Buitenland

Ex van First Lady Jill Biden doet heftig boekje open over ‘misdaadfamilie Biden’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De ex-man van Jill Biden, Bill Stevenson, heeft woensdag tijdens een interview met Newsmax een boekje opengedaan over de ‘misdaadfamilie Biden’.

Stevenson zei dat hij hard werd aangevallen door de Bidens toen hij in scheiding lag, net zoals oud-president Trump nu wordt aangevallen door de regering-Biden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Frankie Biden van de misdaadfamilie Biden stapte op me af en zei: ‘Geef haar het huis of je gaat grote problemen krijgen’. Ik keek Frankie aan en zei: ‘Is dat een dreigement?’” Twee maanden later werd hij aangeklaagd wegens belastingontduiking.

Hetzelfde kunstje

Presentator Greg Kelly vroeg hem of hij denkt dat Joe Biden daartoe opdracht had gegeven.

“Ik denk dat niet alleen, ik weet het,” antwoordde Stevenson, die toevoegde dat hij niet kon geloven hoeveel macht Joe Biden en het ministerie van Justitie hebben.

Hij meldde zich bij Newsmax omdat de Bidens nu hetzelfde kunstje flikken bij president Trump.

Heel gevaarlijk

Stevenson zei dat de Bidens het al 35 jaar op hem gemunt hebben. “Dit is de enige reden dat ik naar buiten ben getreden. Het heeft niets te maken met de scheiding, maar Jimmy, Frankie en president Biden zijn heel gevaarlijk en het is tragisch. Ik kan niet toestaan dat ze president Trump hetzelfde aandoen.”

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft ondertussen nog eens drie aanklachten toegevoegd aan de zaak tegen Trump rond het achterhouden van geheime documenten. Ook is een tweede werknemer van Trump aangeklaagd in de zaak.

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Tja je hoeft geen universiteit af gemaakt te hebben,om zien wat een kolerezooi er om de vier jaar gekozen wordt in de VS,en vooral wat een mondiale shit hiermede de grens over wordt geexporteerd,vooral Europa krijg een nat kruisje van de VS,nou ben dat stadium voorbij,het is vooral gruwelijke hebzucht!!

tray de pum
tray de pum
8 maanden geleden

Jill biden,wat een amok over een second-hand,typetje,een vrouw van in de zeventig met de haren tot op haar kont,van achteren “Lyceum”van voren “Museum”,steek de vlag uit dat je van de draak verlost bent…..

ludo
ludo
8 maanden geleden

we moeten zorgen voor onderlinge onrust daar in de familie, dan gaan ze elkaar te lijf en komt alles zomaar boven water!

Speelman .lj
Speelman .lj
8 maanden geleden

Bidden probeert aan alle kanten te winnen , maar het mislukt iedere keer en dan gaat ook die president klere streken uit halen , hij denkt zeker dat het Amerikaanse volk slaapt

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x