Het Complot

Verboden archeologie: mensen als u en ik al miljoenen jaren op aarde

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen eeuwen hebben archeologen botten, voetafdrukken en voorwerpen gevonden waaruit blijkt dat mensen als u en ik al miljoenen jaren op aarde zijn.

Deze opzienbarende ontdekkingen worden door veel wetenschappers genegeerd of vergeten, met name omdat ze in strijd zijn met onze huidige opvattingen over de geschiedenis van de wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens deze opvattingen bestaan mensen als u en ik nog geen 200.000 jaar en zwierven daarvoor alleen primitieve menselijke voorouders over de aardbol. Dit evolutionaire paradigma, waar invloedrijke groepen wetenschappers zich strikt aan houden, dient als een soort ‘kennisfilter’.

Doordat de informatie al dan niet bewust wordt gefilterd hebben we geen compleet plaatje van de oorsprong van de mens. Ga mee op reis langs belangrijke archeologische vindplaatsen op vijf continenten, waarvan sommige inmiddels in de vergetelheid zijn geraakt en andere tot de dag van vandaag het middelpunt van controverse zijn.

De feiten die worden gepresenteerd stroken met de teksten over de oorsprong van de mens en de Oudheid in de purana’s, heilige hindoeïstische geschriften over de geschiedenis van deze planeet en andere planeten.

Michael A. Cremo doet onderzoek naar de geschiedenis van de archeologie en is lid van het World Archaeological Congress en de European Association of Archaeologists. Hij is tevens auteur van het boek Forbidden Archaeology.

Meer informatie: Mcremo.com

Bron: YouTube/ThePacificLearning

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Orion
Orion
10 jaren geleden
Orion
Orion
10 jaren geleden

Moderne mensen leven reeds honderden miljoenen jaren op Aarde. Er zijn vele bewijzen gevonden van menselijke skeletten die honderden miljoenen jaren oud zijn, een schoenafdruk en voorwerpen die honderden miljoenen jaren oud zijn. Menselijke beschavingen zijn gekomen en vergaan, zes keer in de geschiedenis, gedurende vele miljoenen jaren. Hogere wezens, goden, zorgen ervoor dat de Aarde opnieuw bevolkt wordt door mensen en dieren na een globale catastrofe. We zijn niet enkel chemische machines, maar we zijn wezens van materie, geest, en bewustzijn en oorspronkelijk begonnen we als wezens van zuiver bewustzijn.

pietje bell
pietje bell
10 jaren geleden

Wat is waarheid ? En wat is fictie? De echte waarheid is nog vele malen vreemder,Dan hoe wij denken over waarheid en fictie. De gehele mensheid is na de val van Atlantis 13000 jaar geleden in slaap, en in negatieve patronen terug gevallen.en alles geslikt wat de negatieve macht hun voorkauwde.Die tijd is ten einde,Velen worden wakker,en doorzien die leugen fabriek.En zeggen stop en dit nooit weer.De gehele aarde was gecreëerd als paradijs,Hof van Eden,niet met de bedoeling dat wij er een hel van mochten maken.Maar een nog mooiere planeet..wij zijn verantwoordelijk voor het gehele welzijn van alles!!! op aarde.En moeten nu al onze door god gegeven rechten terug eisen.Als dan de echte waarheid geopenbaard wordt zullen er nog velen zijn die dan zeggen, dit kan niet waar zijn. Op dit moment volgt het ene Event het andere op.sta open voor de waarheid,de kometen waar n.a.s.a mee komt zijn moederschepen.die geparkeerd liggen bij onze zon,Venus en Jupiter.en op de juiste tijd ons komen helpen,naar de nieuwe tijd.zoals bedoelt en eens was.

Sven
Sven
10 jaren geleden

Het boek met de titel “Forbidden Archeology” van bovenstaande auteur is een aanrader. Het is wel een dik boek van ruim 800 pagina’s en in het Engels geschreven.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x