Binnenland

FDF verklaart staatsomroep de oorlog: ‘Wij gaan de hele subsidie voor de NPO intrekken’

Help mee door deze info met vrienden op je social media te delen!

De NOS bericht dat het ministerie van Landbouw tegenover Brussel heeft verzwegen dat fraude met landbouwpercelen wijdverspreid is in Nederland. De staatsomroep baseert zich op onderzoek van Investico, het platform voor onderzoeksjournalisten.

Groenstroken zouden zonder toestemming als landbouwgrond zijn geregistreerd, waardoor boeren extra landbouwsubsidies konden opstrijken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever hebben ze bij de NOS ‘totaal geen verstand van zaken’. Hij zegt ook dat het ‘linkse’ Investico er een grote fraudezaak van wil maken om boeren in een kwaad daglicht te stellen. “En wie doet daar mooi aan mee? De NOS, wederom.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ons land vergiftigen met onzin

Van den Oever zegt het ‘hele fake news-verhaal’ van de NOS samen met BVNL te gaan stoppen. “Wij gaan de hele subsidie – één miljard voor één bedrijf, voor de NPO – intrekken.”

“Geef dat geld aan degenen die de boodschappen niet meer kunnen betalen. Dan hebben we er allemaal iets aan. Dan hoeven die mensen niet meer bij de voedselbank in de rij. In plaats van dat die diknekken met 300.000, 400.000, 500.000 euro salaris ons land vergiftigen met fraudeverhalen en onzin die ze over ons uitkotsen.”

Of ze donderen helemaal op

Die NPO moet op eigen beentjes komen te staan, vindt Van den Oever. “En als de kijkers de propaganda niet meer willen zien, gaan ze maar van drie naar twee zenders. Of naar één. Of ze donderen helemaal op als niemand meer interesse heeft in hun rotzooi.”

Dat gif moet uit ons systeem, stelt Van den Oever. “Jullie doen niet meer aan hoor en wederhoor. Het is puur een groene agenda die jullie met propaganda over ons uitrollen.”

“In de Kamer is het al lekker aan het opruimen, nu bij de NPO nog een keer.”

4.9 279 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
7 maanden geleden

de staatspropagandazenders ontmantelen is gewoon een goed idee

Kundalini
Kundalini
7 maanden geleden

De boer wordt behandelt als een hoer.

Geen idee gast
Geen idee gast
7 maanden geleden

Ik geloof deze man voor geen meter steeds maar weer mensen een goed woordje verkopen deze gast gelooft nog steeds in bbb hij is gewoon gecontroleerde Opposition meer ook niet

Wil
Wil
7 maanden geleden

En zo is het, O ja op de camping 5 overlijdens in een seizoen, voorheen 1-2.

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x