CoronaBuitenland

Populaire ‘chiropractisch arts’ doet boekje open over bijwerkingen coronaprik: ‘Ik kan niet langer zwijgen’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Zaterdag deelde de populaire dr. Josh Redd een video met zijn 108.000 Instagram-volgers over ‘iets wat hem niet lekker zit’. Redd, die zichzelf chiropractisch arts noemt, zei dat één van zijn patiënten na haar coronaprik werd gediagnosticeerd met posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (POTS).

De vrouw, een influencer, belandde op de spoedeisende hulp, waar bleek dat ze een gevaarlijk lage bloeddruk had. Ze was er slecht aan toe. “Ik weet dat dit gevolgen gaat hebben, maar ik kan niet langer zwijgen,” zei de chiropractisch arts tegen zijn volgers. Hij wees erop dat een aantal van zijn patiënten is beschadigd door de prik.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Onacceptabel

“We zien veel mensen met auto-immuunziekten. We zien veel gevallen van POTS, veel cardiovasculaire problemen, hartaandoeningen en veel menstruatiestoornissen. We zien mannen die geen erectie meer kunnen krijgen,” aldus dr. Redd.

Je mag me een kwakzalver noemen, ontvolgen en de mond snoeren, maar ik moet dit met jullie delen, aldus Redd. Hij zei het ‘onacceptabel’ te vinden dat mensen individuen aanvallen die zich uitspreken over hun persoonlijke ervaringen met de experimentele coronaprikken.

“Ik weet dat ik niet de enige arts ben die dit ziet,” benadrukte hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dr. Josh Redd (@drjoshredd)


[Infowars]

4.8 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

Wij hebben kennisen/collega,s die j.l. geprikt zijn en nu in het ziekenhuis liggen, hebben jullie meer van die voorbeelden, ik denk dat de extra opnames hoofdzakelijk komen van de vaccinaties en als corona opname telen.
Grote misleiding.

Niemand.
Niemand.
2 jaren geleden

Het is in en in triest wat er gaande is. De meesten kijken weg, bang voor hun ego, hun weloverwogen beslissing. Ze trekken nog liever iemand anders het slop in dan dat ze toegeven een fout te hebben gemaakt.

Deze massa psychose is ongekend, mensen willen dit niet onder ogen komen. Hun hele leven valt in duigen als de echte realiteit naar boven komt.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Als dit artikel op waarheid berust en als blijkt dat de medische wereld van deze problemen afweet, is er toch een taak voor het OM.
Als het complete Rutte Kartel hier van op de hoogte kan zijn geweest, moet er toch een taak zijn voor het OM.

Hugo
Hugo
2 jaren geleden

Hoor of zie hier niets van op de MSM en de NPO. smerige medeplichtigen aan deze Genocide.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x