Homepagina » Propaganda » Elite ziet mondige burger als groot gevaar. Populaire Britse schrijver werpt licht op de gevangenismaatschappij waarin we leven
Elite ziet mondige burger als groot gevaar. Britse schrijver werpt licht op de gevangenismaatschappij waarin we leven

Elite ziet mondige burger als groot gevaar. Populaire Britse schrijver werpt licht op de gevangenismaatschappij waarin we leven

De monologen van de Britse schrijver en komiek Pat Condell zijn razend populair en werden al miljoenen keren bekeken. Hij legt onder meer pijnlijk bloot hoe meningen uit het publieke debat worden gefilterd omdat ze niet politiek correct zijn.

In een nieuwe video zet hij helder uiteen hoe wij als burger monddood worden gemaakt en dat vrijheid van meningsuiting niets meer dan een illusie is.

Jij bent een probleem geworden, begint Condell zijn monoloog. Geloof je in vrijheid van meningsuiting? Nee, je gelooft in haatdragende taal. Je bent nu een crimineel.

Minachten

Hou je van democratische soevereiniteit? Dan ben je vanaf nu een xenofoob en een fascist. Geen platform meer voor jou, jij islamofobe racist. Je zaait haat. We hebben je niet langer nodig, aldus de schrijver.

Een hele generatie is inmiddels succesvol geleerd om geen waarde te hechten aan de vrijheid van meningsuiting, de hoeksteen van onze samenleving.

Deze hele generatie is op school geleerd om vrijheid van meningsuiting te minachten en er bang voor te zijn.

We hebben een infantiele generatie voortgebracht van emotionele slachtoffers en huilbaby’s.

Geen idee

Een generatie van politieke en morele idioten die niet kunnen wachten om de volgende petitie te ondertekenen die erop gericht is iemand de mond te snoeren.

Het is net alsof ze op de één of andere manier geprogrammeerd zijn, stelt Condell vast.

Als je denkt dat je de waarheid aan je zijde hebt, heb je geen idee waar je mee te maken hebt. De waarheid klopt niet.

Maar hoe zit het dan met het recht op vrijheid van meningsuiting? In de echte wereld zijn mensenrechten niet van toepassing op de ‘verkeerde’ meningen.

Gevangenismaatschappij

Als je de perfecte gevangenismaatschappij aan het creëren bent, kun je het je niet veroorloven dat iemand je creatie ondermijnt met een rationeel argument.

En dus zijn gevoelens tegenwoordig belangrijker dan rationele argumenten. Dat heb je vast al gemerkt toen je werd verbannen van sociale media.

Als je iemand kwetst met rationele argumenten wordt dat tegenwoordig gezien als haat. Dat zijn de regels en die kunnen gaandeweg worden aangepast. Jij kunt niet winnen.

Gezuiverd

Ze luisteren niet eens naar je argumenten. Het draait niet meer om argumenten of ideeën. Het draait om jou, een racistisch monster dat verdeeldheid schept en haat zaait met je ‘verkeerde’ meningen.

Gevaarlijke fascisten zoals jij worden op agressieve wijze uit de samenleving gezuiverd als een kankergezwel, besluit Condell.

Welkom in de politiestaat!

Bekijk het filmpje hieronder (zolang het nog kan):

Foto: Freebie.Photography

[Pat Condell]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • H.J. schreef:

  Inderdaad en op allerlei site’s worden mollen losgelaten, die andersdenkenden in een hoek proberen te trappen.
  Nederland is rotter als menigeen denkt.
  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  18 likes
 • kov schreef:

  @richard

  wat een domme totaal misplaatste opmerking

  3 likes
 • Mammon schreef:

  TOPSTUK!!

  Niets aan toe te voegen.

  11 likes
 • Nehemia schreef:

  ‘In time of deceit telling the truth is a revolutionary act’ – George Orwell
  .
  We zien aan alles dat de globale denkpolitie overal toeslaat. Niet omdat de boodschappers zogenaamd fake nieuws is. Integendeel – want als dat het geval was – zouden ze (the powers that be) zich nergens zorgen over hoeven te maken omdat ze (de door hen gekwalificeerde fake news) enkel zichzelf belachelijk zouden maken. Juist omdat mensen op internet alles kunnen checken middels legio van bronnen wordt al snel duidelijk dat wat de alternatieve en onafhankelijk media naar buiten brengt in veel gevallen gewoon klopt en de versies die de ether in geslingerd worden door de MSM haaks staan op de werkelijkheid. Het is zeer zorgelijk dat grote corporaties als Google en Youtube een ware ‘zuivering’ doorvoeren en vooral vrijdenkers en alternatieve nieuwsbronnen aanvallen. Ze willen natuurlijk straks alleen nog maar naar staatsgereguleerd nieuws en iedereen die vraagtekens zet of met openbaringen naar buiten komt dat het totaal anders in elkaar steekt worden als een bedreiging gezien. De trieste werkelijkheid is dat plus negentig procent is geconditioneerd door al het gemanipuleerde nieuws dat tot hen komt. Er speelt natuurlijk ook cognitieve dissonantie mee – met andere worden – alles wat de innerlijke overtuiging aantast – cq het beeld dat men heeft van de overheid en de instituties die over ons gaan – wordt als zodanig verworpen als ze strijdig is met de innerlijke overtuiging dat ze het beste met ons voor hebben.. Mensen gaan in overtal uit van hun eigen normen en waardenpatroon en dat enten ze ook op anderen. Als zaken naar buiten komen dat niet voldoet aan dat model wordt ze niet geaccepteerd. Wie de media beheerst – beheerst te wereld. Persbureau Reuters is bijvoorbeeld eigendom van de Rothchilds.

  11 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Consequent, lollig, erudiet. Kan er geen genoeg n krijgen !

  10 likes
 • Arwijn schreef:

  Progression towards the extiction of humanity.

  4 likes
 • Richard schreef:

  ZO WERD IK EEN DWAAS…………

  En ik heb in mijn dwaasheid

  zowel vrijheid als veiligheid gevonden;

  de vrijheid der eenzaamheid,

  en de veiligheid van niet-begrepen-worden,

  want wie ons begrijpen, maken iets in ons tot slaaf.

  kahlil Gibran

  4 likes
 • Richard schreef:

  Dat heet Newspeak.

  2 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Over overgereguleerd Nederland , schending van de mensenrechten en de vrije ruimte laten :

  Dan moeten ze nog wel eerst even regelen dat mensen die eventueel een zogenaamde microwoning betrekken niet groter mogen zijn dan 1 meter 50 .
  Anders dan valt het zo op weet je wel .

  De Groeten
  Sri

  1 likes
 • alarmknop schreef:

  Zucht…. “what a wonderful world….”

  1 likes
 • x

  Check Also

  assen

  Gearresteerde boer in Assen: ‘Mensen, word nou eens een keertje wakker!’

  Vandaag zijn tientallen boeren gearresteerd in het ...

  minister Ollongren

  Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

  Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...

  >