Homepagina » Het Complot » FBI-documenten onthullen hoe Adolf Hitler ‘naar Argentinië ontsnapte’
FBI-documenten onthullen hoe Adolf Hitler 'naar Argentinië ontsnapte'
Foto: Luppus Wikimedia Commons

FBI-documenten onthullen hoe Adolf Hitler ‘naar Argentinië ontsnapte’

In vrijgegeven FBI-documenten valt te lezen dat Adolf Hitler in 1945 Duitsland zou zijn ontvlucht in een onderzeeër en koers zou hebben gezet richting Argentinië, schrijft persbureau Sputnik.

Volgens de stukken, die door de FBI zijn overhandigd aan de Amerikaanse militaire inlichtingendienst, kwam Hitler samen met 50 andere mensen aan in het Zuid-Amerikaanse land.

Het ging waarschijnlijk om nazi-functionarissen en hun familieleden.

Snor afgeschoren

Ergens aan de voet van de zuidelijke Andes dook het gezelschap onder, aldus de documenten.

Op het moment dat de Führer aankwam in Argentinië had hij volgens de FBI-bronnen last van astma en zweren, en had hij zijn opvallende snor afgeschoren.

De bronnen noemden zes Argentijnse functionarissen die onderdak zouden hebben verleend aan het gezelschap.

Complottheorieën

De FBI concludeerde echter dat het ‘onmogelijk was om Hitler te vinden aan de hand van de schaarse informatie die op dat moment was verzameld’.

Na de val van het Derde Rijk begonnen er al snel een aantal complottheorieën te circuleren. Zo zou Hitler zijn gevlucht naar Antarctica of Zuid-Amerika.

Het is bekend dat meerdere nazi-prominenten, waaronder Adolf Eichmann – één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden – en Auschwitz-arts Josef Mengele, in het buitenland een veilig heenkomen vonden.

[Sputniknews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Klopt als een zwerende vinger . En prins B was zelfs op zijn begrafenis . Ook de B van Bilderberg . Tjonger, wat een erfenis van de appeltjes van Oranje . Zijn ze trouwens zelf ook niet blij mee . …..

mike
mike
1 jaar geleden

Het is al van een paar jaar geleden, maar de serie “Hunting Hitler” is ook wel interessant om eens te kijken.

Josef Mengele zou na WOII via de “ratlines” van het Vaticaan naar st.Louis zijn geemigreerd. Daar zou hij met ondersteuning van de CIA zijn werk -op het gebied van mind control- hebben voortgezet. Ook daar heeft hij veel slachtoffers gemaakt.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Ach, wat maakt het ook allemaal uit? Als ie gepakt was, hadden ze hem opgehangen. Leuk voor de mensen die in gerechtigheid geloven. Al zou ie ergens hebben geleefd als God, dan moest ie altijd over zijn schouders kijken. De mensen die destijds in hem geïnvesteerd hebben, hadden het 10 voudige alweer terug.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Ik denk niet dat zo’n narcistisch figuur genoegen zou nemen met een onderduik rol. Hij heeft zich echt van kant gemaakt.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
1 jaar geleden

Voor de laatste keer….
kijk naar FEITEN, niet naar geruchten. Christus nog aan toe zeg!

https://www.history.com/news/hitler-death-cause-teeth-analysis

“There is no possible doubt. Our study proves that Hitler died in 1945,” co-author Philippe Charlier told Agence France-Presse after the paper published Friday in the European Journal of Internal Medicine.

“He did not flee to Argentina in a submarine,” Charlier continued. “He is not in a hidden base in Antarctica or on the dark side of the moon.”

The professor is by no means the first researcher to try to debunk claims that Hitler survived past World War II, which have persisted for decades despite the derision of nearly all mainstream historians.

O. De tanden kunnen tegenwoordig natuurlijk óók worden vervalst.
pfffft ik word zo moe van alle schapen hier die zónder zélf op onderzoek uit te gaan eccht alles slikken wat wordt verteld!

Stop nu eens met het geloven van al die Zionistische onzin die te pas en te onpas over ons wordt uitgekraamd. Geloof je nu ECHT dat iemand, die wordt gezien als de meest criminele mens in de HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELE geschiedenis van de mensheid, decennia na de grootste oorlog aller tijden nog zou leven en een vredige dood zou zijn gestorven, ondanks allerlei “nazi-hunters” zoals Simon Wiesental? Zeg dat dan ook tegen Hoessein, Bin Laden, Gadaffi, Poll Pott, Napoleon, enz.

Azazel
Azazel
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

joepiedepoepie…jij hebt echt onderzoek gedaan maat. als er FBI documenten zijn die weerleggen wat volgens de MSM is gebeurt dan geloof jij nog steeds dat een narcistisch figuur als Hitkler zichzelf van kant maakt? terwijl Hitler de meest geavanceerde technologie had (V2, Vril, Haunebu, Andromeda Gerat, die Glocke) weet je wat die kennis waard is/was?

Operatie Paperclip is een feitelijk stukje geschiedenis en hij is inderdaad gevlucht in ruil voor zijn kennis en wetenschappers…Saddam Hoessein, Bin Laden, Gadaffi, Poll Pott, Napoleon, enz. hadden niets te bieden buiten alleen maar hectares land en relikiween. dat is je verschil…Dat en het feit dat hij zulke sterke geldschieters had (rockefeller rothschild) dat hij in alle rust en veiligheid kon emigreren.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Azazel
1 jaar geleden

@Azazel

Aan het einde van W.O.II was het één grote chaos in heel Europa.
Duitsland was finaal verwoest a.g.v. de enorme “terror” bombardementen die zowel de steden als de GEHELE infrastructuur plat hebben gelegd.

Het gonsde van de geruchten. De Duitsers zeiden dat Hitler in het harnas was gestorven om te voorkomen dat de soldaten zouden deserteren. De soldaten die in West-Europa waren opgepakt door de geallieerden werden in de “Rhein-Meadow” kampen gestopt. In Oost-Europa werden ze óf ter plekke geëxecuteerd, óf naar de kolchozen en Siberië verplaatst.

Zo waren er ook verhalen dat Hitler naar Neuschwabenland zou zijn gevlucht, naar de V.S., naar Zwitserland, naar Zuid-Amerika, naar de maan, naar een andere planeet, etc.

Het verhaal van de FBI is op basis van 2 verhalen nageplozen.
Daar is meer dan 3 jaar lang (1946 – 1949) op nagespeurd, maar men moest tot de conclusie komen dat het valse informatie was.

Wanneer ik IEMAND omtrent deze hele materie, die steeds met bewijzen komt, vertrouw, is het David Irving, die zijn hele leven lang in allerlei archieven en met allerlei getuigen RECHTSTREEKS heeft gesproken, zo ook met de staf van de bunker in Berlijn.

“by morning on April 30, 1945, he had decided to die at three p.m. He shaved and dressed as punctiliously as ever, donning the olive-green shirt, black shoes, socks, and trousers for the last time. He sent for Bormann and then for Otto Günsche. He told them that he and his wife would commit suicide that afternoon; Günsche was to ensure that both were really dead – by delivering coups de grâce if necessary – and then burn both bodies to ashes. ‘I would not want my body put on display in some waxworks in the future.’
His bunker was to remain intact. ‘I want the Russians to realise that I stayed here to the very last moment.’ Magda Goebbels sank to her knees and pleaded with him to stay, but he gently raised her and explained that his death was necessary to remove the last obstacle in Dönitz’s path, if Germany was to be saved.”


“It was about three-thirty when Hitler and Eva withdrew into the little green-and-white tiled study. He closed the double doors, sealing out all sounds but the murmur of the ventilation plant and the echoing explosion of shells. Eva sat on the narrow couch, kicked off her shoes, and swung her legs up onto the faded blue and white upholstery beside her. Hitler sat next to her, with his mother’s photograph to his right and the portrait of Frederick the Great frowning down in front of him.
They unscrewed the brass casings and extracted the thin glass phials with their amber liquid content. Eva sank her head on his shoulder and bit the glass. Her knees drew up sharply in agony. Controlling his trembling hand with difficulty, Adolf Hitler raised the 7’65-millimetre Walther ppk to his right temple, clenched his teeth on the phial in his mouth, and squeezed the trigger.”
– Einde van David Irving’s – Hitler’s war.

Een overzicht van alle “ontsnappingen” is hier te lezen
https://www.stuff.co.nz/world/europe/104095200/researchers-examine-hitlers-body-and-conclude-that-yes-he-is-definitely-dead

Naar mijn mening wilde hij niet dat hem hetzelfde overkwam als Benito Mussolini, die begin 1945 door communistische partizanen was opgepakt en uiteindelijk, na vele folteringen, werd geëxecuteerd.
Hitler kon geen kant op. Berlijn was omsingeld door het rode leger, dat ON-GE-LO-FE-LIJK huis hield onder de burgerbevolking van Duitsland. (www.hellstormdocumentary.com). Zoals in Hitler’s war, stap voor stap, duidelijk wordt verteld, had hij uiteindelijk maar één uitweg. Om te voorkomen dat het rode leger zijn lichaam als trofee zou gebruiken werd het in brand gestoken. De tanden zijn meerdere malen onderzocht met telkens dezelfde uitkomst.

Ben
Ben
Reactie op  joepiedepoepie
1 jaar geleden

In ieder geval we weten niet wat er zich achter boegbeeld of gevel Hitler afspeelde.
Hitler zelf had geen bank ofzo. Lenen altijd onder voorwaarden.
Manier van manifesteren, Hitler paste in oude agenda. Daarom Hitler

Als je ziet wat voor beveiligingen er waren om Hitler te beschermen is toch lullig, dat die uiteindelijk zelfmoord pleegt.
Volgens mij had Hitler ook dubbelgangers

joepiedepoepie
joepiedepoepie
1 jaar geleden

@Azazel,

En oordeel anders zelf…..
https://vault.fbi.gov/adolf-hitler

Hier staan die bestanden waar het om gaat. Bij en van de FBI zélf!

Jade
Jade
1 jaar geleden

Stel eens dat deze man de waarheid spreekt…
Zie video vanaf 1:46,
https://www.youtube.com/watch?v=-cwC7XAaP4E

x

Check Also

duitsland

Waar houdt het op? Duitsland stopt quarantaineweigeraars in vluchtelingenkampen, detentiecentra

In Duitsland worden mensen in detentiecentra gestopt ...

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

11
0
We lezen graag je reactie!x