Homepagina » Mens en Dier » Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton
Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Een foto van een schaterlachende Hillary Clinton naast president Barack Obama heeft het internet in rep en roer gebracht. Mensen vragen zich massaal af wat die donkere vlek op Hillary’s tong is.

iOTWreport heeft een mogelijke verklaring voor het gapende gat gevonden. Het zou kunnen gaan om een biopsie van de tong, waarbij een stuk tongweefsel wordt verwijderd zodat het kan worden onderzocht.

Een dergelijke biopsie wordt uitgevoerd als doktoren aanwijzingen hebben dat een patiënt mondkanker heeft. Mondkanker is gelinkt aan HPV, een seksueel overdraagbare aandoening.

Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Verward

Het wordt tijd dat Hillary Clinton open kaart speelt over haar gezondheid, schrijft RedFlag News. Ze moet niet alleen uitleggen wat er met haar tong aan de hand is, maar ook uitweiden over haar ‘val’ in Chappaqua waardoor ze maanden was uitgeschakeld, aldus de site, toevoegende dat ze er erg ongezond uitziet.

Huma Abedin, de vicevoorzitter van Clintons presidentscampagne, zei twee maanden na de val dat Hillary ‘vaak verward overkomt’.

Twitter in rep en roer over vreemd gat in tong Hillary Clinton

Beroerte

Deze week nog verscheen er een foto op internet waarop te zien is dat Hillary Clinton grote moeite heeft een trap te bedwingen. Ook staat er een filmpje op YouTube waarin is te zien hoe ze haar hoofd plotseling heftig heen en weer schudt, alsof ze een beroerte heeft.

Sommige media vragen zich hardop af of Hillary de verkiezingen überhaupt wel gaat halen.

[RedFlag News]


Vond je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Addergebroed!

  27 likes
  • Duidelijk een geval van kundalini.

   2 likes
   • Kundalini is een krachtveld dat zich langs de ruggengraat beweegt. Dit zijn enkele symptomen van de kundalini energie: schokken, lichamelijke onrust en bewegingsdrang, interne geluiden, stemmen horen, spontane veranderingen van lichaamshouding. Wat de mensen die dit praktiseren vanuit meditatie of yoga niet beseffen, is dat het hier een geestelijke demonische macht betreft die hen in zijn greep heeft.

    10 likes
    • Wat jos hier beweert is klinklare nonsense; kundalini yoga kan geleerd en beoefend worden onder leiding van een leraar zonder dat er een rijtje ‘vreemde’ verschijnselen optreedt en heeft niets te maken een geestelijke (?) demonische macht!

     11 likes
  • Adders hebben ook een gat in hun tong. Zo kunnen zij blijven ademen als zij een grote prooi verzwelgen.

   Door veelvuldig en langdurig amfetaminegebruik kan er in zowel het gehemelte als in de tong een gat ontstaan. Dit komt door het snuiven. Het zachte, vlezige gedeelte tussen neusholte en tong wordt langzaam weggevreten waardoor de gesnoven drugs voor een groot deel rechtstreeks op de tong belanden. Ook het voor snuivers bekende vieze kloddertje werkt mee. Vies als je eet, omdat tijdens het slikken het voedsel door de neus weer naar buiten geduwd wordt. Een arts kan het gat in het gehemelte weer dichten.

   De beoefening van kundalini is inderdaad niet zonder gevaren. In de Chinese/Taoïstische yoga/ chi kung gebruikt oefent men daarom de hemelse kringloop, waarbij de opgewekte energie die omhoog stroomt ook weer terug stroomt naar de plaats waar zij werd opgewekt, de Tan Tien. (Lees Mantak Chia).
   Het voorkomt oververhitting en schade aan de organen.
   Verder heeft het met demonische krachten niets te maken, maar alles met het leren gebruiken van ons lichaam en onze geest als ontiegelijke energiebron.
   Die kracht is kracht. Niet goed of slecht. De keuze ligt uiteindelijk bij degene die het oefent, en heel kwalijk als boosaardige mensen als bijvoorbeeld Hillary hier kundig in zijn.
   Waarmee ik terug kom op het topic dat ik er van overtuigd ben dat wij hier met een heel gevaarlijk gestoord mens te maken hebben.
   Als zij president wordt kunnen we alleen nog maar bidden voor de mensheid vrees ik.

   13 likes
 2. David Icke had toch gelijk…shapeshifter

  32 likes
 3. ben geen H-fan hoor, maar horen wij ons te bemoeien hiermee? Op elk potje past een dekseltje en elk huisje heb z’n kruisje toch? Weet je, die boom aan de overkant, heeft ook weer een tak meer … raar he

  5 likes
  • Jazeker moeten wij alles weten over haar.
   dit satanisch gebroed heeft gelogen als het kwaad zelve.
   als het aan de macht komt begint WW3.

   dit gedrocht moet dood of levenslange opsluiteng…..liever dood.

   fff

   18 likes
 4. Ik heb vernomen dat Trump een gat tussen z’n billen heeft. Is dat ernstig genoeg hem geen president te laten worden?

  13 likes
 5. Dat hoofd van Obama klopt ook van geen kant.

  10 likes
 6. Als de media wel zouden schrijven over haar criminele kwaliteiten en satanische obsessies, dan hoefden wij niet naar die achterlijke Jip & Janneke joernaals te kijken die van het monster geen kwaad willen openbaren.
  De lijsten zijn lang, bijzonder ernstig; maar een paar hints:
  ‘The Clintons and Mind Controlled Sex Slaves’
  “The account of Cathy O’Brien in regards to the Clintons is very revealing (I wrote about this in the article Hillary Clinton 2016).” http://freedom-articles.toolsforfreedom.com/hillary-clinton-2016-serial-liar-president/

  Wij moeten ons hier zeker tegen ‘wapenen’, de Yanks hebben het op Europeanen gemunt; 3e keer = . . . :
  ‘Communist Party USA Chairman endorses Hillary Clinton’:
  http://www.againstcronycapitalism.org/2016/06/communist-party-usa-chairman-endorses-hillary-clinton-instead-of-bernie/
  – Hillary Care – Uniform, globale, verplichte, ‘dr. Frankestein’ ziektenverzekering.
  – ‘Common Core’ (a.k.a. ‘Communist Core’); http://www.eyeonuseducation.org/
  “Parents will not be allowed to enter the schools, read their child’s textbooks (which have to be left at school), and would not have any local school board to meet.”
  http://www.westernjournalism.com/common-core-the-marxist-brainwashing-of-americas-schoolchildren/

  Zo steekt mw. Schippers haar enthousiasme voor het EPD 2.0 niet onder stoelen of banken, en
  hoorden we ‘Fukushima’ Samsom al even enthousiast pleiten voor scholing vanaf 3 jaar – anders zouden we nooit met de Chinezen kunnen concurreren . . . . vanaf 3 jaar claimt de staat onze kinderen.
  (laat die toch fijn het wérk doen!, en anders houden ze hun troep maar fijn.)

  Beide communistische programma’s nemen alle westerse landen – in de sandwich – over van schurkenstaat Ome Sam

  Hitlery heeft het allemaal niet zelf bedacht. Ze heeft gewoon stinkende lol in die duivelse plannen, zie het grote Plan:
  One Socialist Welfare State. The Bilderbergers envision a socialist welfare state, where obedient slaves will be rewarded and non-conformists targeted for extermination. http://www.thirdworldtraveler.com/One_World_Government/Bilderberg_Group_TBG.html

  Brzezinski voorspelde de komst van wat hij noemde ‘het technotronische tijdperk.’ (‘Technocracy’ In zijn boek “Between Two Ages” schreef hij dat mensen minutieus onder toezicht komen te staan.
  Hij schreef: ,,Spoedig zal het mogelijk worden om voortdurend elektronisch toezicht te hebben over de meest persoonlijke informatie van burgers.
  Deze gegevens zullen onmiddellijk door de autoriteiten kunnen worden opgevraagd.”

  Volgens Brzezinski heeft het marxisme belangrijk bijgedragen tot de verdere rijping van de universele visie van de mensen. De TC bestaat uit personen afkomstig van internationaal opererende banken, multinationals, politiek, universiteiten en denktanks.

  De media staan duidelijk in dienst van deze duivelse technocraten/vakidioten/gevaarlijke gekken.
  leestip: 1 van de weinige sites waar we in onze eigen taal bekend worden gemaakt met de duivelse maatregelen die TTIP, VN, NAVO, IMF, ECB, etc. ons opleggen.

  7 likes
  • Trumf wil niks te maken hebben met TTIP dat heeft hij gezegt omdat hij heel andere plannen heeft hij wil dat USA meer lokalen produkten kopen zodat eht geld binne de USA blijft en nog meer plannen had hij om USA boven op te hlepen en daar pasten TTIP niet in.

   1 likes
 7. Word het te heet onder der voeten (onthuldingen Wikileaks) en speelt ze ziek zodat ze netjes kan vertrekken?

  7 likes
 8. Nououou, wat een nieuws.
  Die Hillary.
  Dat moet een reptiel zijn.
  En ze drinkt ook kindertjes bloed denk ik.
  Ik denk dat ik niet op haar ga stemmen.
  Oh verhip, dat mag ik toch niet.
  Nou Jah, ik ben toch heel blij dat ik dit nu weet.

  7 likes
 9. Bill en Hillary hebben diverse clones van zichzelf rondlopen, evenals al die andere mafkezen zoals Bush e.d.. Die geven soms wat problemen. Clones van de elite worden in speciale ziekenhuizen onderhouden. Deze ziekenhuizen zijn genaamd: “The others”. Kortom, het vreemde gedrag is dus te linken aan een clone zonder ziel. Want zodra je gaat clonen blijkt de ziel niet gekopieerd te kunnen worden. Dus je krijgt zielloze figuren…en die zitten nu overal, in het nieuws, in de regering, etc etc….
  Kijk bijv. eens op youtube en informeer jezelf wat beter.

  7 likes
 10. Blijft mooi wat men allemaal verzint, een beroerte omdat ze met haar hoofd schudt 🙂 lol

  6 likes
 11. Duidelijke nep foto zie strepen

  5 likes
 12. Die gaat gewoon zogenaamd dood, zaak gesloten

  5 likes
 13. Er is veel meer aan de hand, zie het volgende filmpje:

  https://www.youtube.com/watch?v=NXdkiaZvTVQ

  5 likes
 14. Ja de enige cloon.

  In het verleden liep er ook al een cloon rond van haar.
  Zal mogelijk nu wel weer zijn al!
  Okee, na 3 tot 6 maanden vallen de gaten erin. Niet alleen in de tong.
  Ik denk dat ze weer een nieuwe Hylary gaan maken.

  5 likes
 15. Geweldig leuk dat de MSM er met geen woord over rept.
  Het geeft weer aan dat ze alles, maar dan ook alles doen om de waarheid vooral niet boven tafel te krijgen. En maar denken dat ze nog enige geloofwaardigheid genieten. Kijken naar het journaal is net zo lachwekkend als kijken naar die woordvoerder van Saddam Hussein tijdens de golfoorlog.

  3 likes
 16. Ik weet zeker dat de makers van dit soort filmpjes iedereen als gestoord en ziek kunnen portretteren.
  Het zegt mij dan ook helemaal niets.

  3 likes
 17. Of Reptiliaanse trekjes.

  3 likes
 18. eikelpiercing met braam?

  2 likes
 19. Hier is ze toch super gezond bezig of is deze dame onze Merkel?

  http://www.kaotic.com/video/dRtdERWZ_2016831064154_t

  1 likes
 20. Tongpiercing ging fout, Bill balen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

We hadden Clinton, we hadden alles, maar ze hebben ons op talloze manieren bedreigd. Nieuwslezeres doet heftig boekje open

We hadden Clinton, we hadden alles, maar ze hebben ons op talloze manieren bedreigd. Nieuwslezeres doet heftig boekje open

Nieuwslezeres Amy Robach van het grote ABC ...

Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen

Talloze jonge vrouwen hebben hierdoor neurologische schade opgelopen. Deze award-winnende film over HPV-vaccins mag je niet missen

De documentaire ‘Sacrificial Virgins’, waarin wordt gekeken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.