Homepagina » Het Complot » “9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen”
"9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen"

“9/11 was zionistische staatsgreep om macht in VS over te nemen”

De aanslagen van 11 september 2001 in de Verenigde Staten waren onderdeel van een ‘zionistische staatsgreep’ om de macht in het land te krijgen en namens Israël een permanente oorlog tegen de islam te starten. Dat zegt de Amerikaanse journalist dr. Kevin Barrett.

Ondertussen werden Saoedi-Arabië en Pakistan afgeperst en gebruikte men de middelen die de Amerikaanse overheid tot haar beschikking had om Israël te ondersteunen, aldus dr. Barrett, medeoprichter van de Muslim-Christian-Jewish Alliance for 9/11 Truth.

“Dit hele plan is bedacht door de zionisten, die de drijvende kracht achter 9/11 waren,” zei hij. “Ze wilden zeker stellen dat 9/11 gebruikt kon worden om Saoedi-Arabië onder druk te zetten en te voorkomen dat het land zou kunnen ontsnappen aan de invloedssfeer van de VS. Pakistan werd daarnaast onder druk gezet om in te stemmen met de aanstaande inval in Afghanistan.”

Amerikaanse overheidsfunctionarissen stellen dat de aanslagen, waarbij 3000 mensen om het leven kwamen, uitgevoerd zijn door terroristen van Al Qaida. Veel analisten hebben gezegd dat het een false flag-operatie was en dat Osama bin Laden slechts een boeman was voor het Amerikaanse militair-industrieel complex.

President Obama wordt door een groep beleidsmakers onder druk gezet om een geheimgehouden deel van een rapport over 9/11 openbaar te maken. Daarin zou staan dat Saoedi-Arabië betrokken was bij de aanval op 11 september 2001.

Er gaan al langer geruchten dat het rapport informatie bevat over een relatie tussen de Saoedische koninklijke familie en Al Qaida. Dr. Barrett stelt dat dit rapport een ‘cover-up’ is om de zionistische agenda te verhullen en niet de waarheid over het incident bevat. “We moeten die pagina’s openbaar maken, maar we moeten ook tot op de bodem uitzoeken wat er werkelijk op 11 september is gebeurd,” zei hij.

Boek: Truth Jihad – My Epic Struggle Against the 9/11 Big Lie

[PressTV]


Vind je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. Als MANNEN overal ter wereld eens hun hersencellen ten gunste van hun familie vrienden en medemensen gingen gebruiken; en eens NIET in een leger dienst gaan doen, maar gewoon eens het land/ omgeving/woonplaats op orde gaan brengen, hun families onderhouden, hun kinderen beschermen, in plaats van landje pik , medemensen vermoorden en alle oorlogshandelingen uitvoeren die te walgelijk zijn voor woorden…
  Als DIE MANNEN dat eens zouden gaan doen en eens niet achter oorlogszuchtige brallers aanlopen, en legers ontbinden , dan en pas dan……….. is er hoop voor deze planeet. Want wie het zwaard opneemt, zal door dat zwaard vernietigd worden, helaas is dat waar, er kan nooit of te nimmer iets goeds voortkomen uit geweld !!

  17 likes
  • Als feministische mannenhaters als jij dan het land verdedigen vind ik dat prima. Alsof alleen mannen geweld toepassen.. Natuurlijk zijn het mannen die moeten vechten als puntje bij paaltje komt. Ons privilege zeg maar. Daar dank jij je veilige en comfortabele bestaan aan. De wereld is nou eenmaal gewelddadig. En in die wereld kom je niet altijd ver met pacifisme. Maar jij leeft in de luxe waarin je dat kan/mag denken. Dankzij mannen die generaties geweld hebben toegepast. Geen dank.

   3 likes
   • Ik ben geen feministische mannenhater; maar mijn ogen bedriegen mij niet als ik zie dat het overgrote deel van brallers en moordenaars bestaat uit mannen.
    Jullie mannen hebben eeuwen geleden de macht naar jullie toegetrokken en ons vrouwen altijd geweld aangedaan. De waarheid is hard maar mag gezegd worden.
    misschien ben jij de uitzondering die de regel bevestigd, maar zo te horen aan je reactie is dat vergeefse hoop.
    En die luxe, waar jij het over hebt, is ook bevochten door vrouwen, want als het aan bv. streng gereformeerde mannen had gelegen hadden de vrouwen in die gemeenschap NU nog steeds geen stemrecht gehad. Hoezo gelijkheid.
    Trouwens hier in Nederland is ook nog steeds ongelijkheid; bv. in de salariëring.
    Dat is ook mannenwerk. Dus……….. mijn zintuigen werken nog steeds heel best hoor. En ja, ik ben het met je eens dat het hier een stuk slechter had kunnen zijn, maar is dat je argument om het verkeerde handelen van jouw soortgenoten te vergoeilijken. Dacht het toch niet , maar zoals je zelf al aangeeft het is zo al eeuwen geweest en dus kun je er weinig aan doen. Bah FLAUW.. en mij dan weer uitschelden, dat is zo typisch………..

    6 likes
    • Ik scheld je niet uit. Stel alleen vast dat je mannen haat. Als ik zon generaliserende opmerking maak over vrouwen ben ik een seksist. De zogenaamde ongelijkheid vind je in Nederland niet tot nauwelijks. Vrouwen krijgen zelfs lagere straffen in rechtzaken en mannen worden systematisch gediscrimineerd in het voogdij/scheidingsrecht. Vrouwen zijn zijn geen slachtoffers maar hebben als moeders zijnde een gelijk aandeel in dit alles. Verwende prinsesjes die mannen overal de schuld van geven. bah.

     2 likes
     • Als ik dit zo lees, ben ik geen mannenhater maar jij een vrouwenhater. En deze reactie geeft precies aan wat ik bedoel hihihi, grappig…

      1 likes
     • Nope, kan het erg goed met ze vinden. Alleen niet met vrouwen die zichzelf als het eeuwige slachtoffer wegzetten, vervolgens speciale behandeling en bescherming willen genieten. En iedere keer als ze de teen stoten mannen verguizen. Kortom zure types als jij.

      1 likes
  • Vandaag op 25-2-2015, herdenk ik in stilte de opstand in Amsterdam tegen de jodenhaat van de Nazi’s door arbeiders, de vele berichten stemmen mij somber, maar een gezamenlijke toch door Amsterdam van Joden en Moslims gezamenlijk geven mij wat hoop, weg met al die haatcampagnes tegen Joden of Moslims, amen!

   1 likes
 2. Muslim-Christian-Jewish Alliance = streven naar 1 wereldreligie = NWO

  Er wordt al eeuwen aangestuurd op een derde wereldoorlog tussen de moslimwereld en de christenen/joden. Dit om de komst van de antichrist te doen verspoedigen.

  Deze vorm van zionisme heeft niks met de joden te maken en ik word er doodmoe van dat deze link telkens weer wordt gelegd. De 13 satanische bloedlijnen (rothschilds, rockefellers etc. geven zich uit voor “zionisten”). Zij willen de tempel in Jeruzalem herbouwen om vervolgens de antichrist hierop plaats te laten nemen. Vervolgens kan deze laatstgenoemde de wereld regeren middels de NWO.

  14 likes
 3. Het optreden van de gevestigde gangsters werd na de aanslagen op een gegeven moment zo absurd dat zelfs kleuters het sprookje van Ali Baba eerder begonnen te geloven dan de verhalen rond 9/11….

  Rumsfeld on Bin Ladens Secret Cave Network
  https://www.youtube.com/watch?v=K6gEQLTHev0

  Het was James Brolin die jaren later nog even de algemene gedachte van zijn ‘volk’ weergaf?
  https://www.youtube.com/watch?v=p3UUY2BTrzY

  En wie waren de jongens die zo blij stonden te dansen op het moment van de aanslagen in New York?…Vraagtekens, vraagtekens, vraagtekens over de vreugde….

  Five Dancing Israelis Arrested On 9/11
  https://www.youtube.com/watch?v=tRfhUezbKLw

  We zijn al zover heen dat Israël misschien binnenkort zelf wel met het hele verhaal naar buiten komt en dan, en dan, en dan verder helemaal niks. Dan weten we wie de controle heeft over deze planeet en verder gebeurt er niks! Het is maar even dat we het weten en is het niet langer een krampachtig te houden geheim onder welke macht we staan en wie de banken en het hele systeem onder controle heeft. Het zal slechts een formaliteit worden zonder verdere consequenties. En heel misschien is dan ook een derde wereldoorlog makkelijker te accepteren, want een wereldoorlog is nodig om de wereld te redden, een paradox die volgens de machthebbers later zal worden verduidelijkt als de rook is opgetrokken en voor wie dan nog leeft zal het duidelijk zijn dat een wereldoorlog een noodzaak was en we een groot feest zullen geven ter ere van onze alwetende meesters die de mens als onkruid ziet die even weggeschoffeld moest worden ten behoeve van de edele gewassen.

  Laat de bom maar vallen, dan hebben we het gez**k en de leugens hopelijk gehad!…Tenminste, voor wie dan nog leeft.

  9 likes
  • Off-topic, de hack bij Gemalto die naar buiten werd gebracht door Snowden: In de wereld van telecomproviders en privacyvoorvechters is geschokt gereageerd op het nieuws dat simkaartproducent Gemalto gehackt zou zijn. Door versleutelingstechnologie van de belangrijkste producent van simkaarten te onderscheppen kunnen Britse en Amerikaanse veiligheidsdiensten wereldwijd miljarden telefoons afluisteren.

   Ik vind het verdacht dat Snowden deze info nu pas naar buiten brengt en waarom niet eerder en hoe kan het dat hij over al deze info beschikt of een onuitputtelijke bron lijkt te hebben met allerlei nieuwigheden of is Snowden misschien een ‘klokkenluider’ van de VS die zogenaamd moest vluchten naar Rusland? Een klokkenluider in de zin van info naar buiten brengen die wij moeten weten en waarop geschokt wordt gereageerd en er vervolgens niks gebeurt en waarmee de VS min of meer vertelt aan de wereld “kijk, jullie weten dit nu en dat wij iedereen bespioneren en daar is niets aan te doen”. We weten het nu en verder gebeurt er niets en dus kan ook deze info bij de andere info die op de planken blijft liggen.

   De simkaarten kraak is natuurlijk niet alleen om telefoons af te luisteren, want vergeet niet dat de banken ons binnenkort graag met en via de telefoon willen laten afrekenen en dat zou dus betekenen dat de VS waarschijnlijk ook de mogelijkheid heeft om betalingen of bankzaken stop te zetten of in te zien en te volgen. Natuurlijk heeft de VS al macht over het inzien van EU betalingen via SWIFT (want de EU idioten hebben hier heel simpel voor hun VS nazi meester voorovergebogen), maar met het kraken van de simkaarten kan de VS nog verder gaan dan ze nu al doet en hebben ze weer een stuk controle over de mensheid er bij. Of de Russen Snowden gebruiken of niet doorhebben dat Snowden een spel speelt of dat de Russen zelfs onder één hoedje spelen met de VS weet niemand, alles is mogelijk en niemand zal deze waanzin kunnen of willen stoppen. Tenzij de Russen ter goede trouw zijn en de VS en de EU verachten als zogenaamd machtigen en is er dus nog de hoop dat de Russen de waanzin van vernietigen en controleren van vrije burgers zal stoppen. Van onze EU leiders kunnen we in ieder geval niets verwachten, hooguit dat het schoothondje van de VS ons verder naar de afgrond zal drijven en de EU en ons uiteindelijk tegen elke prijs zullen verkopen aan de VS die graag onze ondergang zal willen voltrekken voor eigen gewin en om hun eigen overlevingskansen te vergroten. De Amerikanen zijn opportunisten pur sang en net zo te vertrouwen als satan himself.

   4 likes
 4. Moeilijk dit verhaal, of het waar is of niet. Laat het verleden gewon rusten en heb vertrouwen in het leven. NWO of niet, het maakt weinig uit, oorlog stoppen begint bij onszelf, door liefdevol om te gaan met elkaar. Laten we onze kinderen opvoeden met geen T.V., biologisch eten, mooie muziek, artistieke inspiratie. Focus on the positive. En overstijg het negatieve. Dat betekent niet dat we de realiteit hoeven te ontkennen, maar verander die door respect voor elkaar te hebben, voor ieder ras, iedere religie en ieder geloof. Just have a little faith in each other.

  Let love rule the world.

  3 likes
  • Onder welke steen zit jij?

   4 likes
  • @ItalianStalion volgens u is het zoals ergens in de bijbel staat: “als men op uw ene wang slaat presenteer dan ook uw andere.”
   En over dat respect het volgende, als ik naar een Arabisch land ga moet ik mij aan hun regels en hun wetten houden anders is het mijn beste dag niet maar hier moeten wij onze regels alsmaar meer aan hen aanpassen ten koste van onze cultuur of levenswijze.

   3 likes
 5. De een z’n dood, is de ander z’n brood

  Al die complot theorieën brengen flink wat geld in ‘t laatje

  9 likes
 6. De man vertelt goed. Helaas zit zijn verhaal vol stellingen, zonder de bewijzen erbij te leveren.

  8 likes
 7. Van hogerhand worden we gecontroleerd en besodemieterd en mensen kunnen echt wel met elkaar samenwerken .
  Als de druk van de ketel wordt gehaald en we een echte Democratie zouden hebben waar niet Ego Evil Entiteiten de show runnen dan is het zo geregeld met de wereldvrede.

  Je moet het kanker gezwel zelf verwijderen anders kan de rest niet goed functioneren hoe graag het ook zou willen.

  5 likes
 8. De geheime genootschapen zijn de baas van deze bol en dus zijn de ZIONISTEN ook lid van die geheime groep.

  Dit is weer zo een verhaal van hout op het vuur gooien voor de onbewuste denkers!

  6 likes
 9. allah akbar

  6 likes
 10. Volgens mij speelt dit plan al sinds de eerste groep joden zijn gaan scheiden in de oudheid.

  5 likes
 11. LASTIG DIT..

  Goed even een aantal zaken op een rijtje.
  Ik lees over zionisten ,Nwo ,Isis, waarom ook allemaal een eigenlijk naam geven .
  Kort neergezet. Onze Grote broer (bij vele bekent als lucifer ) die volgens vele verhalen als eerste op deze aarde liep.
  Hij is jaloers bezeten jaloers omdat onze Schaper (vul zelf een naam in mocht je dit prettig vinden) ons boven hem heeft geplaatst ,hij Wilde niet en weigerde te buigen.voor de mens.
  En gelet op het feit dat wij de mens de Kracht van vrije wil bezitten,is het hem toegestaan om tot bepaalde tijd ons te misleiden .
  Dit omdat simplweg gezien HIJ is als ONS.,( laten wij de mens schapen naar ons evenbeeld..)
  We kennen het eind spel en toch zie ik verwarring angst en hulpeloosheid.
  Jammer ..met zoveel boeken zoveel info van mensen ver voor ons die hun waarneming van realiteit opschreven.
  Let wel ik schrijf…MENSEN ,want daar Halen wij onze info vandaan hoe Dan ook.
  En van uit dat standpunt maken wij als het goed is keuzes .leve de vrije WIL .

  One love ,one God ,one destiny ,

  2 likes
 12. Sorry ik bedoelde dus
  ONE LOVE,ONE AIM,ONE DESTINY..

  1 likes
 13. Press tv, objectief nieuws uit het land waar ze homo’s aan een kraan hangen… 9/11 is vaag en allerlei clubjes hebben hun kans gegrepen om hun agenda uit te voeren. Niet alleen zionisten (joden). Zie dit meer in de categorie iraanse jodenhaat.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...