Chemtrails

Ze zijn echt, gevaarlijk en slecht: meteoroloog pleit in dit radio-item voor parlementair onderzoek naar chemtrails

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

CO2 zorgt niet voor opwarming. Het is juist andersom: pas na een periode van opwarming stijgt de CO2-concentratie in de atmosfeer, stelde meteoroloog Piers Corbyn op de Britse radiozender talkRADIO.

Dat er nu meer CO2 in de atmosfeer zit, heeft te maken met de middeleeuwse warme periode, aldus Corbyn.

De mens heeft volgens de meteoroloog geen enkel effect op de hoeveelheid CO2.

Termieten

“Als de machthebbers echt bezorgd waren over CO2, zouden ze ons moeten wijzen op het feit dat termieten 10 keer zoveel CO2 produceren als de mens,” benadrukte Corbyn.

Hij wees erop dat de mens slechts vier procent van de totale hoeveelheid CO2 produceert en dat de atmosfeer voor slechts 0,04 procent uit CO2 bestaat.

Slechts vier procent van die 0,04 procent is menselijke uitstoot, aldus Corbyn.

Gestoord

“Er is geen enkel bewijs [voor de door mensen veroorzaakte klimaatverandering],” zei hij. “Het is gestoord.”

Corbyn kreeg vervolgens een vraag van ene Laura uit London. Ze vroeg hem onder andere naar het bestaan van chemtrails.

Parlementair onderzoek

Vormen van weerbeheersing zoals chemtrails zijn echt, gevaarlijk en slecht, stelde hij, toevoegende dat het leger hier momenteel mee experimenteert.

“Hier moet een parlementair onderzoek naar worden ingesteld,” klonk het.

Bekijk het item hieronder:

[talkRADIO]

2.3 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Het gaat verschrikkelijk goed met het klimaat, afgezien van het feit dat de mensheid serieuze problemen zal moeten overwinnen in verband met een kleine ijstijd die naar alle waarschijnlijkheid voor de deur staat. Maar met de huidige techniek en mogelijkheden zou dat geen enkel probleem hoeven zijn ware het niet dat onze overheid ons op alle mogelijke manieren wil dwarsbomen door ons af te willen sluiten van een super schone brandstof als aardgas,en ons op te willen zadelen met luidruchtige warmtepompen die bij echte kou absoluut niet meer werken. zie hieronder hoe goed het gaat met ons milieu :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=513&v=AHvWE0mMN2o

Elise
Elise
3 jaren geleden

Onlangs bij rtl4 journaal over geoengeneering. Men wil een vulkaanuitbarsting nabootsen om de zon te blokkeren. Dit willen ze gaan doen met zwaveldioxide/chemtrails. Is gewoon genocide op alle levende wezens. Ook bij rtl4 gaven ze aan, dat dit niet verstandig is. Men keek daar ook bezorgd. Zijn die ook wakker geworden?
Vraag blijft ook: doen ze dit niet al?

Elise
Elise
3 jaren geleden

In hoeverre is geoengeneering verantwoordelijk voor extreme droogte/plaatselijke heftige buien? Hierdoor vernietig je ook oogsten. De wind en zeestromen worden die door de mens opgeschoven of is dit puur natuur?
Wat doet men bij de noord en zuidpool(zit vol met grondstoffen)?
Draait heel die klimaatverandering theorie niet om macht/grondstoffen?
Toestand aarde/zon: het schijnt dat we nu in een cycli zitten waarbij de aarde dichterbij de zon staat, maar de zon geeft weinig zonnevlammen. Lijkt mij een mooi natuurlijk evenwicht.
Prutsen aan de natuur die zelfregulerend is, is gevaarlijk/onnodig.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Kijk eens op de site van Mary Greeley ze bericht over Yellowstone. Over de vulkaanuitbarsting op Papoea met een as kolom van kilometers hoog en mogelijk reeds invloed op het klimaat geen woord in de media.
De klimaat verandering is er enkel door de verstoorde magnetische velden van zon en aarde. We zitten dichter en worden minder beschermd door het natuurlijk magnetisch veld van de aarde.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x