Gezondheid

Vaccins al 216 jaar gebaseerd op medische fraude

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het idee dat mensen gevaccineerd moeten worden om te immuniseren stamt uit het jaar 1796 toen de Britse apotheker Edward Jenner pus van koepokken (vaccinia) aanbracht onder de huid van een achtjarige jongen.

Jenner baseerde zijn experiment op een onbewezen gerucht dat eenieder die was blootgesteld aan koepokken immuun zou zijn tegen pokken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de jaren daarna vaccineerde Jenner anderen met koepokken om ze tegen pokken te immuniseren. Alhoewel er geen bewijs was voor de effectiviteit en veiligheid van zijn methode was koning George III zo onder de indruk dat Jenner een geldbedrag van zo’n 375.000 euro kreeg.

Geld

Jenner was vanaf dat moment de eerste arts die tegen ruime vergoeding ziekten gebruikte als medicatie voor gezonde personen. Veel doktoren uit de tijd van Jenner wisten echter van verschillende gevallen van pokken bij mensen die waren ingeënt met koepokken.

Toch was dit het begin van een methode die tot vandaag de dag nog wordt toegepast. Verzin een oplossing om een ziekte te voorkomen, verdien veel geld en onderdruk informatie dat vaccinatie niet werkt of onveilig is.

Het aantal gevallen van pokken na vaccinatie steeg gestaag van vijf procent in het begin tot 95 procent tegen het jaar 1895. Rond 1872 was zelfs sprake van een serieuze epidemie, slechts een jaar nadat het pokkenvaccin verplicht werd in het Verenigd Koninkrijk. Het sterftecijfer onder slachtoffers van pokken vervijfvoudigde.

Afstraffing

Ondanks protesten en cijfers die het tegendeel beweren wordt meer gevaccineerd dan ooit tevoren. Door grof geschut in te zetten tegen critici weet de vaccinindustrie jaarlijks 13 miljard euro omzet te behalen.

Artsen die zich op basis van wetenschappelijk onderzoek uitspreken tegen het gebruik van vaccins kunnen in de reguliere, door de medische maffia gecontroleerde pers rekenen op een zware afstraffing.

Zeg nee tegen vaccins

Een studie uit 2012 door Dr. David Witt van het Kaiser Permanente Medical Center in San Rafael, Californië concludeerde dat kinkhoest meer voorkomt bij gevaccineerde kinderen dan bij ongevaccineerde kinderen.

In 2010 was onder 1.000 kinderen in New Jersey en New York sprake van een uitbraak van de bof. Bijna 80 procent van de kinderen bleek gevaccineerd te zijn met het BMR-vaccin.

In de tachtiger jaren brachten gezondheidsinstanties naar buiten dat op diverse plaatsen een uitbraak van de mazelen was onder kinderen die waren gevaccineerd. Het ging onder meer om scholen in Illinois en Massachusetts, een gebied in Frankrijk en een regio in Helsinki. Meer dan 90 procent van de leerlingen van de scholen bleek gevaccineerd te zijn tegen mazelen.

Het is aan ons om te leren van de artsen die zich durven uit te spreken over de gevaren van vaccins. Het is aan ons om nee te zeggen tegen vaccins.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x