UFO

De Braziliaanse UFO-crash: het Varginha-incident (video)

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In januari 1996 zijn in de Braziliaanse stad Varginha naar verluidt een aantal buitenaardsen gevangen genomen en overgedragen aan de autoriteiten.

Zes humanoïde buitenaardsen van iets meer dan een meter lang met een donkerbruine huidskleur, grote hoofden met rode ogen en drie korte hoorns zouden zijn neergekomen in het gebied.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het klinkt als een sprookje, maar er zijn meer dan 100 getuigen die hetzelfde vertellen. Het incident werd uitgezonden op de Braziliaanse televisie en bereikte daarmee een groot publiek.

Groot hoofd

Aan het woord komen onder meer de brandweerlieden en soldaten die aanwezig waren op de locatie waar het schip zou zijn neergestort. Daarnaast is gesproken met het ziekenhuispersoneel dat beweert de overlevende wezens te hebben behandeld. Ook de meisjes en tientallen andere getuigen die de buitenaardsen zagen delen hun belevenissen.

Volgens de nieuwsberichten werd het eerste wezen gezien door drie vrouwen tussen 14 en 21 jaar oud: zusjes Liliane en Valquíria Fátima Silva en hun vriendin Kátia Andrade Xavier. Ze beschreven een tweevoetig 1,6 meter lang wezen met een groot hoofd, dun lichaam, bruine huidskleur en grote rode ogen. Het rook naar ammonia. De geruchten verspreidden zich al snel door de stad: UFO’s gezien en buitenaardsen gevangen genomen.

Twee dagen later werd nog een ander wezen gewond langs de weg gezien. Het wezen werd door medewerkers van de Braziliaanse militaire inlichtingendienst S2 overgebracht naar een lokaal ziekenhuis.

Kosmisch Watergateschandaal

Het nieuws haalde de voorpagina van de Wall Street Journal en UFO-expert Stanton Friedman sprak van een kosmisch Watergateschandaal. De Braziliaanse massamedia besteedde enige tijd aandacht aan het incident terwijl een soldaat, Marco Eli Cherese, die betrokken was bij de UFO-crash onder mysterieuze omstandigheden kwam te overlijden.

Matt Moffett vroeg zich in de Wall Street Journal af hoe de zes wezens in het ruimteschip zouden hebben gepast dat in januari 1996 boven de stad was waargenomen en de omvang zou hebben gehad van een gezinsauto.

Massale hallucinatie? Het bewijs spreekt voor zich. De Braziliaanse autoriteiten ontkenden altijd dat zich iets ongewoons heeft voorgedaan in Varginha, maar er gaan stemmen op dat er sprake is geweest van een cover-up.

Bron: YouTube/rambo1stblud

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Auti Gast
Auti Gast
11 jaren geleden

het komt niet geloof waardiger over als mensen met oud nieuws komen en we leven in 2012.
van vorig jaar vond ik goed nieuws zo als een echte ufo op kwam dagen in een ander land in 2011.

Sipco
Sipco
11 jaren geleden

De doofpot in dit verhaal verbaasd mij niet.Als inwoner van Leeuwarden vlak bij de Leeuwarder vliegbasis, en een zoon die vliegtuigspotter is,vinden wij het vreemd dat als er dan ook iets vreemds wordt gezien, dat er gelijk uitgeweken wordt naar een Scramble kanaal.Ik heb de freqentie in de scanner, maar het volgen??Je kunt het schudden!!Trouwens ik heb al eens een journalist van de leeuwarder courant laten bellen toen er weer eens wat vreemds te zien was geweest.Deze stelde de vraag of ze de oude radarbeelden even wilden nalopen.Het antwoord kunt u raden.Jawel niets te zien.Jammer voor ze wel te horen.Als radiozendamateur ben ik nu bezig de scramble op te heffen, door te zoeken naar een schema, om deze te bouwen zodat ik het wel kan volgen.Mocht dit lukken dan kan de redactie van Niburu de tape,s verwachten.Ik doe mijn best, ik doe mijn best!!De leugens zullen en moeten de wereld uit!!!

Anon.2000
Anon.2000
11 jaren geleden

Interessant Sipco, ik woon ook in Leeuwarden, en heb regelmatig ook onverklaarbare ‘dingen’ gezien. Hoe werkt zo’n scramble precies? Ik ben veel bezig met elektronica, misschien kan ik er ook mee bezig..

malle
malle
11 jaren geleden

Hoe je het went of keert we worden allen voor de get gehouden en zo zal het ook blijven, wat er zogenaamd uitlekt is ook onder controle om ons iets het gevoel te geven dat we ook iets betekenen. Wij zijn slaven met attitude meer niet, doe niet arrogant je bent een slaaf van je baas en hij weer van een andere baas simple as! je ken ik een leuk huis wonen en een degelijke gezins auto nou succes met je heerlijke gevoel en geniet ervan nooit bij je kinderen en vrouw tezijn. ontopic niburu ga niet dit vullen om ons ook tevreden te houden 🙂 hebben we wel eens genoeg van.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x