Gezondheid

Allergieën gratis laten verdwijnen met hypnose

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf vandaag kan iedereen door middel van hypnose gratis worden verlost van allergieën. Hypnotherapeut Michel Lejeune geeft een week lang de hypnosesessie ‘vrij van allergieën’ gratis weg.

Het is nog winter, maar binnenkort staat het voorjaar weer voor de deur. De natuur komt weer tot leven en de bloemen gaan weer bloeien.

De prachtige natuur krijgt haar kleur weer terug. Voor velen is het één van de mooiste seizoenen, hoewel anderen de spreekwoordelijke bui al zien hangen.

Overgevoelig

Veel mensen zijn namelijk overgevoelig voor pollen of stuifmeel, de microscopisch kleine plantzaadjes die door de lucht dwarrelen. Allergieën kunnen spontaan ontstaan, jaren aanhouden en soms ook weer even spontaan verdwijnen.

Het lijkt alsof mensen in de loop der tijd overgevoelig zijn geworden voor veel zaken, zoals huidschilfers, haren van dieren, huisstofmijt, schimmelsporen, medicijnen of bepaalde ingrediënten. De symptomen kunnen variëren van huiduitslag, opgezwollen huid, jeuk, rode plekken, rode jeukende ogen, niezen, loopneus, benauwdheid, opgeblazen gevoel, overgeven en diarree.

Aangezien allergieën spontaan kunnen verdwijnen en een allergische reactie in feite een reactie van het menselijk immuunsysteem is, bedacht hypnotherapeut Lejeune enkele jaren geleden dat allergische reacties mogelijk met hypnose behandeld zouden kunnen worden.

Onderbewustzijn

Het immuunsysteem wordt immers aangestuurd door het onderbewustzijn, dat met hypnotherapie kan worden aangestuurd. Met de juiste programmering zou het dus mogelijk moeten zijn om het afweersysteem te ‘leren’ minder heftig of helemaal niet te reageren op de aanwezigheid van allergenen.

Uit onderzoek is gebleken dat allergische reacties zoals huiduitslag, jeuk, rode ogen en benauwdheid dankzij hypnose in de meeste gevallen zo goed als verdwijnen.

Een goed werkend en uitstekend alternatief voor de vele duizenden die ieder voorjaar chemische medicijnen slikken om allergische reacties op huisdieren en pollen te onderdrukken, aldus Lejeune.

Eenieder die last heeft van allergieën, of iemand kent die er last van heeft, kan de gehele sessie vanaf vandaag gratis downloaden met de speciale 100% kortingscode ALLERGIEVRIJ. De actie loopt tot en met 18 februari aanstaande.

Lejeune biedt de bijzonder interessante hypnosesessie ‘vrij van allergieën’ hier gratis aan.

Bron: Trancewerk.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lidy
Lidy
9 jaren geleden

Er zit wel een addertje onder het gras.
Wanneer je de voorwaarden opent, lees je bij e.: programma: een collectie van twee of meer verschillende hypnosebehandelingen dat de klant bij Trancewerk afneemt.
De eerste mag dan gratis zijn, je bent verplicht een tweede te kopen.

Sun
Sun
9 jaren geleden

Allergien zijn veelal een teken van het lichaam om aan te geven dat het moeite heeft met het verwerken van afvalstoffen. Wanneer het lichaam voldoende vitamines heeft kan het lichaam hier beter mee omgaan. Dus zorg voor een goed gevoed lichaam en allerlei kwaaltjes kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Denk aan vitamine C en vitamine D en ook B-vitamines.

Vitamine tekort uit zich met allerhande kwaaltjes en ziektes!
Vitamine tekort is in onze huidige maatschappij niet verwonderlijk.

1:Het lichaam heeft meer nodig i.v.m. onze vervuilde leefomgeving.

2:De voedingsbodems van onze groenten en fruit zijn vrijwel uitgeput waardoor het voedsel van tegenwoordig vele malen minder vitamines bevatten.

Verspil echter je geld niet aan de standaard vitamines van de apotheek die 3x minder dan de benodigde hvh vitamines bevatten uit ‘voorzorg’. Deze zijn waardeloos 🙂

Allen veel liefs!

jules
jules
9 jaren geleden

Ik zeg dank u! Ik zal de resultaten posten!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Hypnose is zelfsuggestie.Ik heb er zelfs optredens mee gedaan.Ik ben er dan ook heilig van overtuigt dat een hypnose sessie gaat werken tegen alergieën,echter denk niet dat u voorgoed van de alergieën afbent,want de zelfsuggestie duurt niet eeuwig voort.Het kan dus zijn dat u meerdere sessie,s nodig bent dan die van één week.Maar heeft u last van alergieën twijfel dan niet en ga en probeer het eens??Het resultaat zal u VERBAZEN.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.