Homepagina » Mens en Dier » ‘Hugo de Jonge, u maakt zich hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat’
de jonge
Foto: Hugo de Jonge (Ministerie van Defensie CC0 1.0)

‘Hugo de Jonge, u maakt zich hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat’

Het coronadebat mondde woensdag uit in een harde aanvaring tussen Kamerlid Wybren van Haga en minister Hugo de Jonge. De FVD’er stelde vragen over de sterfgevallen die zijn gemeld vlak na toediening van het coronavaccin. De Jonge ging daar niet inhoudelijk op in. Hij beschuldigde Van Haga van ‘paniek zaaien’ en ‘het verspreiden van nepnieuws’. Hij liet het Kamerlid bovendien niet uitspreken.

Op social media haalde hij ook uit naar de partij van Van Haga. “Keer op keer verspreidt Forum voor Democratie doelbewust nepnieuws, foutieve informatie, complottheorieën. Dat is niet zonder gevaar. Het kan de test- en vaccinatiebereidheid ondermijnen en daarmee de volksgezondheid schaden. Dus stop daarmee!” aldus De Jonge.

Veel kritiek

Forum reageerde: “Een minister die in alle opzichten faalt, maar oppositiepartijen de maat neemt: die is ongeschikt. Niets ondermijnt het draagvlak voor het kabinetsbeleid meer dan Hugo’s eigen incompetentie. Nederland heeft bijna de strengste lockdown, maar zonder enige twijfel de zwakste minister.”

Zijn optreden kwam hem op veel kritiek te staan. Zo schrijft Ghislen Nysten, tot voor kort fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek: “Hugo de Jonge, u maakt zich hier hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat. Sinds wanneer is het stellen van vragen verspreiding van nepnieuws? Sinds wanneer laten wij elkaar niet uitspreken in het huis van de democratie?”

Ontmenselijking

Nysten legde onlangs zijn fractievoorzitterschap neer omdat hij zich ‘niet langer met een zuiver geweten in de spiegel kan aankijken, wetende dat de VVD grotendeels verantwoordelijk is voor de ontmenselijking die momenteel plaatsvindt’.

“Ik kan me als VVD’er niet inbeelden waarom jij, als je ook maar enig belang hecht aan vrijheid en democratie, dit beleid ten uitvoer brengt. Jij en andere leden van het kabinet doen alsof jullie neuzen bloeden. Wetenschappers en zelfs rechters die het beleid in twijfel trekken, worden terzijde geschoven, vreedzame protesten worden met grof politiegeweld uit elkaar geslagen en hardwerkende mensen worden in hun eigen woonkamer beschuldigd van opruiing,” schreef hij in een open brief aan premier Rutte.

4.9 71 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
1 maand geleden

HUGO =TERRORIST

johan
johan
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Dit is het nieuwe terrorisme. Nog aanslagen gehad de laatste tijd? … Die bleken blijkbaar niet te werken. Dan maar viruswaanzin verkopen, dat zal de burgers doen gehoorzamen…

Elfin
Elfin
Reactie op  johan
1 maand geleden

Goh ja, het terrorisme lijkt wel uitgestorven! Sinds een jaar hoor je er niets meer over! Maarnu hebben we Covid…tsss.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Is ook terreur toch.

Omdat
Omdat
Reactie op  johan
1 maand geleden

Voor corona was terrorisme het angst middel. Een bange samenleving smeekte om wat van hun vrijheden in te leveren. Toen kwam het virus, een panische samenleving gaf alle vrijheid op. Na het virus is er dictatuur. De samenleving heeft geen vrijheid meer om weg te geven.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Omdat
26 dagen geleden

De terroristen waren al afgedaan, daar was dat global warming drama voor in de plaats gekomen.
De corononzin heeft beter gewerkt dan 10 global warming drama’s.
Dit kan eindeloos vervolgd worden met ieder jaar diverse injecties, er komen nog 10tallen virussen bij.
1 doel, de mensen bang maken, en de economie afbreken, en dan kun je resetten

tante Maart
tante Maart
Reactie op  johan
1 maand geleden

Als de mondiale reset niet naar wens verloopt, dan kan de Cabal ( of Deep State ) de Islamitische Staat weer van stal halen, om een nieuwe terreur over Europa heen uit te storten.

Tom
Tom
Reactie op  tante Maart
1 maand geleden

Biden is alweer begonnen met raketten op Irak. Zo lok het internationaal terrorisme wel weer hier naar toe.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  tante Maart
1 maand geleden

Ja dit hebben de VS voor de komst van Trump altijd gedaan. De verderfelijke leugenaar Rutte heeft daar met onze centen In Syrie dik aan meegedaan….
Bent u te dom of te lui om u te verdiepen in feiten, stem dan maar op Rutte en zijn trawanten en wacht op de klop op de deur!

lammert
lammert
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

lieve mee 2, hugo doet wat hij kan, angst misschien? wat denk je? en daarbij, wel eens een kat in nood gezien? weet dat de spiegel altijd meekijkt…………liefs

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Zeker laten ze nou eerst eens stoppen met al die gasten erin te halen want zo kom je nooit van COVID af. En bovendien ons land is vol.

Teuwen Henri
Teuwen Henri
Reactie op  mee 2
29 dagen geleden

Dejonge is een psychopaat

Ertje
Ertje
1 maand geleden

het is jammer dat het kabinet niet door heeft dat ze worden gebruikt door de elite. het zijn poppetjes aan touwtjes.

Solo
Solo
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

De jonge weet het wel en doet graag mee. Rutte ook en anderen. Daarom zijn korte lontje. Paniek! De plan moet doorgaan! Hebben ze decennia over gedaan met inplannen .
Kijk wat gebeurd als je tegen in gaat bv Trump.

William
William
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Als normaal denkend mens doe je dit niet, de vraag is wat is Rutte en de Jonge beloofd, wat hebben ze op hun bankrekening bijgeschreven gekregen en of worden ze gechanteerd… Ze denken dat ze onaantasbaar zijn… maar hoge bomen vangen veel wind.. nu wachten op de storm..

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  William
1 maand geleden

Amen moge de storm beginnen

Ertje
Ertje
Reactie op  William
1 maand geleden

het is heel triest als ze zich laten chanteren of wat dan ook. een heel volk naar de kloten helpen dat is wat ze aan het doen zijn.

Exegese
Exegese
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Niet zo naïef Ertje. Dat gebeurt duidelijk met hun medeweten en volledige toeweiding. Ze genieten zichtbaar van hun smerige daden en bedrog. Zeventien maart kan men hun de rekening presenteren door op geen enkele van al die bedriegers in Den Haag te gaan stemmen. Op helemaal niemand !

Ik Weet HetvWel
Ik Weet HetvWel
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Helemaal niet stemmen

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Ik Weet HetvWel
1 maand geleden

Ik kreeg de stembiljet maandag binnen, en binnen 10 minuten had ik het al ritueel verbrand.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Marie-Jeanne
1 maand geleden

Hier in FR niets ontvangen, lijkt mij ook fraude!

De Wakkere
De Wakkere
Reactie op  Ik Weet HetvWel
1 maand geleden

Sorry, maar niet stemmen is geen slimme zet. Tenzij je wilt dat je stem neer rutte gaat. De enige partij die vóór democratie is, is fvd. Jammer dat er binnenndie partij een rassenhater zit. Maar als er er genoeg stemmen naar Wybren Haga gaan, zal het best goedkomen. Laat je stem nooit verloren gaan. ❤😘

johan
johan
Reactie op  De Wakkere
1 maand geleden

Mee eens, al ben je het niet eens met het ‘systeem’ probeer dan binnen dat systeem veranderingen aan te brengen. Wat zijn de anderen opties dan Marie – Jeanne.

vladi
vladi
Reactie op  De Wakkere
1 maand geleden

volgens mij kun je je stem nietig laten verklaren,dan gaat hij naar niemand.
zolang 17.000.000 niet kunnen controleren wie wel of niet gestemd heeft kan de de staat publiceren waar zo ook maar zin in hebben.
ikzelf ga niet stemmen omdat ik me niet wil conformen aan een niet te controleren systeem wat mij aangereikt word door sociopaten.
ook het niet verklaren van je stem word door hun aangereikt en dus doe je met hun mee.
je gaat akkoord.

fff

Tom
Tom
Reactie op  vladi
1 maand geleden

Jammer, ik had liever gehad dat jouw stem naar de FvD ging. Minst slechte partij op dit moment.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ik Weet HetvWel
1 maand geleden

Dan ook gewoon je muil houden in het vervolg.

Lekker langs de kant staan te klagen en als je de kans krijgt verantwoordelijkheid te nemen, weglopen. Lekker makkelijk. Lekker op je reedt blijven zitten, verwachten dat een ander het allemaal voor je oplost.

Zo veranderen landen in een dictatuur.

Jopie
Jopie
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Wel stemmen , maar dan op fvd
Hopelijk komt het dan nog goed

Naam*
Naam*
Reactie op  Jopie
1 maand geleden

Ik geloof zelf dat alles al vooraf bepaald is. En toch denk ik dat Thierry echt meent wat hij zegt en afwijkt van de rest in den haag. Ik ben van mening dat we massaal fvd moeten stemmen. Dat ze Thierry in de media kapot proberen te maken zegt toch al genoeg! Zij zijn de enige die op het juiste spoor zitten. We moeten op zijn minst pogen fvd aan de macht te krijgen!

Just me
Just me
Reactie op  Naam*
1 maand geleden

Ook al zou Baudet menen wat hij zegt wat ik wel geloof, dan is het nog maar de vraag dat wanneer zijn partij het overneemt of ze het wel kunnen doen zoals zij het willen, want zolang er een schaduwregering is kunnen ze linksom of rechtsom gechanteerd ,bedreigd(ook hun familie) ect worden om de koers aan te houden zoals die altijd geweest is namelijk onderdrukking,misleiding, en uitbuiting, maar ik ben het er wel mee eens niet geschoten is altijd mis, niks doen is ook geen optie, er spelen nu te belangrijke dingen zoals onze persoonlijke vrijheid /beslissingsrecht, ik heb heel heel lang geleden 1x gestemd in de 70 tiger jaren als jong ding onder druk van familie ,daarna tot nu toe nooit meer maar nu ga ik wel stemmen, ik zal mezelf vergeven als blijkt dat het een wassen neus was maar we moeten nu WAT anders is het sowieso zeker weten einde verhaal..

Ertje
Ertje
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

wanneer er bijna niemand gaat stemmen en de mensen die wel gaan stemmen hun stemmen aan Rutte geven dan is hij nog steeds de grootste. Willen we dat?

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Ertje, denk je werkelijk dat het kabinet het niet door heeft dat ze wordt gebruikt ? Think again ! Iedereen in de eerste en tweede kamer zijn poppetjes aan touwtjes van de elite.

Nina
Nina
Reactie op  Marie-Jeanne
1 maand geleden

Ze weten het allemaal en ze kennen WEF ook, anders wil je er wel een debat over als dat voorgesteld wordt. Je wilt toch weten of het waar is dat Rutte er een dubbele agenda op na houdt? Geen debat, bewijst voor alle politici dat ze het weten. Sigrid Kaag zit zelf in het clubje en de zoon van Grapperhaus werkt bij ook bij het WEF, hoor! Wellicht meer familie van politici, zou me niet verbazen.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Een volk dat een koning of koningin
in een gouden koets hijst, de kinderen een kwart miljoen toestopt. Over een vermogen van een miljard geen belasting laat betalen. Geen openheid over de belangen eist. Zich laat bespionneren door de AIVD en met
vlaggetjes blijft zwaaien.
Wel dan kom je uit op ziekmakende taferelen. Eenzijdige controlestaat.

johan
johan
Reactie op  Marie-Jeanne
1 maand geleden

Ook deze snap ik. maar wie en wat is de elite?

vladi
vladi
Reactie op  johan
1 maand geleden

een aantal zeer intelligente,sociopatische,satanische stukken stront.
een deathcult.

fff

VISSER
VISSER
Reactie op  Marie-Jeanne
1 maand geleden

Waarom zeggen ze de waarheid niet .het hele volk heeft ze al lang in de gaten ,en ze gaan maar door ,erggggg.

IYvan Berkel
IYvan Berkel
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Helemaal gelijk! De Waarheid moet gezegd worden dus Openbaren!!!!

Antje
Antje
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Denk je nou echt dat zij dat niet weten,?

Haggis
Haggis
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Die hebben dat zeker door. Ze werken hier bewust aan mee net als al die gekochte wetenschappers die ineens miljonair zijn

Geen variatie
Geen variatie
Reactie op  Haggis
1 maand geleden

Uiteindelijk werken heel veel mensen hier bewust of onbewust aan mee.
Bijvoorbeeld horeca ondernemers die nu al akkoord gaan met testbewijzen om hun toko binnen te komen.
Dit moeten ze weigeren. Alles open, zonder testen en andere flauwekul.
Rutte laat zich toch ook niet testen.
Iedere ondernemer die meewerkt aan dit nazi beleid mag failliet gaan.
De nieuwe landverraders!

Wow
Wow
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

ehm Ertje,..ze worden niet onbewust gebruikt, ze zijn onderdeel van het kwaad

Pascal
Pascal
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Dat weten ze maar al te goed ! Dat is ook het probleem !!

Tim
Tim
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Dat weten ze wel hoor want het zijn satanisten en dienen hem bewust en Wilders, Baudet en de rest zitten er allemaal in allemaal vrijmetselaars…maar Jezus zal overwinnen dus geef je leven aan Hem want niemand anders kan ons nog helpen.

pien
pien
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

oh denk je nou echt dat zij dat niet weten?

peter
peter
1 maand geleden

Iedere dode werd voorheen zo mogelijk tot corona dode gerekend en nu wordt bij een vaccinatie dode het onderliggend lijden de doodsoorzaak. Vragen hierover, op beschuldigende wijze gesteld zijn natuurlijk uiterst pijnlijk en eerlijk gezegd die de jonge heeft zich er netjes uit gered.

Jerry
Jerry
Reactie op  peter
1 maand geleden

Nou netjes was het toch zeker niet. Arib had gewoon in moeten grijpen, wat ze normaal ook bij iedereen doet als die erdoor probeert te praten. Gek zijn ze niet daar in den haag, ze weten en doen precies wat ze moeten doen. Maar de mensen zijn het zat! En Van Haga zegt precies wat de meesten denken, daarom reageert de Jonge ook zo aggressief.
Je moet niet luisteren naar wat ze zeggen maar vooral naar wat ze niet zeggen. Gelukkig zitten er nog een paar grassprieten tussen de adders. Hopen maar dat 17 Maart wat uithaald maar ben bang van niet.

gr.

Grutjes
Grutjes
Reactie op  Jerry
1 maand geleden

Arib is een zeer partijdige scheidsrechter.
Volslagen ongeschikt voor de functie, precies zoals men het hebben wil. Snoert zélf de oppositie de mond, en grijpt niet in als de oppositie wordt onderbroken.

Bemoeit zich met de gebruikte terminologie, waar ze zich buiten dient te houden.

Zorgt dus dat het hele politieke proces verstoord wordt, en dus voor andere uitkomsten van de betogen en “debatten”

WEG!

Nina
Nina
Reactie op  Jerry
1 maand geleden

Precies, zeg ik ook altijd, het is belangrijker wat ze niet zeggen dan dat ze wel zeggen, ook bij het beantwoorden van vragen. Als men ergens overheen kletst, wil men jou geen antwoord geven, duidelijk.

lotfi
lotfi
Reactie op  Jerry
1 maand geleden

wat verwacht je van een marokkaanse?

Anne
Anne
Reactie op  Jerry
1 maand geleden

Maak een foto van je stem en stuur hem naar je partij waar je op hebt gestemd.

Dubito
Dubito
Reactie op  peter
1 maand geleden

Netjes? Absoluut. Hij droeg een netjes gestrikte das en hij had zich netjes geschoren. Tadellos.

Rob
Rob
Reactie op  peter
1 maand geleden

Netjes uitgered? Dat soort types draaien en liegen zich overal uit. Deze coke snuivende psycho kent het verschil tussen vragen stellen en nep nieuws niet eens meer. Dat is al een teken dat hij helemaal niet in contact is maar in het wereldje van kapitalisme en globalisme zit. Het is pure fascisme wat hij verspreid. Echte onafhankelijke wetenschappers, onderzoekers etc worden aan de kant gezet, vakkundige dokters weggezet als kwakzalvers en ga zo meer door. Dat allemaal door een 3e klas lagere school leraar. Maar in de ogen van de elite, en vanwege zijn afkomst, is hij een hele goede bruikbare idioot en DAT is de enige reden waarom hij tot de politiek is toegelaten.

VISSER
VISSER
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Super gezegd volledig waar bravo !!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

“(…)wetende dat de VVD grotendeels verantwoordelijk is voor de ontmenselijking die momenteel plaatsvindt’.”

Niet alleen momenteel maar is al een jaar of 20 aan de gang.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Het zal Rutte en de Jonge worst wezen wat iedereen van hen en van hun beleid vindt.

Zij zijn Oost-Indisch doof voor al het commentaar en hebben de maling aan alle wetten en regels die normaal voor een democratie gelden.

DAT ER NIET MEER COMMENTAAR IS GEKOMEN OP ZIJN ONDEMOCRATISCH EN MENSONTEREND GEDRAG, VERBAAST MIJ TEN ZEERSTE. ELKE PERSOON DIE IN DE 1e of 2e KAMER ZIT EN HIER GEEN COMMENTAAR OP HEEFT, IS EEN LANDVERRADER.

Met het beleid van die 2 heren, bijgestaan door nog enkele van die communisten, is Nederland definitief op weg naar een dictatuur. Dan rijst bij mij meteen de vraag of zij wel democratisch op die plekken zijn gekomen. Ik kan het mij niet voorstellen.

Intussen gaat in Zwitserland het volgende gebeuren. De Zwitserse politicus Roger Koeppel heeft via de voorzitter van de Gastrosuisse verzocht om alle Horecazaken in Zwitserland per 1 Maart 2021 open te doen. Wel geeft hij aan dat alle voorzorgsmaatregelen gehanteerd moeten worden.

VOLGENS HEM IS ER GEEN ENKELE LITIEME REDEN OM HORECA-ZAKEN TE SLUITEN EN HEEFT GEEN ENKELE REGERING HET RECHT OM GEZONDE BEDRIJVEN EN ZAKEN HET LEVEN EN HET ONDERNEMEN TE VERBIEDEN.

DIT IS ZELFS IN DE 2e WERELDOORLOG NIET GEBEURD.

Ik wens Wybren veel succes en hoop dat ook andere politici wakker worden en het ondemocratisch bewind van de Jonge en Rutte aan de kaak stellen. Voor beide heren zou moeten gelden dat zij niet aan de verkiezingen op 17 maart deel mogen nemen, want hier is sprake van landsverraad.

erik
erik
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Idd

IYvan Berkel
IYvan Berkel
Reactie op  erik
1 maand geleden

Héél helder en óók wéér de Waarheid!

VISSER
VISSER
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

KLASSE !!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  VISSER
1 maand geleden

Dank je wel.

LUCIA
LUCIA
1 maand geleden

Hugo volgt alleen maar zijn eigen Lijntjes.

Nijntje
Nijntje
Reactie op  LUCIA
1 maand geleden

Ha ha die is leuk! 😅🤣

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  LUCIA
1 maand geleden

Volgens mij zijn het uitgestippelde lijntjes.

Nina
Nina
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Opgesnoven lijntjes! Ik heb medelijden met die kinderen van hem.

IYvan Berkel
IYvan Berkel
Reactie op  LUCIA
1 maand geleden

In neus????????

Grutjes
Grutjes
Reactie op  LUCIA
1 maand geleden

Reageert precies als een doorgesnoven Cokemongool.

Ach, dat ís hij ook

Zijn kabinets groepje heeft het steeds over “doorgesnoven hooligans”

Handboek Goebbels

Frans
Frans
1 maand geleden

Zou Haga en Nysten nu nog niet weten dat Rutte en de Jonge
Onder zware mindcontrole staan?
Onder werkelijke ontzielende programma’s staan?! Waar liefde en gevoel voor moreel en redelijkheid worden verwoest in deze oorspronkelijke mensen!
De Jonge heeft een agressieve ondertoon. En is openlijk ondermijnend.

Martin*
Martin*
Reactie op  Frans
1 maand geleden

Klopt helemaal daarom is het ook zo goed dat Haga en anderen hem kritische vragen stellen en moeten blijven stellen .
Net zolang dat bij hem de stress en irritatie hem parten gaan spelen.
En anderen moet hem en Rutte ook constant op sociale media van rubliek dienen met kritische vragen en verwijten ze mogen geen moment rust meer krijgen niet zolang men ons probeert van alle rechten te strippen en ons die gifspuit op te dringen.

Stephan
Stephan
1 maand geleden

De jünge is zo’n persoon die zichzelf smorgens kust in de spiegel en alle realiteit wat er speelt in de maatschappij verloren is. Zolang hij de macht heeft en zijn bankrekening goed gevuld krijgt, zal zijn houding niet veranderen. Dit soort mensen zijn notariële leugenaars met 0,0 geweten.

Jerrel
Jerrel
1 maand geleden

Hugo heeft heel duidelijk tijdens zijn leraaropleiding het vak ethiek overgeslagen.

Dubito
Dubito
Reactie op  Jerrel
1 maand geleden

Ethiek zit niet in het pakket van die opleiding. Wel psychologie, pedagogiek en didactiek. Ieder goede student kan daar zelf best wat ethiek aan ontlenen.
Pedagogie(k): voorkom dat je ooit écht kwaad wordt voor de klas. Speel het hooguit, anders overleef je het niet.
Huug werd echt kwaad. Einde Huug. Wie wil de klas overnemen? Ah, jij, Wybren? Tof van je, man.

Jopie
Jopie
1 maand geleden

Nederland is GEEN democratie maar dictatuur !

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

129
0
We lezen graag je reactie!x