn laatste bewering:
  http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089%5B/quote%5D

  Tsja, Henry Kissinger: Een slimme, intelligente en vooral ENGE man. Heb de site even bekeken. Persoonlijk heb ik meer respect voor en vertrouwen in Barack Obama, de huidige Amerikaanse president, maar ik ben het met je eens dat het onderhand wel duidelijk is dat er achter de schermen veel onheil bedacht en uitgevoerd wordt.

  1 likes
 17. Het is wel leuk om te zien hoe oud Soviet dissidenten al in 206 waarschuwde voor het gedrocht waar Europese landen aan moeten meedoen, en waar een tegengeluid niket wordt geaccpeteerd.

  http://www.brusselsjournal.com/node/865

  http://www.youtube.com/watch?v=G81S4XtEBXw

  http://www.youtube.com/watch?v=3tn2wbT5L9w

  En de mensen hier maar lachen als ik de EUSSR met alle ras socialisten en (oud)communisten in onverkozen leidinggevende posities uitmaak voor de ultieme linkse natte droom.

  Blijkbaar moeten we het eerst van de slachtoffers horen van deze ideologien alvorens we het licht gaan zien over de EUSSR en het werkelijke idee achter deze overheersers gaan zien.

  Of gaan we nu weer argumenten bedenken waarom het niet zo is?

  Misschien moieten we eens naar de 5 jaren plannen gaan kijken en de parralellen gaan trekken met het oude USSR. Op alle vlakken is er dezelfde overeenkomst. Ook in de EUSSR valt men al terug op geweld om de menigte te onderdrukken. En finacieel valt de EUSSR ook in de afgrond zoals elk land die het socialitische gedachtegoed overeind houdt. Lenen, lenen lenen, geld uitgeven tot het geld van die ander op is, daarna bezuinigen(lees lastenverzwaringen), om vervolgens failliet te gaan.

  Zoals gezegd de ultieme natte droom van onze linkse vrienden.

  1 likes
 18. deze link is om een referendum aan te vragen,
  dat we niet alle bevoegdheden aan brussel willen geven,
  omdat er bij een eerste referendum door nederland nee is gezegd
  en we steeds meer macht weggeven tegen de wil van de bevolking

  https://www.burgerforum-eu.nl/

  1 likes
 19. [quote name=”petra”]deze link is om een referendum aan te vragen,
  dat we niet alle bevoegdheden aan brussel willen geven,
  omdat er bij een eerste referendum door nederland nee is gezegd
  en we steeds meer macht weggeven tegen de wil van de bevolking

  https://www.burgerforum-eu.nl/%5B/quote%5D
  Het is in Brussel maar ook die hebben niks te zeggen alleen maar beuren en ze hebben volgens mij een land gepakt waar alles gewoon kon en mag .

  1 likes
 20. Ronald Soeverein Men

  Nigel Farage heeft helemaal gelijk over wat hij zegt over de EU en de prinsjes die er zitten terwijl ze niet eens gekozen zijn o.a. een Van Rompuy die is gewoon naar voren geschoven terwijl NIEMAND ooit van hem gehoord had! En dan altijd die argumenten dankzij de EU hebben wij al 70 jr geen oorlog meer in Europa? Welnu de EU bestaat pas officiëel sinds 1993 en daarvoor kenden wij de EEG vanaf 1958 tot 1993 en daarvoor was het de EGKS ( Europese gemeenschap van kolen en staal) en dit vanaf 1950 in samenwerking met de Benelux wat officiël is opgericht sinds 1948 en dus voortduurde tot 1958 toen het overging in de EEG(Europese economische gemeenschap) Iedereen kakelt elkaar maar na met deze domme uitlatingen zeker voor euro-parlementairiers die zouden toch op de hoogte moeten zijn nietwaar?? Ze kennen hun eigen geschiedenis niet eens en dat vertegenwoordigd Europa!!!

  1 likes
 21. “Nigel Fagarage noemt de huidige generatie politici de gevaarlijkste mensen …”.
  Ja en nee. Ik woon in Spanje en het is beangstigend om te zien hoe ultra rechts momenteel probeert meer macht te grijpen (de PP, Partido Popular, regerende partij = rechts en ultrarechts bijeen). Maar om de Eurozone te vergelijken met het Zimbabwe onder Mugabe …. Een ding is zeker: De huidige situatie begint verdacht veel te lijken op de periode vlak voor de Tweede Wereldoorlog. En dat is geen grapje.

  0 likes
 22. Tsja…. als je zelf je brood verdient door flink tekeer te gaan en popie oneliners te verzinnen, dan vind je iemand die gewoon zo goed mogelijk zn werk doet al snel een saai en kleurloos figuur.
  Maar wat is het voordeel voor de europese burger van een kleurrijk figuur? Meer vermaak wellicht, sappiger verslagen uit Brussel?
  Persoonlijk heb ik liever iemand die zn energie in zn werk steekt in plaats van in PR en het zichzelf zo zichtbaar mogelijk maken.

  0 likes
 23. Nederland was met een elite van VOC-mentaliteit al een bananenrepubliek.
  Dat was al zover doorgedrongen dat vrijwel niemand het besefte. Tot nu.
  Nu in deze tijd, met dit landsbestuur, nu is weer duidelijk dat regenten zich wentelen in de welvaart, terwijl de ouderen en gehandicapten aan het verkommeren gaan.

  0 likes
 24. Ik ben geen voorstander van het op de man spelen. Het is namelijk vrij goedkoop, en je bereikt er niets mee. Contraproductief.

  0 likes
 25. I love him!!!!!

  0 likes
 26. Het is bekend dat leider van de Britse Onafhankelijkheidspartij Nigel Farage geen fan is van een verenigd Europa.

  Nigel is helemaal niet tegen een verenigd Europa. Hij is juist voor een verenigd Europa, maar tegen de bureaucrate en geldverslindende niet-democratische EU. Net als vele Europeanen met hem zijn miljoenen tegen de EU en zijn totalitair bewind (want van democratie mag men in geen geval spreken), maar voor een verenigd Europa met open grenzen en vrije markten. Zeg maar zoiets als de EEG, maar dan zonder marktregulering.

  0 likes
 27. [quote name=”Paquita”]”Nigel Fagarage noemt de huidige generatie politici de gevaarlijkste mensen …”.
  Ja en nee. Ik woon in Spanje en het is beangstigend om te zien hoe ultra rechts momenteel probeert meer macht te grijpen (de PP, Partido Popular, regerende partij = rechts en ultrarechts bijeen). Maar om de Eurozone te vergelijken met het Zimbabwe onder Mugabe …. Een ding is zeker: De huidige situatie begint verdacht veel te lijken op de periode vlak voor de Tweede Wereldoorlog. En dat is geen grapje.[/quote]
  Volgens mijn ervaring met Henry kessinger
  alles wat hij eerder beweert,gebeurd dit echt in de toekomst, lees maar zijn laatste bewering:
  http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089

  0 likes
 28. Er is volgens velen meer tussen hemel en aarde, bijv. een god of de sturende kosmos, call it what you want, die dit alles zo heeft gewild, dat met die EU maffia Fed-bende en zijn trouwe onderdanige charlatans enzo en wij het domweg vertikken zijn grotere plan te accepteren. Of wat als wij als een soort van verzettende massa van zondaars zijn die met alle goede bedoelingen, dat wel, zijn werk saboteren en totaal in de war gooien?
  Misschien kan god niet anders en moet dit alles ‘gewoon’ zo en moet het wel eindigen in een totale drama, een totale catastrofe, in een WOIII of in een Armageddon, gewoon omdat het moet en omdat dit alles vaststaat en de hogere macht niet anders kan dan dat te doen wat nu eenmaal vaststaat.
  Is dat wat vaststaat baas over de hogere macht en de hogere macht daarom lager of is de hogere macht baas over dat wat vaststaat en kan hij ook dat wat vaststaat bijsturen of het plan wat vaststaat zelfs totaal veranderen? Misschien heeft bidden toch wel zin, behalve natuurlijk als alles al vaststaat en dit hoger is dan de hogere macht, want dan kun je bidden tot je een ons weegt. Dan kun je hooguit alleen nog maar bidden en vragen om de leed en pijn te verzachten en het zo kort mogelijk te houden, zij het bij het sterven of bij leven. En bid verder maar om een happy end, ook voor degene die zijn uitverkoren en dit hele zotte plan ook maar gewoon moeten uitvoeren, van Hem. Zou het niet te erg voor woorden zijn dan zou je ook nog medelijden krijgen met alle ‘mensen’ die ons linea recta naar de afgrond loodsen. Maar goed, iedereen is zondig en niemand kan zijn handen in onschuld wassen en daarom mogen zij, de uitverkorenen, Zijn lieverdjes, dingen doen die normaal gesproken alleen voorkomen in verschrikkelijke horrorfilms en waar een simpele burger/slaaf/schepsel van Hem eeuwig voor in de hel zou branden en smoren. [redelijk gekke modus weer uit]

  0 likes
 29. jullie hebben allemaal een mening er word druk gespeculeerd op dit moment en iedereen denkt dat hij of zij gelijk heeft maar zolang iedereen respectloos met een ander omgaat komt er nooit vrede.

  0 likes
 30. [quote name=”so what?”]Tsja…. als je zelf je brood verdient door flink tekeer te gaan en popie oneliners te verzinnen, dan vind je iemand die gewoon zo goed mogelijk zn werk doet al snel een saai en kleurloos figuur.
  Maar wat is het voordeel voor de europese burger van een kleurrijk figuur? Meer vermaak wellicht, sappiger verslagen uit Brussel?
  Persoonlijk heb ik liever iemand die zn energie in zn werk steekt in plaats van in PR en het zichzelf zo zichtbaar mogelijk maken.[/quote]

  So What Zo zie ik het ook, het op de man spelen getuigt van slechte smaak en roept bij mij grote weerstand op. Populisme is iets wat we achter ons moeten laten. Het is ook contraproductief. Het op de spits drijven van standpunten werkt totaal niet. Rede en argumenten, dat hebben we nodig.

  0 likes
 31. [quote name=”Thrive movement”][quote name=”Paquita”]”Nigel Fagarage noemt de huidige generatie politici de gevaarlijkste mensen …”.
  Ja en nee. Ik woon in Spanje en het is beangstigend om te zien hoe ultra rechts momenteel probeert meer macht te grijpen (de PP, Partido Popular, regerende partij = rechts en ultrarechts bijeen). Maar om de Eurozone te vergelijken met het Zimbabwe onder Mugabe …. Een ding is zeker: De huidige situatie begint verdacht veel te lijken op de periode vlak voor de Tweede Wereldoorlog. En dat is geen grapje.[/quote]

  De EU is rechtser dan je denkt…maar alleen niet voor de rechten van haar bevolking, de gewone burgers.
  Die ultra komen meer op voor die laatste (denk ik).
  Er komen in Spanje in een rap tempo steeds meer mensen op straat te staan.
  Er worden geen maatregelen genomen om dat land (en de andere) er weer bovenop te helpen.

  WIJ zitten in de ellende – en WIJ zullen er zelf uit moeten komen. Fijn als er een disclosure komt, alle (positieve en goede) hulp is welkom.
  Rechts heeft bewezen voor zichzelf op te komen, niet voor de gewone burger (het “Ikke, ikke, ikke en de rest kan stikke” principe).
  Er staan hier, helaas, iedere dag meer mensen op straat.
  Het enige wat nog echt kan helpen is kleinschaligheid, meer controle op wat politici doen, als burger zelf je eigen macht weer in handen nemen en solidair zijn met je naaste (dat houdt ook in respect hebben voor de ander en die niet meteen de huid volschelden, zoals ik hier op de Niburu site veel mensen zie doen – Kom eens met originele voorstellen waar iedereen wat aan heeft!). Groetjes, Paquita.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ouders vertellen waarom ze hun kind niet laten vaccineren

Een gezond kind volspuiten met chemische zooi, daar zie ik het nut niet van in. Ouders vertellen waarom ze hun kind niet laten vaccineren

Een meerderheid van de ouders met jonge kinderen ...

Als je niet blijft zoeken naar antwoorden zal je nooit de waarheid vinden. Een video over de gaten in het 9/11-verhaal die je niet mag missen

Als je niet blijft zoeken naar antwoorden zal je nooit de waarheid vinden. Een video over de gaten in het 9/11-verhaal die je niet mag missen

Kees van der Pijl is voormalig hoogleraar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.