Het Complot

FBI-documenten onthullen hoe Adolf Hitler ‘naar Argentinië ontsnapte’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In vrijgegeven FBI-documenten valt te lezen dat Adolf Hitler in 1945 Duitsland zou zijn ontvlucht in een onderzeeër en koers zou hebben gezet richting Argentinië, schrijft persbureau Sputnik.

Volgens de stukken, die door de FBI zijn overhandigd aan de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, kwam Hitler samen met 50 andere mensen aan in het Zuid-Amerikaanse land.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het ging waarschijnlijk om nazi-functionarissen en hun familieleden.

Snor afgeschoren

Ergens aan de voet van de zuidelijke Andes dook het gezelschap onder, aldus de documenten.

Op het moment dat de Führer aankwam in Argentinië had hij volgens de FBI-bronnen last van astma en zweren, en had hij zijn opvallende snor afgeschoren.

De bronnen noemden zes Argentijnse functionarissen die onderdak zouden hebben verleend aan het gezelschap.

Complottheorieën

De FBI concludeerde echter dat het ‘onmogelijk was om Hitler te vinden aan de hand van de schaarse informatie die op dat moment was verzameld’.

Na de val van het Derde Rijk begonnen er al snel een aantal complottheorieën te circuleren. Zo zou Hitler zijn gevlucht naar Antarctica of Zuid-Amerika.

Het is bekend dat meerdere nazi-prominenten, waaronder Adolf Eichmann – één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden – en Auschwitz-arts Josef Mengele, in het buitenland een veilig heenkomen vonden.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
4 jaren geleden

Klopt als een zwerende vinger . En prins B was zelfs op zijn begrafenis . Ook de B van Bilderberg . Tjonger, wat een erfenis van de appeltjes van Oranje . Zijn ze trouwens zelf ook niet blij mee . …..

mike
mike
4 jaren geleden

Het is al van een paar jaar geleden, maar de serie “Hunting Hitler” is ook wel interessant om eens te kijken.

Josef Mengele zou na WOII via de “ratlines” van het Vaticaan naar st.Louis zijn geemigreerd. Daar zou hij met ondersteuning van de CIA zijn werk -op het gebied van mind control- hebben voortgezet. Ook daar heeft hij veel slachtoffers gemaakt.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Ach, wat maakt het ook allemaal uit? Als ie gepakt was, hadden ze hem opgehangen. Leuk voor de mensen die in gerechtigheid geloven. Al zou ie ergens hebben geleefd als God, dan moest ie altijd over zijn schouders kijken. De mensen die destijds in hem geïnvesteerd hebben, hadden het 10 voudige alweer terug.

Straalmans
Straalmans
4 jaren geleden

Ik denk niet dat zo’n narcistisch figuur genoegen zou nemen met een onderduik rol. Hij heeft zich echt van kant gemaakt.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x