Homepagina » Het Complot » Facebook verwijdert evenementen die oproepen tot bestormen Area 51. Wat mogen we niet weten?
Facebook verwijdert evenementen die oproepen tot bestormen Area 51. Wat mogen we niet weten?

Facebook verwijdert evenementen die oproepen tot bestormen Area 51. Wat mogen we niet weten?

Een Facebookevenement dat opriep tot het bestormen van Area 51 werd binnen korte tijd een internetsensatie.

Meer dan twee miljoen gebruikers meldden zich aan, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert besteedden er aandacht aan en de Amerikaanse luchtmacht riep mensen op om niet te komen.

Facebook heeft de pagina nu opeens verwijderd, schrijft CNET.

Zonder reden

Organisator Matthew Roberts liet via zijn persoonlijke Facebookpagina weten dat de social mediareus het evenement had verwijderd omdat het ‘in strijd is met de gemeenschapsnormen’.

“Ze hebben me nooit een reden gegeven,” zei hij tegen CNET.

“Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt, waar 15.000 mensen zich hebben aangemeld, die inmiddels ook zonder reden is verwijderd,” vervolgde hij.

Festival

Roberts wil nu een festival gaan organiseren in Rachel in Nevada met Area 51 als thema. Hij maakte hier een evenement voor aan op Facebook, maar al snel werd ook die pagina verwijderd.

Area 51 is een geheime legerbasis op zo’n 250 kilometer van Las Vegas in Nevada. Niemand weet precies waar de basis voor wordt gebruikt.

Aliens

Volgens complottheorieën worden er buitenaardse ruimteschepen of aliens bewaard op de basis.

De locatie kreeg zijn naam in 1951, toen wrakstukken van de Roswell-UFO zouden zijn overgebracht naar de legerbasis.

In 2013 werd het bestaan van Area 51 voor het eerst officieel erkend.

[CNET]


Vond je deze informatie leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. Ik heb feesboek verwijderd.

  9 likes
 2. Ik vind het niet zo gek dat dit verwijderd wordt. Het gaat niet zozeer om area 51, maar om het feit dat je enkele honderdduizenden, misschien wel een miljoen mensen oproept om naar één plek te komen, kan dat tot grote problemen leiden. Als er een andere achtergrond was voor deze oproep zouden ze die ook ontmoedigen/verwijderen.

  3 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Waarom wordt er zo zo geheimzinnig over gedaan daar allemaal dan? En waarom mag het publiek nergens over weten wat er daar gebeurd, en wel als het even kan de rekening overal wel voor krijgen? Als er normaal gedaan was daar, en open naar de bevolking toe over wat er allemaal gebeurd daar dan hadden dit soort oproepen niet plaats gevonden! Ook snap ik de mensen niet dat ze maar door blijven gaan met dat Facebook wat alles naar de cabal zijn hand aan het zetten is, deze hebben ze eigenlijk helemaal niet nodig. De kracht van de mensheid is gelukkig aan het ontwaken, maar jammer genoeg ziet nog niet iedereen dit, want dan had het met een veel rapper tempo gegaan. Ze (die cabal) hebben het aan zichzelf te danken door hun eigen geheimzinnigheid. Ik ben nog niet die boer vergeten op wiens land dit is gebeurd en als allereerste aanwezig was en ook stukken ervan veilig heeft gesteld. Ze hebben het op hun eigen geweten dat dit allemaal gebeurd. Trouwens die wezens zijn kort na gebruiken en het vergroten van de atoombommen al veel eerder bij ze langs geweest met de mededeling dat we op de verkeerde wegzitten en hebben hun technologie gedeeld en hun motoren getoond om ons op de goede weg te zetten en te delen met de mensheid zodat het nu hier beter had moeten zijn, maar die cabal of Anunaki heeft dat lekker voor zichzelf gehouden en ons op de verkeerde weg gezet. Daarom krijgen wij nu de schuld van het milieu iedere avond aangepraat en sommige beginnen dat nog te geloven (gehersenspoeld) ook. Een zeer zorgelijke toestand vind ik dat.

   9 likes
 3. Facebook verwijdert ook borsten…

  5 likes
 4. Dan moet je ook de advertenties voor de F! op Zandvoort verwijderen. Die roept ook op om met z’n allen naar het circuit te komen. Kan ook tot problemen leiden. Er hoeft niet meer geadverteerd te worden voor de Area51 bestorming. Velen hebben het al gezien en hebben besloten die kant op te gaan. Het weghalen van de adverentie heeft geen enkel nut. Die bestorming is niet meer te stoppen. Denk alleen dat er niet veel meer te vinden is. Alles ligt verderop, op S4….

  6 likes
 5. Geweld, moorden, beestachtige porno, oorlogen etc. etc. krijgen wel volledige aandacht op de sociale media; en niet iets wat wel eens de sleutel zou kunnen vormen door de openbaring van Area51 voor samenwerking met Aliens/Ufo’s en dit in dienste van een aankomende wereldvrede; maak ik me hard dat de VS-regering hier oa. achter zit.

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...