Het Complot

“9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen”

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten waren onderdeel van een ‘zionistische staatsgreep’ om de macht in het land te krijgen en namens Israël een permanente oorlog tegen de islam te starten. Dat zegt de Amerikaanse journalist dr. Kevin Barrett.

Ondertussen werden Saoedi-Arabië en Pakistan afgeperst en gebruikte men de middelen die de Amerikaanse overheid tot haar beschikking had om Israël te ondersteunen, aldus dr. Barrett, medeoprichter van de Muslim-Christian-Jewish Alliance for 9/11 Truth.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit hele plan is bedacht door de zionisten, die de drijvende kracht achter 9/11 waren,” zei hij. “Ze wilden zeker stellen dat 9/11 gebruikt kon worden om Saoedi-Arabië onder druk te zetten en te voorkomen dat het land zou kunnen ontsnappen aan de invloedssfeer van de VS. Pakistan werd daarnaast onder druk gezet om in te stemmen met de aanstaande inval in Afghanistan.”

Amerikaanse overheidsfunctionarissen stellen dat de aanslagen, waarbij 3000 mensen om het leven kwamen, uitgevoerd zijn door terroristen van Al Qaida. Veel analisten hebben gezegd dat het een false flag-operatie was en dat Osama bin Laden slechts een boeman was voor het Amerikaanse militair-industrieel complex.

President Obama wordt door een groep beleidsmakers onder druk gezet om een geheimgehouden deel van een rapport over 9/11 openbaar te maken. Daarin zou staan dat Saoedi-Arabië betrokken was bij de aanval op 11 september 2001.

Er gaan al langer geruchten dat het rapport informatie bevat over een relatie tussen de Saoedische koninklijke familie en Al Qaida. Dr. Barrett stelt dat dit rapport een ‘cover-up’ is om de zionistische agenda te verhullen en niet de waarheid over het incident bevat. “We moeten die pagina’s openbaar maken, maar we moeten ook tot op de bodem uitzoeken wat er werkelijk op 11 september is gebeurd,” zei hij.

Boek: Truth Jihad – My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

De geheime genootschapen zijn de baas van deze bol en dus zijn de ZIONISTEN ook lid van die geheime groep.

Dit is weer zo een verhaal van hout op het vuur gooien voor de onbewuste denkers!

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Volgens mij speelt dit plan al sinds de eerste groep joden zijn gaan scheiden in de oudheid.

Henk
Henk
9 jaren geleden

De man vertelt goed. Helaas zit zijn verhaal vol stellingen, zonder de bewijzen erbij te leveren.

Squenzy
Squenzy
9 jaren geleden

Muslim-Christian-Jewish Alliance = streven naar 1 wereldreligie = NWO

Er wordt al eeuwen aangestuurd op een derde wereldoorlog tussen de moslimwereld en de christenen/joden. Dit om de komst van de antichrist te doen verspoedigen.

Deze vorm van zionisme heeft niks met de joden te maken en ik word er doodmoe van dat deze link telkens weer wordt gelegd. De 13 satanische bloedlijnen (rothschilds, rockefellers etc. geven zich uit voor “zionisten”). Zij willen de tempel in Jeruzalem herbouwen om vervolgens de antichrist hierop plaats te laten nemen. Vervolgens kan deze laatstgenoemde de wereld regeren middels de NWO.

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x