Bewustzijn

Drie golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde (interview)

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dolores Cannon verzamelt als regressie- en hypnotherapeut en paranormaal onderzoeker informatie op basis van sessies met haar cliënten.

Ze heeft op elk continent ter wereld lezingen gegeven en haar dertien boeken zijn vertaald in twintig verschillende talen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanaf 1986 doet ze ook onderzoek naar het UFO-fenomeen en werkt ze met mensen die naar eigen zeggen een buitenaardse ontvoering hebben ervaren.

Vrijwilligers

Dolores heeft het over de drie golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde. Door haar werk met hypnose heeft de 71-jarige Dolores drie verschillende groepen vrijwilligers onderscheiden die naar de aarde zijn gekomen om te helpen.

Sommigen komen rechtstreeks uit de ‘Bron’ en hebben nog nooit eerder een fysiek lichaam gehad. Anderen hebben vele levens gehad op andere planeten of in andere dimensies.

Geheugen

Omdat het geheugen wordt gewist op het moment dat wordt afgedaald in de aardse dimensie herinneren ze zich hun opdracht niet. Deze mensen hebben grote moeite zich aan te passen aan onze chaotische wereld.

Ze spelen volgens Dolores een essentiële rol bij de Ascentie richting de nieuwe aarde. Wat is het verschil tussen de drie groepen? Met welke moeilijkheden worden ze geconfroneerd? Welke rol hebben ze precies? Tot besluit vertelt Dolores over de nieuwe aarde, hoe de scheiding plaatsvindt en hoe we de effecten ervan voelen in ons eigen lichaam.

Bron: Redicecreations.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Vanaf minuut 45.15 zegt dolores dat ze de tv niet meer aanzet omdat ze zich niet wil laten programmeren met angst!Omdat de media net als in de wereld oorlogen Angst zaait.Helemaal eens dat is ook de reden waarom ik me onthou van tv kijken.Als de tv aangezet wordt door mijn vrouw zeg ik vaak:Moet je je portie ellende en angst weer even zien en hebben??De uitleg over het scheiden van de goeden en de kwaden zal zijn zo als de bijbel zegt,en wat mevrouw ook beweerd.Dus loop weg Van angstzaaiers, en je zult je gelijk al een stuk beter voelen.En gebruik je onderscheidingsvermogen in omgang met andere mensen want, daar zitten ook mensen tussen met een lage negatieve freqentie.Ik snap waar ze het over heeft en zie het zelf ook zo.1000 tekens is eigenlijk te weinig om te verklaren, hoe eens ik het ben met Dolorus!!

Sjors
Sjors
11 jaren geleden

[quote name=”Sipco”] Dus loop weg Van angstzaaiers, en je zult je gelijk al een stuk beter voelen.En gebruik je onderscheidingsvermogen in omgang met andere mensen want, daar zitten ook mensen tussen met een lage negatieve freqentie.

Die angstzaaiers en mensen met een lage negatieve frequentie pruimen mij op voorhand al niet dus die gaan mij al uit de weg dus het heeft volgens mij toch iets met aura’s en energieeen te maken. Je ziet het niet, je voelt het niet en je ruikt het niet. Maar toch erg handig!

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi allemaal,ik heb minstens een half jaar al geen tv meer aan,het is gewoon een hersen spoeling wat je krijgt en je op een verkeerde been zet.reclame een hersenspoeling.mindcontrol.wat ik wel de laatste tijd heb,dat mijn linker oor ,net als je een berg op en afrijd zo voelt dat,en een apatisch gevoel heel raar allemaaldat de aarde veranderd is wel duidelijk.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

[quote name=”Sjors”][quote name=”Sipco”] Dus loop weg Van angstzaaiers, en je zult je gelijk al een stuk beter voelen.En gebruik je onderscheidingsvermogen in omgang met andere mensen want, daar zitten ook mensen tussen met een lage negatieve freqentie.

Die angstzaaiers en mensen met een lage negatieve frequentie pruimen mij op voorhand al niet dus die gaan mij al uit de weg dus het heeft volgens mij toch iets met aura’s en energieeen te maken. Je ziet het niet, je voelt het niet en je ruikt het niet. Maar toch erg handig![/quote]
Correct heel erg handig voor mensen die zich hiervan bewust zijn, dat UW aura onbewust,en zet je je knopje om bewust, dat uitzend aan negatievelingen.Je “aura” kan werken, als het uniform van een politieagent.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x