Homepagina » Bewustzijn » Drie golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde (interview)
Dolores Cannon

Drie golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde (interview)

Dolores Cannon verzamelt als regressie- en hypnotherapeut en paranormaal onderzoeker informatie op basis van sessies met haar cliënten.

Ze heeft op elk continent ter wereld lezingen gegeven en haar dertien boeken zijn vertaald in twintig verschillende talen.

Vanaf 1986 doet ze ook onderzoek naar het UFO-fenomeen en werkt ze met mensen die naar eigen zeggen een buitenaardse ontvoering hebben ervaren.

Vrijwilligers

Dolores heeft het over de drie golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde. Door haar werk met hypnose heeft de 71-jarige Dolores drie verschillende groepen vrijwilligers onderscheiden die naar de aarde zijn gekomen om te helpen.

Sommigen komen rechtstreeks uit de ‘Bron’ en hebben nog nooit eerder een fysiek lichaam gehad. Anderen hebben vele levens gehad op andere planeten of in andere dimensies.

Geheugen

Omdat het geheugen wordt gewist op het moment dat wordt afgedaald in de aardse dimensie herinneren ze zich hun opdracht niet. Deze mensen hebben grote moeite zich aan te passen aan onze chaotische wereld.

Ze spelen volgens Dolores een essentiële rol bij de Ascentie richting de nieuwe aarde. Wat is het verschil tussen de drie groepen? Met welke moeilijkheden worden ze geconfroneerd? Welke rol hebben ze precies? Tot besluit vertelt Dolores over de nieuwe aarde, hoe de scheiding plaatsvindt en hoe we de effecten ervan voelen in ons eigen lichaam.

Bron: Redicecreations.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie belangrijk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Vanaf minuut 45.15 zegt dolores dat ze de tv niet meer aanzet omdat ze zich niet wil laten programmeren met angst!Omdat de media net als in de wereld oorlogen Angst zaait.Helemaal eens dat is ook de reden waarom ik me onthou van tv kijken.Als de tv aangezet wordt door mijn vrouw zeg ik vaak:Moet je je portie ellende en angst weer even zien en hebben??De uitleg over het scheiden van de goeden en de kwaden zal zijn zo als de bijbel zegt,en wat mevrouw ook beweerd.Dus loop weg Van angstzaaiers, en je zult je gelijk al een stuk beter voelen.En gebruik je onderscheidingsvermogen in omgang met andere mensen want, daar zitten ook mensen tussen met een lage negatieve freqentie.Ik snap waar ze het over heeft en zie het zelf ook zo.1000 tekens is eigenlijk te weinig om te verklaren, hoe eens ik het ben met Dolorus!!

  0 likes
 2. [quote name=”Sipco”] Dus loop weg Van angstzaaiers, en je zult je gelijk al een stuk beter voelen.En gebruik je onderscheidingsvermogen in omgang met andere mensen want, daar zitten ook mensen tussen met een lage negatieve freqentie.

  Die angstzaaiers en mensen met een lage negatieve frequentie pruimen mij op voorhand al niet dus die gaan mij al uit de weg dus het heeft volgens mij toch iets met aura’s en energieeen te maken. Je ziet het niet, je voelt het niet en je ruikt het niet. Maar toch erg handig!

  0 likes
 3. hoi allemaal,ik heb minstens een half jaar al geen tv meer aan,het is gewoon een hersen spoeling wat je krijgt en je op een verkeerde been zet.reclame een hersenspoeling.mindcontrol.wat ik wel de laatste tijd heb,dat mijn linker oor ,net als je een berg op en afrijd zo voelt dat,en een apatisch gevoel heel raar allemaaldat de aarde veranderd is wel duidelijk.

  0 likes
 4. [quote name=”Sjors”][quote name=”Sipco”] Dus loop weg Van angstzaaiers, en je zult je gelijk al een stuk beter voelen.En gebruik je onderscheidingsvermogen in omgang met andere mensen want, daar zitten ook mensen tussen met een lage negatieve freqentie.

  Die angstzaaiers en mensen met een lage negatieve frequentie pruimen mij op voorhand al niet dus die gaan mij al uit de weg dus het heeft volgens mij toch iets met aura’s en energieeen te maken. Je ziet het niet, je voelt het niet en je ruikt het niet. Maar toch erg handig![/quote]
  Correct heel erg handig voor mensen die zich hiervan bewust zijn, dat UW aura onbewust,en zet je je knopje om bewust, dat uitzend aan negatievelingen.Je “aura” kan werken, als het uniform van een politieagent.

  0 likes
 5. Je opdracht niet nee, maar wel wat er gaande is. Maakt het er ook niet gemakkelijker op om dit te plaatsen als klein kind die in regeltjes geduwd word.

  0 likes
 6. nou dan kunnen we gelijk hier op niet meer reageren want ik denk dat er hier genoeg zijn die angst hebben ..toch zeker bij Salusa is dit erg .ik heb dit videoke al gezien en meer van haar de laatste 2 jaar iedere zondag kijken wij over al wat er in deze wereld gebeuren gaat en wat er nu gaande is …en ik moet er nog bij zeggen hier door leer je pas

  0 likes
 7. [quote name=”legaal”]hoi allemaal,ik heb minstens een half jaar al geen tv meer aan,het is gewoon een hersen spoeling wat je krijgt en je op een verkeerde been zet.reclame een hersenspoeling.mindcontrol.wat ik wel de laatste tijd heb,dat mijn linker oor ,net als je een berg op en afrijd zo voelt dat,en een apatisch gevoel heel raar allemaaldat de aarde veranderd is wel duidelijk.[/quote]
  Even over uw linker oor.Hoort u steeds dat uw trommelvlies knak zegt??Dat zou kunnen duiden op een naderende verkoudheid.De aarde is altijd al verandelijk geweest,maar ditmaal gaan we richting Super Positief vol liefde, en dan gaan in een overgangsfase, uw oren niet van klik klak geven.

  0 likes
 8. [quote name=”Sipco”][quote name=”legaal”]hoi allemaal,ik heb minstens een half jaar al geen tv meer aan,het is gewoon een hersen spoeling wat je krijgt en je op een verkeerde been zet.reclame een hersenspoeling.mindcontrol.wat ik wel de laatste tijd heb,dat mijn linker oor ,net als je een berg op en afrijd zo voelt dat,en een apatisch gevoel heel raar allemaaldat de aarde veranderd is wel duidelijk.[/quote]
  Even over uw linker oor.Hoort u steeds dat uw trommelvlies knak zegt??Dat zou kunnen duiden op een naderende verkoudheid.De aarde is altijd al verandelijk geweest,maar ditmaal gaan we richting Super Positief vol liefde, en dan gaan in een overgangsfase, uw oren niet van klik klak geven.[/quote]
  Nee hoor ,ik ben niet verkouden aan het worden,wel altijd last van allergie dit voelt anders,een druk in mijn oren.Met mijn allergie zeg ik Altijd,ik kom van een andere planeet,ook voedsel allergie heb ik.Ik heb ook het gevoel,ik ben hier op vakantie.

  0 likes
 9. Ik kijk alleen nog naar maar komische films of series ! Dat laat mij lachen en dat is zo nodig voor iedereen…..gewoon lachen !

  0 likes
 10. deze film moeten jullie zien: La belle verte – the beautiful planet – der grüne planet.
  in het duits: http://www.youtube.com/watch?v=mb6uhCd9FL0
  frans met engelse sub: http://www.youtube.com/watch?v=pYM60YOczIU
  hilarisch, mooi en net wat mevrouw cannon allemaal verteld – vrijwilligers komen naar de aarde om te helpen. superLoL!

  0 likes
 11. hoi allemaal,als ik in de natuur liep dacht ik dat,wel eens ik ben op vakantie hier.Behalve met mijn zoon en dochter en kleinkinderen voel ik geen binding met mijn familie.ik voelde mij altijd een buiten beentje,maar wilde er wel bij horen.Bijv. op school.ik voel ook altijd mensen goed aan,maar ik wist vroeger deze zaken alemaal nog niet.ik zei als kind veel dingen spontaan en dan zei mijn moeder altijd dat ik eigen wijs was,maar dingen die ik zei kwam altijd uit ,het is mij biologische moeder,als kind had ik altijd zo van ik ben ter vondeling gelegd.heel raar allemaal.

  0 likes
 12. Hallo mensen het bramenseizoen is begonnen ! Wil u mooie verse bramen plukken dan is het zo zoetjes aan tijd. Het gaat hier prima op aarde en een detail als volop bramen waarnemen, plukken en opeten is voor deze aardse omnivoor alweer een voorbeeld dat het prima gaat. Maar beleggen in bramen voor een eventueel pensioen lijkt me onverstandig. Mogelijk een snuggerder (pensioen)belegging trouwens dan pensioenbeleggingen in clusterbommen.
  Er zijn trouwens vele aardse braamrecepten te vinden op jawel Internet. Kookkunst is fantastisch !! Aardlingen kunnen alles eten van boerenkool tot boer wegens de kookkunst.
  (van schol tot schorseneer). Is dat niet een extra gedachte waard ??

  0 likes
 13. [quote name=”pietje”]Ik kijk alleen nog naar maar komische films of series ! Dat laat mij lachen en dat is zo nodig voor iedereen…..gewoon lachen ![/quote]

  als je buitenaardsen wil vangen moet je gewoon zout op de staart leggen (een oude twentse gewoonte). het wemelt daar van die gevangen buitenaardsen. Gezellig daar. En ze zijn dol op gebak uut Twente
  en Drenthe, zoals kniepertjes en kruudkoek en ook ontbijtkoek

  0 likes
 14. [quote name=”legaal”]hoi allemaal,als ik in de natuur liep dacht ik dat,wel eens ik ben op vakantie hier.Behalve met mijn zoon en dochter en kleinkinderen voel ik geen binding met mijn familie.ik voelde mij altijd een buiten beentje,maar wilde er wel bij horen.Bijv. op school.ik voel ook altijd mensen goed aan,maar ik wist vroeger deze zaken alemaal nog niet.ik zei als kind veel dingen spontaan en dan zei mijn moeder altijd dat ik eigen wijs was,maar dingen die ik zei kwam altijd uit ,het is mij biologische moeder,als kind had ik altijd zo van ik ben ter vondeling gelegd.heel raar allemaal.[/quote]

  Met volledige respect voor je reactie uiteraard Legaal..maar wat je vertelt neigt meer naar “asperger”. Google dat maar eens.. Vriendelijke groet Danny70

  0 likes
 15. [quote name=”Danny70″][quote name=”legaal”]hoi allemaal,als ik in de natuur liep dacht ik dat,wel eens ik ben op vakantie hier.Behalve met mijn zoon en dochter en kleinkinderen voel ik geen binding met mijn familie.ik voelde mij altijd een buiten beentje,maar wilde er wel bij horen.Bijv. op school.ik voel ook altijd mensen goed aan,maar ik wist vroeger deze zaken alemaal nog niet.ik zei als kind veel dingen spontaan en dan zei mijn moeder altijd dat ik eigen wijs was,maar dingen die ik zei kwam altijd uit ,het is mij biologische moeder,als kind had ik altijd zo van ik ben ter vondeling gelegd.heel raar allemaal.[/quote]

  Met volledige respect voor je reactie uiteraard Legaal..maar wat je vertelt neigt meer naar “asperger”. Google dat maar eens.. Vriendelijke groet Danny70[/quote]
  Hoi Legaal. Ik vind het niet raar wat je zegt en het heeft niets met een of andere ‘verzonnen’ ziekte maken.

  0 likes
 16. Met volledige respect voor je reactie uiteraard Legaal..maar wat je vertelt neigt meer naar “asperger”. Google dat maar eens.. Vriendelijke groet Danny70[/quote]

  Dat jij zo durft te oordelen over hem zegt genoeg over jou en jou kortzichtige houding naar mensen toe. Dan ook nog durven zeggen met volledige respect dat is geen respect dat is iemand bewust de grond in duwen..

  En legaal ik begrijp wat je bedoelt en het klinkt echt nog niet zo gek blijf geloven in wat voor jou goed voelt en laat je niet door mensen met zo’n enorme kortzichtige houding omlaag halen. Jij bent al ver en hun blijven maar achter lopen. En het mooie is je bent gewoon een normaal mens met een prachtige inzicht. Licht en Liefde

  Compassie voor de onwetende

  Namasté

  0 likes
 17. baby boomers helpen ? ja die Amerikaanse en Canadese en Engelse militairen die hebben je oma een zwangerschap bezorgt toen die dachten mee te mogen naar die landen net na de bevrijding in 1945.en toen kreeg je die boomers als resultaat.
  en dan laten ze zich graag bespringen ,dat was toen al zo .

  0 likes
 18. Interssant interview, herkenbaar. Moest denken aan Take me home (cos i can’t remember) van Phil Collins..

  0 likes
 19. [quote name=”robert”]baby boomers helpen ? ja die Amerikaanse en Canadese en Engelse militairen die hebben je oma een zwangerschap bezorgt toen die dachten mee te mogen naar die landen net na de bevrijding in 1945.en toen kreeg je die boomers als resultaat.
  en dan laten ze zich graag bespringen ,dat was toen al zo .[/quote]
  Is dit wat je geschreven hebt het enige dat je hebt opgemaakt uit het interview?
  WOII was niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Volgens mij is het babyboomgegeven (1945-1970!) een natuurlijk fenomeen; vele mensen zijn in WOII gestorven -> natuurlijke aanvulling; voor de wederopbouw waren vele handen nodig; en “die oma en de soldaat” voelde op dat moment weer respect na zo’n oorlog. Daarnaast kies je of je hier op aarde wil incarneren of niet. Je bericht klinkt beschuldigend naar de soldaten (die hier waren om te helpen, niet om oma een baby te bezorgen)naar “die oma” en ook naar de kinderen die eruit geboren zijn.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kabinet

Hard bewijs dat ons kabinet liegt en beloftes niet nakomt. Hoe de regeringspartijen er een puinhoop van maken

Het kabinet zegt zich druk te maken ...

weerman

Weerman beweert op de radio: ‘milde winter duidelijk signaal dat alles opwarmt’. Dit krantenbericht uit 1947 bewijst dat hij liegt

Welkom in het nieuwe klimaat, zei weerman ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.