Mens en Dier

De Jonge: mensen die niet geprikt zijn beperken de vrijheid van mensen die wél geprikt zijn

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zorgminister Hugo de Jonge zei dinsdag tijdens de persconferentie dat je schuldig bent aan de maatregelen die aan de gemeenschap worden opgelegd als je je niet hebt laten vaccineren.

“De afgelopen dagen wordt vaak gezegd dat het coronatoegangsbewijs voor mensen die niet gevaccineerd zijn een grotere beperking betekent dan voor mensen die zich wel hebben laten vaccineren,” zei De Jonge. “Want zij moeten zich elke keer opnieuw laten testen als ze op stap gaan.”

“Een grotere beperking van hun vrijheid dus,” vervolgde hij. “Zeker, dat is zo, zij moeten meer moeite doen, maar die kleine moeite, laten we eerlijk zijn, valt echt in het niet bij de beperkingen die aan de hele samenleving worden opgelegd door de keuze van een kleine groep om zich niet te laten vaccineren.”

Later herhaalde hij nog eens: [het coronatoegangsbewijs] staat echt in geen verhouding tot de beperkingen die we ons allemaal moeten getroosten vanwege die kleine groep die zich niet laat vaccineren.

Discriminatoir beleid

De minister krijgt veel kritiek. “Hugo de Jonge vraagt solidariteit? Stop dan met ongevaccineerden als zondebok aan te wijzen om je wanbeleid te verdoezelen. Wanbeleid is de reden van tekorten in het ziekenhuis, niet ongevaccineerden,” schrijft jurist Ghislen Nysten.

“Je hebt 1,5 jaar geen moer gedaan om de capaciteit uit te breiden,” gaat hij verder. “En dan gaan Rutte en De Jonge wat geld vrijmaken om gemeentes te paaien om discriminatoir beleid uit te rollen én meer positieve tests te creëren? Dat geld moet naar opschaling in de zorg, niet naar het afdwingen van de coronapas!”

Ontzettend foute man

Fysiotherapeut Auke Wagenmakers stelt: “Oh, schoolmeester De Jonge je zegt dus écht dat mensen die niet gevaccineerd zijn de vrijheid van mensen die wél gevaccineerd zijn beperken! Wat een ontzettend foute man ben je!”

4.8 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
327 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Net zoals de Joden tussen 1933-1945 de vrijheid beperkten van de niet-Joden.

Maar goed, volgens de Nederlandse Massa is er niets aan de hand en vinden zij dit ook.

Het ging niet voor niets zo ‘lekker’ in WOII in Nederland.
De vos verleert zijn streken nooit.

Frank
Frank
1 jaar geleden

Welke vrijheid?
Om zorgeloos dood te gaan?

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

De Jonge ….opsluiten die rat !

gerechtigheid
gerechtigheid
1 jaar geleden

Dit persoon de Jonge spoort niet, alleen al als je naar hem kijkt kots ik al. Opsluiten en de sleutel weggooien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

327
0
We lezen graag je reactie!x