Homepagina » Het Complot » Protocollen van de wijzen van Sion zijn van kracht. Professor doet gewaagde uitspraken op Egyptische tv
Protocollen van de wijzen van Sion zijn van kracht. Professor doet gewaagde uitspraken op Egyptische tv

Protocollen van de wijzen van Sion zijn van kracht. Professor doet gewaagde uitspraken op Egyptische tv

Als Israëliërs worden aangevallen, dreigen ze de Protocollen van de wijzen van Sion in te voeren. Dat heeft de Egyptische professor Abd Al-Razzaq Suleiman gezegd op de Egyptische tv.

Hij zei dat Israëlische en Amerikaanse onderzoekscentra Egypte doelbewust proberen te ‘vergiftigen’.

“Dit is geen toeval,” zei hij. “Zoals je weet wordt geclaimd dat de Protocollen van de wijzen van Sion een vervalsing zijn. Dat ze niet in het Hebreeuws, maar in het Duits zijn geschreven.”

Van kracht

“In de meest recente studie van de Israëlische onderzoekscentra wordt gesteld: ‘Als de niet-Joden ons aanvallen, voeren we de Protocollen van de wijzen van Sion in’,” zei de hoogleraar, die gespecialiseerd is in Israëlstudies.

“De Protocollen zijn al van kracht,” zei de presentator. “Iedereen die ze heeft gelezen ziet dat.”

“Het verspreiden van chaos, mensen tegen elkaar opzetten, verdeeldheid scheppen in een land,” klonk het. “Dat doen ze allemaal om meer controle te krijgen.”

Vijandige relatie

De Protocollen geven precies de realiteit weer waarin we vandaag de dag leven, inclusief in Amerika en Europa, aldus de professor.

“Er moet in alle landen een vijandige relatie zijn tussen de overheid en het volk,” zei hij.

De presentator voegde toe: “Klopt. Dit is de zionistische tactiek van verdeel en heers.”

Volledige controle

“Oorlogen en sterfte, hongersnood, armoede en de verspreiding van ziektes,” zei de professor.

“Dit moet allemaal blijven doorgaan totdat ze geen andere uitweg meer zien dan zich over te geven aan de bescherming van onze rijkdom,” vervolgde hij. “Dit zal ons de volledige controle over de wereld geven. Dit is een wapenwedloop.”

Dat verklaart ook hun macht over de financiële en zakelijke centra, het goud en de internationale banken, aldus de presentator.

Het fragment is hieronder te bekijken:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  De pseudo joden, degene die zichzelf joden noemen, hebben ervoor gezorgd dat de moslims in grote groepen Europa kunnen overstromen en hier meer zeggenschap hebben dan de autochtone bevolking, die door de politiek en overheid bewust achtergesteld en bestolen worden met behulp van de gecontroleerde politici.

  Dit geregiseerd vol laten lopen van de EU met vooral moslims, die voorzien worden van allerlei privileges, zoals gratis geld en huis en boven iedereen worden gesteld, heeft uiteindelijk OOK als doel de haat aan te wakkeren richting moslimlanden en het zionistische Israël als slachtoffer te zien en geeft zo dit land het recht en alle medewerking richting macht over landen en eventueel het mandaat een WOIII te mogen starten, indien nodig.

  Hierbij zal Israël dan vervolgens alle steun krijgen van westerse mogendheden en natuurlijk met alle goedkeuring van de bevolking, die door jarenlange frustratie, indoctrinatie, conditionering, intimidatie, achter gesteld te zijn, de mond is gesnoerd, is beschuldigd van racisme enz. volledig achter de manipulerende en alles willen controlerende zionistische Israël zullen opstellen.

  Men zal massaal als weerloze westerse schapen achter de zionistische slager gaan staan die voor de poort van het koosjere slachthuis staat en de schapen beschermt tegen de boze wolven in de wereld die de zionistische slager heeft losgelaten tussen de schapen.

  De pseude joden/zionisten (voormalige oostblokkers) zijn geen joden, maar gebruiken het jodendom als grote dekmantel. De echt religieuze joden zien Israël dan ook niet als broeder, maar eerder als een groot gevaar.

  Judaism is religion vs zionist is money!!…
  https://youtu.be/gBrwo4HWmpY

  En zionisme zit in alle regionen tot aan de VS/EU en onze politici. Als je de politici hoort praten en ziet welke handelingen ze verricht, dan is dat gedicteerd vanuit het zionisme/ pseude jodendom.
  https://youtu.be/Uo-UXZ-1ups

  28 likes
  • Gezinusk schreef:

   Het blijft een lastige discussie. Ik heb niks tegen de joodse bevolking maar moeite met zionisme. Ik ben tevens van mening dat veel joden hier mee tobben. Het ligt ook vrij gevoelig en complex allemaal. Met name een groepering die zich ‘True Torah Jews Against Zionism’ noemt laten zich geregeld gelden met bijeenkomsten waar de mainstream media geen hoge pet van op heeft dat ze het niet uitzenden. True Torah joden zien vooral de Babylonische Talmoed als gif van hun geloof en afkomst.

   Ik ben vooral geïnteresseerd in een groepering die het zionisme gootmaakte en sterk vertegenwoordigd was bij het opzetten van de Federal Reserve Act waar de Amerikaanse Centrale bank (FED) door ontstond. Zoals bekend gebeurde dit door een vijftal afgevaardigden waaronder de Europese Warburg en Rothschild familie, die in de 19eeuw bekend werd als de eerste miljardairs familie op aarde. De anderen waren afkomstig van het Amerikaanse bankiershuis JPMorgan, de Rockefeller familie, en een lid van Skull and Bones.

   Volgens onderzoeker en auteur, Webster Tarpley lopen de connecties van deze families terug naar Noord Italië waar ook veel Europese adel aan gelinkt kan worden startende met het Huis van Guelfi, waar invloedrijke Duitse adel uit ontsprong als het Huis van Hannover. De stad Venetië speelde in de 16eeuw een belangrijke rol als handelscentrum waar Tarpley de naam Anselmo Asher Levi DelBanco laat vallen.

   Nazaten van deze steenrijke bankiersfamilie vertrokken naar Duitsland. Ze vestigde zich in het plaatsje Warburg waar ze hun achternaam aan ontleende en begonnen later een bankiersvestiging in Hamburg en Amsterdam. Met hun connecties en het grote geld duurde het niet lang alvorens ze banden aanhaalde met de steenrijke bankiersfamilie Rothschild. De familie Rothschild die oorspronkelijk Bauer heette, hadden op hun beurt hun achternaam ontleent aan een rode zeskantige ster die op de gevel van hun huis aan de Juddengasse in Frankfurt am Mein was aangebracht.

   De straat Juddengasse is met de tweede wereldoorlog dermate beschadigd dat deze niet meer bestaat maar het gebied kent veel herinneringspunten. Zo heeft de familie Rothschild het museum over het Joodse Getto die lag in het gebied waar ooit het huis stond gefinancierd. Dat valt terug te lezen op een steen bij de hoofdingang van het museum. Ongeveer 1200 meter verderop staat het hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank die een paar jaar geleden voor een miljard euro werd gebouwd.

   Huis van familie Rothschild en Schiff;
   http://www.altfrankfurt.com/Altstadt2/Judengasse/Rothschild/Rotschildhausffm-0.htm

   De Rotsschild deelde het huis met de familie Schiff. Jacob Schiff werkte als makelaar voor Rothschild en verhuisde later met zijn gezin naar Amerika. Tussen de Warburg, Rothschild en Schiff familie vonden een aantal gemengde huwelijken plaats en verstevigde de banden. Het achterkleinkind van Jacob Schiff trouwde met de dochter van Al Gore die zich samen met David Rothschild al enige tijd bezig houdt met klimaatverandering.

   http://taboogenocide.com/rothschild-jewish-connections/family-jacob-schiff-at-farview-the-schiff-summer-home-overlooking-bar-harbor-on-rockefellers-mount-desert-island-maine/

   11 likes
   • Gezinusk schreef:

    Egh, niet vijf maar uiteraard zes personen waren in alle geheimzinnigheid betrokken bij het uiteenzetten van de Federal Reserve Act op Jekyll island, Georgia. De akte werd op 23 December 1913 bekrachtigd waarna de Amerikaanse Centrale Bank, de Federal Reserve (FED) geboren werd.

    De zes betrokken in het kort,

    1. Arthur B. Shelton, was voor de oprichting van de Federal Reserve Act secretaris van de National Monetary Commission.

    2. Henry P. Davison sr. Amerikaans bankier en betrokken bij de oprichting van de Bankers Trust Company te New York, voorloper van FED. Davison was senior partner van het bankiershuis JP Morgan & Company. Hij kreeg vier kinderen. Zoon Henry P. Davison, Jr. werd director bij Time magazine die onder meer door Henry Luce was opgericht (Time Inc.) De andere zoon, Frederick Trubee Davison, werd afdelingsdirecteur bij de CIA. Alle genoemden waren lid van het geheime genootschap Skull and Bones.

    3. Nelson W. Aldrich. Amerikaans politicus. Senator en voorzitter van de Senate Finance Committee. Aldrich won populariteit en macht toen zijn dochter Abigail trouwde met de zoon van John D.., John D. Rockefeller jr. Zij kregen vijf kinderen resp, Abigail, John III, Nelson, Laurance, Winthrop, en Bankier David Rockefeller, die vijftig jaar lang de scepter zwaaide bij de Council on Foreign Relations. Nelson Aldrich overleed in April 1915 op 75 jarige leeftijd, drie jaar na de oprichting van de FED.

    4. Abram Piatt Andrew. Econoom die in 1907 door senator Nelson W. Aldrich werd aangesteld om het Amerikaanse geldsysteem te bestuderen.

    5. Frank Arthur Vanderlip. President van de National City Bank van 1909 tot 1919 die tegenwoordig onderdeel is van Citigroup Inc. Vanderlip werd sinds 1897 tot 1901 assistent minister van financiële zaken. In 1910 werd hij op advies van Henry P. Davidson en Nelson Aldrich uitgenodigd om op Jekyll island deel te nemen aan het uitwerken van de Federal Reserve Act.

    6. Paul M. Warburg. Kleinzoon van de oprichter M.M. Warburg and Company te Hamburg waarvan de bloedlijnen lopen tot aan de bankiersfamilie DelBanco, Venetië. Paul Warburg werkte binnen het bankierswezen in Parijs en Londen waarna hij naar New York vertrok. Paul trouwde in 1895 met Nina Loeb. Haar vader was medeoprichter van de New Yorkse investeringsbankier Kuhn, Loeb & Co.

    In 1910 werd Paul Warburg directeur van de vierde grootste Bank van Amerika, Wells Fargo & Company. Een jaar later werd hij Amerikaans staatsburger en in 1914 nam hij deel in de eerste Raad van Commissarissen van de ontstane Federal Reserve Bank in New York. Jacob Schiff werd na het vertrek van Paul Warburg de nieuwe directeur van de Bank Wells Fargo & Company.

    Tot slot.

    Alhoewel er geen afgevaardigden van het bankiershuis Rothschild betrokken lijken te zijn bij de uiteenzetting van de Federal Reserve Act, zien veel onderzoekers dat anders en menen dat deze machtige bankiersfamilie en hun netwerken nauw met elkaar verbonden waren, en veel samenwerkten.

    Zo gonsde destijds de geruchten dat één van de machtigste bankiers van Amerika, JPMorgan, niets meer dan een zetbaas was van de Rothschild familie. Zo was bekend dat Rothschild nooit een nieuwe Bank opende onder hun eigen naam maar altijd onder een andere. JPMorgan was in Engeland huis aan huis bij de familie Rothschild en zou op hun landgoed privéonderkomens hebben die hij gebruikte als logeeradres.

    Dat de Rothschild familie in Amerika voor de oprichting van de FED al flink aan de weg had getimmerd mag duidelijk zijn. Zo financierden ze onder meer het grootste spoorwegbedrijf Union Pacific Railroads die enige tijd door de invloedrijke Skull and Bones familie Harriman werd gerund. Ook financierde ze Amerikaans staalmagnaat
    Andrew Carnegie, Henry Ford, en van meet af aan Standard Oil waarmee de Rockefellers de rijkste familie van Amerika werden.

    Interessante bijkomstigheid is dat zowel het Ford Foundation als het vermogen van Andrew Carnegie door het geheime genootschap van Skull and Bones word beheerd. Terwijl Paul Warburg deelnam in de eerste eerste Raad van Commissarissen van de ontstane Federal Reserve Bank om de koers te bepalen, werd Skull and Bones lid, Pierre Jay, gekozen als eerste voorzitter. Naar hem zouden nog een tiental personen afkomstig van het geheime genootschap voor de FED gaan werken. Met name de eerste 20 jaar werden zij gekozen als directeur, voorzitter van Raad van Commissarissen, of namen deel in de RvC.

    5 likes
  • J. Hofmans schreef:

   Genoeg pseudo-moslims die Israhell binnen 3 uur van de kaart kunnen vegen. Het gaat niet om geloof. Dat wordt misbruikt. Het klopt wat je zegt: ze proberen chaos te creëren door groepen hierheen te sturen. Maar dat gaat dus niets opleveren voor Israhell. Waarom? Lees mijn eerste zin.

   5 likes
  • zevenenergie schreef:

   Pseudo joden, de moslims, de autochtone bevolking, de politiek, het zionistische Israël, de zionistische slager, de boze wolven, de schapen, voormalige oostblokkers, het jodendom.

   Dit zij allemaal vormen van identiteit. Als je een Jood bent dan kun je niet samenleven met een Moslim.
   Het hebben van een identiteit zorgt voor alle conflicten in de wereld. Ben je een complotdenker dan botst dat altijd met een MSM kijker.
   Loop je met gedachten goed rond? Dan is je leven vol conflicten.
   Het ego is namelijk een overlevingsmechanisme en wil zich kosten wat het kost in stand houden.

   3 likes
 • Havana schreef:

  De belangerijkste vraag : hoe kunnen ze worden tegengehouden , gestopt of zelfs het zionisme aan banden leggen ?

  10 likes
 • eksegese schreef:

  Hoe triest het ook is, maar het is nog steeds heel erg waar. Iedereen die ze gelezen heeft kan dat onmogelijk ontkennen.

  12 likes
  • joepiedepoepie schreef:

   @eksegese

   idd. Hier een korte samenvatting:

   De Russische professor Sergei Nilus publiceerde in 1905 een volledige versie van “De Protocollen van de wijzen van Zion”, https://www.youtube.com/watch?v=sWjWGVYCMvg,
   een controversieel document dat een paar jaar eerder werd ontdekt. De protocollen zouden een minutieus verslag zijn van een geheime bijeenkomst van de Joodse elite waar een masterplan voor wereldheerschappij, die over de volgende 100 jaar zou plaatsvinden, in verbijsterend detail uiteen wordt gezet.

   De protocollen vertellen over de controle van wereldwijd bankieren, wereldwijde media, communisme, liberalisme en politieke partijen van elk type. Het meesterplot bevat plannen voor:

   – De vernietiging van de Katholieke kerk en het Christendom,
   – Promoten van atheïsme,
   – Riskeren van klasse oorlogen / werknemer tegen management,
   – Het omver werpen van tsaristisch Rusland,
   – Het corrumperen van de moraal van mensen,
   – Het promoten van nutteloze “moderne kunst” en vieze literatuur,
   – Het gebruik van antisemitisme om “mindere joden” samenhangend te houden,
   – Manipulatie van vrouwen met ideeën van “bevrijding” (ofwel feminisme),
   – Creëren van economische depressies en inflaties,
   – Creëren van “gecontroleerde oppositie” voor henzelf,
   – Staatsschuld gebruiken als wapen om landen te onderwerpen,
   – Ondermijnen en controleren van alle bestaande regeringen,
   – Installeren van verdorven politici die kunnen worden gechanteerd,
   – Manipulatie van studenten met vals idealisme,
   – Vermoorden van wereldleiders,
   – Verspreiden van dodelijke ziekten,
   – Gebruiken van machtsevenwicht (balance of power) politiek om landen te controleren,
   – Promoten van sport en spelletjes om mensen af te leiden,
   – Beginnen van een wereldoorlog waaraan de V.S. deel zal nemen,
   – Opzetten van een wereld regering na een economische crash,

   Begin jaren ’20 stond in The Times (Engelse krant) een stuk dat deze protocollen een “FORGERY” zouden zijn. Let heel goed op deze woordkeuze: dus géén FAKE, HOAX, PHONY, BOGUS, oid. Maar “FORGERY”

   Kijk nu eens naar de EXACTE betekenis uit de Cambridge dictionary: “an illegal copy of a document, painting, etc. or the crime of making such illegal copies”. Dus een “vervalsing”? Ja, want het was geen origieel stuk/ kopie. Maar WAT ER IN STAAT IS WEL DEGELIJK ECHT!

   6 likes
   • Gezinusk schreef:

    joepiedepoepie,

    Voor zover ik hier op kan antwoorden. Wat er in de Protocollen van de wijzen van Zion staat geschreven is inderdaad echt maar veel onderzoekers zijn al gestruikeld over de vraag wie heeft het geschreven? Waren het de zionisten die per ongeluk de protocollen lieten rondslingeren waarna deze publiekelijk werden gemaakt? Of was het een beweging die ze hekelden en de protocollen schreven om ze in een kwader daglicht te stellen?

    Op het GrahamHancock forum is hier destijds een zware discussie over geweest waarbij sommigen na een jaar debatteren schreven, this is a discussion that keeps boggling the mind. Weer anderen stelden dat de protocollen een blauwdruk was van de plannen van de Nieuwe Wereld Orde, de Illuminati etc..

    Desalniettemin, een aantal standpunten die in de protocollen staan zijn uitgevoerd. Zo zag ik het licht dankzij onderzoeker Antony C. Sutton die op gedocumenteerde wijze beschreef hoe een aantal netwerken (Bankiers/het geheime genootschap van Skull and Bones) zowel het bolsjewisme (communisme) als Adolf Hitler financierde en bewapende, waarbij ze beidde processen poogde te controleren. In principe deze slag wonnen en met de buit er van door gingen door na de tweede wereldoorlog het Amerikaanse bedrijfsleven en haar kapitalistisch systeem in Europa te introduceren.

    http://www.reformation.org/wall-st-bolshevik-rev.html

    http://www.reformation.org/wall-st-hitler.html

    In een interview stelde Sutton dat de materie die hij onderzocht had het best omschreven kon worden als een groep die oorlogen en revoluties aanstuurde. Hij was er zelf van overtuigd dat het de Illuminati betrof.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Antony_C._Sutton

    0 likes
  • faya schreef:

   Probeer eens iets verder te kijken eksegese, volg Trump en de Amerikaanse alt.media eens een dagje, dan zul je zien dat dat probleem allang aan banden gelegd is.
   Zondag is een belangrijke datum, dan gaat het eerste grote ”complot” mainstream.
   Niet zo triest en treurig blijven hangen in wat allang opgelost is hoor, nergens voor nodig.

   2 likes
 • Eric schreef:

  Exact wat in Griekenland is gebeurd. Vele zullen moeten volgen.
  In Oekraïne is dit proces ook bijna voltooid. Daarna verleggen ze de grens weer een stukje….

  5 likes
 • Daan schreef:

  De protocollen van sion zijn een fictief schrijven. Eigenlijk een stuk tekst van napoleon wat is herschreven door simpel napoleon door joden te vervangen en frankrijk met wereld. Got wifi, check wiki.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_wijzen_van_Sion

  1 likes
 • dna schreef:

  De slaven drijvers/huurlingen maar dansen, hun zijn eigenlijk de ‘goyim’. https://www.youtube.com/watch?v=LWNfHimywHo

  0 likes
 • de niet schreef:

  Al de fabeltjeskrant verhalen gaan alleen maar om macht dom houden van de bevolking .Bij 1 hoofdsmurf in welke vorm dan ook de massa de klos.Het uit de context van de tijd halen gaat nergens over,wereld is niet plat.0,0 bewijs voor wat voor god dan ook.

  0 likes
 • x

  Check Also

  kaag

  Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

  Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

  artsen

  Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

  Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

  >