Gezondheid

Document Amerikaanse medicijnwaakhond onthult ‘dat vaccins autisme kunnen veroorzaken’

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oprichter van Natural News Mike Adams is op de website van de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA op een document gestuit waaruit zou blijken dat vaccins autisme kunnen veroorzaken.

Het gaat om een bijsluiter uit 2005 van het vaccin Tripedia. In de bijsluiter valt te lezen dat het vaccin een aantal bijwerkingen kan hebben, waaronder de ziekte van Werlhof, wiegendood, een anafylactische reactie, cellulitis, autisme, kramp, encefalopathie, hypotonie, neuropathie, slaperigheid en ademstilstand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het document is hier te vinden. Als de FDA het verwijdert, kan hier een kopie worden gevonden.

Adams merkt op dat eenieder die zich durft uit te spreken over vaccinaties wordt gecensureerd of geïntimideerd. “Vaccins veroorzaken in veel gevallen de aandoening die ze juist zouden genezen,” stelt hij. “Dit is de reden waarom er vaak gevaccineerde kinderen besmet raken tijdens uitbraken.”

“Vaccins zijn er niet om ziektes te voorkomen, maar om meer vaccins te kunnen verkopen,” gaat hij verder. “Hoe meer vaccins niet werken, hoe meer ziektes ze verspreiden, hoe meer paniek er zal zijn in de media en hoe meer ouders hun kinderen zullen laten vaccineren. Het is niet meer dan een marketingtruc. Het heeft niets met wetenschap te maken.”

Bekijk de video over het document hieronder:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
8 jaren geleden

Er zijn geen dingen waar ik meer spijt van heb dan dat ik mijn kinderen in mijn onwetendheid destijds braaf heb laten vaccineren. Tot mijn nog grotere spijt is dat ook niet zonder nadelige gevolgen gebleven.
Helaas heb ik in ons geval geen referentiekader met een situatie zonder de vaccins, maar alles wat er nu onthuld wordt over vaccins spreekt boekdelen en wordt nog steeds halsstarrig ontkend door de verantwoordige maffiosi.

Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
8 jaren geleden

“een document gestuit waaruit zou blijken dat vaccins autisme kunnen veroorzaken.”

Nee, dat is hij niet; en aangezien hij na zoveel jaar best zou moeten weten hoe een bijsluiter te lezen vind ik dit ook hoogst misleidend. Waarom leest hij niet even de zin die daar aan het einde staat luid en duidelijk voor:

“Because these events are reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine.”

Oftewel; al deze zaken (waaronder dus ook autisme) zijn opgetreden na toediening van het vaccin. Er is echter niets te zeggen of het door het vaccin is gekomen! Een zeer groot verschil.

Het is van hetzelfde niveau om te beweren dat wanneer iemand na het drinken van een kopje groene thee onder een rode auto komt dit door het kopje groene thee komt…

Rick
Rick
8 jaren geleden

Mike Addams, oh ja, die kerel die zo schathemeltje rijk is geworden met zijn hoaxwebsite….

Juut
Juut
8 jaren geleden

Vraag en antwoord…
Wat doen we precies als we vaccineren?
Wat zit er in een vaccin?
Waarom zitten die stoffen er eigenlijk in?
Hoe wordt een vaccin gemaakt?

http://vaccinvrij.nl/hoofdstuk-3/

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x