CoronaMens en Dier

Zijn ‘apenpokken’ een gevolg van coronavaccinatie? Deze internist denkt van wel

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse internist, cardioloog en epidemioloog Peter McCullough zei in gesprek met Maria Zeee dat de uitbraken van hepatitis en apenpokken mogelijk verband houden met de ophoping van mRNA en spike-eiwit in het lichaam.

Hij wees erop dat het mRNA na vaccinatie minstens een aantal maanden, vrijwel zeker meer dan een jaar in het lichaam achterblijft. “Dat is aangetoond.” Het immuunsysteem wordt opgezadeld met dit lichaamsvreemde materiaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ik denk van wel

Het gevolg is dat iemand kwetsbaarder kan worden voor een besmetting. Er is nu een uitbraak van hepatitis bij kinderen, zei McCullough. “Kinderen worden blootgesteld aan corona. Ze krijgen het zelf of hun ouders krijgen het, of ze krijgen vaccins. Het gevolg is dat een relatief onschuldig adenovirus hepatitis kan veroorzaken.”

Daarnaast is er sprake van apenpokken. “Is het denkbaar dat massavaccinatie kan leiden tot uitbraken van andere besmettelijke virale ziekten?” vroeg de arts. “Ik denk van wel.”

Vaccin

McCullough voegde toe dat we bij ieder geval van apenpokken moeten zien te achterhalen of de persoon een coronavaccin heeft genomen.

Zeee somde de symptomen van apenpokken op: “Koorts, hoofdpijn, spierpijn, opgezette lymfeklieren, rillingen en uitputting.” Ze wees erop dat dezelfde symptomen zich voordoen bij de griep. “Het kunnen ook symptomen zijn die optreden nadat je een vaccin hebt genomen,” benadrukte McCullough.


4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

In oktober 2021 vroeg goeroe Gates zich af wat er zou gebeuren indien een “terrorist” op vlieghavens van 10 verschillende landen een pokkenvirus zou verspreiden en wonder boven wonder: in mei 2022 breekt het apen pokkenvirus uit in exact tien verschillende landen. Rara, wie was de “terrorist” die hiervoor gezorgd heeft???

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Denkt!? Weet het zeker!!

Mattie
Mattie
1 jaar geleden

Volgens mij heb ik artikelen gelezen waar in stond dat onze vriend Bill deze apwnpokken op de plank had liggen …… dus waar zou die dan vandaan komen? Juist! Van dezelfde als van wie we vorona gekregen hebben. Massa moordenaar zoals we nog nooit gezien hebben ….

Jetze
Jetze
1 jaar geleden

Deze gedachte heb ik ook, inmiddels ook uitgesproken.

Het zal me benieuwen wat er straks nog meer voor ellende opduikt bij de geprikten.

We wachten af…

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x