Buitenaards

Britse politieagent ‘zweert op de Bijbel’ dat hij is meegenomen door buitenaardse wezens

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is vandaag precies 35 jaar geleden dat politieman Alan Godfrey de eerste gedocumenteerde UFO-melding deed in de Britse geschiedenis. Het was gelijk ook de vreemdste en meest geloofwaardige melding.

De Daily Express schrijft dat hij nog altijd pal achter zijn beweringen staat die hij destijds heeft gedaan. Op 28 november 1980 werd Godfrey midden in de nacht vanuit het niets uit zijn politieauto getrokken. Hij belandde naar eigen zeggen in een UFO waar een lange man met een baard en een paar kleinere wezens medische onderzoeken deden.

Hij was op zoek naar vermiste koeien toen hij plotseling een ‘ruitvormig object’ boven de grond zag zweven. Hij probeerde zijn collega’s te bereiken, maar de politieradio bleef stil. Godfrey zweeg lange tijd over zijn ervaring, uit angst dat hij voor gek zou worden verklaard. Uiteindelijk besloot hij toch melding te maken van de UFO, die ook door andere agenten was gezien.

Tijdens een hypnosesessie is geprobeerd alle herinneringen van Godfrey terug te krijgen. Zijn oud-collega’s zijn er heilig van overtuigd dat hij de waarheid spreekt. “Hij was een gewaardeerde collega met een uitstekende reputatie,” zei oud-collega Gary Heseltine.

De oud-politieman zei: “Ik durf op de Bijbel te zweren dat wat ik heb gezien echt was.” Er zijn ook getuigen die het verhaal van Godfrey bevestigen. Enkele minuten na het incident ging hij terug naar de plaats waar het allemaal gebeurd was en zag hij samen met een buschauffeur die langsreed een droge plek op het asfalt, terwijl het op dat moment regende.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Westbound
Westbound
6 jaren geleden

Dat zweren op de bijbel stelt niets voor. Hij zal eerder behoefte hebben aan belangstelling.

Eeelke
Eeelke
6 jaren geleden

Hij durft op de Bijbel te zweren maar heeft het niet gedaan.
Een duidelijk verschil.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

Je kan ook op de Play Boy of de Donald Duc zweren. Ook niet doen natuurlijk want je moet niet zweren op iets dat je niet kan waarmaken…

IFF
IFF
6 jaren geleden

Veel belangrijker is wat vooraf ging aan de abductie van Alan Godfrey. Zes maanden voorheen werd een man, Zigmund Adamski, dood teruggevonden in bizarre omstandigheden bovenop een… kolenhoop. Alan Godfrey en een collega waren als eerste ter plaatse om onderzoek te doen. Het was zeer vreemd wat ze aantroffen op het dode lichaam. Niettemin is de oorzaak naar het overlijden van Adamski onopgelost gebleven. Raar, in hetzelfde jaar 1980 heeft zich in Rendlesham Forest een zeer goed gerapporteerde UFO-landing voorgedaan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x