CoronaMens en Dier

Zijn ‘apenpokken’ een gevolg van coronavaccinatie? Deze internist denkt van wel

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough zei in gesprek met Maria Zeee dat de uitbraken van hepatitis en apenpokken mogelijk verband houden met de ophoping van mRNA en spike-eiwit in het lichaam.

Hij wees erop dat het mRNA na vaccinatie minstens een aantal maanden, vrijwel zeker meer dan een jaar in het lichaam achterblijft. “Dat is aangetoond.” Het immuunsysteem wordt opgezadeld met dit lichaamsvreemde materiaal.

Ik denk van wel

Het gevolg is dat iemand kwetsbaarder kan worden voor een besmetting. Er is nu een uitbraak van hepatitis bij kinderen, zei McCullough. “Kinderen worden blootgesteld aan corona. Ze krijgen het zelf of hun ouders krijgen het, of ze krijgen vaccins. Het gevolg is dat een relatief onschuldig adenovirus hepatitis kan veroorzaken.”

Daarnaast is er sprake van apenpokken. “Is het denkbaar dat massavaccinatie kan leiden tot uitbraken van andere besmettelijke virale ziekten?” vroeg de arts. “Ik denk van wel.”

Vaccin

McCullough voegde toe dat we bij ieder geval van apenpokken moeten zien te achterhalen of de persoon een coronavaccin heeft genomen.

Zeee somde de symptomen van apenpokken op: “Koorts, hoofdpijn, spierpijn, opgezette lymfeklieren, rillingen en uitputting.” Ze wees erop dat dezelfde symptomen zich voordoen bij de griep. “Het kunnen ook symptomen zijn die optreden nadat je een vaccin hebt genomen,” benadrukte McCullough.


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

In oktober 2021 vroeg goeroe Gates zich af wat er zou gebeuren indien een “terrorist” op vlieghavens van 10 verschillende landen een pokkenvirus zou verspreiden en wonder boven wonder: in mei 2022 breekt het apen pokkenvirus uit in exact tien verschillende landen. Rara, wie was de “terrorist” die hiervoor gezorgd heeft???

Jaco
Jaco
6 maanden geleden

Denkt!? Weet het zeker!!

Mattie
Mattie
6 maanden geleden

Volgens mij heb ik artikelen gelezen waar in stond dat onze vriend Bill deze apwnpokken op de plank had liggen …… dus waar zou die dan vandaan komen? Juist! Van dezelfde als van wie we vorona gekregen hebben. Massa moordenaar zoals we nog nooit gezien hebben ….

Jetze
Jetze
6 maanden geleden

Deze gedachte heb ik ook, inmiddels ook uitgesproken.

Het zal me benieuwen wat er straks nog meer voor ellende opduikt bij de geprikten.

We wachten af…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x