Gezondheid

Vaccinmakers betrapt op verhullen risico’s HPV-vaccins. Deze nieuwe studie laat zien hoe ver ze gaan

Help anderen door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccinmakers knoeien met gegevens om risico’s die worden geassocieerd met HPV-vaccins te verhullen, zo blijkt uit een nieuwe studie die is verschenen in het tijdschrift Clinical Rheumatology.

Mexiaanse wetenschappers namen 28 studies over HPV-vaccins onder de loep en stuitten op bewijs voor negatieve bijwerkingen na vaccinatie, waaronder levensbedreigend letsel, ziekenhuisopnames en zelfs sterfgevallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Door gegoochel met cijfers wisten de farmaceuten de bijwerkingen te verhullen, zo merken de onderzoekers op. Bij slechts twee van de 16 onderzoeken werd het juiste placebo gebruikt.

Verbergen

In Spanje bleek het aantal bijwerkingen na HPV-vaccinatie tien keer zo hoog in vergelijking met andere soorten vaccins.

In Canada belandde binnen 42 dagen na HPV-vaccinatie één op de 10 meisjes op de afdeling spoedeisende hulp.

Toch deden de vaccinmakers er alles aan om de risico’s van de HPV-vaccins te verbergen. De Mexicaanse onderzoekers spreken zich hier kritisch over uit.

Meer sterfgevallen

Zij zagen hoe meerdere gezonde meisjes chronische ziektes kregen na HPV-vaccinatie en besloten alle klinische onderzoeken naar het HPV-vaccin te bestuderen.

In vergelijking met controlegroepen werden bij de groepen die het HPV-vaccin kregen meer sterfgevallen en meer serieuze bijwerkingen vastgesteld.

Maag- en darmklachten

Volgens hoofdonderzoeker Manuel Martinez-Lavin van het Mexicaanse instituut voor cardiologie kan de HPV-vaccinatie worden gelinkt aan maag- en darmklachten.

Hij wijst er verder op dat uit nieuwe informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt dat meisjes die een HPV-vaccin hebben gekregen vaker last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid.

[Clinical Rheumatology]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
garriet60
garriet60
6 jaren geleden

och ja we weten er alles van alleen onze zo fijne minister met haar blauwe ogen moet je niet vertrouwen he want schippers neemt het niet zo nauw met deze uit komsten geef haar ook maar zo,n spuit misschien helpt het haar ook om geen enge ziekte versprijden zoals aeds b v b

Louise
Louise
6 jaren geleden

Behalve dat Mexicaanse onderzoekers zich kritisch er over uitlaten, wanneer gaat er eens wat gebeuren?????Hoeveel van die meisjes moeten nog van die negatieve klachten krijgen?? Kunnen die slachtoffers geen vereniging bv oprichten internationaal?? Zijn er geen Advocaten die daarbij kunnen helpen??? Samen sterk zeg maar……..Waar blijven de Artsen zelf met hun verantwoordelijkheidsgevoel ??

exegese
exegese
6 jaren geleden

Ze blijven gewoon keihard roepen dat alles echt wel in orde is en rotzooien gewoon door. Keihard ontkennen is een veelgebruikte methode bij criminelen.

Teun
Teun
6 jaren geleden

Statistieken misbruiken is regel. Hierop is dit artikel geen uitzondering. Geruime tijd geleden werd de valse weergave van het Canadese onderzoek reeds aangetoond. Schaamteloos wordt het nu opnieuw gebracht.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x