Homepagina » UFO » De Braziliaanse UFO-crash: het Varginha-incident (video)

De Braziliaanse UFO-crash: het Varginha-incident (video)

In januari 1996 zijn in de Braziliaanse stad Varginha naar verluidt een aantal buitenaardsen gevangen genomen en overgedragen aan de autoriteiten.

Zes humanoïde buitenaardsen van iets meer dan een meter lang met een donkerbruine huidskleur, grote hoofden met rode ogen en drie korte hoorns zouden zijn neergekomen in het gebied.

Het klinkt als een sprookje, maar er zijn meer dan 100 getuigen die hetzelfde vertellen. Het incident werd uitgezonden op de Braziliaanse televisie en bereikte daarmee een groot publiek.

Groot hoofd

Aan het woord komen onder meer de brandweerlieden en soldaten die aanwezig waren op de locatie waar het schip zou zijn neergestort. Daarnaast is gesproken met het ziekenhuispersoneel dat beweert de overlevende wezens te hebben behandeld. Ook de meisjes en tientallen andere getuigen die de buitenaardsen zagen delen hun belevenissen.

Volgens de nieuwsberichten werd het eerste wezen gezien door drie vrouwen tussen 14 en 21 jaar oud: zusjes Liliane en Valquíria Fátima Silva en hun vriendin Kátia Andrade Xavier. Ze beschreven een tweevoetig 1,6 meter lang wezen met een groot hoofd, dun lichaam, bruine huidskleur en grote rode ogen. Het rook naar ammonia. De geruchten verspreidden zich al snel door de stad: UFO’s gezien en buitenaardsen gevangen genomen.

Twee dagen later werd nog een ander wezen gewond langs de weg gezien. Het wezen werd door medewerkers van de Braziliaanse militaire inlichtingendienst S2 overgebracht naar een lokaal ziekenhuis.

Kosmisch Watergateschandaal

Het nieuws haalde de voorpagina van de Wall Street Journal en UFO-expert Stanton Friedman sprak van een kosmisch Watergateschandaal. De Braziliaanse massamedia besteedde enige tijd aandacht aan het incident terwijl een soldaat, Marco Eli Cherese, die betrokken was bij de UFO-crash onder mysterieuze omstandigheden kwam te overlijden.

Matt Moffett vroeg zich in de Wall Street Journal af hoe de zes wezens in het ruimteschip zouden hebben gepast dat in januari 1996 boven de stad was waargenomen en de omvang zou hebben gehad van een gezinsauto.

Massale hallucinatie? Het bewijs spreekt voor zich. De Braziliaanse autoriteiten ontkenden altijd dat zich iets ongewoons heeft voorgedaan in Varginha, maar er gaan stemmen op dat er sprake is geweest van een cover-up.

Bron: YouTube/rambo1stblud

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. het komt niet geloof waardiger over als mensen met oud nieuws komen en we leven in 2012.
  van vorig jaar vond ik goed nieuws zo als een echte ufo op kwam dagen in een ander land in 2011.

  0 likes
 2. De doofpot in dit verhaal verbaasd mij niet.Als inwoner van Leeuwarden vlak bij de Leeuwarder vliegbasis, en een zoon die vliegtuigspotter is,vinden wij het vreemd dat als er dan ook iets vreemds wordt gezien, dat er gelijk uitgeweken wordt naar een Scramble kanaal.Ik heb de freqentie in de scanner, maar het volgen??Je kunt het schudden!!Trouwens ik heb al eens een journalist van de leeuwarder courant laten bellen toen er weer eens wat vreemds te zien was geweest.Deze stelde de vraag of ze de oude radarbeelden even wilden nalopen.Het antwoord kunt u raden.Jawel niets te zien.Jammer voor ze wel te horen.Als radiozendamateur ben ik nu bezig de scramble op te heffen, door te zoeken naar een schema, om deze te bouwen zodat ik het wel kan volgen.Mocht dit lukken dan kan de redactie van Niburu de tape,s verwachten.Ik doe mijn best, ik doe mijn best!!De leugens zullen en moeten de wereld uit!!!

  0 likes
 3. Interessant Sipco, ik woon ook in Leeuwarden, en heb regelmatig ook onverklaarbare ‘dingen’ gezien. Hoe werkt zo’n scramble precies? Ik ben veel bezig met elektronica, misschien kan ik er ook mee bezig..

  0 likes
 4. Hoe je het went of keert we worden allen voor de get gehouden en zo zal het ook blijven, wat er zogenaamd uitlekt is ook onder controle om ons iets het gevoel te geven dat we ook iets betekenen. Wij zijn slaven met attitude meer niet, doe niet arrogant je bent een slaaf van je baas en hij weer van een andere baas simple as! je ken ik een leuk huis wonen en een degelijke gezins auto nou succes met je heerlijke gevoel en geniet ervan nooit bij je kinderen en vrouw tezijn. ontopic niburu ga niet dit vullen om ons ook tevreden te houden 🙂 hebben we wel eens genoeg van.

  0 likes
 5. Ik zie in het filmpje echt niets bijzonders.
  Als er al aliens waren dan was ik toch echt de 1e die ze (stiekem) gefilmd had.
  Helaas.

  0 likes
 6. Mooie docu!..was nog niet bekend met dit type of ras (hoe je het maar wilt noemen) buitenaardsen.

  0 likes
 7. Bij Dulce Mexico is een ondergrondse basis heel diep verschillende levels waar ze experimenteren met kruisingen tussen mens en dieren ook o.a D.N.A geknoei ook over Montauk doen dergelijke geruchten(ex medewerkers) de ronde.Kunnen goed gefabriceerde ”aliens” zijn zou het echt heel zielig vinden voor die wezens.Er spelen gruwelijke zaken af achter de schermen..

  0 likes
 8. @Sipco, De scamble is al eens ontcijferd door iemand in Amsterdam. Is nog breedt in de media gekomen. Je zou daar eens naar moeten zoeken. Is ook een vliegtuigspotter geloof ik. Iig een technicus. Deze kon alle ‘geheime’gesprekken volgen en zelf die met de International Space Station. Erg interessant.

  0 likes
 9. god weer eens nieuws …wat verborgen was .maar goed hoor dat de billen bloot gaan.maar wat voor reacties geven zijn in deze video een dwerg hahahahahahha terwijl de getuigen ook over een wat het ook is rode ogen had .

  0 likes
 10. Bij het lezen van de beschrijving van de ‘aliens’en de door hen verspreide ammoniakgeur moest ik denken aan dit wezen…(oud artikel)
  http://dier-en-natuur.infonu.nl/dieren/8734-el-chupacabra-alien-of-genetisch-experiment.html

  0 likes
 11. i think we created them 😛

  0 likes
 12. haha roden ogen 3 hoorns,moet niet gekker worden.
  geloven jullie dit nou echt,of is dit een soort van star trek gevoel en zo fantasy festijn.

  Als er 1-1-2013 ALWEER niks gebeurd is,is het dan ook te wijde aan de madam die sirus die de tijd toch nog even niet rijp vond.

  maar goed iedereen moeten denke wat ie wil,maar denk maar terug aan vroeger wat er met een radio show te weeg is gebracht over een aanval.

  en bedenk wat er nu allemaal mogelijk is met technieke en wat soort als jullie met onjuiste berichtginge te weg brengen.

  0 likes
 13. Hoe komt het dat vele van de genomen pictures steeds troebel zijn? Vele waarnemingen zijn door aardse mensen gemaakt die anderen geloven.Jullie hebben een mooie site maar informeer jullie voor te publiceren en stop met de zever van dat wij moeten wachten en richt jullie tot de echte waarnemingen en die zijn er. Als ze het echt met ons goed menen waar blijven ze en waarom nemen zij die shitwereld niet over? Wij wachten en wachten of is het allemaal illusie en bedrog?

  0 likes
 14. [quote name=”malle”]Hoe je het went of keert we worden allen voor de get gehouden en zo zal het ook blijven, wat er zogenaamd uitlekt is ook onder controle om ons iets het gevoel te geven dat we ook iets betekenen. Wij zijn slaven met attitude meer niet, doe niet arrogant je bent een slaaf van je baas en hij weer van een andere baas simple as! je ken ik een leuk huis wonen en een degelijke gezins auto nou succes met je heerlijke gevoel en geniet ervan nooit bij je kinderen en vrouw tezijn. ontopic niburu ga niet dit vullen om ons ook tevreden te houden 🙂 hebben we wel eens genoeg van.[/quote]

  Wij zijn heus niet de enige mensen die leven op een planeet. waarom zouden wij de enige levende wezens zijn ? en waarom hebben vele mensen ufos waargenomen zijn al die mensen gek ?
  zeker moet er een heleboel veranderen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

klimaatontkenners

Helemaal van het padje: Professor wil klimaatontkenners laten vervolgen

Normaal gesproken maken politici de wetten. Deze ...

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.