Homepagina » Buitenaards » Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: “Aliens zijn onder ons”
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"

Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: “Aliens zijn onder ons”

Buitenaardse bezoekers bestaan en zijn al onder ons. Dat stelt expert Malcolm Robinson in gesprek met de Britse krant The Courier.

Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat zich in Schotland een inmiddels beroemd UFO-incident voltrok. Op 23 september 1996 zagen twee volwassenen en twee tieners in de buurt van Newton of Falkland een groot driehoekig ‘schip’ en een aantal kleine grijze ‘wezens’.

Het ‘Fife-incident’ zoals het wordt genoemd, haalde het wereldnieuws en werd onderzocht door vele ufologen en experts. Toch is het mysterie tot op de dag van vandaag onopgelost gebleven.

Erg betrouwbaar
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"

Driehoekig schip (The Courier)

Robinson heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het incident en interviewde twee van de vier getuigen. Hij zegt dat de getuigen erg betrouwbaar overkwamen.

Hoewel Robinson zelf een scepticus is, gelooft hij dat de getuigen 20 jaar geleden iets onverklaarbaars hebben gezien. Na 37 jaar onderzoek is hij ervan overtuigd dat er al honderden zo niet duizenden jaren een buitenaardse intelligentie is op aarde.

“We interviewden de moeder en de zoon en waren overtuigd van hun oprechtheid,” zegt hij. “Ze hebben mij zeker overtuigd.”

Afgewezen
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"

Grijze wezens (The Courier)

Robinson eiste per brief antwoord van de Britse overheid op vragen over UFO-waarnemingen. Het verzoek tot een overheidsonderzoek werd afgewezen omdat de ‘objecten geen bedreiging vormden voor de veiligheid van Groot-Brittannië’.

De getuigen zagen naar eigen zeggen een zwart, driehoekig object in de lucht. Plotseling kwamen uit het object lichtstralen die de weg verlichtten. De getuigen zetten de auto aan de kant en waren onder de indruk. Ze knipperden met de koplampen en het object deed hetzelfde, om vervolgens weg te schieten.

Op de terugweg zag het viertal een soortgelijk object in de lucht. Het bewoog zich zo snel voort dat één van de tieners schreeuwde: “Het gaat neerstorten!” Eenmaal thuisgekomen zagen ze plotseling rode, blauwe en groene lichten. Bij de bomen zagen ze blauwe mist.

Meer vragen dan antwoorden
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"

Rode, blauwe en groene lichten (The Courier)

Toen de blauwe mist was opgetrokken stonden ze oog in oog met honderden grijze wezens met zwarte, amandelvormige ogen en peervormige hoofden. Ook zagen ze nog een aantal grotere wezens.

Ze renden terug naar de auto, toen één van hen riep dat er een wezen bij de auto stond. Plotseling werd het hele gebied verlicht en verdwenen de wezens. Ook in de avonden erna werden er nog vreemde objecten gezien.

Robinson zegt nog steeds sceptisch te zijn, maar voegt daar gelijk aan toe dat zijn onderzoek door de jaren heen meer vragen dan antwoorden heeft opgeleverd. “Ik ben er heilig van overtuigd dat we te maken hebben met een buitenaardse intelligentie, die hier waarschijnlijk al honderden zo niet duizenden jaren is,” zegt hij.

“Ze zijn al vaak gezien en staan onder meer op schilderijen uit de renaissance,” voegt hij toe. “De vraag is alleen waarom ze hier zijn. Daar heb ik niet echt een antwoord op. Er is genoeg bewijs waaruit blijkt dat er iets groots aan de hand is.”

[The Courier]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • StefanZ schreef:

  Wéér een expert, die zegt, dat aliens onder ons zijn. Zolang de overheid niet wil toegeven, dat dat zo is, zal dat altijd een wazig iets blijven. Ik ben ervan overtuigt, dat aliens hier al zijn, maar ECHT bewijs heb ik en een ieder ander daar niet van. Zolang dat zo blijft, zijn dit waardeloze meldingen.

  6 likes
 • mario schreef:

  zou best een aardige foto willen zien van een paar aliens.

  4 likes
  • Marie schreef:

   Ik vind het griezels en hoop deze grijzen nooit tegen te komen. Volgens mij hebben deze wezens niets goeds in de zin.

   1 likes
  • onbekend schreef:

   De Ster van Bethlehem in de bijbel was ook driehoekig.

   2 likes
   • Elise49 schreef:

    Het christendom speelt een grote rol in de eindtijd/eindstrijd/NWO. Het is ook niet toevallig dat er bij een café dat Elisabeth(Amerika) heet een false flag aanslag is gebeurt. Zucht. Elisa is de profeet die redt. Is trouwens de maagd/koningin(sterrenhemelverhaal) die van 23 september 2017.(eindtijd data) Uitgebreid verhaal zie Niburu. Deze koningin is de sfinx van Gezeh. Het is geen mannenhoofd, maar een vrouwenhoofd. 21 september(de dag van de koningin/ maagd(sterrenbeeld)/Maria) is tegenwoordig de/een officiële dag van de vrede.(geloof) Na een flinke piek van een heftige gebeurtenis komt er altijd vrede/rust. Het geloof is dus gelieerd aan de piramides van Egypte.(sterren/maan/zon/klokken) Maar wij worden niet gered(lichamelijk), wij worden weer opgenomen in de sterren. Verbrandt tot as en in de ruimte geslingerd, want de drie werelden(boven/midden/onder) zijn dan 1 geworden. Dit is ook de reden waarom enkele farao’s daar lagen. Ze(ziel) wilden naar de sterren. Overigens zijn enkele piramides zadenbunkers/opslagplaatsen. Dient hetzelfde als de huidige zadenbunker in Noorwegen.
    Mijn mening: Je kunt beter hier doodgaan, dan meegenomen worden door grays/afvalligen/elite/ouderlingen(hoe je het ook noemen wilt) ,want er wordt met je geëxperimenteerd.(DNA) Dan dien je ze in het volgend tijdperk en begint alles weer opnieuw.

    1 likes
 • Denk.na schreef:

  Deze Malcolm Robinson is géén ‘expert’. Het is gewoon iemand die al jaren gelooft in UFO’s, daarover lezingen houdt en boeken schrijft, maar geen kritische ingesteldheid heeft.

  Denk gewoon eventjes na over dit geval. Kijk eens naar die tekeningen van hoe die aliens er uit zouden zien. Twee benen en armen, een hoofd met ogen en mond bovenop een romp. Hoe absurd om te denken dat intelligent leven dat volledig onafhankelijk van de aarde is ontstaan en geëvolueerd er net zoals de mens zou uitzien. Waarom zou het er niet uitzien zoals bijvoorbeeld een zeester? Of volledig anders? Waarom zou het ogen hebben? Best mogelijk dat aliens met een soort biologische radar of sonar of zo hun omgeving waarnemen (zoals vlermuizen of dolfijen). En waarom hebben ze geen ruimtepak aan? Is de 20% zuurstof in onze lucht niet gevaarlijk?

  Kortom: het is duideliijk een hoax, waar je niet veel aandacht zou aan moeten besteden. Zeker geen 20 jaar na de feiten. Tenzij je een naïeve ‘expert’ in UFO’s bent diezichzelf graag belachelijk maakt, natuurlijk.

  7 likes
  • ufowezen schreef:

   Denk.na

   “En waarom hebben ze geen ruimtepak aan?”

   Beste logiesche nadenker , wij komen van overal buiten en binnen de aarde en voornamelijk uit de ether . De ether is overal aanwezig en bestuurt de levenskrachten en wordt ontkend door bekrompen wetenschappelijke denkers zoals jij , maar wij zijn wezens niet zoals jij want wij zijn bezig ons te verstoffelijken . omdat wij door de zieleontwikkeling te verwaarlozen deze verloren hebben daarom pikken wij nu ziel- en orgaankrachten uit mensen . Wij leven in de techniek en voornamelijk in pc ‘tjes waaraan jullie verslaafd aan geworden zijn . Zo zullen wij ons werk dan ook verder zetten . Hopelijk worden jullie niet zoals wij .

   2 likes
   • Denk.na schreef:

    Ufowezen: zielig dat je als UFO-believer niets beters kunt antwoorden dan doen alsof je een alien bent… Niet grappig en wanhopig om toch maar je eigen gelijk te kunnen verantwoorden. je durft het niet toegeven, maar in realiteit besef je eigenlijk wel dat ik gelijk had.

    2 likes
 • Michaël schreef:

  “Toen de blauwe mist was opgetrokken stonden ze oog in oog met honderden grijze wezens met zwarte, amandelvormige ogen en peervormige hoofden. Ook zagen ze nog een aantal grotere wezens.”

  Deze wezens bestaan 100 % echt . Zij komen uit de onderaarde en materialiseren zich vanuit etherische aardesubstantie te vinden in vulkanen .Ethersubstantie is overal te vinden ook op maan en andere planeten . In de zon kunne deze wezens niet binnen want is afgeschermd door Michaël die daar de plaats van Christus heeft ingenomen .Het is het rijk wat bekend staat van de duivel bijbel ,Satans scharen ) en zij willen een nieuw menselijk ras creeëren uit die ethersubstantie, daarom pikken zij organenkrachten ( zie de talrijke veeverminkingen) ontvoeren embryos waarmede ze experimenteren en onderzoek doen in hun onderaardse wereld van waaruit ze komen .
  Zij hebben zich verbonden met een elite (Loges van de linkerhand) op aarde , die de mens wil weghouden van zijn spirituele ontwikkeling , op zoek naar de Christus en Christusenergie . Vandaar de als oude bekende strijd van Michaël met de draak (Sint-Joris en de draak bij ons ) .

  4 likes
 • Anton50 schreef:

  Ze staan ook op schilderijen uit de Renaissance? Wauw, die heb ik nog niet gezien… weet ook niet wat ik daar van moet denken…

  1 likes
 • Quasimodo schreef:

  Liever een ezel dan een Alien. Een ezel draagt tenminste je last, een Alien bezorgt je alleen maar last.

  3 likes
 • ufokenner schreef:

  Kelly Cahill zag ook een leger van deze wezens …

  https://www.youtube.com/watch?v=UeBIqChvNXw

  3 likes
 • Jer schreef:

  De greys zijn samen met de draconiers verantwoordelijk voor alle ellende op Aarde hier voor duizenden jaren.

  Wanneer je in een periode zit waar je je erg stressed, geïrriteerd, kwaad, je druk maakt, of welk ander emotioneel aspect bent, dan komen ze meestal in de nacht bij je langs wanneer je slaapt. Je kent wel het gevoel wel van wanneer je in de fase zit tussen het slapen en wakker zijn, wanneer je ineens je lichaam niet meer kunt bewegen en een lang schaduw figuur tevoorschijn komt en steeds dichterbij komt en jou iets probeert aan te doen. DAT ZIJN HUN, DE GREYS. Hun staan er ook bekend om, om je lichaam onder controle proberen te krijgen, aangezien zij interdimensionale wezens zijn. Ze komen juist op je af wanneer je emotioneel in een lagere frequentie zit. Wie er dan ook zulke ervaringen heeft gehad, dan valt het je op dat de schaduwfiguur de vorm heeft van de greys.

  2 likes
  • Typhoon schreef:

   Haal Greys en Demonen niet door elkaar. Ze lijken idd veel op elkaar!

   0 likes
   • Jer schreef:

    Ik haal ze ook niet door elkaar. Anders had ik ook demonen aangehaald. Ik heb het alleen maar over de greys. Die schaduwfiguren betreft zijn geen demonen, maar de greys zelf. Zelf persoonlijk geloof ik niet in demonen, maar word het verkeerd begrepen. In feite zijn het de greys al die tijd al geweest, mensen hebben in het verleden aliens altijd aangezien als engelen of demonen terwijl ze dat niet zijn. Iets wat mensen vroeger niet begrepen, werd altijd al gezien als wonderbaarlijk, magisch of boven natuurlijk. Alle zogenaamde demonen zijn in feite de greys, want demonen bestaan niet. Want het woord demon word gebruikt als cover up om ons van de waarheid weg te houden over het bestaan van buitenaardse leven.

    1 likes
 • Teun schreef:

  Wel eens naar het schilderij ‘Tuin der lusten’ van Jeroen Bosch gekeken? Het moet wel heel gezellig zijn geweest met al die wezens….

  1 likes
 • Hawks schreef:

  Dag redactie,

  Waar is Malcolm Robinson expert in? What is his claim to fame?

  1 likes
 • Elkekeerdateindedatmaarnietkomt schreef:

  Maar…. Waaróm mogen wij van de overheid toch niet weten dat er buitenaards contact is?
  Bang dat iedereen in paniek en chaos terecht komt? Wie weet het?

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  >