Homepagina » Het Complot » “9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen”
"9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen"

“9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen”

De aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten waren onderdeel van een ‘zionistische staatsgreep’ om de macht in het land te krijgen en namens Israël een permanente oorlog tegen de islam te starten. Dat zegt de Amerikaanse journalist dr. Kevin Barrett.

Ondertussen werden Saoedi-Arabië en Pakistan afgeperst en gebruikte men de middelen die de Amerikaanse overheid tot haar beschikking had om Israël te ondersteunen, aldus dr. Barrett, medeoprichter van de Muslim-Christian-Jewish Alliance for 9/11 Truth.

“Dit hele plan is bedacht door de zionisten, die de drijvende kracht achter 9/11 waren,” zei hij. “Ze wilden zeker stellen dat 9/11 gebruikt kon worden om Saoedi-Arabië onder druk te zetten en te voorkomen dat het land zou kunnen ontsnappen aan de invloedssfeer van de VS. Pakistan werd daarnaast onder druk gezet om in te stemmen met de aanstaande inval in Afghanistan.”

Amerikaanse overheidsfunctionarissen stellen dat de aanslagen, waarbij 3000 mensen om het leven kwamen, uitgevoerd zijn door terroristen van Al Qaida. Veel analisten hebben gezegd dat het een false flag-operatie was en dat Osama bin Laden slechts een boeman was voor het Amerikaanse militair-industrieel complex.

President Obama wordt door een groep beleidsmakers onder druk gezet om een geheimgehouden deel van een rapport over 9/11 openbaar te maken. Daarin zou staan dat Saoedi-Arabië betrokken was bij de aanval op 11 september 2001.

Er gaan al langer geruchten dat het rapport informatie bevat over een relatie tussen de Saoedische koninklijke familie en Al Qaida. Dr. Barrett stelt dat dit rapport een ‘cover-up’ is om de zionistische agenda te verhullen en niet de waarheid over het incident bevat. “We moeten die pagina’s openbaar maken, maar we moeten ook tot op de bodem uitzoeken wat er werkelijk op 11 september is gebeurd,” zei hij.

Boek: Truth Jihad – My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
5 jaren geleden

De geheime genootschapen zijn de baas van deze bol en dus zijn de ZIONISTEN ook lid van die geheime groep.

Dit is weer zo een verhaal van hout op het vuur gooien voor de onbewuste denkers!

Elise49
Elise49
5 jaren geleden

Volgens mij speelt dit plan al sinds de eerste groep joden zijn gaan scheiden in de oudheid.

Henk
Henk
5 jaren geleden

De man vertelt goed. Helaas zit zijn verhaal vol stellingen, zonder de bewijzen erbij te leveren.

Squenzy
Squenzy
5 jaren geleden

Muslim-Christian-Jewish Alliance = streven naar 1 wereldreligie = NWO

Er wordt al eeuwen aangestuurd op een derde wereldoorlog tussen de moslimwereld en de christenen/joden. Dit om de komst van de antichrist te doen verspoedigen.

Deze vorm van zionisme heeft niks met de joden te maken en ik word er doodmoe van dat deze link telkens weer wordt gelegd. De 13 satanische bloedlijnen (rothschilds, rockefellers etc. geven zich uit voor “zionisten”). Zij willen de tempel in Jeruzalem herbouwen om vervolgens de antichrist hierop plaats te laten nemen. Vervolgens kan deze laatstgenoemde de wereld regeren middels de NWO.

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Het optreden van de gevestigde gangsters werd na de aanslagen op een gegeven moment zo absurd dat zelfs kleuters het sprookje van Ali Baba eerder begonnen te geloven dan de verhalen rond 9/11….

Rumsfeld on Bin Ladens Secret Cave Network
https://www.youtube.com/watch?v=K6gEQLTHev0

Het was James Brolin die jaren later nog even de algemene gedachte van zijn ‘volk’ weergaf?
https://www.youtube.com/watch?v=p3UUY2BTrzY

En wie waren de jongens die zo blij stonden te dansen op het moment van de aanslagen in New York?…Vraagtekens, vraagtekens, vraagtekens over de vreugde….

Five Dancing Israelis Arrested On 9/11
https://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw

We zijn al zover heen dat Israël misschien binnenkort zelf wel met het hele verhaal naar buiten komt en dan, en dan, en dan verder helemaal niks. Dan weten we wie de controle heeft over deze planeet en verder gebeurt er niks! Het is maar even dat we het weten en is het niet langer een krampachtig te houden geheim onder welke macht we staan en wie de banken en het hele systeem onder controle heeft. Het zal slechts een formaliteit worden zonder verdere consequenties. En heel misschien is dan ook een derde wereldoorlog makkelijker te accepteren, want een wereldoorlog is nodig om de wereld te redden, een paradox die volgens de machthebbers later zal worden verduidelijkt als de rook is opgetrokken en voor wie dan nog leeft zal het duidelijk zijn dat een wereldoorlog een noodzaak was en we een groot feest zullen geven ter ere van onze alwetende meesters die de mens als onkruid ziet die even weggeschoffeld moest worden ten behoeve van de edele gewassen.

Laat de bom maar vallen, dan hebben we het gez**k en de leugens hopelijk gehad!…Tenminste, voor wie dan nog leeft.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
5 jaren geleden

Off-topic, de hack bij Gemalto die naar buiten werd gebracht door Snowden: In de wereld van telecomproviders en privacyvoorvechters is geschokt gereageerd op het nieuws dat simkaartproducent Gemalto gehackt zou zijn. Door versleutelingstechnologie van de belangrijkste producent van simkaarten te onderscheppen kunnen Britse en Amerikaanse veiligheidsdiensten wereldwijd miljarden telefoons afluisteren.

Ik vind het verdacht dat Snowden deze info nu pas naar buiten brengt en waarom niet eerder en hoe kan het dat hij over al deze info beschikt of een onuitputtelijke bron lijkt te hebben met allerlei nieuwigheden of is Snowden misschien een ‘klokkenluider’ van de VS die zogenaamd moest vluchten naar Rusland? Een klokkenluider in de zin van info naar buiten brengen die wij moeten weten en waarop geschokt wordt gereageerd en er vervolgens niks gebeurt en waarmee de VS min of meer vertelt aan de wereld “kijk, jullie weten dit nu en dat wij iedereen bespioneren en daar is niets aan te doen”. We weten het nu en verder gebeurt er niets en dus kan ook deze info bij de andere info die op de planken blijft liggen.

De simkaarten kraak is natuurlijk niet alleen om telefoons af te luisteren, want vergeet niet dat de banken ons binnenkort graag met en via de telefoon willen laten afrekenen en dat zou dus betekenen dat de VS waarschijnlijk ook de mogelijkheid heeft om betalingen of bankzaken stop te zetten of in te zien en te volgen. Natuurlijk heeft de VS al macht over het inzien van EU betalingen via SWIFT (want de EU idioten hebben hier heel simpel voor hun VS nazi meester voorovergebogen), maar met het kraken van de simkaarten kan de VS nog verder gaan dan ze nu al doet en hebben ze weer een stuk controle over de mensheid er bij. Of de Russen Snowden gebruiken of niet doorhebben dat Snowden een spel speelt of dat de Russen zelfs onder één hoedje spelen met de VS weet niemand, alles is mogelijk en niemand zal deze waanzin kunnen of willen stoppen. Tenzij de Russen ter goede trouw zijn en de VS en de EU verachten als zogenaamd machtigen en is er dus nog de hoop dat de Russen de waanzin van vernietigen en controleren van vrije burgers zal stoppen. Van onze EU leiders kunnen we in ieder geval niets verwachten, hooguit dat het schoothondje van de VS ons verder naar de afgrond zal drijven en de EU en ons uiteindelijk tegen elke prijs zullen verkopen aan de VS die graag onze ondergang zal willen voltrekken voor eigen gewin en om hun eigen overlevingskansen te vergroten. De Amerikanen zijn opportunisten pur sang en net zo te vertrouwen als satan himself.

Edwin
Edwin
5 jaren geleden

De een z’n dood, is de ander z’n brood

Al die complot theorieën brengen flink wat geld in ‘t laatje

De Vader
De Vader
5 jaren geleden

allah akbar

ItalianStalion
ItalianStalion
5 jaren geleden

Moeilijk dit verhaal, of het waar is of niet. Laat het verleden gewon rusten en heb vertrouwen in het leven. NWO of niet, het maakt weinig uit, oorlog stoppen begint bij onszelf, door liefdevol om te gaan met elkaar. Laten we onze kinderen opvoeden met geen T.V., biologisch eten, mooie muziek, artistieke inspiratie. Focus on the positive. En overstijg het negatieve. Dat betekent niet dat we de realiteit hoeven te ontkennen, maar verander die door respect voor elkaar te hebben, voor ieder ras, iedere religie en ieder geloof. Just have a little faith in each other.

Let love rule the world.

Gerrit
Gerrit
Reactie op  ItalianStalion
5 jaren geleden

Onder welke steen zit jij?

Ferry
Ferry
Reactie op  ItalianStalion
5 jaren geleden

@ItalianStalion volgens u is het zoals ergens in de bijbel staat: “als men op uw ene wang slaat presenteer dan ook uw andere.”
En over dat respect het volgende, als ik naar een Arabisch land ga moet ik mij aan hun regels en hun wetten houden anders is het mijn beste dag niet maar hier moeten wij onze regels alsmaar meer aan hen aanpassen ten koste van onze cultuur of levenswijze.

joop
joop
5 jaren geleden

Van hogerhand worden we gecontroleerd en besodemieterd en mensen kunnen echt wel met elkaar samenwerken .
Als de druk van de ketel wordt gehaald en we een echte Democratie zouden hebben waar niet Ego Evil Entiteiten de show runnen dan is het zo geregeld met de wereldvrede.

Je moet het kanker gezwel zelf verwijderen anders kan de rest niet goed functioneren hoe graag het ook zou willen.

Ferry
Ferry
Reactie op  joop
5 jaren geleden

Inderdaad zo is het.

trackback
BOINNK!!! | Hedendaagse opmerkelijke nieuwsfeiten verzameld door: Arie Goedhart
5 jaren geleden
x

Check Also

corona

12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin

In Israël zijn meer dan 12.400 mensen ...

vrouw

75-jarige vrouw levenloos gevonden na tweede dosis coronavaccin

Een 75-jarige Israëlische vrouw die woensdagochtend de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x