Mens en DierCorona

Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: ‘coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, zendt een noodsignaal uit ‘dat niet luid en ver genoeg kan klinken’. De coronavaccins vormen een bedreiging voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking, schrijft hij in een verklaring. Vanden Bossche ‘zet met dit ongemakkelijke bericht zijn lange carrière op het spel’.

De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een virale pandemie, stelt hij. “Vaccinologen, wetenschappers en klinisch medici staren zich blind op de positieve kortetermijneffecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen geen acht op de desastreuze gevolgen voor de globale gezondheid,” schrijft Vanden Bossche.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij waarschuwt dat de mens van een relatief onschuldig virus een ontembaar monster aan het maken is. “Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?”

Catastrofaal probleem

Wat gebeurt er op dit moment? Het virus wordt steeds meer gedwongen zich op de jongere bevolking te storten naarmate de vaccinatiecampagne bij de oudere bevolking intensiveert. Omdat daardoor het aantal potentieel ernstig zieken bij de jongeren slinkt, zal het virus zich meer genoopt zien om via andere, doelgerichte selecties van mutaties zijn infectiviteit te verhogen om op die manier meer mensen uit deze leeftijdsgroep ernstig ziek te maken, legt hij uit.

Ondertussen treedt ook een catastrofaal probleem op bij de reeds gevaccineerde bevolking. Zij worden meer en meer geconfronteerd met infectieuze varianten waartegen hun zeer specifieke vaccinale antistoffen steeds minder beschermen. Naarmate besmettelijkere varianten ten tonele verschijnen, worden die antistoffen natuurlijk alsmaar minder werkzaam, aldus Vanden Bossche.

Na enkele doelgerichte mutaties zal het virus volledig resistent worden tegen antistoffen tegen corona, ongeacht of die via natuurlijke infectie dan wel door vaccinatie werden opgewekt. Gevaccineerden zijn op dat moment alle immuniteit tegen corona totaal verloren, zegt de viroloog.

Massale vernietigingskracht

“Er zijn slechts weinig manieren om zo snel en doeltreffend een relatief onschadelijk virus om te toveren tot een biologisch wapen met een dermate massale vernietigingskracht. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat tijdens een natuurlijke epidemie de schade tot een minimum wordt beperkt. Door menselijk ingrijpen werd het natuurlijk verloop van deze pandemie al vanaf het begin grondig verstoord.”

De coronamaatregelen samen met massale prikcampagnes leiden ondertussen tot een pandemische situatie die volgens Vanden Bossche nu al ‘out of control’ is.

4.5 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Dat is precies wat ze willen, “de mensheid uitdunnen.”
Gaat veel lebensraum opleveren voor de elite en de groene Khmer….

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Hebben onze leiders de prik al ontvangen?

Tungsten
Tungsten
3 jaren geleden

Ik moet die spuit niet.. maar ik ben wel bang dat de gevaccineerden op de lange duur deze genocide gaan overleven.. Vaccinatie weigeraars denken namelijk zelf na!.. en hey! dat zijn vaak slimme maar lastige mensen, daar hebben ze natuurlijk helemaal niks aan bij de nwo.. Zo kunnen zij lekker door kweken met het overgebleven volk (schapen) wat wel dom genoeg is om naar de overheid te luisteren. En als op de lange duur het kwaad geschied is wassen zij hun handen in onschuld en zeggen we hebben het nog zo gezegd!!! dat je moest vaccineren.

Budh
Budh
3 jaren geleden

Yep!
Sta maar eens stil dat door ’t-vaccineren Mens doden doet creeren.
Dit is dan ‘n-soort goed want het coronadodental is wat stijgen doet.
Met alle maatregelen van dien voor ‘n-monarchontisch stramien.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x