Mens en Dier

Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een foto van een schaterlachende Hillary Clinton naast president Barack Obama heeft het internet in rep en roer gebracht. Mensen vragen zich massaal af wat die donkere vlek op Hillary’s tong is.

iOTWreport heeft een mogelijke verklaring voor het gapende gat gevonden. Het zou kunnen gaan om een biopsie van de tong, waarbij een stuk tongweefsel wordt verwijderd zodat het kan worden onderzocht.

Een dergelijke biopsie wordt uitgevoerd als doktoren aanwijzingen hebben dat een patiënt mondkanker heeft. Mondkanker is gelinkt aan HPV, een seksueel overdraagbare aandoening.

Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Verward

Het wordt tijd dat Hillary Clinton open kaart speelt over haar gezondheid, schrijft RedFlag News. Ze moet niet alleen uitleggen wat er met haar tong aan de hand is, maar ook uitweiden over haar ‘val’ in Chappaqua waardoor ze maanden was uitgeschakeld, aldus de site, toevoegende dat ze er erg ongezond uitziet.

Huma Abedin, de vicevoorzitter van Clintons presidentscampagne, zei twee maanden na de val dat Hillary ‘vaak verward overkomt’.

Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Beroerte

Deze week nog verscheen er een foto op internet waarop te zien is dat Hillary Clinton grote moeite heeft een trap te bedwingen. Ook staat er een filmpje op YouTube waarin is te zien hoe ze haar hoofd plotseling heftig heen en weer schudt, alsof ze een beroerte heeft.

Sommige media vragen zich hardop af of Hillary de verkiezingen überhaupt wel gaat halen.

[RedFlag News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Namaste
Namaste
6 jaren geleden

Addergebroed!

Logiter
Logiter
6 jaren geleden

David Icke had toch gelijk…shapeshifter

speedmaster
speedmaster
6 jaren geleden

eikelpiercing met braam?

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

ben geen H-fan hoor, maar horen wij ons te bemoeien hiermee? Op elk potje past een dekseltje en elk huisje heb z’n kruisje toch? Weet je, die boom aan de overkant, heeft ook weer een tak meer … raar he

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x