Homepagina » Binnenland » Ex-VVD-fractievoorzitter: ‘Blijft een enge gedachte dat vaccinatiepaspoort’
vvd
Foto: Galería de fotografías del Ministerio de Defensa CC BY 2.0

Ex-VVD-fractievoorzitter: ‘Blijft een enge gedachte dat vaccinatiepaspoort’

Een opmerkelijk stukje tekst op de website van de NOS vandaag. De staatsomroep meldde eerder op de dag dat de VVD een vaccinatiepaspoort, dat mensen meer rechten geeft als ze zijn ingeënt, niet uitsluit. “Maar voordat je het invoert, moet je weten of mensen die gevaccineerd zijn echt besmettelijk zijn,” zei Rutte.

Hij wees er ook op dat nu nog maar relatief weinig personen zijn ingeënt en dat de discussie daarom nog niet echt speelt. Hij vraagt zich ook af of tests een alternatief kunnen zijn voor mensen die niet gevaccineerd zijn.

“Is premier Rutte de weg kwijt of slaat de NOS hier de plank mis?” vraagt Ghislen Nysten, oud-VVD-fractievoorzitter in de gemeente Beek, zich af. Hij voegt toe dat zo’n vaccinatiepaspoort ‘hoe dan ook een enge gedachte blijft’.


Nysten haalde onlangs uit naar minister De Jonge. Toen de coronaminister Forum voor Democratie beschuldigde van het verspreiden van nepnieuws en complottheorieën, zei de ex-VVD’er: “Beste Hugo de Jonge, u maakt zich hier hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat. Sinds wanneer is het stellen van vragen verspreiding van nepnieuws?”

Rusland

In Rusland zijn overigens geen plannen voor een vaccinatiepaspoort. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov benadrukte dat een Europees ‘vaccinatiepaspoort’ kan leiden tot verplichte vaccinatie, schrijft persbureau TASS. “Het lijkt erop dat het initiatief haaks staat op de regels van de democratie omdat EU-landen hebben besloten dat vaccinatie vrijwillig is.”

“[Een vaccinatiepaspoort] betekent dat mensen gedwongen worden zich te laten vaccineren om te kunnen reizen,” voegde hij toe. Hij benadrukte dat het beginsel dat vaccinatie vrijwillig moet zijn ‘heel belangrijk is’.

5 60 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Of je moet je dood laten prikken (zie https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=250117096761157&id=113266477112887&__tn__=K-R ) of je moet je elk uur een wattenstaaf tegen de hersenpan laten douwen.

Het volk zal dat wel massaal willen gelet op 17 maart a.s.

Floppy
Floppy
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Dat wattenstaafje in je hersenpan. Is raar in Nederland. In Duitsland doen ze dat niet zo. Achterin je keel en voorin je neus.

Tom
Tom
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Als je de link volgt die in het viruswaarheid artikel staat blijkt het bericht al weer weg. Google heeft ‘m nog in de cache (voor hoe lang?) https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:hSgBs6ALLzAJ:https://childrenshealthdefense.org/defender/israel-pfizer-vaccine-killed-more-elderly-than-covid/
Tja dit soort berichten houden het nooit lang vol. Te grote belangen spelen er, mensenlevens zijn niet belangrijk. De bron van dat artikel is weer deze:
http://www.nakim.org/israel-forums/viewtopic.php?t=270812&s=The_uncovering_of_the_vaccination_data_in_Israel__reveals_a_frightening_picture

Ulrich Viridis
Ulrich Viridis
1 maand geleden

“… moet je weten of mensen die gevaccineerd zijn echt besmettelijk zijn”
Is dit een typefout en had moeten staan: “… moet je weten of mensen die gevaccineerd zijn niet meer besmettelijk zijn”?
Ik bedoel: mensen die gevaccineerd zijn worden toch juist geacht de ziekte niet meer over te kunnen dragen op anderen?

Sr. Gerard
Sr. Gerard
Reactie op  Ulrich Viridis
1 maand geleden

De “grap” is dat we dat niet weten, er is geen bewijs, geen onderzoeksresultaat wat aanduidt dat gevaccineerden niet meer kunnen besmetten. Ook zijn ze niet immuun.
Wat wel als bewezen geldt is dat gevaccineerden een lichter verloop hebben, ze zullen dus *minder* geneigd zijn thuis te blijven als ze besmettelijk zijn. Daarmee vormt de groep genetisch gemanipuleerden een groter risico dan de rest.

Christina
Christina
Reactie op  Sr. Gerard
1 maand geleden

Dat zogenaamd vaccin is helemaal geen vaccin!! Het is een gif dat uw DNA anders laat reageren op allerlei aandoeningen: het lokt auto-immuunreacties uit, dat ongeneeslijke ziektes veroorzaakt, meestal met de dood als gevolg.

Rob
Rob
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Dat klopt. Maar als dat inhoudt dat het immuun systeem van de gevaccineerden geen virus meer aanpakt, zijn de gevaccineerden dus een veel besmettelijkere bron geworden voor de omgeving waar ze zijn. Althans, zolang ze nog leven. Iemand die een werkend immuun systeem heeft voelt zich een paar dagen ziek als het immuun systeem een virus aanpakt en daarna gaat hij / zij weer gewoon door met het leven. Als je immuun systeem zijn werk niet meer doet door dat ‘vaccin’ dan wordt een virus dus niet aangepakt en zolang hij nog leeft is hij dus een besmettelijke bron voor de omgeving.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ulrich Viridis
1 maand geleden

Dat is de bedoeling, maar dat is niet altijd waar. Ook kun je alleen maar dénken dat de ziekte door de vaccinatie niet meer overgedragen kan worden, maar tegelijkertijd kan het net zo goed de aangeboren afweer zijn die dat doet.

mikkie
mikkie
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Maar er wordt door RIVM ook gezegd dat
A: Het niet zeker is dat je na een prik niet ziek meer wordt, en
B: Het niet zeker is dat je niet besmettelijk meer bent na een prik.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

President van Pfizer bevestigt dat het Covid-Vaccin NIET is GEVERIFIEERD, NIET is GOEDGEKEURD en dat hij het NIET ZOU NEMEN. En familie van Bill Gates heeft NOOIT een vaccin genomen !!

Annette
Annette
1 maand geleden

Ghislen Nysten laat gelukkig nog steeds van zich horen. Bij de VVD zullen ze hem wel als een luis in de pels beschouwen. Ik wacht eigenlijk op het moment dat hij zich gaat aansluiten bij Thierry Baudet. Volgens mij komen zijn denkbeelden aardig overeen met die van het Forum. Als ik de afgelopen weken zie hoeveel mensen er naar de bijeenkomsten van Thierry Baudet gaan, dan zou dat toch wel wat moeten betekenen. Maar het zal vermoedelijk net zo gaan als bij de verkiezingen in de Verenigde Staten. Ik heb er althans een hard hoofd in. In ieder geval gaan mijn man en ik (ondanks de mogelijkheid van briefstemmen) gewoon naar het stemlokaal. Daarna fotootje maken van het ingekleurde stemhokje met rijbewijs en dan maar hopen dat het goed komt.

Leaboop
Leaboop
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Goed idee,die foto,zou iedereen moeten doen,je weet nooit waar het goed voor kan zijn!

Jopie
Jopie
Reactie op  Annette
1 maand geleden

Stemmen heeft geen zin , ondanks de mooie woorden van Thierry Baudet. Iedereen heeft trouw gezworen aan de koning en die staat aan het hoofd ( is het hoofd) van deze psychopatische narcistische Bilderberg bende!! De regering is TEGEN het volk en niet VOOR het volk !!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Mensen die oproepen niet te gaan stemmen zijn overheidstrollen. Prove me wrong.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Altijd stemmen en backup maken. Met een groep evt bij een notaris.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 maand geleden

Discriminatie naar geloofsovertuiging ligt op de loer.
Willen we discriminatie in huis halen ?
Niet meer kunnen vliegen omdat je een belijdend christen bent, en omdat je vindt dat de Schepper een bedoeling heeft met je gezondheid.
Ieder voor zich mag toch de beslissingsvrijheid hierover hebben.
We zijn toch in vrijheid geboren.
Wie heeft dan het recht om die vrijheid ten eigen bate van een ander af te nemen ?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Ik werd op mijn werk geschorst omdat ik de euvele moed had om onbeschermd uit te ademen in het depot, waar ik ook nog in de deuropening stond. Echt waar.

Edward
Edward
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

De wereld is gek geworden, compleet gestoord. We zijn omringd door idioten.

Tom
Tom
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Mensen zijn knettergek geworden, alsof wij allemaal dodelijke of ziekmakende virussen uitademen. Dan zouden we zelf toch al dood of zwaar ziek zijn? Waar is de logica?

Hope
Hope
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Ja en dat vind ik dus de druppel die deze emmer doet vollopen, de druk van de werkgevers, het is schandalig!!!

Dubito
Dubito
Reactie op  Hope
1 maand geleden

Nog één druppel en die emmer loopt over.

Herman
Herman
1 maand geleden

vaccinatiepaspoort heeft geen zin, de meeste mensen zijn dan overleden,die hebben dan geen paspoort nodig.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Herman
1 maand geleden

😂🤣🤣

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Wederom verstandige woorden vanuit Rusland. Kunnen de onderkruipsels in het westen zich minister noemend nog wat van leren. Niet alles is enkel en alleen door corruptie te verklaren…

Badbone
Badbone
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Lavrov is ook een heel verstandige maar ook diplomatieke man, daar kunnen Ze hier nog wat van leren.

jaak
jaak
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Het lijkt er steeds meer op dat West-Europa best vanuit Moskou zou bestuurd worden. Hier bakken ze er niets van.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Rusland heeft ons bevrijd van de fransen en de fascisten. Hitler is verslagen door de russen en niet door de amerikanen en de engelsen. Geschiedenisboekjes suggereren iets heel anders. Het niet inzetten van een tweede front door de amerikanen heeft Rusland veel doden gekost, een perfide tactiek uitgebroed door de amerikanen en de engelsen onder de hoede van de deep state.
We hebben meer te vrezen van de criminele amerikaanse deep state (Clinton, Obama, Gates, Soros, Oliekapitaal)
Rutte gaat altijd als een lafhartige landverrader mee met de BBB NWO!
De CIA vermoord altijd en overal oppositie
die bedreigend is voor de top boven Bilderberg.

Nooit opgevallen dat de fordfabrieken in Duitsland niet gebombardeerd werden.

Nooit opgevallen dat al die presidenten perfect doen wat buiten Nederland is uitgestippeld? Na het stemmen de plicht de
gekozenen te blijven controleren!

PS Let op verkiezingsfraude!!!!

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Nou mij verplichten ze helemaal niks! Een vals inentingsbewijs dan maar als ik niks meer mag! Criminelen zat in nederland die dat kunnen regelen.

Elfin
Elfin
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Mijn idee. Daar heb ik gerust een paar euro’s voor over.

Hope
Hope
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Zo denk ik er dus ook over

Lies
Lies
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

👍

Kuchikwel
Kuchikwel
1 maand geleden

Zo zal het gaan:
In het beginsel is het heel erg belangrijk dat het vaccin vrijwillig is, zegt men. Vervolgens komt de grote “mutatie-killer” en zegt men; *We wilden het eigenlijk niet, maar nu moet het wel verplicht worden.
Of dit gebeurt:
*ze laten de bevolking heel lang aan het idee van een mogelijke verplichting wennen, dat het op een gegeven moment bijna als vanzelfsprekend door een grote groep wordt ervaren en uiteindelijk geaccepteerd.

Kort samengevat, des te harder en vaker de beleidsbepalers zeggen dat ze geen verplichte vaccinatie willen, des te waarschijnlijker het wordt dat het er wel komt. De sleutelfiguren zijn dan ook voorgeselecteerde gewetenloze uitvoerders.

Nina
Nina
Reactie op  Kuchikwel
1 maand geleden

Met een nieuw kabinet worden er nieuwe wetten gemaakt waarvan verplichting voor van alles en nog wat, naar hun believen ingevoerd zal worden, vooral d66, vvd zijn een ramp, de rest gaat meelopen met hun plannen, behalve Fvd alleen als ze groot genoeg zijn.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Kuchikwel
1 maand geleden

Zeker die sleutelfiguren lijken mij geplaatst in
de politieke partijen. Ze gebruiken dezelfde
‘social engineering’ technieken om een asociale totale dictatuur in te stellen. Je ziet dan ook geen verschil tussen Schwab, Rutte
Kaag, Ollengren, de Jonge.

Met alle middelen stoppen die lui en daarna
op hoger niveau aanpakken en naar een tribunaal slepen. Zijn er helaas erg veel,
maar bij politie en leger wordt men ook wakker nu hun eigen kinderen in de gevarenzone komen. Zo ging het ook in Roemenie en Polen en Hongarije…..

Dat ik dit nog mag meemaken; had dit nooit
gedacht, maar bestudering van feiten en cijfers maakte de coup zichtbaar.

Eric
Eric
Reactie op  Kuchikwel
1 maand geleden

Zo gaat het!

A.Wenners
A.Wenners
1 maand geleden

De vraag is: Waarom vaccineren? Om de vrijheid weer terug te krijgen? Om de gezaaide angst te sussen? De gevaren van het vaccin nemen we maar op de koop toe?Om bepaalde politieke partijen te pleasen? Nee, dank u!!!Ik wil een referendum!!

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

de jonge

De Jonge geeft toe dat AstraZeneca-vaccin linke soep is

Lange tijd beweerde zorgminister Hugo de Jonge ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x