UFO

Fototoestel weigert dienst na UFO boven historische boerderij

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is op dit moment veel aandacht voor foto’s van een ongeïdentificeerd vliegend object boven Santee in de Amerikaanse staat Californië.

Ellen Henry zei dat haar fototoestel plotseling de geest gaf toen ze foto’s maakte van een historische boerderij.

Henry is ervan overtuigd dat het object boven de Edgmoore Barn in Santee niet van de aarde afkomstig is. Ze wilde niet in beeld verschijnen.

De boerderij bevindt zich recht onder een aantal vliegroutes. Twee nabijgelegen luchthavens konden geen verklaring geven voor het fenomeen.

In en rond de boerderij zijn al vaker bovennatuurlijke verschijnselen gemeld. “We dachten eens dat iemand de boerderij was binnengekomen,” zei Elaine Murphy, voorzitter van de Santee Historical Society. “We gingen kijken, maar konden niemand vinden.”

Paranormale onderzoekers reizen geregeld af naar het gebied vanwege de spookverschijningen die er gemeld worden. “Ik weet zeker dat we hier niet alleen zijn,” aldus een inwoner van Santee.

Bron: 10news.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

voor de liefhebbers,zoek de serie ghost whisperer eens op. Van Jenefer love Huwitt.daar valt heel wat te zien,wat de andere kant van het leven kan en voorstelt.En dat is nog maar het topje van hun kunnen.En op het moment dat er veel wat hier genoemd wordt u.f.o,s zijn .Die trekken alle batterijen leeg.Maar vaak als ze weg zijn doet de camera of het draagbaar apparaat het weer.

Peter II
Peter II
9 jaren geleden

Van dit soort foto’ s heb ik al 10tallen kunnen maken. Niets bijzonders voor mij meer.

huisheks
huisheks
9 jaren geleden

Ik trek tegenwoordig de telefoons zelf leeg. En bij alles wat ik aanraak, ook appels, krijg ik schokken en sta is te knetteren. ( nee, niet van t bonen eten). Dit is echt irritant en het stopt niet. Het is pas van de laatste tijd. De huisarts durft me geen hand meer te geven.
Heeft iemand hier ook last van?

biko steve
biko steve
9 jaren geleden

[quote name=”Peter II”]Van dit soort foto’ s heb ik al 10tallen kunnen maken. Niets bijzonders voor mij meer.[/quote]

Post ze eens zou ik zeggen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x