Het Complot

Protocollen van de wijzen van Sion zijn van kracht. Professor doet gewaagde uitspraken op Egyptische tv

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als Israëliërs worden aangevallen, dreigen ze de Protocollen van de wijzen van Sion in te voeren. Dat heeft de Egyptische professor Abd Al-Razzaq Suleiman gezegd op de Egyptische tv.

Hij zei dat Israëlische en Amerikaanse onderzoekscentra Egypte doelbewust proberen te ‘vergiftigen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Dit is geen toeval,” zei hij. “Zoals je weet wordt geclaimd dat de Protocollen van de wijzen van Sion een vervalsing zijn. Dat ze niet in het Hebreeuws, maar in het Duits zijn geschreven.”

Van kracht

“In de meest recente studie van de Israëlische onderzoekscentra wordt gesteld: ‘Als de niet-Joden ons aanvallen, voeren we de Protocollen van de wijzen van Sion in’,” zei de hoogleraar, die gespecialiseerd is in Israëlstudies.

“De Protocollen zijn al van kracht,” zei de presentator. “Iedereen die ze heeft gelezen ziet dat.”

“Het verspreiden van chaos, mensen tegen elkaar opzetten, verdeeldheid scheppen in een land,” klonk het. “Dat doen ze allemaal om meer controle te krijgen.”

Vijandige relatie

De Protocollen geven precies de realiteit weer waarin we vandaag de dag leven, inclusief in Amerika en Europa, aldus de professor.

“Er moet in alle landen een vijandige relatie zijn tussen de overheid en het volk,” zei hij.

De presentator voegde toe: “Klopt. Dit is de zionistische tactiek van verdeel en heers.”

Volledige controle

“Oorlogen en sterfte, hongersnood, armoede en de verspreiding van ziektes,” zei de professor.

“Dit moet allemaal blijven doorgaan totdat ze geen andere uitweg meer zien dan zich over te geven aan de bescherming van onze rijkdom,” vervolgde hij. “Dit zal ons de volledige controle over de wereld geven. Dit is een wapenwedloop.”

Dat verklaart ook hun macht over de financiële en zakelijke centra, het goud en de internationale banken, aldus de presentator.

Het fragment is hieronder te bekijken:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[MEMRI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
6 jaren geleden

Hoe triest het ook is, maar het is nog steeds heel erg waar. Iedereen die ze gelezen heeft kan dat onmogelijk ontkennen.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

De pseudo joden, degene die zichzelf joden noemen, hebben ervoor gezorgd dat de moslims in grote groepen Europa kunnen overstromen en hier meer zeggenschap hebben dan de autochtone bevolking, die door de politiek en overheid bewust achtergesteld en bestolen worden met behulp van de gecontroleerde politici.

Dit geregiseerd vol laten lopen van de EU met vooral moslims, die voorzien worden van allerlei privileges, zoals gratis geld en huis en boven iedereen worden gesteld, heeft uiteindelijk OOK als doel de haat aan te wakkeren richting moslimlanden en het zionistische Israël als slachtoffer te zien en geeft zo dit land het recht en alle medewerking richting macht over landen en eventueel het mandaat een WOIII te mogen starten, indien nodig.

Hierbij zal Israël dan vervolgens alle steun krijgen van westerse mogendheden en natuurlijk met alle goedkeuring van de bevolking, die door jarenlange frustratie, indoctrinatie, conditionering, intimidatie, achter gesteld te zijn, de mond is gesnoerd, is beschuldigd van racisme enz. volledig achter de manipulerende en alles willen controlerende zionistische Israël zullen opstellen.

Men zal massaal als weerloze westerse schapen achter de zionistische slager gaan staan die voor de poort van het koosjere slachthuis staat en de schapen beschermt tegen de boze wolven in de wereld die de zionistische slager heeft losgelaten tussen de schapen.

De pseude joden/zionisten (voormalige oostblokkers) zijn geen joden, maar gebruiken het jodendom als grote dekmantel. De echt religieuze joden zien Israël dan ook niet als broeder, maar eerder als een groot gevaar.

Judaism is religion vs zionist is money!!…
https://youtu.be/gBrwo4HWmpY

En zionisme zit in alle regionen tot aan de VS/EU en onze politici. Als je de politici hoort praten en ziet welke handelingen ze verricht, dan is dat gedicteerd vanuit het zionisme/ pseude jodendom.
https://youtu.be/Uo-UXZ-1ups

Havana
Havana
6 jaren geleden

De belangerijkste vraag : hoe kunnen ze worden tegengehouden , gestopt of zelfs het zionisme aan banden leggen ?

Eric
Eric
6 jaren geleden

Exact wat in Griekenland is gebeurd. Vele zullen moeten volgen.
In Oekraïne is dit proces ook bijna voltooid. Daarna verleggen ze de grens weer een stukje….

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x