Mens en Dier

Ex-vicepresident Pfizer waarschuwt: volgende crisis dichterbij dan ooit

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

We zijn momenteel getuige van een aanhoudende misdaad. Ik ben ervan overtuigd dat het de grootste misdaad uit de geschiedenis zal zijn. Persoonlijk denk ik dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen worden gedood. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon tijdens het vierde symposium met UK Column.

Dit is lang van tevoren gepland, aldus Yeadon, die informatie heeft gekregen waaruit blijkt dat legers en overheidsagentschappen hier minstens 25 jaar naartoe hebben gewerkt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Tirannie

“We gaan niet terug naar normaal, dus als je deze tirannie accepteert, zul je je vrijheid en waarschijnlijk je leven verliezen.”

Yeadon zei verder dat de bevoorradingsketens worden verstoord. Datzelfde gebeurt bij de productie van voedsel en kunstmest, waarschuwde hij. “Waar gaat dat toe leiden? Massale hongersnood, oorlog, migratie. Dat is wat er gaat gebeuren als je ervoor kiest om niets te doen.”

Economische verwoesting

We zijn ook getuige van economische verwoesting: de rente stijgt, een enorme schuldenberg, massale faillissementen, recessies, depressies. Hij verwacht dat geld steeds minder waard wordt.

Hoe kunnen we deze misdaad afwenden? “Niet meedoen, onder geen beding instemmen met de digitale identiteit en dapper zijn.”

[Infowars]

4.9 232 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
11 maanden geleden

“niet meedoen”.
nee, over m’n lijk. gaat echt niet gebeuren.

Rombout
Rombout
11 maanden geleden

Hij heeft gelijk. Rutte gaat niet voor niets weg met zijn handlangers.Er komt geen lockdown meer zonder volksopstand.

Linda
Linda
11 maanden geleden

Ooooh Hans… hier ook al paniek🫣

Ron
Ron
11 maanden geleden

Waartoe denk je dient de oorlog in Oekraine? Dit jaar einde gaan de interest afbetalingen stijgen tot meer dan 1000 miljard in de USA dus hoger dan het BNP van USA en ongeveer 40% hoger dan vandaag. Over het jaareinde na dit jaareinde zullen we maar zwijgen het is gewoon onbetaalbaar. In het verleden startte je dan gewoon een wereldoorlog. T’chien waar heb ik dit vandaag nog gezien? Of zouden we echt zo blind zijn? Ze denken veilig te zijn met een Oceaan tussen hun aartsvijand en denken laten we omdat wij te laf zijn enkele honderdduizenden Europeanen door de vleesmolen draaien. Goed voor onze economie en de onnozelaars in de EU die slippen dragend deze ondingen kopen die na één strike van de Russen herleid worden tot schroot.

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x