Binnenland

FDF-voorman draait warm: Zorg dat je erbij bent, zorg dat het de grootste demo ever wordt

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!

Op 11 maart houdt Farmers Defence Force (FDF) ‘de grootste demo aller tijden’ in Den Haag. Voorzitter Mark van den Oever ‘hoopt door de 100.000 mensen te gaan’.

Diverse grote namen hebben toegezegd om te spreken, waaronder de Outsiders, Kamerlid Roelof Bisschop van de SGP, PVV-leider Geert Wilders, FVD’ers Gideon van Meijeren en Thierry Baudet, en Wybren van Haga (BVNL).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De burgers sluiten massaal aan, laat Van den Oever weten. FDF werkt nauw samen met Samen voor Nederland. “Dat zijn toppers.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Botte bijl

Na de verkiezingen is één ding zeker, zegt de FDF-voorman tegen boeren die nog twijfelen om actie te voeren. “Jullie kop ligt nu al op het hakblok en na de verkiezingen hakken ze ‘m eraf.”

Het Landbouwakkoord is volgens hem bedoeld om de boeren rustig te houden. “Als jullie erin trappen, weet je wat Van der Wal met jullie gaat doen. Die VVD’er gaat in april de botte bijl erin zetten. Als het niet vrijwillig gaat, dan gaan ze onteigenen.”

Er wordt ook gezegd dat we blij moeten zijn met de zetels die we virtueel gewonnen hebben. “De ommekeer moet veel grootser,” brengt Van den Oever daar tegenin. “Er moet groots uitgepakt worden.”

Lang niet genoeg

“Kom naar Den Haag met die trekkers en zorg dat je erbij bent,” benadrukt hij. “Zorg dat het de grootste demo ever wordt om te zorgen dat er ook een grootse ommekeer bij de verkiezingen komt. Een beetje ommekeer is lang niet genoeg.”

“Dus die hand aan de ploeg en aan de bak. En zo niet, dan gaan we zelf de consequenties ervaren.”

4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
1 jaar geleden

Top win komen

Annette
Annette
1 jaar geleden

Mark van den Oever heeft hartstikke gelijk met alles wat hij zegt, maar OF die boeren ook daadwerkelijk naar hem luisteren EN massaal naar Den Haag gaan met hun trekkers….. DAT is de grote vraag!

Als ik de afgelopen maanden lees HOEVEEL zetels Carolientje van der Plas virtueel binnenhaalt, dan is het voor MIJ duidelijk, dat het merendeel van de boerenbevolking TOTAAL, maar dan ook totaal geen moer begrijpen van WAAR deze Boer Burger Beweging (“toevallig” dezelfde kapitalen als Build Back Better) vandaan is gekomen.

Carolientje zat eerst bij het CDA, heeft via familie zeer veel connecties met voedselproducenten en, ik dacht ook vaccinbedrijven? en is juist boven komen drijven om ontevreden stemmers van het CDA een nieuw perspectief te geven.

Deze stemmers op BBB zullen zonder mankeren van een koude kermis thuiskomen.

Boeren, DOE onderzoek en je zult zien dat je belazerd wordt waar je bij staat.

Als je naar alle partijen kijkt met een kritisch oog, dan kom je tot de conclusie dat er maar één partij is, die ECHT opkomt voor ons allemaal en dat is FvD. Ook Wybren van Haga beschouw ik als betrouwbaar.

Maar kijk even naar hoe PVV van de week weer gestemd heeft voor belastingverhoging en het antwoord is duidelijk.

Ik hoop van harte dat er ZEKER minimaal 100.000 op 11 maart naar Den Haag gaan. Dat zou in mijn optiek ook wel moeten kunnen, gezien het feit dat begin september 2021 de teller op bijna 300.000 stond. En dan te bedenken dat de situatie hier in het land er echt niet slechter voor stond dan nu.

En WAT te denken van de enorme demonstratie in de tachtiger jaren. Dat ging toen om STOP DE NEUTRONENBOM. Er waren toen 400.000 mensen bij aanwezig en IK was er bij.

Even off topic, maar TE leuk om niet te delen:

Gisteren las ik dat het nieuwste boek de Gideons bende op nummer 1`is beland van de boekenlijst.
WAT een geweldige overwinning voor Thierry. Terwijl de MSM er ALLES aan gedaan hebben om Thierry EN zijn boek in de ban te doen, zo’n geweldig resultaat.
Het zegt mij gelijk ook, dat Forum voor Democratie véél meer aanhang heeft dan er door MSM en politiek wordt gesuggereerd.

DIT is het ultieme bewijs!

Roadrunner
Roadrunner
1 jaar geleden

die verkiezingen worden toch gestolen let maar op !!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Onze boeren steunen is onze land redden !! HELP MEE !!

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x