Financieel

Grootste financiële schandaal in de Amerikaanse geschiedenis komt aan het licht

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Gold Anti-Trust Action Committee (GATA) heeft grote banken beschuldigd van het manipuleren van een aantal financiële producten, waarmee ze het bestaande vrijemarktsysteem in gevaar brengen. De GATA doet al meer dan 15 jaar onderzoek naar de manipulatie van de goudprijs door grote Amerikaanse banken. Daar waren tot nu toe weinig bewijzen voor aan te dragen, maar het onderzoek is sinds kort in een stroomversnelling terechtgekomen.

Voorzitter van de GATA Bill Murphy spreekt van het grootste financiële schandaal in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het voortbestaan van het vrijemarktsysteem komt in gevaar omdat de prijzen van een groot aantal financiële producten volledig onbetrouwbaar zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het gaat niet alleen over de manipulatie van de goud- en zilverprijs, maar ook de prijs van grondstoffen, de rente waartegen banken lenen (het Libor-schandaal) en wisselkoersen. Murphy beschuldigt de grote banken er ook van pogingen te ondernemen om de schandalen in de doofpot te stoppen.

[Knack]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
karel
karel
9 jaren geleden

Goed en wat nu ? Het grote doofpotverhaal ? en denk je dat hier in de EU anders is ? Men manimuleert hier ook markten, manipuleert in-deflatie , met alle gevolgen vandien

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

We zijn onderweg naar een compleet nieuwe civilisatie waar geld niet meer bestaat!

Dat is alles gelijk opgelost!!

DennisdeB
DennisdeB
9 jaren geleden

En ze lopen er gewoon mee weg. Of kopen zich eruit. Boetes zoals 0,1 procent van de hele schade.
Zoals een amerikaanse vrouw, volgens mij van de senaat, zei ” Too big to jail”

Carlijn
Carlijn
9 jaren geleden

Ik heb pas geleden gelezen dat de wereld voor een grote transformatie staat en dat het begint met het omvallen van de Federale banken waardoor het gehele financiële systeem wereldwijd in elkaar stort. Ook valt hierdoor het leven zoals wij het kennen volledig om.
Alle bedrijven gaan dicht en zelfs de tv stations hebben geen mogelijkheid meer tot uitzenden van hun pulp programma’s en vallen alle mobielenetwerken plat waardoor we niet meer worden blootgesteld aan stralingen.
Hierdoor wordt de mensheid gedwongen het innerlijke werk te doen, waardoor veel verwarring en chaos ontstaat maar is het juist heel goed voor de gehele mensheid. Verder worden we daarna geholpen door celestiale en galactische wezens die ons komen adviseren en bepaalde technologien komen brengen en uitleggen. En ligt er al een nieuw financieel systeem klaar wat voor iedereen welvaart en overvloed brengt. Dit tot het moment dat de aarde definitief de 5 e dimensie wordt ingeduwd.
De illuminati is weg en is de mensheid eindelijk vrij van slavernij, overleven en negativiteit.

Nou, ik verzin het zelf niet, ik heb het maar gelezen, en het klinkt als een goed scifi boek, maar toch moet ik eerlijk zeggen dat het wel erg die kant op lijkt te gaan, zou het dan toch waar zijn?

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x