CoronaBinnenland

Verpleegkundige Nadia slaat alarm: ‘We moeten hier echt mee stoppen, het maakt onze hele samenleving kapot!’

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Verpleegkundige Nadia is bewust niet gevaccineerd en draagt in het dagelijks leven geen mondkapje. Ze werkt al ruim een jaar met coronapatiënten, als buddy op de IC en ook is ze korte tijd werkzaam geweest op de spoedeisende hulpafdeling.

In een ervaringsverhaal dat is gepubliceerd op de website van Zorgmedewerkers Verenigd schrijft ze dat ze zich oprecht zorgen maakt over de toekomst. Personeel loopt weg uit de zorg, komt in de ziektewet en er is weinig nieuwe aanwinst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Waarom gaat er zoveel geld naar boa’s en GGD-teststraten en niet naar de zorg?” vraagt Nadia. “Waarom moet de hele maatschappij op slot? De gevolgen hiervan zijn niet te beschrijven. De impact hiervan is onomkeerbaar.”

Het is niet oké om mensen uit te sluiten

De verpleegkundige wordt nu steeds geconfronteerd met de vraag of patiënten al dan niet gevaccineerd zijn. Dat terwijl ze zowel gevaccineerde als ongevaccineerde patiënten ziet.

“Ik ben ruim 10 jaar verpleegkundige en heb nog nooit onderscheid gemaakt tussen de diversiteit aan patiënten. Waarom maakt dit nu wel uit?” vraagt ze. “Discriminatie wordt niet geaccepteerd, waarom accepteren we deze vorm van discriminatie dan wel? Het is niet oké om mensen uit te sluiten.”

Stop deze waanzin en angstcultuur

Nadia zegt dat ze vertrouwt op haar eigen gezondheid en geen (experimenteel) vaccin neemt. “Voorkom de tweedeling, stop de QR, samen staan we sterker. Stop deze waanzin en angstcultuur.”

“We moeten hier echt mee stoppen, het maakt onze hele samenleving kapot!”

Zorgmedewerkers Verenigd is een onafhankelijke non-profitorganisatie die bestaat uit een groep zorgmedewerkers uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Stoppen?
Nee, joh.
Het doorprikken levert vrijheid op en werkt tegen cojona! (aldus de massa).

” “We moeten hier echt mee stoppen, het maakt onze hele samenleving kapot!” “
Het vernietigen van de samenleving is nu juist hét kenmerk van het totalitarisme.

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

Ze heeft helemaal gelijk dat we moeten ophouden met dit soort discriminatie tussen wel of niet gevaccineerd.
We zijn mensen en iedereen is gelijk en dat was voorheen ook zo.

De schaker
De schaker
2 jaren geleden

Goede nfn-ers,
Alarm alarm. Het houdt niet op. Treurnis alom.
Mijn zoektocht naar afleiding in deze coronatijd heeft mij er toe gebracht een dun schaakboekje te schrijven. Alles over hoe een koning met slechts de hulp van een Paard en Loper een alleenstaande koning de afgrond in moet drijven.
Gaandeweg beginnen mijn bevindingen steeds meer te lijken op de geslepen acties van koning WA die met Troje-Paard Rutte en hun meeLopers bezig zijn om ons de afgrond in te drijven.
Zet voor zet, maatregel voor maatregel wordt onze vluchtzone steeds kleiner tot wij uiteindelijk naar adem happend in een hoek worden overmeesterd.
Wat in het schaken kunst genoemd mag worden, is in deze politieke  crisistijd een gruwelijk spel des doods.
Schaapjes zijn geen onderzoekers en dus waarschijnlijk geen schakers. Ze lopen rechtstreeks in alle opgezette vallen. Geen enkele tegenstand. Ze zijn dan ook geen partij voor de grote meesters.
Wij eigenlijk ook niet.  De grootmachtigen achter de knoppen zijn ons altijd een paar zetten voor.
Mensen, wij hebben schakers nodig. Denkers die de goede tegenzetten kunnen bedenken.
Precies inzien wat ons gaat overkomen is absoluut geen route naar de vrijheid. Vraag dat de eenzame zwarte koning maar als hij ziet hoe het Paard en de Loper op hem af komen onder het wakend oog van hun houten monarch.
De alleenstaande schaakkoning weet dat hij zijn lot niet zal ontlopen.
Precies zoals wij dat ook weten over ons lot. De overmacht der rijken en omkoopbaren is te groot en gaat er straks met de eindzege vandoor.
Wij zijn aan zet. We staan bijna in de hoek. Wat doen we?
Hadden wij nog maar ergens een pionnetje! Dan hebben we misschien nog een kansje. Dat pionnetje zou onze redding kunnen zijn als het een  groep super IT-ers zou zijn. IT-ers die met een grootmeesterlijke tegenzet de hele cojona-code en covid 19 checkapp-programmatuur iedere dag systematisch zouden saboteren, zodat de NWO dwingelanden ons niet in de hoek kunnen krijgen. Wij gaan dan niet schaakmat! We zijn in het eindspel beland maar we staan nog niet in de hoek. Zolang we niet schaakmat staan is er hoop.
Er bestaat een schilderij van een onbekende schilder waarin een schaakbord met stukken door het universum zweeft. Het wordt door een middeleeuws wapen (een Goedendag met scherpe naaldachtige punten) met een enorme klap in stukken geslagen. De rondvliegende pionnetjes en de officieren zijn zichtbaar de slachtoffers. De kastelen en de koningen met hun koninginnen blijven fier overeind staan. De schilder is al ruim dertig jaar dood. Zijn werk is nu zo actueel.
Helaas kan ik de afbeelding van het doek hier niet bij plaatsen. Ik weet niet hoe.
Ik hoop dat het een niet te schaaktechnisch verhaal is geworden.

Wakkere
Wakkere
2 jaren geleden

Wat opvalt is dat iedereen Qr code wil hebben.
Als iemand positief blijkt te zijn in vriendengroep of familie legt die flinke kwak snot in zakdoek en dan word met wattestaafjes uitgedeeld en in ieders neus gepropt.
Afspraak maken bij GGD en de meesten worden mooi positief getest en enkele dagen later fijn qr code in bezit.
Oh ja ook nog weekje vrij omdat ze niet kunnen gaan werken of naar school.
Zo word QR maatschappij lekker versneld ingevoerd.
Goed bedacht toch met dank aan WHO WEF RUTTE EN JONGE.
Ben benieuwd over enkele maanden als er geprikt moet worden voor vrijheid.
Als omicron zo mild is is nu tijd voor groepsimmuniteit iedereen nu beetje zie en over paar maanden is corona uitgeroeid.
Einde qr en prik maatschappij.
Maar dat wil Schwab 1 natuurlijk niet!!!!!

Back to top button
88
0
We lezen graag je reactie!x