Het Complot

VIDEO: Je lot in eigen hand nemen in een wereld waarin de waarheid wordt afgedekt

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onze toekomst wordt gegijzeld door verborgen waarheden, zo zegt historicus Richard Dolan. Al 70 jaar nemen legers van diverse landen UFO’s waar en doen ze in het geheim onderzoek naar de technologieën waar deze objecten gebruik van maken.

Ze hoeven echter niet te tanken en kunnen daardoor een revolutie ontketenen die een enorme invloed zal hebben op de wereldwijde infrastructuur en alle levensvormen op aarde. De waarheid wordt al zo lang verborgen gehouden dat we zijn gaan denken dat er geen einde meer aan zal komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Volgens Dolan liggen er desalniettemin grote onthullingen in het verschiet, waarvan sommige aangenaam en andere minder aangenaam zullen zijn. Dolan analyseert de structuur achter de macht en geheimhouding waarin onze wereld gevangen zit en legt uit wat we kunnen doen om onze vrijheid terug te winnen.

[GlobalBEM]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
10 jaren geleden

Stel dat een alchemist uit de middeleeuwen onderzoek gaat doen naar een iPad. Hij sloopt hem helemaal uit elkaar en onderzoekt alles. Zou deze persoon daarna in staat zijn de iPad te dupliceren?

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Zo wordt ook de waarheid over een Wereldleraar voor de mensheid verborgen gehouden. Als die waarheid uitkomt dan is dit ook een shock voor de mensheid.

mario
mario
10 jaren geleden

leuk je toekomst in eigen hand nemen?
heb je weleens geprobeerd om anderen te vertellen wat er gebeurt op de wereld en waar ze mee bezig zijn?
ik denk dat het te laat is.

Gertjan
Gertjan
10 jaren geleden

Ik begin steeds meer moeite te krijgen met dit soort berichten. Voorheen kon ik mij er wel in vinden, klinkt wel logisch dat men deze kennis verborgen houdt. Maar als er al vanaf vlak na WO2 reversed engineering wordt toegepast (dat is dus inmiddels 70 jaar). Waarom zien we er dan nul komma nul van. Als ik sommige sites mag ‘geloven’ dan zou er nu oorlogstuig beschikbaar zijn waarbij men de huidige tanks/vliegtuigen in een oogwenk kan verslaan…. Waarom gebeurt dit dan niet? Waarom is bv Amerika nu dan geen wereldheerser?
Graag een ander antwoord dan dat men deze techniek gebruikt om oorlogen in de ruimte te voeren…

Groeten Gertjan

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x