Homepagina » Gezondheid » Vaccinmakers betrapt op verhullen risico’s HPV-vaccins. Deze nieuwe studie laat zien hoe ver ze gaan
Vaccinmakers betrapt op verhullen risico's HPV-vaccins. Deze nieuwe studie laat zien hoe ver ze gaan

Vaccinmakers betrapt op verhullen risico’s HPV-vaccins. Deze nieuwe studie laat zien hoe ver ze gaan

Vaccinmakers knoeien met gegevens om risico’s die worden geassocieerd met HPV-vaccins te verhullen, zo blijkt uit een nieuwe studie die is verschenen in het tijdschrift Clinical Rheumatology.

Mexiaanse wetenschappers namen 28 studies over HPV-vaccins onder de loep en stuitten op bewijs voor negatieve bijwerkingen na vaccinatie, waaronder levensbedreigend letsel, ziekenhuisopnames en zelfs sterfgevallen.

Door gegoochel met cijfers wisten de farmaceuten de bijwerkingen te verhullen, zo merken de onderzoekers op. Bij slechts twee van de 16 onderzoeken werd het juiste placebo gebruikt.

Verbergen

In Spanje bleek het aantal bijwerkingen na HPV-vaccinatie tien keer zo hoog in vergelijking met andere soorten vaccins.

In Canada belandde binnen 42 dagen na HPV-vaccinatie één op de 10 meisjes op de afdeling spoedeisende hulp.

Toch deden de vaccinmakers er alles aan om de risico’s van de HPV-vaccins te verbergen. De Mexicaanse onderzoekers spreken zich hier kritisch over uit.

Meer sterfgevallen

Zij zagen hoe meerdere gezonde meisjes chronische ziektes kregen na HPV-vaccinatie en besloten alle klinische onderzoeken naar het HPV-vaccin te bestuderen.

In vergelijking met controlegroepen werden bij de groepen die het HPV-vaccin kregen meer sterfgevallen en meer serieuze bijwerkingen vastgesteld.

Maag- en darmklachten

Volgens hoofdonderzoeker Manuel Martinez-Lavin van het Mexicaanse instituut voor cardiologie kan de HPV-vaccinatie worden gelinkt aan maag- en darmklachten.

Hij wijst er verder op dat uit nieuwe informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt dat meisjes die een HPV-vaccin hebben gekregen vaker last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.

[Clinical Rheumatology]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
4 jaren geleden

och ja we weten er alles van alleen onze zo fijne minister met haar blauwe ogen moet je niet vertrouwen he want schippers neemt het niet zo nauw met deze uit komsten geef haar ook maar zo,n spuit misschien helpt het haar ook om geen enge ziekte versprijden zoals aeds b v b

Louise
Louise
4 jaren geleden

Behalve dat Mexicaanse onderzoekers zich kritisch er over uitlaten, wanneer gaat er eens wat gebeuren?????Hoeveel van die meisjes moeten nog van die negatieve klachten krijgen?? Kunnen die slachtoffers geen vereniging bv oprichten internationaal?? Zijn er geen Advocaten die daarbij kunnen helpen??? Samen sterk zeg maar……..Waar blijven de Artsen zelf met hun verantwoordelijkheidsgevoel ??

exegese
exegese
4 jaren geleden

Ze blijven gewoon keihard roepen dat alles echt wel in orde is en rotzooien gewoon door. Keihard ontkennen is een veelgebruikte methode bij criminelen.

Teun
Teun
4 jaren geleden

Statistieken misbruiken is regel. Hierop is dit artikel geen uitzondering. Geruime tijd geleden werd de valse weergave van het Canadese onderzoek reeds aangetoond. Schaamteloos wordt het nu opnieuw gebracht.

x

Check Also

baby

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen ...

medewerkers

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x