Buitenaards

Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: “Aliens zijn onder ons”

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Buitenaardse bezoekers bestaan en zijn al onder ons. Dat stelt expert Malcolm Robinson in gesprek met de Britse krant The Courier.

Het is vandaag precies 20 jaar geleden dat zich in Schotland een inmiddels beroemd UFO-incident voltrok. Op 23 september 1996 zagen twee volwassenen en twee tieners in de buurt van Newton of Falkland een groot driehoekig ‘schip’ en een aantal kleine grijze ‘wezens’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het ‘Fife-incident’ zoals het wordt genoemd, haalde het wereldnieuws en werd onderzocht door vele ufologen en experts. Toch is het mysterie tot op de dag van vandaag onopgelost gebleven.

Erg betrouwbaar
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"
Driehoekig schip (The Courier)

Robinson heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het incident en interviewde twee van de vier getuigen. Hij zegt dat de getuigen erg betrouwbaar overkwamen.

Hoewel Robinson zelf een scepticus is, gelooft hij dat de getuigen 20 jaar geleden iets onverklaarbaars hebben gezien. Na 37 jaar onderzoek is hij ervan overtuigd dat er al honderden zo niet duizenden jaren een buitenaardse intelligentie is op aarde.

“We interviewden de moeder en de zoon en waren overtuigd van hun oprechtheid,” zegt hij. “Ze hebben mij zeker overtuigd.”

Afgewezen
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"
Grijze wezens (The Courier)

Robinson eiste per brief antwoord van de Britse overheid op vragen over UFO-waarnemingen. Het verzoek tot een overheidsonderzoek werd afgewezen omdat de ‘objecten geen bedreiging vormden voor de veiligheid van Groot-Brittannië’.

De getuigen zagen naar eigen zeggen een zwart, driehoekig object in de lucht. Plotseling kwamen uit het object lichtstralen die de weg verlichtten. De getuigen zetten de auto aan de kant en waren onder de indruk. Ze knipperden met de koplampen en het object deed hetzelfde, om vervolgens weg te schieten.

Op de terugweg zag het viertal een soortgelijk object in de lucht. Het bewoog zich zo snel voort dat één van de tieners schreeuwde: “Het gaat neerstorten!” Eenmaal thuisgekomen zagen ze plotseling rode, blauwe en groene lichten. Bij de bomen zagen ze blauwe mist.

Meer vragen dan antwoorden
Expert concludeert na 37 jaar onderzoek: "Aliens zijn onder ons"
Rode, blauwe en groene lichten (The Courier)

Toen de blauwe mist was opgetrokken stonden ze oog in oog met honderden grijze wezens met zwarte, amandelvormige ogen en peervormige hoofden. Ook zagen ze nog een aantal grotere wezens.

Ze renden terug naar de auto, toen één van hen riep dat er een wezen bij de auto stond. Plotseling werd het hele gebied verlicht en verdwenen de wezens. Ook in de avonden erna werden er nog vreemde objecten gezien.

Robinson zegt nog steeds sceptisch te zijn, maar voegt daar gelijk aan toe dat zijn onderzoek door de jaren heen meer vragen dan antwoorden heeft opgeleverd. “Ik ben er heilig van overtuigd dat we te maken hebben met een buitenaardse intelligentie, die hier waarschijnlijk al honderden zo niet duizenden jaren is,” zegt hij.

“Ze zijn al vaak gezien en staan onder meer op schilderijen uit de renaissance,” voegt hij toe. “De vraag is alleen waarom ze hier zijn. Daar heb ik niet echt een antwoord op. Er is genoeg bewijs waaruit blijkt dat er iets groots aan de hand is.”

[The Courier]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
StefanZ
StefanZ
7 jaren geleden

Wéér een expert, die zegt, dat aliens onder ons zijn. Zolang de overheid niet wil toegeven, dat dat zo is, zal dat altijd een wazig iets blijven. Ik ben ervan overtuigt, dat aliens hier al zijn, maar ECHT bewijs heb ik en een ieder ander daar niet van. Zolang dat zo blijft, zijn dit waardeloze meldingen.

Anton50
Anton50
7 jaren geleden

Ze staan ook op schilderijen uit de Renaissance? Wauw, die heb ik nog niet gezien… weet ook niet wat ik daar van moet denken…

mario
mario
7 jaren geleden

zou best een aardige foto willen zien van een paar aliens.

Michaël
Michaël
7 jaren geleden

“Toen de blauwe mist was opgetrokken stonden ze oog in oog met honderden grijze wezens met zwarte, amandelvormige ogen en peervormige hoofden. Ook zagen ze nog een aantal grotere wezens.”

Deze wezens bestaan 100 % echt . Zij komen uit de onderaarde en materialiseren zich vanuit etherische aardesubstantie te vinden in vulkanen .Ethersubstantie is overal te vinden ook op maan en andere planeten . In de zon kunne deze wezens niet binnen want is afgeschermd door Michaël die daar de plaats van Christus heeft ingenomen .Het is het rijk wat bekend staat van de duivel bijbel ,Satans scharen ) en zij willen een nieuw menselijk ras creeëren uit die ethersubstantie, daarom pikken zij organenkrachten ( zie de talrijke veeverminkingen) ontvoeren embryos waarmede ze experimenteren en onderzoek doen in hun onderaardse wereld van waaruit ze komen .
Zij hebben zich verbonden met een elite (Loges van de linkerhand) op aarde , die de mens wil weghouden van zijn spirituele ontwikkeling , op zoek naar de Christus en Christusenergie . Vandaar de als oude bekende strijd van Michaël met de draak (Sint-Joris en de draak bij ons ) .

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x